Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Mila+Kunis8.jpg

εμενα κατι τετοιο μου αρεσει αλλα η κοπελα ειναι στα δικα μου χρωματα....

κι εμένα αυτή μου αρέσει! Αλήθεια "σολάριουμ" για να ασπρίσεις δεν υπάρχει; :rolleyes::rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα!!!!

ΝΕΝΑ κι εμενα ο μπεμπης εχει τοξικο ερυθημα ανευ σημασιας μου ειπε σημερα ο παιδιατρος εχει πολυ λιγα σπυρακια στο μετωπακι του τα ειχε και για μια μερα στο μαιαευτηριο αλλα εξαφανιστηκαν αμεσως και τωρα ξαναεβγαλε απο προχθες.

ΜΑΡΜΙΝπολυ ομορφο το φορεμα αν ηταν κατακαλοκαιρο θα σου ελεγα να μην βαλεις τιποτα απο πανω δεν χρειαζεται να κρυψεις κατι τωρα επειδη ισως να εχει λιγη δροσουλα ισως κατι να χρειαστεις για μαλλια συμφωνω με ΤΣΕΡΡΥ πολυ μου αρεσαν αυτα που σου εβαλε καθως και το μακιγιαζ καλο ειναι να κανεις μια προβα πριν.

καλα το φουσκομαγουλακι διαβαζει??θα τρελλαθω!!!εχει παρει και το σοβαρο του......δεν μας εχει συνηθησει!!!

ΛΙΛΙ ιδιος μα ιδιος εσενα.....καλα εσυ του μαθαινεις πιο προχω πραγματα σερφαρισμα στο ιντερνετ κτλπ...χαχαχα και στον παιδοτοπο ακομα σοβαρος ηταν τι ειναι αυτο μ αυτο το παιδι εχει αυτο το υφος σαν να σνομπαρει τα παντα και τους παντες γυρω του!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ εχεις ντυσει τον πριγκιπα κρητικο?????αχχχ μωρε το αγορακι μας τι περναει απο την τρελλη την μανα του αααααα και εχω να πω οτι πλεον ειναι ξεκαθαρο πως ειναι ιδιος εσενα!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ!!!!!

ΤΣΕΡΡΥ χαρα στο κουραγιο σου!!!βεβαια τωρα ξεχασα τα δικα μου πριν γεννησω γιατι με την κουραση που εχω τωρα οχι φαγητα δεν θελω να φτιαξω αλλα ουτε να φαω τιποτα.κουβερτουλα παρε την βελουτε στο μαιευτηριο ειδικα στην αρχη χρειαζοντε αρκετη ζεστουλα!!!

ΚΟΡΙΝΑΚΙ με το καλο να επιστρεψετε!!!

ΜΑΡΤΖΙ επειδη μπορει να το εγραψες αλλα εγω ετσι οπως ειμαι και να το διαβασα δεν το θυμαμαι....που εκανες τα σεμιναρια και τι ηταν αυτη που σας τα εκανε μαια????οχι καλε δεν χρειαζοντε τιποτα τα ρουχαλακια απλα καθαρησε την συρταριερα και βαλτα μεσα και μια χαρα θα ειναι!!!

εχθες ηρθε το καροτσι το συναρμολογησα μια χαρα ειναι πολυ ωραιο αλλα δεν χωραει στο ανσανσερ:evil::evil::evil:αντε να 40ντησουμε να παμε καμια βολτα!!

σημερα ηρθε ο παιδιατρος ειμαστε 3270 και 3000 ειχαμε χασει περιπου 200 ο καθενας οποτε τωρα ειναι μια χαρα αλλα πρεπει ακομα να ξυπναμε καθε 3 ωρες την ημερα και καθε 4 την νυχτα για γαλα καλα μολις φτασουμε τα 3,5 θα το κοψω το νυχτερινο και θα ταιζω μονο αν καποιο ξυπνησει απο μονο του.

η μικρη τρωει κανονικα απο το στηθος δυσκολευεται βεβαια στο ενα αλλα οταν πεινασει πιανει κανονικα επισσης απο το πρωι αρνειται το μπιμπερο κατα συνεπεια και το συμπληρωμα και επειδη τρωει και ο μικρος απο το ενα στηθος δεν της φτανει παντα της καημενουλας σε πολυ μεγαλη πεινα μπορει να πιει ελαχιστο συμπληρωμα αλλα με κλαμα.ο μικρος πιανει το ενα στηθος αλλα πινει και το συμπληρωμα του ο χοντρουλης μου!!!

