Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Γειά σας γειά σας!!! Αγγελικακι χιλιόχρονη Κοπελάρα μου να εισαι πάντα καλά και ευτυχισμένη με την οικογένεια σου!!! Μαριούλα καλά σου λένε τα κορίτσια ψαξτο με τα νεφρα!!! Μαρμινακι ελαφρύ μαλλακι και γηινα χρώματα στο μακιγιάζ ούτως η άλλως ρο είπες και μόνη εισαι προικισμένο κορίτσι με τα καλύτερα!!! Καντυ μου πολύ χαίρομαι που τα ζουζούνια πάνε καλά με το θηλασμό. Και μη φοβάσαι θα στρώσει και ο μπέμπης απλά είναι έξυπνος αφήνει τη μικρή να κάνει τη δύσκολη δουλειά με τη θηλη :-D. Εμείς όπως σας είπα είχαμε κουμπαρακια σήμερα και η βαφτιστήρα μου ήθελε να της δώσω βυζί να δοκιμάσει γάλα. .....τη έλεγα να της βάλω σε κουταλακι και δεν ήθελε προτημουσε βυζί εννοείτε δεν της έδωσα πέντε χρόνων είναι αν με δαγκωνε???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να μαι κ εγω

Αγγελικακι χρονια πολλα κ να τα εκατοστησεις! να σαι παντα γερη κ ευτυχισμενη!

Λιλιτακη καλα δεν πιστευω να χεις αμφιβολια σε ποιον μοιαζει το παιδι.ιδιο εσυ ειδικα εκει στο παιδοτοπο που το κρατας αγκαλια.

Μαρμινακι για σενα παλι μοιαζει στον αντρουλη σου σε ολα.πρεπει να χεις αδυνατισει παρα πολυ.το φορεμα μου αρεσε κ σου παει πολυ.μηπως ομως ειναι πολυ καλοκαιρινο για κεινη τη περιοδο?

Εγω τελικα για την αναρρωτικη της εξωσωματικης θα περασω γιαννενα αφου την εκανα εκει. Μαρτζι ειναι αυστηροι εκει?

Με τον αντρα ειμασταν πλακωμενοι.αρχισε να μου λεει οτι επαθα υστερια με τους γιατρους κ τις εξετασεις.τελικα παραδεχτηκε ομως οτι εχει κ αυτος αγχος.εκανα γενικη αιματος.ολα καλα.αιματοκριτη 36 αλλα εχω κ το στιγμα. Τωρα περιμενω να κλεισω ραντεβου με ομοιοπαθητικο.

Μαριουλα περαστικα σου!

25 ε; Και θες κι άλλες;

Λίλι φαντάζεσαι να ήταν όλα αυτά για σιδέρωμα; :tongue::tongue:

Κόλαση!!! :-D. Και μια και αναφερθήκαμε παω και εγώ για σιδέρωμα!!! Μαρτζι τα όνειρα από τις ορμόνες είναι!!! ΌΛΕΣ είχαμε. Περίεργα όνειρα ειδικά προς το τελος!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ μου χρονια σου πολλα να τα χιλιασεις και να εισαι παντα ευτυχισμενη με την οικογενεια σου!!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ αν θελεις να συνεχησεις να θηλαζεις θεωρω πως υπαρχει τροπος αν παλι επειδη ο πριγκιπας ξεκιναει στερεες και ετσι κι αλλιως οι θηλασμοι σου θα μειωθουν κατα πολυ θελεις να το κοψεις ειναι απολυτα σεβαστο και φυσικα εκανες οτι καλυτερο τοσους μηνες δεν χρειαζεται ουτε να νιωθεις ασχημα ουτε να απολογηθεις σε κανεναν!!αν θελεις πες μου ποιες ουσιες σου εχει βγαλει το αντιβιογραμμα να ψαξουμε ποιες αντιβιωσεις μπορεις να παρεις.

