Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

ανετα . εγω τουλαχιστον το κανω ηδη σε ολες τις φιλες μου για εξωσωματικες και για εγκυμοσυνες !! 🤣

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aχ κοριτσακια μου μπαινω καθε μερα και σας διαβαζω αλλα αυτο το μικρο τρωκτικο δεν με αφηνει και πολλα περιθωρια να γραψω γι αυτο και δεν σχολιαζω γενικα. Ουτε τα video δεν καταφερα να δω ενα μονο ειδα, αυτο που το καψουρακι τρωεει την μαμα του:P!!! Λιλη κι εγω οταν παω να τον φιλησω και με μυρισει ανοιγει το στομα να φαει , μια φορα μου αρπαξε το χειλη τοσο δυνατα που τρομαξα!!! Και επισης ετυχε να τον εχει ο μπαμπας του αγκαλια και να πειναει και αρχισε να του βυζαινει τον λαιμο:tongue:!! Πηγα να τον σκουπισω με χαρτοπετσετα και κοντεψε να φαει και αυτην :rolleyes:!!!

Με στεναχωρει πολυ το τοξικο ερυθημα που εχει γιατι εχει γινει χαλια το προσωπακι του το καημενο. Πηρα και τον παιδιατρο αλλα μου λεει οτι θα φυγει μονο του. Αν θελω μπορω να του βαλω λιγη μπακτρομπαν αλλα ρε σεις τοσο μικρο να το βαλω αντιβιωτικη κρεμα??? Ασε που εχει αρκετα γυρω απο τα ματια που δεν επιτρεπεται να βαλεις καμια αλοιφη πολυ κοντα!!!

Μargi cherry κι εγω δυσκολευομουν να κοιμηθω απο τον 8ο και μετα ειδικα στον 9ο οταν νυχτωνε παθαινα καταθλιψη:(!!Cherry επειδη η μανα μου ερχεται σχεδον καθε μερα οποτε θελω να κανω το μπανιο την βαζω και μου βαζει αυτη χλωρινες. Μεσα στη λεκανη ριχνω εγω αλλα οταν ειναι να την πιασω βαζω γαντι γιατι μετα πρεπει να πιασω το μωρο και η μυρωδια δεν φευγει απο το χερι ευκολα. Μασκα δεν φοραω πια.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

marioula

Αμαν βρε παιδι μου ή εσυ θα παιδευεσαι ή το μωρο. Τι να σου πω υπομονη ρε κοριτσι. Εμενα να φανταστεις ο πονος στην ουρηθρα εχει υποχωρησει αλλα δεν εχει φυγει εντελως ακομη ψιλοποναω. Σας ειπα οτι εκανα εδωσα ουρα και εκανα καλλιεργεια και βγηκε πεντακαθαρη??? Ηταν τελικα απο τον καθετηρα.

margi το πιστευεται ή οχι αλλα δεν εχω βγαλει ουτε μια φωτο το μωρο εκτος απο αυτε που εβγαλε το μωρο στην κλινικη. Και τωρα με το εξανθημα μονο για φωτο ειναι ο καημενος... Θα τον βγαλω καποια στιγμη ομως...

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Nena, μας μίλησε στο σεμινάριο για το τοξικό ερύθημα και μας είπε πως αν παραγίνει το κακό ( όπως σε σας) να το δει αμέσως παιδίατρος!

Ε, πού να το βγάλεις τώρα φώτο, αν έχει κοκκινίσει τόσο το προσωπάκι του! Το καημένο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κι εγώ έδωσα κολπικό υγρό χθες, χωρίς να μου το έχει γράψει ο γιατρός, γιατί σαν να έχω ψιλοενοχλήσεις εκεί κάτω!

Θυμάμαι μια φορά με έπιασε ουρολόιμωξη και πονούσε τόσο η ουρήθρα που έκλαιγα! Ούτε εσώρουχο δεν μπορούσα να βάλω! Την είχα βγάλει στο δωμάτιο (έμενα μόνη ευτυχώς) και καθόμουν γυμνή από τη μέση και κάτω! Μία βδομάδα μέχρι να ενεργήσει και η αντιβίωση τα είχα δει όλα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ρε συ τον πηρα τηλ και μου ειπε να μην ανησυχω, επειτα την ερχομενη Παρασκευη εχουμε ραντεβου για την μηνιαια εξεταση οποτε θα τον δει απο κοντα.

Για φωτο εδωσα 70 οπου ειναι καποιες φωτο και ενα ψηφιακο χαρτονενιο μικρο αλμπουμ συν 10 ευρω γιατι ζητησα να τα παρω και σε ηλεκτρονικη μορφη.

Σε 2 μαιες δωσαμε απο 20 ευρω.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Στην μια μαια που εβγαλε εξω το μωρο για να το δουν εδωσε ο πεθερος μου αλλα στην αλλη που ηταν ο βοηθος του γιατρου μου και αυτη με ειχε αναλαβει βασικα ήθελα εγω να της δωσω.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

μαλιστα..

νενα και γω νομιζω οτι δεν πρεπει να ανησυχεις εφοσον ο γιατρος σου ετσι λεει....

παντως μια χαρα και συ τον καταφερες στον θηλασμο!!!αληθεια με το θηλαστρο τι κανεις????πας δουλεια?

