Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μου σπαει τα νευρα ετσι..χτες πουλησε και το αυτοκινητο..απο εβδομαδα θα ερθουν να το παρουν..το δωσαμε οσο οσο για να φευγει..και σαββατο λεμε να φυγουμε..
Σε καλή μεριά τα λεφτουδάκια σας, Κορίνα μου! Αντε, πλησιάζουν οι μερουλες για την μεγάλη επιστροφή!:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε καλή μεριά τα λεφτουδάκια σας, Κορίνα μου! Αντε, πλησιάζουν οι μερουλες για την μεγάλη επιστροφή!:P

ευχαριστω μαρτζι μου αλλα δεν θα μεινουν πολλα απο εκει μονο για εισητηρια και για το καραβι για τα πραγματα ..γιατι ηταν με δοσεις το αυτοκινητο..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

μαρμινουλα σου παει πολυ το φορεμα χαρα μου να το φορεσεις:P αδυνατισες κιαλλο? ποσα κιλα εισαι? μου φαινεσαι πααααααααρα πολυ αδυνατη στις φωτο!!!

χαχαχα είδες; Τα μακριά φορέματα έχουν αυτό το καλό σε δείχνουν ψηλή και αδύνατη. Με αρέσουν πάρα πολύ τέτοια φορέματα. Και κοντά φοράω αλλά τα μακριά είναι η αδυναμία μου. Ειδικά το καλοκαίρι παίρνω συνέχεια.

χαχα μαρμιν νομιζω σας περασε στα μαγουλακια αυτο το μωρακι!:tongue::tongue::tongue: συμφωνεις??

Όντως Μαριουλάκι μου και είναι και κουκλί αλλά το δικό μου είναι ομορφότερο σωστά; :oops::oops::oops:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

221012150704_4600.jpg

Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν εγώ

Το μαλλί;;;;

Όσο για μακιγιάζ στον αρραβώνα μου που έγινε οικογενειακά με έβαψε μια ξαδέλφη μου την οποία θα έβαζα και στην βάπτιση γιατί με έκανε τέλεια αλλά δεν ξέρω αν θα έρθει από Αθήνα κ να μην την ταλαιπωρώ που θα πρέπει να ετοιμαστεί και αυτή. Έτσι σκέφτομαι και τώρα. Με έβαψε σε γήινα χρώματα δηλαδή στα χρώματα μου. Σκεφτείτε ότι μου άρεσα περισσότερο παρά στο γάμο που είχα κάνει και πρόβα. Εκεί με πήραν στο λαιμό τους (η ίδια πάλι). Εγώ δεν βλέπω χωρίς γυαλιά και την φώναξα για να με συμβουλέψει και να είναι τα μάτια μου. Νομίζω λοιπόν πως δε μου πήγαινε και πολύ το μακιγιάζ αλλά τεσπα. Η χαζη κι εγώ δεν έκανα το σιγουράκι. Λέω γάμος είναι ας κάνω μια φορά στην ζωή μου κάτι διαφορετικό που να με πηγαίνει. Θα βρω φώτο από αρραβώνα και θα σας την βάλω να τη δείτε.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαριούλα νομίζω πως βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος. Το θέμα σου είναι τι γίνεται με τα νεφρά και πονάνε τόσο; Είναι όντως από την ουρολοίμωξη; Είπες ότι είχες άμμο σωστά; Δεν κατάλαβα εάν σε είδε τώρα γιατρός εκτός από το αντιβιόγραμμα. Εγώ νομίζω πως πρέπει αύριο πρωί, πρωί να σηκωθείς να ξεχάσεις για λίγο ότι είσαι μάνα και θηλάζεις και να πας σε έναν καλό γιατρό κατά προτίμηση ουρολόγο. Ίσως και ένας υπέρηχος δεν έβλαπτε. Να σου πει λοιπόν γιατί πονάς τόσο πολύ και τι ακριβώς θεραπεία πρέπει να ακολουθήσεις. Ο πυρετός από που είναι; Ξαφινκά δηλαδή κρύωσες κι όλας; Μήπως από την ουρολοίμωξη; ή από κάτι άλλο που σχετίζεται με νεφρα και όχι με βήχα κτλ; Ίσως με βρίσκεις λίγο υπερβολική αλλά είμαι οπαδός του "κάλλιο να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις" Μετά έχεις δύο επιλογές 1ον γυρίζεις σπίτι και βλέπεις στη σελίδα της Πατσούρου αν είναι συμβατά με το θηλασμό και αν ναι όλα καλά ή 2ον δεν κοιτάς καθόλου και για να είσαι σίγουρη σταματάς το θηλασμό μόνο για όσες μέρες κάνεις τη θεραπεία σου. Αυτό το διάστημα αντλείς με το θήλαστρο για να μην κοπεί το γάλα το οποίο το πετάς και δίνεις ξένο στο μωρό. Άλλωστε τώρα άρχισε τις κρεμούλες οπότε γάλα δεν πίνει συνέχεια σωστά; Αν έκοψε κ το βραδυνό ξύπνημα είσαι τέλεια. Αλήθεια χθες ξύπνησε ο μικρός σου;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αγγελικακι μου έχεις δουλίτσες με τα χθεσινά και δεν μπήκες σωστά; ή είσαι στενοχωρημένη για τον μπαμπάκα σου; Όταν μπορέσεις να μπεις να μας πεις νέα και για τα δύο