θελω να γραψω σε συμβουλους και στην σελιδα που μου εδωσες Τσερρυ αλλα και σε μια αλλη συμβουλο αλλα δεν εχω χρονο.......ελπιζω αυριο για να δω τι θα κανω απο δω και περα πως θα τα ταιζω απο ποιο στηθος καθε φορα κτλπτο γαλα μου τρεχει ποταμι το πρωι θηλασα την μικρη και απο τα 2 και πηγαμε με τον αντρα μου σουπερ μαρκετ για 15 λεπτα ρε κοριτσια εεε ειχαν γινει τα επιθεματα το σουτιεν και η μπλουζα μουσκεμα την μπλουζα την εστιβα μετα φανταστειτε να μην ειχε φαει κιολας και να ηταν γεματα τι θα γινοταν.εν τω μεταξυ την ωρα που παει να πιασει η μικρη ετσι και αφησει την θηλη τσιφαει το γαλα και την κανει μουσκεμα...εχετε δει πως κανει οταν αρμεγουν την κατσικα???????εεε ετσι ειναι κ εμενα δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

φευγω εχω μια ωρα μπροστα μου αν μου κανουν την χαρη θα κοιμηθω λιγο καληνυχτα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα μαρμιν μου σιγουρα θα παρω βραβειο..εχω ως τωρα 25 κουτες..αλλα σχεδον τελειωσα..

το φουσκομαγουλακι πολυ μελετηρο..τελειες φωτο..

25 ε; Και θες κι άλλες;

Λίλι φαντάζεσαι να ήταν όλα αυτά για σιδέρωμα; :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

25 ε; Και θες κι άλλες;

Λίλι φαντάζεσαι να ήταν όλα αυτά για σιδέρωμα; :tongue::tongue:

χαχαχαχα ακομα κανα δυο και τελειωσα..αντε να δουμε ποσο θα πληρωσουμε για να μεταφερθουν ολες αυτες..μας ειπαν το ενα κυβικο ειναι 130 ευρο αλλα νομιζω οτι εχουμε παραπανω..

ευτηχως δεν ειναι ολα αυτα ρουχα αλλιως θα τρελενομουν αν ειχα ολα αυτα για σιδερωμα..χαχαχα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

μαρμιν μου πολυ ωραιο το φορεμα αλλα να βαλεις κατι απο πανω οπως ειπες..εμενα μου αρεσαν τα μαλλια που εβαλε πρωτα η τσερρυ που ειναι καπως μαζεμενα πανω..νομιζω θα σου πανε πολυ..ποσο μαιου ειναι η βαφτιση??

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

καλημερες με πολυ πονο!!! αχ τι τραβαω!!!:cry: θα σχολιασω πρωτα εσας κ μετα θα σας γραψω τα νεα μου!!!

τσερουλα ακριβως στην εβδομαδα που εισαι εσυ σημερα εγω γεννησα τον ομορφο πριγκηπα μου αντε χαρα μου με το καλο να κρατησεις και εσυ την μπουμπου σου αγκαλιτσα! καλα κανεις και ετοιμαζεις φαγακια να εισαι ετοιμη για μετα την γεννα γιατι οσο να ναι θα νιωθεις ταλαιπωρημενη τις πρωτες μερες:|

νενα μην ακουω βλακιες τι δηλαδη επειδη εχει το εξανθηματακι δεν θα βγαζεις φωτο τον πριγκηπα σου? και τι φωτο θα εχεις να του δειχνεις οταν μεγαλωσει? οταν ρωτησει τι θα του πεις? ειχες εξανθημα και δεν ηθελα να σε φωτογραφιζω? αντε περιμενουμε φωτο του γλυκουλη σου!

μαρμιν μου εγω δεν ειδα ακομη μειλ τωρα θα δω!

καντυ μου μπραβο η μικρη θηλαζει αποκλειστικα σε λιγο καιρο θα θηλαζει αποκλειστικα και ο μπεμπης! ημουν σιγουρη οτι θα τα καταφερεις!!!:D αυτο που τρεχει το στηθος σαν της κατσικας το κανει κ εμενα οταν εχει μεγαλη ροη και το βγαλει απο το στομα του ειναι σαν ποτηστηρι:tongue: τρεχουν με πολυ δυναμη απο πολλες τρυπες:tongue: (εγω πριν θηλασω νομιζα πως εχουμε τρυπα για να βγαινει το γαλα σε καθε στηθος αλλα τελικα εχουμε πολλες)

αγγελικακι μου χρονια σου πολλα χαρα μου να τα εκατοστησεις και ο,τι επιθυμεις!!!

πεπση χαθηκες! λουνα δεν το συζητω μας ξεχασες τελειως!