οσο για τους πονους δοκιμασε voltaren καλυτερα σε υποθετο για να μην σε πειραξει στο στομαχι μπορεις να παρεις καθε 8 ωρες ειναι αντιφλεγμονωδες αναλγητικο και πιστευω θα σε πιασει στον πονο και ειναι συμβατο με τον θηλασμο.εγω απο την γεννα ακομα παιρνω γιατι ποναει φοβερα η μεση μου και η πλατη μου!!!

οι υπολοιπες μετα παω να φαω η ερμη μανα

τελικα πηρα 5 κιλα στην εγκυμοσυνη γυρνοντας απο το νοσοκομειο ειχα χασει μονο αυτα τα 5:cry::cry:μια εβδομαδα μετα εχασα αλλα 7 πως εγινε αυτο δεν ξερω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:δεν εχω ξαναζυγιστει απο τοτε αλλα θυμαμαι που στο νοσοκομειο τις τελευταιες μερες ειχαν πριστει τα ποδια μου παρα πολυ και λιγο ειχα προσεξει και τα χερια μου και μετα απο λιγες μερες στο σπιτι ξεπριστηκαν οποτε ισως να ηταν και αυτο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

χαχαχα είδες; Τα μακριά φορέματα έχουν αυτό το καλό σε δείχνουν ψηλή και αδύνατη. Με αρέσουν πάρα πολύ τέτοια φορέματα. Και κοντά φοράω αλλά τα μακριά είναι η αδυναμία μου. Ειδικά το καλοκαίρι παίρνω συνέχεια.

Όντως Μαριουλάκι μου και είναι και κουκλί αλλά το δικό μου είναι ομορφότερο σωστά; :oops::oops::oops:

πολυ πιο ομορφο ειναι το δικο σου χαρα μου!!!:P
Μαριούλα νομίζω πως βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος. Το θέμα σου είναι τι γίνεται με τα νεφρά και πονάνε τόσο; Είναι όντως από την ουρολοίμωξη; Είπες ότι είχες άμμο σωστά; Δεν κατάλαβα εάν σε είδε τώρα γιατρός εκτός από το αντιβιόγραμμα. Εγώ νομίζω πως πρέπει αύριο πρωί, πρωί να σηκωθείς να ξεχάσεις για λίγο ότι είσαι μάνα και θηλάζεις και να πας σε έναν καλό γιατρό κατά προτίμηση ουρολόγο. Ίσως και ένας υπέρηχος δεν έβλαπτε. Να σου πει λοιπόν γιατί πονάς τόσο πολύ και τι ακριβώς θεραπεία πρέπει να ακολουθήσεις. Ο πυρετός από που είναι; Ξαφινκά δηλαδή κρύωσες κι όλας; Μήπως από την ουρολοίμωξη; ή από κάτι άλλο που σχετίζεται με νεφρα και όχι με βήχα κτλ; Ίσως με βρίσκεις λίγο υπερβολική αλλά είμαι οπαδός του "κάλλιο να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις" Μετά έχεις δύο επιλογές 1ον γυρίζεις σπίτι και βλέπεις στη σελίδα της Πατσούρου αν είναι συμβατά με το θηλασμό και αν ναι όλα καλά ή 2ον δεν κοιτάς καθόλου και για να είσαι σίγουρη σταματάς το θηλασμό μόνο για όσες μέρες κάνεις τη θεραπεία σου. Αυτό το διάστημα αντλείς με το θήλαστρο για να μην κοπεί το γάλα το οποίο το πετάς και δίνεις ξένο στο μωρό. Άλλωστε τώρα άρχισε τις κρεμούλες οπότε γάλα δεν πίνει συνέχεια σωστά; Αν έκοψε κ το βραδυνό ξύπνημα είσαι τέλεια. Αλήθεια χθες ξύπνησε ο μικρός σου;

