Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Margi μου εγώ σε αυτό που μπορώ να σου απαντήσω είναι πως στο νοσοκομείο εγώ είχα μεγάλα βρακιά. Επειδή μου είχαν πει και για τα μιας χρήσεως είχα πάρει μια συσκευασια αλλά δεν βόλεψαν καθόλου. Ήταν πολύ μικρά (είναι ένα νούμερο) που να σκεφτείς ούτε καν έμπαιναν. Τώρα όσο για σαμπουαν κτλ μπορείς να τα πάρεις από οπουδήποτε αρκεί να είναι με ουδέτερο πεχά νομίζω και κάτι άλλο που δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή νομίζω χωρίς χρωστικές και παραντας. Εγώ πχ που πήρα της τζόνσον είναι ακριβώς έτσι. Η Τσέρρυ που τα έχει πιο φρέσκα από τα μαθήματα ανώδυνου μπορεί να σου τα πει καλύτερα όπως επίσης και όποιο άλλο κοριτσάκι ξέρει. Νυστάζω αρκετά κ το μυαλό δε λειτουργεί αυτή τη στιγμή :oops:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορινάκι πακετάρεις ε; Καλά κάνεις. Πότε θα φύγετε τελικά;

ναι πακεταρω μαρμιν μου..:D:Dδεν ξερω ακομα ποτε θα φυγουμε περιμενω να πληρωσει το αφεντικο του τον αντρα μου για να κλεισουμε εισητηρια..ηταν να τον πληρωσει σημερα αλλα σημερα του ειπε τριτη:(:(μακαρι να τον πληρωσει τριτη για να φυγουμε ..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Margi μου εγώ σε αυτό που μπορώ να σου απαντήσω είναι πως στο νοσοκομείο εγώ είχα μεγάλα βρακιά. Επειδή μου είχαν πει και για τα μιας χρήσεως είχα πάρει μια συσκευασια αλλά δεν βόλεψαν καθόλου. Ήταν πολύ μικρά (είναι ένα νούμερο) που να σκεφτείς ούτε καν έμπαιναν. Τώρα όσο για σαμπουαν κτλ μπορείς να τα πάρεις από οπουδήποτε αρκεί να είναι με ουδέτερο πεχά νομίζω και κάτι άλλο που δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή νομίζω χωρίς χρωστικές και παραντας. Εγώ πχ που πήρα της τζόνσον είναι ακριβώς έτσι. Η Τσέρρυ που τα έχει πιο φρέσκα από τα μαθήματα ανώδυνου μπορεί να σου τα πει καλύτερα όπως επίσης και όποιο άλλο κοριτσάκι ξέρει. Νυστάζω αρκετά κ το μυαλό δε λειτουργεί αυτή τη στιγμή :oops:
Eυχαριστώ μαρμιν μου!:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

βασιλισες δεν τα διαβασα ολα ουτε ειδα μειλ θα τα διαβασω ολα αυριο κ θα δω μειλγτ τωρα δεν μπορω!ΥΠΟΦΕΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!:cry:ποναω υπερολικα την μεση μ εδω και 2 μερες αλλα σημερα παρα εγινε το κακο δεν μπορω να περπατησω να γελασω να μιλησω οτι κ αν κανωμε χτυπαει εκει ο πονος πηγα σε παθολογο λεω μηπως ειναι τα νεφρα μου κ πειραχτηκαν απο την ουρολοιμωξη (γτ εδω κ χρονια εχω πολυ αμμο στα νεφρα)

μεεστειλε να κανω υπερηχο μηπως δημιουργηθηκε πετρα κ με ποναει εκανα υπερηχο εχω πολυ αμμο κ στα 2 νεφρα αλλα και την χολη δεν ειναι ομως τα νεφρα που με πονανε ειναι η σπονδυλικη στηλη τελικα,α με το υπερηχο ειδαμε πως εχω κ μια κυστη στην δεξια οωθηκη 4 εκατοστα παρακαλω!!! δεν μπορω να σηκωσω το μωρο δεν μπορω ουτε να μιλησω μιλαω κ με χτυπαει ο πονος στην μεση ελεος δεν με εχει ξανα πιασει τετοιος πονος στην μεση και τοσο δυνατος!!! α φαγαμε την πρωτη μας κρεμουλα σημερα μας το ειπε ο παιδιατρος ξετρελαθηκε ο αγγελος μου με την νεα γευση!!!:P:p:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

ΜΑΡΙΟΥΛΑ σε νιωθω!!!!!!!εμενα εκτος απο μεση και πλατη τωρα ποναει και ο αυχενας!!

νυσταζωωωωωωωωωωωωωωωω

ΜΑΡΤΖΙ να παρεις απο τον καπετανιο 3 ? το ενα και βολευουν παρα πολυ μιας χρησης δεν βολευουν καθολου

κουβερτουλα για αρχη θα χρειαστεις πιο ζεστη απο την πικε

σεντονακια εννοεις 3 σετ???επειδη στην αρχη δεν το σκεπαζεις με σεντονακι μπορεις να βαλεις και πανωσεντονα για κατωσεντονα οποτε εισαι καλυμενη

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα!!!!τι πραγμα ειναι αυτο ρε παιδια???και ηδη περιστρεφομαι μια ωρα στο κρεββατι μου...

