Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

λιλι κ μαρμιν μολις ειδα τα μειλ κουκλακια τα αγορια μας!!! μαρμιν με τι αφοσιωση διαβαζει ο μικρος ε? θα γινει μελετηρο παιδι:P λιλι εσενα δεν θα εχει νου να διαβασει θα παιζει παιχνιδια ολη μερα στο pc ;):tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λιλι κ μαρμιν μολις ειδα τα μειλ κουκλακια τα αγορια μας!!! μαρμιν με τι αφοσιωση διαβαζει ο μικρος ε? θα γινει μελετηρο παιδι:P λιλι εσενα δεν θα εχει νου να διαβασει θα παιζει παιχνιδια ολη μερα στο pc ;):tongue:

:D:D:D:D:D:D:D:D

λιλι πολυ ωραιο το τραγουδακι!!!!παρ΄ολο που εμενα τα τραγουδια του συνηθως δεεν μου αρεσουν γιατι ειναι γκρινιαρης και πολυ πολυ ρομαντικος και δεν αντεχω τιποτα απο τα 2!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

οσο για τα νυχια εσυ εχεις γινει εξπερ στο θεμα νυχι...εγω αν σου πω οτι ειναι η δευτερη φαση στη ζωη μου που τα μακραινω περισσοτερο απο ενα χιλιοστο τι θαπεις???

στην πρωτη φαση πηγαινα λυκειο....

επομενως το θεμα δεν το εχω και μαλιστα καθολου...οπως επισης δεν εχω κ το θεμα μαλλι!!!απο μακιγιαζ οτι θες ομως...

28xYp3.png

:D:D:D:D:D:D:D:D

λιλι πολυ ωραιο το τραγουδακι!!!!παρ΄ολο που εμενα τα τραγουδια του συνηθως δεεν μου αρεσουν γιατι ειναι γκρινιαρης και πολυ πολυ ρομαντικος και δεν αντεχω τιποτα απο τα 2!!!!

AAAAAAAAAχ χχχ εγώ είμαι ερωτευμένη με όλα του τα τραγούδια!!!!:oops::oops::oops::oops:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

οσο για τα νυχια εσυ εχεις γινει εξπερ στο θεμα νυχι...εγω αν σου πω οτι ειναι η δευτερη φαση στη ζωη μου που τα μακραινω περισσοτερο απο ενα χιλιοστο τι θαπεις???

στην πρωτη φαση πηγαινα λυκειο....

επομενως το θεμα δεν το εχω και μαλιστα καθολου...οπως επισης δεν εχω κ το θεμα μαλλι!!!απο μακιγιαζ οτι θες ομως...

Πραγματικά απο μακιγιάζ σκίζεις άν κρίνω από τις φωτό σου!!!Άν ήμασταν κοντά θα κάναμε η μια τα νύχια και τα μαλλιά και η άλλη το μακιγιάζ μέχρι και μαγαζί ανοίγαμε μη σου πώ θα συνετεριζόμασταν με τη nena να τη βοηθούσαμε κιόλας!!!;);););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

σωστα!!!ο αντρας μου μου λεει συνεχεια οτι επρεπε να γινω αισθητικος να βαφω νυφες!!!

αλλα τι να λεμε...έχω πολλά ταλεντα...έπρεπε κατι να διαλεξω να κανω!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

28xYp3.png

σωστα!!!ο αντρας μου μου λεει συνεχεια οτι επρεπε να γινω αισθητικος να βαφω νυφες!!!

αλλα τι να λεμε...έχω πολλά ταλεντα...έπρεπε κατι να διαλεξω να κανω!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:D:D:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Αχ, αν ήμασταν κοντά, θα ενώναμε τα ταλέντα μας! Εγώ είμαι εξπέρ στο μαλλι....Δώστε μου ό,τι μαλλί θέλετε και το ισιώνω καλύτερα κι από κομμώτρια! Το δικό μου έτσι και το πιάσω το κάνω πολύ ωραίο! Πιστολάκι μόνο όμως, βαφές και τέτοια όχι! Πέρισυ κάθε βδομάδα ίσιωνα μαλλί συναδέλφων μου!!!

Από νύχια τώρα! Ετσι και τα αφήσω να μακρύνουν, γίνονται φοβερά! Ούτε λίμα δεν χρειάζονται! Από τότε όμως που έπαθα το ατύχημα με το δάχτυλο (σας το έχω πει - το μεσαίο δάχτυλο είναι θεόστραβο και χοντρό μετά από πέσιμο και αδιαφορία γιατρών) το πήρα κατάκαρδα το θέμα και δεν ξαναμάκρυνα νυχάκια!

Από βάψιμο είμαι ούφο τελείως! λίγη σκιά, λίγο ρουζ και ελάχιστο κραγιον! Αυτά!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Τσέρυ, εγώ δεν πήρα κανένα φορεματάκι για την μπέμπα μου ακόμη! Το καλοκαίρι θα της πάρω! Τώρα της έχω μόνο φορμάκια γιατί θεωρώ πως με το φορεματάκι θα ζορίζεται το καημένο στις κινήσεις του! Εσύ όμως το θες για την βγάλεις από την κλινική, ε; Αν τόσο πολύ το σκέφτεσαι, να της το φορέσεις μωρέ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κουράστηκα κορίτσια! Εφτιαξα όλο το σπίτι σχεδόν.....