χαρα μου εκανα υπερηχο ηξερα οτι ειχα αμμο στα νεφρα απο παλια αλλα και τωρα που εκανα υπερηχο μου βρηκαν γεματα τα νεφρα απο αμμο αμμο στην χολη και την κυστη 4 εκατοστα στην δεξια οωθηκη δεν θυμασαι που σας τα εγραψα? το μωρακι θηλαζει ολη την ημερα και την νυχτα οσες φορες ξυπνησει κρεμα του δινω μονο το μεσημερι μεχρι να παει 6 μηνων μετα θα ξεκινησουμε και φρουτακια... οποτε δεν μειωθηκε κ πολυ ο θηλασμος μονο το μεσημερι αντι βυζι τρωει κρεμα, ναι χαρα μου ξυπνησε κανονικα 3 φορες!μονο εκεινη την ημερα ετυχε κ δεν ξυπνησε:|χαρα μου κ εγω αυτο σκεφτηκα να σταματησω το θηλασμο για οσο θα παιρνω την θεραπεια αλλα σκεφτομαι μην το ξεχασει κ δεν το θελει μετα???:oops:

Κορίτσια, 46 μέρες έμειναν και για μένα! Πώς θα γεννήσω; Φοβάμαι, η κότα!
χαρα μου κοντευεις κ εσυ:Pμην φοβασαι ολα θα πανε μια χαρα:P
Γειά σας γειά σας!!! Αγγελικακι χιλιόχρονη Κοπελάρα μου να εισαι πάντα καλά και ευτυχισμένη με την οικογένεια σου!!! Μαριούλα καλά σου λένε τα κορίτσια ψαξτο με τα νεφρα!!! Μαρμινακι ελαφρύ μαλλακι και γηινα χρώματα στο μακιγιάζ ούτως η άλλως ρο είπες και μόνη εισαι προικισμένο κορίτσι με τα καλύτερα!!! Καντυ μου πολύ χαίρομαι που τα ζουζούνια πάνε καλά με το θηλασμό. Και μη φοβάσαι θα στρώσει και ο μπέμπης απλά είναι έξυπνος αφήνει τη μικρή να κάνει τη δύσκολη δουλειά με τη θηλη :-D. Εμείς όπως σας είπα είχαμε κουμπαρακια σήμερα και η βαφτιστήρα μου ήθελε να της δώσω βυζί να δοκιμάσει γάλα. .....τη έλεγα να της βάλω σε κουταλακι και δεν ήθελε προτημουσε βυζί εννοείτε δεν της έδωσα πέντε χρόνων είναι αν με δαγκωνε???

χαχα μα λιλι να μην δωσεις βυζι?:tongue:

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ μου χρονια σου πολλα να τα χιλιασεις και να εισαι παντα ευτυχισμενη με την οικογενεια σου!!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ αν θελεις να συνεχησεις να θηλαζεις θεωρω πως υπαρχει τροπος αν παλι επειδη ο πριγκιπας ξεκιναει στερεες και ετσι κι αλλιως οι θηλασμοι σου θα μειωθουν κατα πολυ θελεις να το κοψεις ειναι απολυτα σεβαστο και φυσικα εκανες οτι καλυτερο τοσους μηνες δεν χρειαζεται ουτε να νιωθεις ασχημα ουτε να απολογηθεις σε κανεναν!!αν θελεις πες μου ποιες ουσιες σου εχει βγαλει το αντιβιογραμμα να ψαξουμε ποιες αντιβιωσεις μπορεις να παρεις.

οσο για τους πονους δοκιμασε voltaren καλυτερα σε υποθετο για να μην σε πειραξει στο στομαχι μπορεις να παρεις καθε 8 ωρες ειναι αντιφλεγμονωδες αναλγητικο και πιστευω θα σε πιασει στον πονο και ειναι συμβατο με τον θηλασμο.εγω απο την γεννα ακομα παιρνω γιατι ποναει φοβερα η μεση μου και η πλατη μου!!!