αληθεια απο βαρος πως πατε???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Με το θηλαστρο ειχα κανει μονο μια προσπαθεια και ειχα βγαλει με 2 αντλησεις σε διαστημα 3 ωρων μονο 50 ml. Αυριο θα ξαναπροσπαθησω γιατι την Δευτερα θα παμε Θεσσαλονικη αν και θα τον παρουμε παλι μαζι μας τον μπεμπη γιατι δεν ξερω ποση ωρα θα κανουμε οποτε δεν μπορω να υπολογισω και τα γευματα που θα χρειαστει.

Η δουλεια τωρα ειναι πολυ χαλαρη ξερουν και οτι γεννησα και δεν με πολυ παιρνουν ακομη για ραντεβου. Συνηθως κανονιζω να μαζευω τα ραντεβου σε μια μερα και τον παιρνω μαζι μου. Τα βαζω και σε αποσταση μεταξυ τους ετσι ωστε να θηλαζω στο ενδιαμεσο. Βεβαια οταν θα αρχισει η δουλεια δεν θα μπορω να αφηνω τοσα κενα ενδιαμεσα γιατι εγω πχ. 1 ωρα δουλευω 1 σταματαω για να θηλασω. Τοτε θα δουμε αν δεν μπει σε προγραμμα να τρωει λιγο πιο σταθερα και δεν καταφερω κι εγω πολλα με το θηλαστρο το πολυ πολυ να φαει και λιγο ξενο, δεν γινεται αλλιως.

Απο κιλα ειμαι συν 7.5 αλλα δεν προσεχω καθολου και μαλιστα τρωω και αρκετα κεκακια, μπισκοτακια και λιγο σοκολατα καθε μερα γιατι με τραβαει φοβερα το γλυκο. Ειπα οτι μεχρι να σαραντησω και να στρωσει και ο θηλασμος δεν θα προσεξω καθολου. Αφου σαραντησω θα αρχισω σιγα σιγα να κοβω τα περιττα. Ετσι λεω δηλ.... Παντως ενω τις πρωτες μερες μετα την γεννα δεν πεινουσα καθολου και ετρωγα γιατι επρεπε να τρωω τωρα πειναω πολυ και πολυ συχνα. Υποθετω οτι θα οφειλεται στον θηλασμο γιατι λογικα εχει αυξηθει και η παραγωγη μου. Την Παρασκευη που θα ζυγισουμε τον μπεμπη θα σας πω αν και εμενα μονο που τον κραταω αγκαλια μου φαινεται οτι βαρυνε καπως.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Lili, ο μικρός σου θα πάρει τον τίτλο του πιο σοβαρού παιδιού της παρέας, αν και στις σημερινές φώτο βρήκα και έναν μεγάλο συναγωνιστή! Τον Θρασύβουλο, που άφησε τα γέλια και σοβαρός- σοβαρός αφοσιώθηκε στην μελέτη!

Αχ, τι καλά που είναι τα μωράκια σας! Να βάλετε κι οι υπόλοιπες φωτογραφίες να δούμε κι άλλα μωρά! Νένα, Αγγελικη, Κάντυ, γρήγορα λέμε, γιατί είμαι πολύ περίεργη! Θα έχουν μεγαλώσει κι αυτά!

Λίλυ, σε πουφ τον έχεις ξαπλωμένο σε κάποια από τις φωτο; Τι ωραίο είναι αυτό το καθισματάκι; Απο πού το προμηθεύτηκες;;;

Στο μαξιλάρι θηλασμού τον έχω το διπλώνω στα δύο και τη καταβρίσκει το καψουράκι!!!

αληθεια στην κλινικη ποσα λεφτα δωσατε σε φωτο???επισης δινουμε και φιλοδωρημα στις μαιες??ποσα???

θα ειμαι αγενης αν δεν δωσω???

Εμένα δεν μου λένε για τα φιλοδωρήματα γιατί τους είχα πεί να δώσουν μόνο στη κοπέλα που θα φέρει το μωρό αλλά μάλλον έδωσαν σε όλο το νοσοκομείο:evil::evil::evil: Και φωτό δεν επέτρεψα να βγάλουν το καψουράκι (θέλει γραπτή άδεια)γιατί τα ταλαιπωρούν αλλά είχαν 70? μικρό ψηφιακό 4 μεγάλες φωτό μια κούπα μια κορνίζα και ΄2 μπρελόκ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

βαλιτσα ετοιμη!!!

χαρτια ετοιμα εκτος απο ενα!

τσαντακι καλλυντικων οχι ετοιμο....απο τωρα θα τα ετοιμασω αυτα???κ πως θα βαφομαι τοσες μερες???

λιστα κατεψυγμενων ετοιμη!!!

το απογευμα παω για ψωνια!!!

μπορω να καταψυξω:

κιμα - μπιφτεκια - φασολακια - μπαμιες - γεμιστα (οχι ψημενα) - χοιρινο λεμονατο - μοσχαρι κοκκινιστο - φασολαδα- φακη - ρεβυθια (για τον αντρα γιατι εχουμε και νηστεια μπορστα!!!) μουσακα - πρασα κομμενα - κοτοπουλο πχ με μπαμιες, ετοιμες ζυμες για πιτσα - πιττες (για μετα τις 40 μερες!!!για να παθουν ζημια οι θειες με χειροποιητη πιττα απο λεχωνα!!!αχαχχαχα) γεμισματα για τις πιττες, λαζανια και ψιλοκομμενα μανιταρια,μ πιπερια ...οι πιτσες ειτε ετοιμες (που να τις βαλω ομως???) ειτε μονο τα ζυμαρια!!! πως με βλεπετε???εχω δουλεια ακομα ε???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...