Δεν μου είπατε (θα παραπονεθώ κι εγώ!), είναι λέτε καλή η ιδέα μου να βάλω τα ρουχαλάκια σε σακούλες αποθήκευσης ρούχων ή δεν έχουν ανάγκη να είναι στο συρταράκι τους;;;

Τσέρυ, εγώ δεν χρησιμοποιώ καθόλου χλωρίνες! Και συμφωνώ με την προσωπική αποψη της Μαρμιν!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Lili, ο μικρός σου θα πάρει τον τίτλο του πιο σοβαρού παιδιού της παρέας, αν και στις σημερινές φώτο βρήκα και έναν μεγάλο συναγωνιστή! Τον Θρασύβουλο, που άφησε τα γέλια και σοβαρός- σοβαρός αφοσιώθηκε στην μελέτη!

Αχ, τι καλά που είναι τα μωράκια σας! Να βάλετε κι οι υπόλοιπες φωτογραφίες να δούμε κι άλλα μωρά! Νένα, Αγγελικη, Κάντυ, γρήγορα λέμε, γιατί είμαι πολύ περίεργη! Θα έχουν μεγαλώσει κι αυτά!

Λίλυ, σε πουφ τον έχεις ξαπλωμένο σε κάποια από τις φωτο; Τι ωραίο είναι αυτό το καθισματάκι; Απο πού το προμηθεύτηκες;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

προς το παρον κοριτσακια εχω βαλει μηλοξυδο με νερο και σοδα φαγητου σε ενα μπουκαλακι και το χρησιμοποιω για απολλυμαντικο...ελπιζω να κανει δουλεια...βεβαια αυτο μονο για κουζινα και τραπεζι, παγκο...

μαρτζι δεν νομιζω να σκονιστουν τα ρουχακια σας...σιγα!εγω θα τα εβαζα σκετα, άντε να βαλεις και μια σακουλα απο πανω που ειπες εξαρχης...

το φορεματακι δεν της το πηρα, η φιλη μου το εδωσε!!!σας ειπα μεχρι 1,5 χρονων ειμαι καλυμμένη απο ρουχα προς το παρον και απο κει και μετα θα γινει χαμος!!!εχω την κουνιαδα μου και την κολλητη μου που τα μωρα τους ειναι 2,5 και των 2!!!οποτε οτι ρουχο θα τους περισσευει θα το περνει η μαρκελλιτσα!!!δεν ξερω αν θα χρειαστει ποτε να αγορασω κατι εφοσον θα εχω 2 ενωμένες παιδικες κοριτσιστικες γκαρνταρόμπες μαζι...

σημερα φτιαχνω βαλιτσα!!!ο αντρας μου καθαρισε βεστιαριο τοιχους και τωρα θα βαψει εκει μεσα!!!απον αυριο φανταζομαι θα μπορουμε να βαλουμε ντουλαπες και ρουχα!!!αντε να συμμαζευτουμε γιατι εχω φρικαρει!!!

28xYp3.png

Κορίνα, είδες το διευθυντή; Μιλήσατε; Τι ειπωθηκε;
βασιλισες δεν τα διαβασα ολα ουτε ειδα μειλ θα τα διαβασω ολα αυριο κ θα δω μειλγτ τωρα δεν μπορω!ΥΠΟΦΕΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!:cry:ποναω υπερολικα την μεση μ εδω και 2 μερες αλλα σημερα παρα εγινε το κακο δεν μπορω να περπατησω να γελασω να μιλησω οτι κ αν κανωμε χτυπαει εκει ο πονος πηγα σε παθολογο λεω μηπως ειναι τα νεφρα μου κ πειραχτηκαν απο την ουρολοιμωξη (γτ εδω κ χρονια εχω πολυ αμμο στα νεφρα)

μεεστειλε να κανω υπερηχο μηπως δημιουργηθηκε πετρα κ με ποναει εκανα υπερηχο εχω πολυ αμμο κ στα 2 νεφρα αλλα και την χολη δεν ειναι ομως τα νεφρα που με πονανε ειναι η σπονδυλικη στηλη τελικα,α με το υπερηχο ειδαμε πως εχω κ μια κυστη στην δεξια οωθηκη 4 εκατοστα παρακαλω!!! δεν μπορω να σηκωσω το μωρο δεν μπορω ουτε να μιλησω μιλαω κ με χτυπαει ο πονος στην μεση ελεος δεν με εχει ξανα πιασει τετοιος πονος στην μεση και τοσο δυνατος!!! α φαγαμε την πρωτη μας κρεμουλα σημερα μας το ειπε ο παιδιατρος ξετρελαθηκε ο αγγελος μου με την νεα γευση!!!:P:p:p

δεν βλεπω την ωρα να ερθει το μεσημερι να ξανα δωσω κρεμουλα:D κοριτσια τρωει κανονικα χωρις δυσκολια:P το μονο προβλημα ειναι οτι οταν βγαλω το κουταλι απο το στομα του για να βαλω κρεμα και να του το δωσω παλι εκεινος νομιζει οτι του σταματαω το φαγητο κ νευριαζει:tongue:

μαριουλα μου περαστικα σου..ευχομαι να περασει πολυ συντομα..

αχ τι ωραια μεγαλωσε και ο πριγκιπας αρχισε να τρωει και κρεμες..

μαρτζι μου δεν τον ειδα ακομα ..δεν με πηγε ο αντρας μου λεει απο εβδομαδα θα με παει να μιλησουμε..αντε να δουμε..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...