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Χθες λοιπόν είχα μια ακόμη εφιαλτική βραδιά! Μετά από τόσο σιδέρωμα, η μέση μου και η πλάτη μου πονούσαν! Κάνω ένα μπάνιο και διαπιστώνω πως κάτι έχει βγει στον πωπό! Κοιτάω και βγήκε αιμορροίδα! Πρώτη φορά στη ζωή μου! Εν τω μεταξύ, απορώ γιατί εγώ δεν είχα και δεν έχω δυσκοιλιότητα, πώς στα κομμάτια βγήκε; Τεσπα....δεν με πολυενοχλέι κι ελπίζω να υποχωρήσει!

Πέφτω πτώμα στο κρεβάτι. Κοιμάμαι ως τις 2 και ξυπνάω το νυχτοπούλι! Ξανακοιμήθηκα στις 6 παρά τέταρτο παρακαλω! Μου ερχόταν να βάλω τα κλάματα και σκεφτόμουν και την μαμά της Μαρμιν και με επιαναν και τα γέλια ! Κι ο άντρας μου να ροχαλίζει αμέριμνος! Κι εκεί που κοιμόμουν για 10 λεπτά, πάλι ξυπνούσα και φτου! κι απο την αρχή!

Και σκεφτόμουν πως έχω τρία φορμάκια για την μικρή που ήθελα να τα πάρω στο μαιευτήριο, γιατί πολυ μου αρέσουν, αλλά χθες είδα στην ετικέτα πως δεν είναι 100% βαμβάκι, αλλά έχει και πολυεστέρα 20%! Πώς μου ξέφυγαν, ρε γμτ; Λέτε να πειράζει;; Τι να κάνω;

Χαχα Μάρτζι μου! Χαίρομαι που μέσα στα τόσα δεινά σου βρίσκεις και λόγους για να γελάς :tongue::tongue: Κοριτσάκι μου μετά τη γέννα θα σου περάσουν αν όχι όλα τα περισσότερα. Για μεσοπλάτη δε σου εγγυώμαι εγώ πονάω ακόμα :(:( Αλλά θα έχεις την κορούλα σου και δε θα σε νοιάζει τίποτα. Όσο για τα φορμάκια για μένα προσωπικά δεν το βρίσκω τόσο τρομερό. Εγώ ούτε κοιτάω τι γράφουν. Θεωρώ όμως πως ακόμα και αυτά που λένε ότι είναι 100% λίγο θα έχουν και πολυεστέρα για το σιδέρωμα που λένε. Εκτός και αν δε σιδερώνονται με τίποτα σαν τα σεντονάκια της Τσέρρυ. Μόνο ότι κάνω με τα χεράκια μου εμπιστεύομαι τα άλλα απλώς τα δέχομαι. Αλήθεια όμως τι πειράζει; Είμαι σίγουρη πως άλλα κοριτσάκια εδώ μέσα που είναι πιο οργανωμένες από μένα θα πουν ότι πειράζει :rolleyes::rolleyes: Εγώ δεν πολυσκάω τι μπορεί να πάθει αλήθεια;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρμιν μου πολυ ωραιο το φορεμα αλλα να βαλεις κατι απο πανω οπως ειπες..εμενα μου αρεσαν τα μαλλια που εβαλε πρωτα η τσερρυ που ειναι καπως μαζεμενα πανω..νομιζω θα σου πανε πολυ..ποσο μαιου ειναι η βαφτιση??