τελικα δεν αντεξα, λεω θα σηκωθω και οτι γινει...ελπιζω να νυσταξω συντομα...

μαριουλακη περαστικα!!!τι ειναι αυτο που σε επιασε ρε κοριτσι???αληθεια σου εδωσε χαπια?τωρα τι θα κανεις?και γω μια φορα που ειχα παθει ουρολοιμωξη με πονουσαν τα νεφρα αλλα δεν ειχα ουτε συχνοουρια ουτε τσουξιμο...απλα δεν μπορουσα ουτε να κουνηθω για κανα 2 μερες ωσπου να με πιασει η αντιβιωση...εσυ αρχισες αντιβιωση ε???

μαρμιν και λιλι τα μωρουλια σας τα καμαρωσαμε χθες με τον αντρα μου!!!κουκλια και τα 2!!!εδειξα κ τον αντωνακη για να μην εχει παραπονο η μαριουλα!!!

μαρτζι εγω αγορασα 2 φλις, μια χοντρη και μια πιο λεπτη και μια χοντρη κανονικη κουβερτα. μου εδωσε η φιλη μου ομως αρκετες πικε και αλλες πιο λεπτες αλλα κ μια χοντρουλα πολυ ομορφη...νομιζω ειμαι καλυμμενη με οτι καιρο και να κανει...μαλλον θα παρω μαζι την φλις την χοντρη...ετσι λεω προς το παρον...θα δουμε πως θα ειναι κ οι μερες τοτε και στελνω τον αντρα μου να παρει την αντιστοιχη αν αυτη που εχω μαζι δεν κανει...

οσο για τα σαμπουαν αυτο που λεει κ η μαρμιν. χωρις χρωστικες και παραβινες και αρωματα...αυτο το τελευταιο δεν ξερω αν θα το βρεις...εγω πηρα αυτο που ειχε πει η μαριουλα οτι μυριζει ωραια γιατι ως γνωστον η μυτη μου δεν πιανει τις κανονικες μυρωδιες αλλα μονο αυτες που δεν μυρισει κανενας αλλος...

αντε καμια δεν θηλαζει τετοια ωρα????

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλημερααααααααααααα! πω πω τι πονος ειναι αυτος!!!:(ναι τσερρυ μου ξεκινησα αντιβιωση αμοξιλ των 1000.... τωρα πινα και παυσιπονα αλλα παλι ποναω γτ δεν πινα δυνατα παυσιπονα επειδη θηλαζω ο γιατρος ειπε αν δεν περναει θα μου δωσει παυσιπονα σε ενεσιμη μορφη και δεν επιτρεπεται να θηλαζω αν κανω παυσιπονες ενεσεις αλλο παλι και αυτο!:cry: το μωρακι ΠΡΩΤΗ φορα που δεν ξυπνησε καθολου ολο το βραδυ:shock: εφαγε στις 12 κ ξυπνησε παλι στις 7 :shock::shock::shock: τωρα θηλαζω και σας γραφω... ρε κοριτσια μηπως να σταματησω να θηλαζω????? πινω πολλα φαρμακα αμαρτια ειναι να δηλητηριασω το μωρακι:oops: το καθε ενα ξεχωριστα ειναι συμβατο με το θηλασμο αλλα οταν μπερδευονται μεταξυ τους???

83tdp2.pngcWE4p3.png

δεν βλεπω την ωρα να ερθει το μεσημερι να ξανα δωσω κρεμουλα:D κοριτσια τρωει κανονικα χωρις δυσκολια:P το μονο προβλημα ειναι οτι οταν βγαλω το κουταλι απο το στομα του για να βαλω κρεμα και να του το δωσω παλι εκεινος νομιζει οτι του σταματαω το φαγητο κ νευριαζει:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμάς!!! Κοιμηθικαμε στις έντεκα οικογενειακός και ξυπνησαμε στις 8:30:-D. Πως μας βρίσκετε???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Αχ Μαριούλα μου πόσο σε νιώθω ...τα νεφρα μου και εμένα στα ίδια χάλια είναι παλιά είχα και πέτρα και βγήκε με τα ούρα εκεί να δείτε πόνο!!!! Πολλά νερα και όχι από τη βρύση εμφιαλωμένα καλύτερα!!! Και μπυρίτσα:-D. Αλλά πάνω από όλα υπομονή!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Kαλημέρα κοριτσάκια!! Σήμερα αλλάζουμε εβδομάδα! Το πιστεύετε ότι γίναμε 17 ολόκληρων εβδομάδων ; :shock::shock: Εγώ πάντως όχι :tongue::tongue:

