Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

ανετα . εγω τουλαχιστον το κανω ηδη σε ολες τις φιλες μου για εξωσωματικες και για εγκυμοσυνες !! 🤣

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και αν δεις τι σημαινουν τα λογια θα σου αρεσει περισσοτερο!!!απλα τελειο...

Μα στο βιντεάκι έχει και μετάφραση .... Και μπορώ να πω με εκφράζει απόλυτα!!! Όσο για τη λίστα με τα φαγακια έχεις πολύύύύ δουλειά χαρά στο κουράγιο σου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ναι δεν προλαβα να το δω...εγω την ειχα δει οταν πρωτοβγηκε και ειναι οντως φανταστικο λιλι!!!

εχω δουλεια ε???ειδες δεν μπόρω να ησυχασω με τιποτα!!!τα ζυμαρια θα τα κανει ο αντρας μου απο βδομαδα...ετσι λεω δηλαδη...αλλα και να μην τα κανει τωρα, θα τον βαλω μεσα στις 40 μερες...

τα υπολοιπα...ας ειναι καλα οι χυτρες μου!!!θα παρουν φωτια!!!απλα σκεφτομαι τωρα οτι θα πρεπει να περιμενω μεχρι το αλλο σαββατο που ειναι η λαικη για τα λαχανικα μου...δεν ξερω αν το διακινδυνευω...χθες δεν σας ειπα...ο αντρας μου προσφερθηκε να μου δωσεις μερικες απο τις προσταγλανδινες του!!!!και γω φυσικα το δεχτηκα αδιαμαρτυρητα αλλα να σας πω την αληθεια δεν το ευχαριστηθηκα καθολου...πονουσα...εχω την εντυπωση οτι εκλεισε η οπη!!!!παντως σημερα ειχαμε αρκετες συσπασουλες....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

παντως ενα εχω να πω...αυτο με τις πιττες περυσι οχι μονο με εβγαλε ασπροσπροσωπη αλλα μου εβαλε και 2 κιλα!!!ειχα φτιαξει ζυμαρια...1 κιλο αλευρι βγαινει 2 ταψακια πιττα, ενα για καθε εβδομαδα...ειδικα στις νηστειες εβγαζα ενα ζυμαρι απο την καταψυξη ενα σακουλακι με την γεμιση τα ξεπαγωνα και οταν ηταν ετοιμα τα εστρωνα στο ταξι και τα εβαζα στον φουρνο!!!ηταν φανταστικο το κολπο!!!βεβαια ο αντρας μου κακομαθε κ μου ζητουσε και φετος αλλα τωρα θα αρχισω να τον βαζω να ζυμωνει αυτος...αν θυμαστε στην γιορτη του ειχε κανει μια πιττα που ηταν καλυτερη απο φανταστικη!!!!

28xYp3.png

ναι δεν προλαβα να το δω...εγω την ειχα δει οταν πρωτοβγηκε και ειναι οντως φανταστικο λιλι!!!

εχω δουλεια ε???ειδες δεν μπόρω να ησυχασω με τιποτα!!!τα ζυμαρια θα τα κανει ο αντρας μου απο βδομαδα...ετσι λεω δηλαδη...αλλα και να μην τα κανει τωρα, θα τον βαλω μεσα στις 40 μερες...

τα υπολοιπα...ας ειναι καλα οι χυτρες μου!!!θα παρουν φωτια!!!απλα σκεφτομαι τωρα οτι θα πρεπει να περιμενω μεχρι το αλλο σαββατο που ειναι η λαικη για τα λαχανικα μου...δεν ξερω αν το διακινδυνευω...χθες δεν σας ειπα...ο αντρας μου προσφερθηκε να μου δωσεις μερικες απο τις προσταγλανδινες του!!!!και γω φυσικα το δεχτηκα αδιαμαρτυρητα αλλα να σας πω την αληθεια δεν το ευχαριστηθηκα καθολου...πονουσα...εχω την εντυπωση οτι εκλεισε η οπη!!!!παντως σημερα ειχαμε αρκετες συσπασουλες....

Χαχαχαχαχαχα ναι η αλήθεια είναι ότι τεμπελιάζει το σύστημα!!!Η χιονάτη κλωτσούσε???Γιατί εμείς όταν επιχειρήσαμε το καψουράκι έδωσε ρεσιτάλ και τελικά δεν το τελειώσαμε το θέμα γιατί γελούσα σαν χαζό εγώ:oops::oops::oops:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

οχι και να σου πω την αληθεια το ειχα ενα αγχος γιατι αν αρχιζε δεν ξερω αν ο δικος μου θα μπορουσε να λειτουργησει!!!βεβαια μονος του το ξεκινησε χωρις να του πω τιποτα αλλα υποπτευομαι οτι ειναι λογω μαθηματων ανωδυνου που ειπαν οι μαιες αλλα κ η γυναικολογος που οτι στον 9ο θα πρεπει να με "βοηθησει"...

