Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

πω πω τι κουραση ειναι αυτη και τι αγχος???ο αντρας μουτ βαλθηκε να με εξοντώσει σημερα!!!

μαρμινακι που γυρνας ολη μερα???εκανα 2 φαγακια γιατι οταν θα γεννησω οι παντες θα νηστευουν οποτε δεν λεει να βαζω την πεθερα μου να μαγειρευει για μενα και μαλιστα κρεατα...βεβαια εκανα και μια φασολαδα και την εχω ακομη στην κατσαρολα για το αντρακι μου!!!αυριο θα την χωρισω σε μεριδες και θα βγαλω και μερικες χωρις λαδι για την Μ.Εβδομαδα...

προς το παρον καθαρισα την κουζινα μου και περιμενω να μεταφερουν κατι ντουλαπες στην κρεββατοκαμαρα να αρχισουμε να βαζουμε πραγματα....τα εχουμε κwλοπαιξει αλλα τι να κανουμε???εχουμε υποχρεωσεις τωρα!!!και ωρες ωρες σκεφτομαι οτι ολα αυτα γινονται ετσι για εναν ανθρωπο που ακομη δεν γνωριζουμε!!!!

παντως μεγαλη μερα σημερα...αφησαμε και την λιλι μονη...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν εχω μεινει ποτε ουτε μια μερα σε νοσοκομειο και καπως φοβαμαι οτι θα βαρεθω παρα πολυ στο μαιευτηριο...

Το μόνο που δεν μπορείς να πάθεις σε ένα μαιευτήριο είναι να βαρεθείς .......πίστεψε με..............

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μα με έπιασε νευρικό μόλις έκανε κίνηση απ'έξω ο ένας απαντούσε ο άλλος από μέσα ήταν για πολλά γέλια!!!:oops::oops::oops:

χαχαχα! Απίστευτη!

Εμείς Τσέρρυ μου βλέπαμε δημοκρατικό αγώνα Άρη - Πανθρακικό. Μετά με απασχολούσε το μπουμπουκάκι και μετά.... Θέλετε να μάθετε; Ε τότε δείτε μειλ!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγώ το είδα το φόρεμα Μαρμινάκι και όπως σου είπα είναι πολύ ωραίο με γειά και καλοφόρετο κούκλα μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καληνυχτα ομορφη!!!

μαρμιν μια χαρα το φορεματακι και μου αρεσει και για την περισταση την συγκεκριμενη εποχη...βεβαια το θελει το συμμαζεματακι του οπως ειπες αλλα με αυτα που ειπες νομιζω θα ειναι οκ!

τωρα πρεπει να βρεις μαλλι - μακιγιαζ και παπουτσια...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Παπουτσάκι έχω βρει και μάλιστα δύο! Το φορούσα αλλά το φόρεμα είναι πολύ μακρύ και δε φαίνεται. Θα σας βάλω φώτο και από τις δύο γόβες. Είναι και οι δύο λαμέ. Όσο για βάψιμο και μαλλί δε σας είπα; Λοιπόν θα έρθει μια κοπέλα από το σπίτι. Παίρνει για μαλλί 8 ευρώ και θα με βάψει με ένα πεντάευρο. Φυσικά θα είναι απλά και τα δύο αλλά περιποιημένα. Δε μου αρέσουν τα πολύ στητά έτσι κι αλλιώς ούτε και στον άντρα μου. Θέλω να καλύψει οπωσδήποτε τους μαύρους κύκλους και με είπε ότι έχει το κατάλληλο και να με βάψει απαλά. Λέτε να τη φωνάξω καμιά μερα για να δω και πως θα είμαι (κυρίως το μακιγιάζ βέβαια) μη βρεθώ προ εκπλήξεως; :rolleyes: Και φυσικά θα πάω να βγάλω και φρύδι.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαμριν εννοειτε!!!!μην κανεις το λαθος και σε βαψει τελευταια στιγμη...

μακιγιαζ περιμενε να δω να σου πω τι θα μου αρεσε...και μενα μου αρεσουν τα λυτά πραγματα...θα σου βαλω φωτο γαμου να δεις τομαλλι μου...

28xYp3.png

παπουτσι θα μου αρεσε ασπρη πλατφορμα...

ή και κατι τετοιο...ισως και καλυτερα...

images?q=tbn:ANd9GcSV-JtNXZLKRfWJZn49PD3q4oQKinxjVFN805anp3lIZoPTIKRO

Καλέ πώς θα ανέβω εκεί επάνω; :tongue::tongue:

Σοβαρά τώρα επειδή το φόρεμα είναι πολύ μακρύ ακόμα κ για μένα κάτι τέτοιο θα ήταν ότι πρέπει αλλά αν και μονοκόματο πάλι δεν θα μπορέσω να το βάλω. Θα με πονέσει μέση σίγουρα που πονάει έτσι κι αλλιώς. Από το 2010 που με μάτιαξε μια κυρία δεν μπορώ να βάλω τακουνάκι :(:(:( Και μου αρέσει τόσο πολύ! Αυτές οι δύο γόβες όμως είναι τσεκαρισμένες. Η μία μάλιστα είναι του γάμου και την είχα "ράψει" ειδικά για την περίσταση.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...