Μαριούλα υποφέρεις ε; Περαστικά γλυκούλα μου! Μην κόψεις το θηλασμό είναι η γνωμη μου αφού κι εσύ δεν το θες. Έτσι και αλλιώς τώρα με τις κρεμούλες θα αραιώσει έτσι δεν είναι; Αλήθεια μέχρι τώρα ξυπνούσε τα βράδια ε; Ευτυχώς γιατί και ο δικός μου ξυπνάει για λίγο βέβαια αλλά ξυπνάει. Βρε Μαριούλα μου λες να είναι από την κρεμούλα; Γιατί με το που την ξεκίνησες δεν ξύπνησε το βράδυ. Τυχαίο; :tongue::tongue: Του αρέσουν πολύ ε; Αχ κι εγώ ανυπομονώ μετά την βάπτιση να τις ξεκινήσουμε τις κρεμούλες μας! Μέχρι τότε δε θέλω έτσι κι αλλιώς να του δώσω για να είμαι ήσυχη στην Βάπτιση. Αν πεινάσει βυζάκι κ δρόμο. Να μην ξέρει τις κρέμες και νευριάσει. Έτσι κι αλλιώς και η παιδίατρος πεντέμιση μηνών με είπε οπότε είναι γύρω στις 15 Μαίου.

Τσερρούλα αυπνίες κι εσύ ε; Άντε κοντεύεις. Τουλάχιστον μετά θα έχεις τη Μαρκελλίτσα να σε ξενυχτάει.

Λίλι μια χαρά σας βρίσκω :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημέρα!

Μαριούλα περαστικά! Υπομονή και με την αντιβίωση θα περασει! Σε νιώθω! Πέρασα κολικό νεφρού πριν από 5 χρόνια και ο πόνος ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ!!!!

Τσέρυ, τι φλις κουβέρτες από πού τις πήρες και πόσο; Επίσης όταν λες "χοντρη" κουβέρτα τι εννοείς; Βελουτέ ή αλλο υλικό;

Κάντυ, λες να πάρω βρακιά από τον καπετάνιο, ε; Κι εγώ το σκεφτόμουν για τα μίας χρήσεως κι έλεγα μήπως δεν με βολεύουν, αλλά λέω ας ρωτήσω και τις κοπέλες που γέννησαν μήπως και είναι καλά τελικά!

Εδώ σήμερα έχει όμορφο καιρό! Θα συμμαζέψω λίγο το σπίτι και μετά θα ασχοληθώ με το υπνοδωμάτιο! Θα αδειάσω την συρταριέρα μας για να τοποθετήσω τα ρουχαλάκια της μικρής! Ηθελα να σας ρωτήσω! Λέτε να τα βάλω μέσα σε σακουλίτσες μικρές μεχρι τις μέρες της γέννας για να μην σκονιστούν; οσο να' ναι , αν γεννήσω στην ώρα μου, θα είναι εκεί μέσα 1 μήνα και παραπάνω! Τι λέτε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

και ξανα στο ποδι!!!κ το ωραιο ειναι οτι δεν νυσταζω!!!!τι καλα τουλαχιστον δεν θα κοιμαμαι που δεν θα κοιμαμαι σε λιγο καιρο τουλαχιστον να ειναι ετσι...

εμεις εδω συννεφια και σημερα!!!οι κουρτινες παλι ετσι θα μεινουν...ουτε στα γιαννενα δεν βρεχει και εδω....τα νευρα μου:evil::evil::evil:

βουλωσε κ η μυτη μου, δεν αναπνεω πλεον....η μαρκελλα δινει κατι κλωτσιες ανεπαναληπτες...κλωτσαει πισω απο τα πλευρα, ωρες ωρες νομιζω οτι θα ξεκολησσει κανενα εκει μεσα...

μαριουλακη οι γιατροι ξερουν αν πρεπει να σταματησεις ή οχι....ουτως ή άλλως οι συνδυασμοι αν ηταν περιεργοι θαπειραζαν κ σενα, οχι μονο το μωρο...οποτε?δεν νομιζω να υπαρχει λογος...άλλωστε ποσες μερες θα παρεις ακομη αντιβιωση???

κοριτσια θυμαμαι την πρωτη κρεμα που ταισα την αδερφη μου την μικρη!!!το τι γελοιο ειχα κανει δεν περιγραφεται!!!ηταν πολυ λεμαργο μωρο γενικοτερα η αδερφη μου και με το που της εβαζες το κουταλι στο στομα νομιζε οτι ειναι μπιμπερο και το ρουφουσε!!μολις το εβγαζες τσιριζε!!!μετα απο πολυ λιγους μηνες θυμαμαι ετρωγε μονη της ροδακινα και ψωμι που μια ζωη ειχε στο χερι:shock::shock::shock::shock::shock: και μεχρι και σημερα ειναι η χοντρουλα μας!!!το τρωει ολο το φαι της παντα και οπως λεει "ετσι λιγο θα φαω, για την λιγουριτσα!!!"

μαρτζι θα σου βαλω φωτο να δεις για να καταλαβεις γιατι με τα υφασματα δεν το εχω...η μια η κουβερτουλα ειναι φλις οπως αυτες που εχουμε στο σαλονι για εκτακτη αναγκη, η άλλη ειναι πιο χοντρη αλλα φλις και παλι...περιμενε...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...