οι υπολοιπες μετα παω να φαω η ερμη μανα

τελικα πηρα 5 κιλα στην εγκυμοσυνη γυρνοντας απο το νοσοκομειο ειχα χασει μονο αυτα τα 5:cry::cry:μια εβδομαδα μετα εχασα αλλα 7 πως εγινε αυτο δεν ξερω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:δεν εχω ξαναζυγιστει απο τοτε αλλα θυμαμαι που στο νοσοκομειο τις τελευταιες μερες ειχαν πριστει τα ποδια μου παρα πολυ και λιγο ειχα προσεξει και τα χερια μου και μετα απο λιγες μερες στο σπιτι ξεπριστηκαν οποτε ισως να ηταν και αυτο

χαρα μου εννοειται και θελω να συνεχιζω να θηλαζω μονο στην ιδεα οτι θα σταματησω τον θηλασμο μου ερχεται να βαλω τα κλαματα ο θηλασμος ειναι ενα απο τα πιο ομορφα πραγματα που εχω ζησει ναι θελω να με βοηθησεις για την αντιβιωση και αν μπορεις να μου πεις αν μπορω να πιω πονσταν??

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

ναι ναι το πονσταν ειναι στα ασφαλη φαρμακα γενικα τα φαρμακα να τα παιρνεις αμεσως μολις τελειωσεις τον θηλασμο.αλλα η γνωμη μου ειναι καλυτερα voltaren ειναι πιο ισχυρο απο το πονσταν και σιγουρα ειναι συμβατο αφου μου το εδινα συνεχεια στο νοσοκομειο.επισσης και αντιβιωση πηρα οσο ημουν στο νοσοκομειο λογο της καισαρικης οποτε αν θελεις πες μου σε ποιες ουσιες εχει βγαλει το αντιβιογραμμα οτι ειναι ευαισθητο το μικροβιο να δουμε ποια αλλη μπορεις να παρεις...ττην αμοξιλ την εχει το αντιβιογραμμα η την παιρνεις τζαμπα??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Marioula, δεν το συζητώ! Το υπόθετο voltaren θα σε ανακουφίσει ΑΜΕΣΩΣ! Εγώ με το που το έβαζα, ηρεμούσα! Βάλε, αν δεν πειράζει!

Πέπσι μου, κι εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι για την επιτροπή στα Γιάννενα! Αν είναι αυστηροί ή όχι! Δεν με κάλεσαν ακόμη όπως κατάλαβες!!!! Να δω πότε θα αξιωθούν! Θα γεννήσω και μετά θα με φωνάξουν! Εσένα σε κάλεσαν; Πάντως μπορείς να ζητήσεις να σου στείλουν τα χαρτιά στη Θεσσαλονίκη! Νομίζω γίνεται.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

ΛΙΛΙ αυτο ελειπε να της εδινες βυζι...αχχχ να σας ρωτησω κατι εσας που θηλαζετε τοσο καιρο.....απο το ''ελλατωματικο''στηθος που θηλαζει μονο η μπεμπα με ποναει πολυ η θηλη στην βαση της απο την εξω πλευρα....μολις παει να πιασει ειναι σαν να εχει ξυραφακι σε εκεινο το σημειο μεσα στο στομα της μλαμε οτι μου σηκωνεται οχι μονο η τριχα αλλα και η πετσα τι να φταει λετε??και τι μπορω να κανω???κανει που κανει το καημενακι ποση ωρα να την πιασει την παλιοθηλη δεν θελω να της την βγαζω μολις πιανει εν τω μεταξυ δεν εχω το περιθωριο να πω οτι θα αφησω διαστημα μεταξυ των θηλασμων να ηρεμησει λιγο γιατι καθε φορα που ειναι να φανε 3-4 ωρες δηλαδη τρωνε και απο τα 2:cry::cry:δεν θελω να ερχετε αυτη η ωρα που ειναι να φανε!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ ηθελα κι εγω να στο πω......ησουν τοσο αδυνατη και πριν η τωρα εχεις αδυνατισει τοσο πολυ?????δεν σε κανει το φορεμα γιατι εγω το προσεξα στα χερια στους ωμους και στην πλατη..