28xYp3.png

οχι και να σου πω την αληθεια το ειχα ενα αγχος γιατι αν αρχιζε δεν ξερω αν ο δικος μου θα μπορουσε να λειτουργησει!!!βεβαια μονος του το ξεκινησε χωρις να του πω τιποτα αλλα υποπτευομαι οτι ειναι λογω μαθηματων ανωδυνου που ειπαν οι μαιες αλλα κ η γυναικολογος που οτι στον 9ο θα πρεπει να με "βοηθησει"...

Πάλι καλά....είναι τρελό όταν κλωτσάει από μέσα το μωρό......

hnNfp2.png

QBMLp2.png

λιλι κ μαρμιν μολις ειδα τα μειλ κουκλακια τα αγορια μας!!! μαρμιν με τι αφοσιωση διαβαζει ο μικρος ε? θα γινει μελετηρο παιδι:P λιλι εσενα δεν θα εχει νου να διαβασει θα παιζει παιχνιδια ολη μερα στο pc ;):tongue:

χαχαχα καλό!!

οσο για τα νυχια εσυ εχεις γινει εξπερ στο θεμα νυχι...εγω αν σου πω οτι ειναι η δευτερη φαση στη ζωη μου που τα μακραινω περισσοτερο απο ενα χιλιοστο τι θαπεις???

στην πρωτη φαση πηγαινα λυκειο....

επομενως το θεμα δεν το εχω και μαλιστα καθολου...οπως επισης δεν εχω κ το θεμα μαλλι!!!απο μακιγιαζ οτι θες ομως...

Εγώ δεν έχω τίποτα :oops::oops: Θα μου πειτε πως παντρεύτηκα τότε; Ευτυχώς με προίκισε η φύση ώστε να μη χρειάζομαι τίποτα από όλα αυτά :rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue: χαχαχα αστειεύομαι βέβαια! Η αλήθεια είναι πως πιστεύω ότι έγινε απλά ένα θαύμα όπως και με το μωράκι μας. :tongue::tongue: Εντάξει βαφόμουν λίγο όταν έβγαινα αλλά ελαφρώς. Λίγο για τους μαύρους κύκλους, λίγο ρουζ και κραγιόν και μάσκαρα. Αλλά τις περισσότερες φορές μόνο στους κύκλους μου έβαζα ένα κονσιλερ και έφευγα. Ο άντρας μου λέει πως η γυναίκα φαίνεται όταν ξυπνάει αν είναι όμορφη. Έτσι έλεγε ο παππούς του. Στην περίπτωση μου όμως δεν είχε και μεγάλη διαφορά να περιμενει. Ότι ήταν να δει το είδε.

Lili, ο μικρός σου θα πάρει τον τίτλο του πιο σοβαρού παιδιού της παρέας, αν και στις σημερινές φώτο βρήκα και έναν μεγάλο συναγωνιστή! Τον Θρασύβουλο, που άφησε τα γέλια και σοβαρός- σοβαρός αφοσιώθηκε στην μελέτη!

Αχ, τι καλά που είναι τα μωράκια σας! Να βάλετε κι οι υπόλοιπες φωτογραφίες να δούμε κι άλλα μωρά! Νένα, Αγγελικη, Κάντυ, γρήγορα λέμε, γιατί είμαι πολύ περίεργη! Θα έχουν μεγαλώσει κι αυτά!

Λίλυ, σε πουφ τον έχεις ξαπλωμένο σε κάποια από τις φωτο; Τι ωραίο είναι αυτό το καθισματάκι; Απο πού το προμηθεύτηκες;;;

χαχαχα! Είδες μελέτη ο Θρασάκος μου; Είπαμε έτσι θα καταπολεμήσουμε τις αϋπνίες για να μην γκρινιάζουμε και μας τη λέει η γιαγιά :tongue::tongue:

και την τουαλετα ρε κοριτσακια πως την καθαριζεται αν οχι με χλωρινη????

Με ξύδι! Όταν την καθαρίζει ο άντρας μου βάζει ένα ελαφρύ καθαριστικό. Ένας πωλητής ειδών υγιεινής στο πράκτικερ μου είπε να τα καθαρίζω μόνο με λευκό ξύδι. Καθαρίζει και απολυμαίνει. Όλα τα υπόλοιπα έιπε (και είχε δίκιο) τα καταστρέφουν με τα χημικά που έχουν. Εγώ δεν ξέρω αν σας είπα είχε έναν "λεκέ" ο νεροχύτης μου που δεν έφευγε με τίποτα και έψαχνα να τον αλλάξω. Έτσι γνώρισα τον κύριο στο πράκτικερ. Το έκανα λοιπόν με ξύδι και ω! του θαύματος! Εξαφανίστηκε!

