Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρτζι δεν την βρισκω αυτην που πηρα...ισως ειναι πιο παλιο σχεδιο...οταν σας βαλω φωτο του δωματιου (Πρωτα ο Θεος) θα την βγαλω χωρια να την δεις...εχει μια και στην σελιδα της νεφ που ειδα αλλα ειναι πιο λεπτη απο αυτην που εχω εγω...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

εγω λετε να την βγαλω με την βελουτε???γιατι ελεγα να την βγαλω με αυτη την φλις στο αμαξι???

και απο ρουχα εχουμε ενα φορεματακι φανταστικο, με καλτσονακι μια σταλιτσα αλλα λετε να το ταλαιπωρο τζαμπα το μωρο με δικες μου ματαιοδοξιες???να του βαλω δηλαδη καλυτερα ενα φορμακι ανετο???

επισης δεν μου απαντησατε σε αυτο πουρωτησα με τον θηλασμο και τα χημικα...θα αρχιζω να παραπονιεμαι και γω στο τελος....

28xYp3.png

Λίλι εμείς από τις έντεκα δεν υπήρχε περίπτωση να κοιμηθούμε. Ο σύζυγος δεν πάει με τίποτα τέτοια ώρα για ύπνο ούτε καθημερινές που ξυπνάει στις έξι. Ειδικά Παρασκευοσάββατο το ξενυχτάμε πολύ. Πλέον όμως το μπουμπουκάκι κοιμάται από τις 9 έως 10 το αργότερο κ μπαίνει στο κρεβατάκι του για αρχή οποτε εμείς στο σαλόνι καθόμαστε αγκαλίτσα μέχρι ότι ώρα θέλουμε :tongue::tongue: Ώσπου να ξανά αλλάξει βέβαια συνήθειες και τότε βλέπουμε.

Παντως το καψουράκι βλέπω είναι του ύπνου και καλά κάνει γιατί ο ύπνος τρέφει τα μωρά. ενώ ο δικός μου του φαγητού, τι περίεργο:rolleyes: Αφού μοιάζει σε όλα τον μπαμπά του να μη μοιάξει και σε αυτό; Ο άντρας μου να λιποθυμάει στον ύπνο το φαί δεν το χάνει. Ούτε καν τα βραδυνα του φρούτα. Έτσι κ το μπουμπούκι μου κοιμισμένο τρώει τη νύχτα.:tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

χαχα Τσέρρυ όχι μην αρχίσεις και εσύ τα παράπονα τώρα. Εγώ δεν απάντησα επειδή επίσης δεν ξέρω. Εγώ δεν χρησιμοποιώ χλωρίνες και τέτοια έτσι κι αλλιώς μόνο λευκό ξύδι. Αλλά και να χρησιμοποιούσα θα το απέφευγα στο θηλασμό ή μόνο με γάντια και πολύ προσοχή και αν ήμουν σίγουρη ότι δε θα χρειαστεί ενδιάμεσα να τρέξω για θηλασμό. Και φυσικά πολύ καλό πλύσιμο τα χέρια και οινόπνευμα. Όμως δεν είναι επιστημονική άποψη αυτό αλλά προσωπική δική μου. Καλύτερα να πουν τα κοριτσάκια που τα χρησιμοποιούν. Όσο για τα ρουχάκια εγώ ψηφίζω ένα όμορφο φορμάκι. Έχει καιρό για καλτσονάκια η μπουμπού. Αλλά πάλι ότι θες εσύ. Σίγουρα με το φορεματάκι θα είναι πιο χαριτωμένη.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

εγω λετε να την βγαλω με την βελουτε???γιατι ελεγα να την βγαλω με αυτη την φλις στο αμαξι???

και απο ρουχα εχουμε ενα φορεματακι φανταστικο, με καλτσονακι μια σταλιτσα αλλα λετε να το ταλαιπωρο τζαμπα το μωρο με δικες μου ματαιοδοξιες???να του βαλω δηλαδη καλυτερα ενα φορμακι ανετο???

επισης δεν μου απαντησατε σε αυτο πουρωτησα με τον θηλασμο και τα χημικα...θα αρχιζω να παραπονιεμαι και γω στο τελος....

Μπουμπού εγώ ακόμα με γάντια και μάσκα χρησιμοποιώ τη χλωρίνη!!!!!Όσο για τη χιονάτη να της βάλεις το φορεματάκι δεν θα καταλάβει και πολλά!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Έχετε κι'αλλο mail.........:oops::oops::oops: σας ζαλίζωωωωωωω αλλά είμαι μια μαμά ψώνοοοοοοοοο!!!!!!!!:oops::oops::oops:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

:D:D:D:D:D:D:D:D

ενταξει τωρα.....παω να κανω δουλειες...

και οχι τιποτα οταν ειμαι αυπνη ή πειναω γινομαι περιεργη!!!αφου το καταλαβαινω και μονη μου να φανταστειτε:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αγγελικακι και σενα σε ρωτησα για τον αφυγραντηρα.

28xYp3.png

χαχαχχαχ!!!μην μου πεις οτι ακουει Πλουταρχο????

Κανονικάάά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:DΑπό τη κοιλιά!!!!!!!!!Χαχαχαχαχα!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

http://www.olagiatingunaika.gr/2013/03/blog-post_30.html

αυτο το τιπ το ξερατε???

Εγώ το κάνω μόνη μου και χωρίς αυτοκόλητα......:tongue::tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

αχ λιγο πολυ ολες εχετε πονεσει στα νεφρα ε????? ο πονος μου δεν υπαρχει!!!:cry: οτι κ να κανω εκει με ποναει ελεος????? μιλαω κ ποναει η μεση:shock:δεν μπορω να μιλησω!

τσερρυ μου 2 κουτια θα πιω με αντιβιωση συνολικα 18 μερες δηλαδη:| χαρα μου με φορεματακι να ντυσεις την κουκλιτσα σου:P

μαρμιν μου λες να εφταιγε η κρεμουλα που κοιμηθηκε ολο το βραδυ ο πριγκηπας? δεν νομιζω αγαπη μου γιατι την κρεμουλα την εφαγε νωρις το μεσημερι απο εκει και περα θηλασε πολλες φορες ως το βραδυ αλλα και παλι δεν ξερω:|αλλα δεν νομιζω θα εριχνα το φτεξιμο στην κρεμα αν την ετρωγε το βραδυ αλλα απο το μεσημερι ως το βραδυ την χωνεψε πια αποκλειεται να μην την χωνεψε αφου εκανε κ 2 φορες κακακια:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...