Στις 12 Μαίου!!

μαρμινακι ωραιο το μακιγιαζ παραπλησιο με αυτο που σου εβαλα εγω αλλα θαρρω με μαυρο μολυβι μεσα στο ματι αντι για καφε...τελειο παντως!!!εμενα αυτα ειναι τα αγαπημενα μου χρωματα ουτως ή άλλως...

Καλά εσύ πρόσεξες και το μολύβι :shock::shock: Εγώ ακόμα το ψάχνω :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Αρχίζω με Μαριούλα γιατί πολύ στενοχωρέθηκα με την κατάστασή της κι επειδή ξέρω πως δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από τον πόνο στα νεφρά!

Μαριούλα, όντως στα βιντεάκια της Πατσούρου έχει έναν συνδεσμο που βρίσκεις αν τα φάρμακα που παίρνιες είναι συμβατά ή όχι! Η Πατσούρου μάλιστα έλεγε πως οι γιατροί επειδή φοβούνται λένε όχι σε πολλά φάρμακα, αλλά εμείς να ψάχνουμε εκεί και να βλέπουμε αν μπορούμε να πάρουμε ένα φάρμακο ή όχι! Εμένα λοιπόν η γνώμη μου είναι η εξής:

Δες και βρες το σύνδεσμο! Αν επιτρέπεται η αντιβιωση, όλα οκ! Αν δεν επιτρέπεται, να μην παιδεύεις άλλο τον εαυτό σου και να σταματήσεις για λίγες μέρες το θηλασμό! Πάρε αντιβίωση να γίνεις καλά! Αυτό προέχει αυτή την στιγμή! Ο πόνος αυτός είναι ανυπόφορος! Εγώ θυμάμαι πως μόλις με έπιανε, έτρεμα από τους πόνους, δεν μιλούσα και ξερνούσα! Ε, με συγχωρείς, ποιο το όφελος μετά; Να πάθεις και τίποτα; Νεφρά είναι αυτά, δεν παίζουμε!

συμφωνω!!!

Ετσι είναι οι περισσότεροι άντρες, Κορίνα μου! Της τελευταίας στιγμής και του ωχαδελφισμού! :evil:

καινουριες λεξεις!!!τι σημαινει αυτο???

Το Αγγελικάκι έχει γενέθλια σήμερα;;;

Αγγελική, χρόνια πολλά! Να τα εκατοστίσεις! Ευχομαι κάθε ευτυχία για σένα και την οικογένειά σου!

Τσέρυ, κουράστηκες κι εσύ χθες; Κι εγώ κουράστηκα! Σιδέρωσα λίγα ρουχαλάκια, άδειασα την συρταριέρα από τα δικά μας ρούχα, τα τακτοποίσα τα δικά μας στην ντουλάπα, έβαλα ρουχαλάκια της μικρής στην συρταριέρα και πολύ με κούρασε όλο αυτό! Σε λίγο θα ξεκινήσει δεύτερος γύρος σιδερώματος.....

εσυ μην αγχωνεσαι...εχεις καιρο μπροστα σου!!!εγω σκαω γιατι απο μερα σε μερα μπορει στο σπιτι να ειμαστε περισσοτεροι!!!σημερα τελειωσα και το βεστιαριο το οποιο καθαριστηκε, βαφτηκε, στεγνωσε, μεταφεραμε ντουλαπες (παλιες απο το αλλο δωματιο), τις καθαρισταμε, ξεκαθαρισαμε τα ρουχα, τα κρεμασαμε, ξεσκονισα την κρεββατοκαμαρα, καθαρισα κουφωματα, ταζαμια, εβαλα κουρτινα, σκουπισα και σφουγγαρισα!!!μετα το φαι παμε για 2ο γυρο...

Ηθελα να σε ρωτήσω για τις πίτες που λες ότι φτιάχνεις! Βάζεις ζυμάρι πάνω κάτω και στο ενδιάμεσο τη γέμιση;;; Και για πες και καμία ωραία γέμιση να έχουμε υπόψη μας!

εχω μια πολυ ωραια για κοτοπιτα!!!ομως εγω δεν θυμαμαι τιποτα απο εξω...τα εχω γραμμενα!!!οταν την βγαλω για να την κανω θα σας την γραψω...