λοιπον τα δικα μου απο το πουθενα χθες το μεσημερι εμφανιστηκαν συναχι,πονολαιμος,πονοκεφαλος,ζαλαδα,βηχας και πολυ πολυ φλεμα:( ο πονος στα νεφρα χειροτερεψε δεν μπορω να περπατησω και ειχα απο το απογευμα και ολο το βραδυ 39 πυρετο παρακαλω!!! τωρα επεσε στο 37,8 και ενιωσα καλυτερα και μπηκα να σας πω τα νεα μου.... και τωρα τι κανουμε??? θελω την γνωμη σας!!! φιλεναδες μου θελω την συμβουλη σας!!! καλα δεν προκειται να γινω αν δεν παρω ισχυρα φαρμακα εγω ξεντεριστει να πινω ντεπον και αποτελ αλλα τιποτα δεν μου κανουν ουτε οι πονοι σταματαν ουτε ο πυρετος επεφτε ολο το βραδυ αν δεν παρω ενα πονσταλ 500αρι δεν προκειται να ερθω στα ισια μου.αλλα απαγορευεται!τι θα κανω τωρα?οσο δεν παιρνω δυνατα φαρμακα τοσο χειροτερευω:cry:χθες βραδυ κοιμηθηκε η μαμα μου στο σπιτι μου για να φροντιζει τον πριγκηπα μου 1ον γτ δεν μπορουσα να ανοιξω τα ματια μου απο την ζαλαδα και τον πονοκεφαλο και 2ον γτ δεν μπορουσα να σηκωθω απο τον πονο στην μεση δλδ τα νεφρα:cry: τι να κανω να συνεχιζω να θηλαζω? η αμοξιλ δεν με πιανει χρειαζομαι κατι πιο ισχυρο και τα παυσιπονα αυτα επεισης δεν μου κανουν δουλεια τι να σου κανει το ντεπον???? ναι το ξερω θα στεναχωρηθει ο πριγκηπας μου αν του κοψωτο βυζακι αλλα πιο πολυ θα στεναχωρηθει αν χασει την μανουλα του ποσο αγαπαει:cry: δεν νομιζω πως ειναι ευτυχισμενο που εδω και 2 μερες δεν τον σηκωνω καθολου απο τους πονους στην μεση (τωρα φοβαμαι κ μην τον κολλησω) τον θηλαζω και αμεσως τον αφηνω κατω η τον δινω σε αλλους να τον κρατανε και με κοιταζει μες τα ματια με ενα παραπονο γεμιζουν τα ματακια του και κρεμαει τα χειλακια του σα να σου λεει γτ δεν με κρατας αγκαλιτσα αυτες τις δυο μερες? δεν με αγαπας πια? πωπω πεθαινω μου το εκανε 3 φορες αυτο χθες και δεν ηθελα την ζωη μου!:cry::cry::cry: πιστευω πως πιο πολυ θελει την μαμα του γερη να τον αγαπα να τον κρατα αγκαλιτσα και να τον φροντιζει ετσι δεν ειναι? δεν θελω με τιποτα να σταματησω τον θηλασμο αλλα οσο δεν παιρνω ισχυρα φαρμακα τοσο χειροτερα γινομαι:cry::cry::cry:

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα!!!!

αγγελικακι μας χρονια πολλά και καλά!!!να είσαι γερή και ευτυχισμένη για μια ζωή και να δινεις χαρα και αγαπη στους ανθρώπους σου!!!!Να χαιρεσαι την οικογενειά σου και το νέο μέλος της και οτι άλλο επιθυμείς να σου συμβεί σύντομα!!!!

μαριουλακι εγινες πιο χαλια ε???εκει που ειχες ενα τωρα εχεις διαφορα να αντιμετωπισεις...εγω απο φαρμακα δεν εχω ιδεα οποτε και δεν μπορω να πω τι θα σε κανει καλα...ας μην ξεχναμε οτι σε αυτο το 9μηνο της εγκυμοσυνης δεν εχω παρει ουτε ενα ντεπον και γενικα δεν αρρωσταινω ποτε!!!τον αντωνακη νομιζω δεν υπαρχει λογος να τον κρατας σε αποσταση εφοσον τον θηλαζεις γιατι εχει ουτως η αλλως τα δικα σου αντισωματα και τωρα που ο οργανισμος σου δουλευει με χιλια ειναι καλο να τον εχεις στο στηθος γιατι τραβαει περισσοτερα αντισωματα...οσο για τον θηλασμο που μου λες...δεν γνωριζω δεν απαντω...ο γιατρος τι ειπε???προλαβες να πας???ισως υπαρχει κατι εξισου δυνατο το οποιο ομως ειναι κ για περιοδο εγκυμοσυνης...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...