Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νο προμπλεμ για το τηλ. θα στο στειλω φβ.

ακομα καλυτερα αν εχει το πρωι να μπει να μας πει....μαρτζι άσε τα χαζά σου με τις ακτονοβολιες κ μπες να μας πεις τι εγινε...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

9.15 βρηκα χθεσινη δημοσιευση της που απαντουσε στην Μαρμιν αχχχ τι καλα απο μνημη καλα παω ακομα!!!!οποτε μαλλον αυτο εχει γινει θα περασε απο τους δικους της να τους ενημερωσει!!!εγω πηγα μια φορα πολυ αρχη ηταν ακομα 4 εβδ και 4 ημερ σε μια οταν ημουν στο χωριο μου και ειδε ενα σακο αλλα και σιγουρη δεν ηταν μετα πηγα ακριβως στην 6η εβδομαδα εδω σε εναν ιδιωτη και ακουσαμε κανονικα καρδουλα και στην 7η εβδομαδα πηγα στον γιατρο μου κι εμενα μου εγραψε εξετασεις τις εκανα μονο την καλλιεργεια δεν εκανα ακομα γιατι μεχρι την Κυριακη εβαζα τα ουτροτζεσταν και πρεπει να περιμενω 10 μερες.τωρα εχω κλεισει ραντεβου την 12η εβδομαδα για την αυχενικη δεν μου ειπε να παω νωριτερα.

απο χθες το απογευμα βρεχει φυσαει αστραφτει μπουμπουνιζει εδω και μια ωρα κανει κατακλισμο τα σιφωνια στις βεραντες αντι να τραβανε το νερο βγαζουν αν συνεχησει ετσι θα πλυμηρισουμε

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αχ μ'αρεσει η βροχη και ας βρεχει πολύ...ενταξει οχι να πλημμυρισουμε κιολας!!!

τι καλλιεργεια εκανες ντεππα???εγω εκανα αιματολογικες και ουρα....δεν εδωσα κολπικο επιχρησμα ίσως να μην μου ειπε γιατι και γω βαζω ουτροτζεσταν ακομα κ ειπε θα συνεχισω μεχρι την αυχενικη διαφανεια....χθες πηγα και τα ουρα την δευτερα θα παω να τα παρω μαι και καλη...δεν με αγχωνουν τα αποτελεσματα...ξερω θα ειναι ολα τελεια και ο αιματοκριτης μου στα ταρταρα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

κοριτσακια ξερετε τι προτεινω.... να δώσει καθε μια από μας το τηλ. σε μια από τις υπόλοιπες οπότε όταν φτάσει ή ωρα με το καλό ή αν εχει καιρο να επικοινωνήσει μαζι μας για οποιοδήποτε λόγο να μην ανησυχούμε!!!!! Ετσι η κοπέλα που θα εχει το τήλ. θα ενημέρωνει και τις αλλες κοπέλες αν χρειαστει να λειψει ή όταν θα γεννησει με το καλό Πχ. εγώ θα σας λέω τα νεα της cherry και η cherry θα κανει το ίδιο για μένα. Σκεφτειτε το και μου λέτε. Και βέβαια οποια δεν θελει δεν το δίνει και ειναι σεβαστό!!!!!!

πολυ καλη ιδεα οποια θελει ας μου στειλει με πμ.Νενα αυτο το τηλ που εχω ειναι δικο σου????ποια θελει να της στειλω το δικο μου????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

πολυ καλη ιδεα οποια θελει ας μου στειλει με πμ.Νενα αυτο το τηλ που εχω ειναι δικο σου????ποια θελει να της στειλω το δικο μου????

Μπορείς να μου στείλεις άμα θες και θα σου στείλω κι εγώ το δικό μου:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ναι κοριτσι αυτο ειναι!!!! Οποιο κοριτσι το θελει της δινω!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

κοριτσακια ξερετε τι προτεινω.... να δώσει καθε μια από μας το τηλ. σε μια από τις υπόλοιπες οπότε όταν φτάσει ή ωρα με το καλό ή αν εχει καιρο να επικοινωνήσει μαζι μας για οποιοδήποτε λόγο να μην ανησυχούμε!!!!! Ετσι η κοπέλα που θα εχει το τήλ. θα ενημέρωνει και τις αλλες κοπέλες αν χρειαστει να λειψει ή όταν θα γεννησει με το καλό Πχ. εγώ θα σας λέω τα νεα της cherry και η cherry θα κανει το ίδιο για μένα. Σκεφτειτε το και μου λέτε. Και βέβαια οποια δεν θελει δεν το δίνει και ειναι σεβαστό!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...