ΜΑΡΤΖΙ που να δεις εμενα οταν κοιμωμουν πως ημουν....να σκεφτεις οτι ο αντρας μου ο οποιος οταν κοιμαται δεν καταλαβαινει τι γινεται διπλα του μου ελεγε δεν μπορω να κοιμηθω βογγας ολη νυχτα...και οταν ηρθε η μανα μου απο το αλλο δωματιο και με κλειστες πορτες μου ελεγε δεν με αφηνεις να κοιμηθω βογγας ολη νυχτα αφου ενα βραδυ στις αρχες που ηρθε και ελειπε ο αντρας μου ηρθε και με σκουντουσε να δει τι επαθα:shock::shock:

οσο για την μεση και την πλατη.....εμενα να δεις ποσο με πονουσαν πριν γεννησω εεεε τωρα ενα εχω να σου πω.....δεν ειχα δει τιποτα απο πονο αυτο που ζω τωρα ειναι πραγματικος πονος να σκεφτεις οτι εχω κοντυνει τοσο πολυ ποναω δεν μπορω να ισιωσω την πλατη μου δεν μπορω να σταθω ορθια και για να θηλασω καθομαι μονο ξαπλωτη δεν μπορω διαφορετικα δεν αντεχω ουτε λεπτο σε αλλη σταση:cry::cry:

φευγω ηρθε η ωρα να φαει η μικρουλα....αχ τι θα κανω ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω και στην ιδεα μονο ποναω!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Τελείωσα με το σιδέρωμα το οποίο το έκανα παρέα με το καψουρακι που ξύπνησε και φώναζε οπότε τον έβαλα στο καρύδι του τραγουδούσα ότι παιδικό ηξερα και γελαγε!!!3 πλυντήρια δικά μας είχα μόνο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Καντυ σε αυτή τη τη φάση θα βάζεις γάλα και να αφήνεις τη ρογα εκτεθημενη χωρίς σουτιέν!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Κάντυ μου τι κρίμα που δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά δεν κατάλαβα γιατί πονάει εκεί. Υπάρχει κάποιος ερεθισμός εξωτερικά; Ίσως αν το έπλενες μετά το θηλασμό με κρύο νερό;

Σοβαρά τώρα κορίτσια σας φαίνομαι αδύνατη ε; Η ζυγαριά γιατί δε λέει να ξεκουνηθεί τόσο καιρό τώρα; Και η κοιλιά κοιλιά αλλά αυτή την είχα και από πριν. Έτσι ακριβώς ήμουν κ πριν γεννήσω έφτασα στα κιλά μου. Η αλήθεια είναι πως τα παντελόνια μου μπαίνουν πολύ πιο άνετα ακόμη κ αυτά που ήταν στενά. Μακάρι αν και όλο λέω θα προσέχω τι τρώω να χάσω κανένα κιλό και όλο με ένα γλυκό στο χέρι είμαι :oops::oops:

Λίλι πραγματικά λυπάμαι τόοοοοοοσοοοοοοο που είσαι Αθήνα :cry::cry::cry: Αν ήσουν Θεσσαλονίκη θα έβαζα κάθε μέρα πλυντήρια :tongue::tongue:

Μαριούλα μου μη με παρεξηγείς ξεχάω πάρα πολύ κ πριν ξεχνούσα αλλά τώρα πραγματικά μερικές φορές τρομάζω. Σήμερα το πιστεύετε πως έκανα πατατες φούρνου και τι έκαψα; :oops::oops: Ήμουν σίγουρη ότι έσβησα τον φούρνο και πήγα κάθισα στον καναπέ να μείνουν για λίγο επειδή μετά κρατάει την θερμότητα για πολύ ώρα. Σκέφτομαι λοιπόν ώσπου να αλλάξω και ταίσω τον μπέμπη θα είναι οκ. Όταν σηκώθηκα να σερβίρω το φαγητό παθαίνω σοκ! Ο φούρνος έκαιγε. Με το ζόρι βρήκα λίγες να φάει ο άντρας μου. Και στενοχωρήθηκα περισσότερο γιατί δε θυμάμαι τι έκανα. Αλήθεια σας λέω θυμάμαι ότι τον έσβησα. Τι να έγινε άραγε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Αλήθεια όμως κοριτσάκια σας έχω βάλει φώτο πριν την εγκυμοσύνη σωστά; Θα βρω να σας βάλω μία με μακρύ φόρεμα που είμαι πάλι για να μου πείτε.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...