Χθες λοιπόν είχα μια ακόμη εφιαλτική βραδιά! Μετά από τόσο σιδέρωμα, η μέση μου και η πλάτη μου πονούσαν! Κάνω ένα μπάνιο και διαπιστώνω πως κάτι έχει βγει στον πωπό! Κοιτάω και βγήκε αιμορροίδα! Πρώτη φορά στη ζωή μου! Εν τω μεταξύ, απορώ γιατί εγώ δεν είχα και δεν έχω δυσκοιλιότητα, πώς στα κομμάτια βγήκε; Τεσπα....δεν με πολυενοχλέι κι ελπίζω να υποχωρήσει!

Πέφτω πτώμα στο κρεβάτι. Κοιμάμαι ως τις 2 και ξυπνάω το νυχτοπούλι! Ξανακοιμήθηκα στις 6 παρά τέταρτο παρακαλω! Μου ερχόταν να βάλω τα κλάματα και σκεφτόμουν και την μαμά της Μαρμιν και με επιαναν και τα γέλια ! Κι ο άντρας μου να ροχαλίζει αμέριμνος! Κι εκεί που κοιμόμουν για 10 λεπτά, πάλι ξυπνούσα και φτου! κι απο την αρχή!

καλή αρχή!!!εγω σημερα κοιμηθηκα ολοκληρο το βραδυ παρακαλω!!!οσο για την μαμα της μαρμιν πολυ γελιο!!!

Και σκεφτόμουν πως έχω τρία φορμάκια για την μικρή που ήθελα να τα πάρω στο μαιευτήριο, γιατί πολυ μου αρέσουν, αλλά χθες είδα στην ετικέτα πως δεν είναι 100% βαμβάκι, αλλά έχει και πολυεστέρα 20%! Πώς μου ξέφυγαν, ρε γμτ; Λέτε να πειράζει;; Τι να κάνω;

και γω θα τα εβαζα!!!αλλα θα προσεχα για τυχον εξανθηματα και μπορει να ρωτουσα τις μαιες εκει αν πειραζει κ θα ειχα καβατζα μαζι και ενα 100%.

χαχαχα είδες; Τα μακριά φορέματα έχουν αυτό το καλό σε δείχνουν ψηλή και αδύνατη. Με αρέσουν πάρα πολύ τέτοια φορέματα. Και κοντά φοράω αλλά τα μακριά είναι η αδυναμία μου. Ειδικά το καλοκαίρι παίρνω συνέχεια.

μαρμιν ειναι κ που το χρειαζεσαι το υψος...

Όντως Μαριουλάκι μου και είναι και κουκλί αλλά το δικό μου είναι ομορφότερο σωστά; :oops::oops::oops:

ειναι το γαμπρακι μου το γλυκουτσικο, ειναι!!!

Μαριούλα νομίζω πως βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος. Το θέμα σου είναι τι γίνεται με τα νεφρά και πονάνε τόσο; Είναι όντως από την ουρολοίμωξη; Είπες ότι είχες άμμο σωστά; Δεν κατάλαβα εάν σε είδε τώρα γιατρός εκτός από το αντιβιόγραμμα. Εγώ νομίζω πως πρέπει αύριο πρωί, πρωί να σηκωθείς να ξεχάσεις για λίγο ότι είσαι μάνα και θηλάζεις και να πας σε έναν καλό γιατρό κατά προτίμηση ουρολόγο. Ίσως και ένας υπέρηχος δεν έβλαπτε. Να σου πει λοιπόν γιατί πονάς τόσο πολύ και τι ακριβώς θεραπεία πρέπει να ακολουθήσεις. Ο πυρετός από που είναι; Ξαφινκά δηλαδή κρύωσες κι όλας; Μήπως από την ουρολοίμωξη; ή από κάτι άλλο που σχετίζεται με νεφρα και όχι με βήχα κτλ; Ίσως με βρίσκεις λίγο υπερβολική αλλά είμαι οπαδός του "κάλλιο να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις" Μετά έχεις δύο επιλογές 1ον γυρίζεις σπίτι και βλέπεις στη σελίδα της Πατσούρου αν είναι συμβατά με το θηλασμό και αν ναι όλα καλά ή 2ον δεν κοιτάς καθόλου και για να είσαι σίγουρη σταματάς το θηλασμό μόνο για όσες μέρες κάνεις τη θεραπεία σου. Αυτό το διάστημα αντλείς με το θήλαστρο για να μην κοπεί το γάλα το οποίο το πετάς και δίνεις ξένο στο μωρό. Άλλωστε τώρα άρχισε τις κρεμούλες οπότε γάλα δεν πίνει συνέχεια σωστά; Αν έκοψε κ το βραδυνό ξύπνημα είσαι τέλεια. Αλήθεια χθες ξύπνησε ο μικρός σου;

συμφωνω απολυτα!