Κορινάκι έχεις ακόμα να πακετάρεις! Η Λίλι παίρνει βραβείο σιδερώματος εσύ θα πάρεις πακεταρίσματος.

Μαριουλάκι μου υποφέρεις ε;

Τσερρούλα μπράβο που ετοιμάζεις φαγάκια. Αλήθεια έπιασαν τόπο τα μαθήματα ε; Εγώ πάλι ούτε μιλούσα ούτε λαλούσα! Μου καθόταν που μου καθόταν με το ζόρι σιγά μην του έλεγα και τι κάνει το παιδί. Έλεγα αμάν να προλάβουμε να τελειώσουμε πριν προλάβει και σκεφτεί ή δει οτιδήποτε και μείνω με την όρεξη. Λίλι κορίτσι μου δε γελάμε τέτοιες στιγμές :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

χαχαχα καλό!!

Εγώ δεν έχω τίποτα :oops::oops: Θα μου πειτε πως παντρεύτηκα τότε; Ευτυχώς με προίκισε η φύση ώστε να μη χρειάζομαι τίποτα από όλα αυτά :rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue: χαχαχα αστειεύομαι βέβαια! Η αλήθεια είναι πως πιστεύω ότι έγινε απλά ένα θαύμα όπως και με το μωράκι μας. :tongue::tongue: Εντάξει βαφόμουν λίγο όταν έβγαινα αλλά ελαφρώς. Λίγο για τους μαύρους κύκλους, λίγο ρουζ και κραγιόν και μάσκαρα. Αλλά τις περισσότερες φορές μόνο στους κύκλους μου έβαζα ένα κονσιλερ και έφευγα. Ο άντρας μου λέει πως η γυναίκα φαίνεται όταν ξυπνάει αν είναι όμορφη. Έτσι έλεγε ο παππούς του. Στην περίπτωση μου όμως δεν είχε και μεγάλη διαφορά να περιμενει. Ότι ήταν να δει το είδε.

χαχαχα! Είδες μελέτη ο Θρασάκος μου; Είπαμε έτσι θα καταπολεμήσουμε τις αϋπνίες για να μην γκρινιάζουμε και μας τη λέει η γιαγιά :tongue::tongue:

Με ξύδι! Όταν την καθαρίζει ο άντρας μου βάζει ένα ελαφρύ καθαριστικό. Ένας πωλητής ειδών υγιεινής στο πράκτικερ μου είπε να τα καθαρίζω μόνο με λευκό ξύδι. Καθαρίζει και απολυμαίνει. Όλα τα υπόλοιπα έιπε (και είχε δίκιο) τα καταστρέφουν με τα χημικά που έχουν. Εγώ δεν ξέρω αν σας είπα είχε έναν "λεκέ" ο νεροχύτης μου που δεν έφευγε με τίποτα και έψαχνα να τον αλλάξω. Έτσι γνώρισα τον κύριο στο πράκτικερ. Το έκανα λοιπόν με ξύδι και ω! του θαύματος! Εξαφανίστηκε!

Κορινάκι έχεις ακόμα να πακετάρεις! Η Λίλι παίρνει βραβείο σιδερώματος εσύ θα πάρεις πακεταρίσματος.

Μαριουλάκι μου υποφέρεις ε;

Τσερρούλα μπράβο που ετοιμάζεις φαγάκια. Αλήθεια έπιασαν τόπο τα μαθήματα ε; Εγώ πάλι ούτε μιλούσα ούτε λαλούσα! Μου καθόταν που μου καθόταν με το ζόρι σιγά μην του έλεγα και τι κάνει το παιδί. Έλεγα αμάν να προλάβουμε να τελειώσουμε πριν προλάβει και σκεφτεί ή δει οτιδήποτε και μείνω με την όρεξη. Λίλι κορίτσι μου δε γελάμε τέτοιες στιγμές :tongue::tongue:

Μα με έπιασε νευρικό μόλις έκανε κίνηση απ'έξω ο ένας απαντούσε ο άλλος από μέσα ήταν για πολλά γέλια!!!:oops::oops::oops:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλά τι ησυχία είναι αυτή σήμερα?????Εγώ έκανα πάλι δουλειές μα να μην τελειώνουν ποτέ........:?Αύριο θα έρθουν τα κουμπαράκια μου(έχουμε βαφτήσει τη κορούλα του και είναι και ξάδερφος του άντρα μου)με τις ιώσεις δεν έχουν καταφέρει να φέρουν τα παιδιά να δούν το καψουράκι και επιτέλους είναι όλοι καλά!!!Οπότε θα έρθουν αύριο πρωί για καφεδάκι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Κοιμάται το καψουράκι,ο αντρούλης ακόμα στη δουλειά............και εσείς άφαντες...........:?

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...