Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Γυρήσαμεεεεεεεε!!!!!!Ωραία περάσαμε τον έβαλα στο φουσκωτό και στις τσουλήθρες για πολύ γέλιο κορίτσια!!!Και το πιό ωραίο.....ο ανιψιός μου, μου έλεγε άστον Λιλή θα τον προσέχω εγώ ,πήγαινε να κάτσεις εσύ:shock::shock::shock:!!!!!!Χαχαχαχαχαχα!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγγελικάκη πραγματικά εύχομαι να πέσουν οι τιμές της εξέτασης και να είναι όλα καλά!!!

Πάλι καλά που πιάνουν τα χέρια του Μάρτζη και το έφτιαξε γιατί το λιγότερο που θα έδινες για επίσκεψη ειδικού είναι πενηνταρικάκι!!!Μαρμίν η ανιψιά μου έλεγε το πιρούνι ''πουρουμουνίκι'':shock:άντε βγάλε άκρη!!!Καλά το μπουμπουκάκι δεν υπάρχει χαχαχαχαχα να τις δείξεις στη μαμά σου να ηρεμίσει!!!:tongue::tongue::tongue:Για πολύ μελέτη μιλάμε!!!

Μαριούλααααααα που είσαι κορίτσι?Πώς πάει το θέμα ''εκεί κάτω''???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

μαρτζι αρχισες τα πλυσίματα ε???εγω ειχα πολλα ρουχακια...σου ειπα οτι μεχρι και 1,5 χρονων ειμαι καλυμμενη!!!αφου εβαλα ενα για γαλαζια, ενα ασπρα, ενα ροζ, ενα χρωματιστα σκουρα και ενα πορτοκαλι, κικτρινα, πρασινα...και ηταν κανονικοτατα πλυντηρια παρακαλω, οχι μισα!!!ε βαλε και τα σελτεδακια, λαβετες, πανακια, κουβερτουλες κτλ...ακριβως 10 που τα μερτησα πριν τα αρχισω...

εχω και φωτο απο τον χαμο που σιδερωσα να στειλω!!!

αγγελικακι ολα θα παν κατ'ευχην!!!

θα κανω μια αποπειρα να μπω χοτμειλ αν και νομιζω οτι παλι θα εχω θεμα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

λιλι ωραια τα αρθρα σου!!!ευτυχως η μαρκελλιτσα τον ξεπερασε τον κινδυνο των 7 κιλων!!!νομιζω οτι θα ειμαστε οριακα κατω απο 4...

εκεινο με τις φατσουλες που γελαν φανταστικο!!!

28xYp3.png

τουλαχιστον λιλι οταν μιλας εσυ γραφεις μια σειρα...εγω οταν μιλαω μονη μου γραφω κατεβατα ολοκληρα και απανωτά οτι μου ρθει στο κεφαλι...

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

28xYp3.png

τουλαχιστον λιλι οταν μιλας εσυ γραφεις μια σειρα...εγω οταν μιλαω μονη μου γραφω κατεβατα ολοκληρα και απανωτά οτι μου ρθει στο κεφαλι...

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χαχαχχαχα!!!Ε μα τι να κάτσω να γράφω τώρα ξυπνάει το καψουράκι κάτι κοπανάνε από πάνω και μου το τάραξαν το παλικάρι μου:evil::evil::evil:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Lili μου κουκλί το καψουράκι σου και τι πολύ μαλλί που έχει :shock::shock:

Τσέρρυ καληνύχτα!!

Καλά το μωράκι είναι μπουμπουκάκι στο τετράγωνο. Πώς το γέννησε όμως η έρμη η μάνα; Και το καημενάκι πολύ ταλαιπωρήθηκε. :cry::cry:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κορίτσια, έχω ερωτήσεις!

Προσπαθώ να δω τι πράγματα χρειάζομαι και άκρη δεν βρίσκω! Αρχίζω λοιπόν:

1) Τι εσώρουχα χρησιμοποιήσατε στο νοσοκομείο; Πήρατε βρακιά μεγάλα ή αυτά που είναι μίας χρήσεως; Μια φίλη μου είπε να πάρω μίας χρήσης για καλύτερα! Εσας τι σας βόλεψε περισσότερο;

2) Για το μωρό: χτένα, ψαλιδάκι για τα νυχάκια, αφρόλουτρο, σαμπουάν, λαδάκι κτλ τι πήρατε κι από που;

3) Τσέρυ, πόσες κουβέρτες πήρες; Εγώ έχω μία βελουτέ αγκαλιάς, μία πικέ, μία κεντητή ( αυτή είναι καλοκαιρινή). Επίσης θα φέρει μία η πεθερά μου και μία μεγάλη κούνιας θα φέρει η ξαδέλφη μου! Εγώ προς το παρόν έπλυνα τις 2 (βελουτέ και πικέ). Πιστεύω είμαι καλυμμένη!

4)Σεντονάκια: 3 προς το παρόν είναι καλά;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

γεια σας κοριτσακια..τι κανετε?εγω δουλευα μεχρι τις 5 σημερα και απο τοτε πακεταρω πραγματα..

ΚΑΝΤΥ μπραβο που τα καταφερες με τα μπεμπακια..ημουν σιγουρη εισαι δυνατη εσυ..

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ ευχομαι οι εξετασεις του μπαμπα σου να ειναι πεντακαθαρες..και περιμενουμε και φωτο απο μπουμπου..

ΜΑΡΤΖΙ μου κοιτα να εισαι οσο πιο ηρεμη μπορεις για την μπαλαρινουλα σου..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...