Χαχα Μάρτζι μου! Χαίρομαι που μέσα στα τόσα δεινά σου βρίσκεις και λόγους για να γελάς :tongue::tongue: Κοριτσάκι μου μετά τη γέννα θα σου περάσουν αν όχι όλα τα περισσότερα. Για μεσοπλάτη δε σου εγγυώμαι εγώ πονάω ακόμα :(:( Αλλά θα έχεις την κορούλα σου και δε θα σε νοιάζει τίποτα. Όσο για τα φορμάκια για μένα προσωπικά δεν το βρίσκω τόσο τρομερό. Εγώ ούτε κοιτάω τι γράφουν. Θεωρώ όμως πως ακόμα και αυτά που λένε ότι είναι 100% λίγο θα έχουν και πολυεστέρα για το σιδέρωμα που λένε. Εκτός και αν δε σιδερώνονται με τίποτα σαν τα σεντονάκια της Τσέρρυ. Μόνο ότι κάνω με τα χεράκια μου εμπιστεύομαι τα άλλα απλώς τα δέχομαι. Αλήθεια όμως τι πειράζει; Είμαι σίγουρη πως άλλα κοριτσάκια εδώ μέσα που είναι πιο οργανωμένες από μένα θα πουν ότι πειράζει :rolleyes::rolleyes: Εγώ δεν πολυσκάω τι μπορεί να πάθει αλήθεια;
Στις 12 Μαίου!!

12 Μαιου ε???εχουμε ακομη καιρο...μου αρεσαν πολυ και τα μαλλια που εβαλες!!!αναλογα με τον καιρο αποφασιζεις...

Καλά εσύ πρόσεξες και το μολύβι :shock::shock: Εγώ ακόμα το ψάχνω :tongue::tongue:

οταν θελω να προσεξω κατι δεν μου ξεφευγει καμια λεπτομερεια!!!!αλλα αν παμε πχ σε ενα σπιτι και μετα με ρωτας ή μου λες για κατι που ειδες μεσα δεν υπαρχει περιπτωση να θυμηθω τιποτα απολυτως...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Τσέρυ μου, από το "ωχ! αδελφέ!" προέρχεται! Είναι μια συνηθισμένη έκφραση που την λέμε όταν αδιαφορούμε γενικότερα για κάτι ή όταν δειχνουμε μια παθητική στάση για να αποφύγουμε ευθύνες! Κατι ανάλογο με το ζαμανφού!

Τη ζύμη για τις πίτες την κάνεις σαν τη ζύμη για την πίτσα;

Κορίνα μου, δεν πονούσα, απλά είχα αυτπνιες! Βεβαια, αυτό που καταλαβαίνω τα βράδια είναι ότι με πιέζει η μπέμπα από τα δεξιά κι έτσι δυσκολεύομαι να γυρίσω στο δεξί πλεύρό! Ε, μόνο στο αριστερό δεν βγάινει μια ολόκληρη νύχτα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Οσον αφορά τα φορμάκια ούτε εμένα με πολυσκοτίζει! Αφού χθες που τα σιδέρωνα, είπα να βγάλω τις ετικέτες κι εκεί το είδα! Καθόλου δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι δεν θα τα πάρω στο νοσοκομείο! Το βράδυ όμως που ξύπνησα, το βρυκολακάκι, αφού δεν είχα τι να κάνω, σκεφτόμουν όλο τετοιες βλακείες!

Α, κι έβλεπα ένα όνειρο μετά! Πως ο άντρας μου αποφάσισε να με παρατήσει και πως εγώ του έλεγα να μην φύγει πριν γεννηθεί το μωρό κι εμφανίστηκε και η μάνα μου και του έλεγε "μην φεύγειες....αν θες, δεν θα ξαναπατήσω". Κι αυτός έφυγε τελικά! Κι εγώ αντί να κλάψω και να στενοχωρηθώ, χάρηκα που δεν πήρε το αμάξι μου κι είπα "μα γιατί να το πάρει; δικό μου είναι! εγώ πληρώνω τις δόσεις". Περίμενα να με πάρει τηλ και να μου πει πως ξαναγυρίζει, αλλά δεν με έπαιρνε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...