Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ax, κορίτσια, βιάστηκα να μιλήσω ότι θα τελειώσω γρήγορα! Μας χάλασε το πλυντήριο!!!!! Και τα ρουχαλάκια της μικρής ήταν μέσα! Πλένονταν.......Τα βγαλαμε και τα πλένουμε τώρα στο χέρι!

Αχ, αν δεν μπορέσει να το φτιάξει ο άντρας μου το πλυντήριο, θα βγουν καινούργια έξοδα πάλι;;;; Κλαψ, κλαψ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ax, κορίτσια, βιάστηκα να μιλήσω ότι θα τελειώσω γρήγορα! Μας χάλασε το πλυντήριο!!!!! Και τα ρουχαλάκια της μικρής ήταν μέσα! Πλένονταν.......Τα βγαλαμε και τα πλένουμε τώρα στο χέρι!

Αχ, αν δεν μπορέσει να το φτιάξει ο άντρας μου το πλυντήριο, θα βγουν καινούργια έξοδα πάλι;;;; Κλαψ, κλαψ!

Ώχ....... και της αδερφής μου της μεγάλης χάλασε πίκρα.....μακάρι να πιάνουν τα χέρια του και να το φτιάξει!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

και γω αυτο ελπιζω. κανει μια εξεταση πεσκαν λεγεται ομιζω η η εξεταση ή το μηχανημα. δε ξερω να σας πω περισσοτερα. ειχε ξαακαει αυτη την εξεταση τον νοεμβριο και ηταν πολυ καλη,ουτε οι γιατροι δε πιστευα στην τοσο καλη και γρηγορη αναρωση του. τωρα εκανε παλι τη ιδια εξεταση αλλα ειαι λιγο αεβασμεο σε σχεση με την προηγουμεη φορα και πρπει α καει αλλη μια εξεταση. η γιατρος ειπε οτι πιστευει οτι δε ειναι κατι αλλα απο τη στιγμη που υπαρχει μια ικρη αυξηση δε μπορει α αψηφησει τα νουμερα. και α ειναι κατι θα το προλαβοτυ στη αρχη ομιζω δε θα ξεμπερδεψυμε ποτε απο αυτο...ο μπαμπας μου ειναι στεαχωρημενος γιατι λεει α μην τους που οτι ολα ειναι καλα.....τωρα απο δευτερα θα μιλησουν με τη γιατρο α δουν ποτε θα πανε παλι αθηα για την αλλη εξεταση. σημερα το βραδυ φευγουν απο εκει.

καλα α περασετε λιλι. μαρτζι ευχομαι να μη ειναι τιποτα και να φτιαξει.

σας ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια και τις ευχες σας.μου εχου κοπει τα ποδια....

καλα α περασετε λιλι. μαρτζι ευχομαι να μη ειναι τιποτα και να φτιαξει.

σας ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια και τις ευχες σας.μου εχου κοπει τα ποδια....

Έχεις απόλυτο δίκιο κοριτσάκι μου αλλά ας είμαστε αισιόδοξες. Μόνη σου είπες πως το Νοέμβριο ήταν πολύ καλύτερες που δεν το πίστευαν και τώρα που θα ξαναπάει να δεις το ίδιο θα ειναι.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

χαχαχα Λίλι καλά να περάσετε! Να ένα ακόμα κοινό! Έτσι τον έλεγε η ανηψιά μου. Επίσης "κοτογράφο" τον φωτογράφο και "βρεγματοκάμαρα" την κρεβατοκάμαρα. Κατά τα άλλα όμως μίλησε πεντακάθαρα πριν καν γίνει ενός έτους. Πήρε από τη μαμά της (αδελφη μου) :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Το έφτιαξε ο άντρας μου (ευτυχώς)! Είχε βγει ο ιμάντας! Τα ρούχα της μικρής τα πλύναμε και τα ξεβγάλαμε στο χέρι! Δεν νομίζω να μην τα ξεβγάλαμε καλά! Σε κάτι τέτοια ο άντρας μου είναι καλύτερος από πλυντήριο! ( ένα από τα καλά του!)

Αγγελικάκι, λογικό είναι να φοβάσαι! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!! Εγώ πάντως έχω μια καλή διαίσθηση! Μακάρι να βγει αληθινή!

Μαρμιν, καλά ψώνια!

Λίλι, καλά να περάσετε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Το έφτιαξε ο άντρας μου (ευτυχώς)! Είχε βγει ο ιμάντας! Τα ρούχα της μικρής τα πλύναμε και τα ξεβγάλαμε στο χέρι! Δεν νομίζω να μην τα ξεβγάλαμε καλά! Σε κάτι τέτοια ο άντρας μου είναι καλύτερος από πλυντήριο! ( ένα από τα καλά του!)

Αγγελικάκι, λογικό είναι να φοβάσαι! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!! Εγώ πάντως έχω μια καλή διαίσθηση! Μακάρι να βγει αληθινή!

Μαρμιν, καλά ψώνια!

Λίλι, καλά να περάσετε!

Τέλεια!Είδες, χρυσοχέρης ο αντρούλης:-)

Εμείς δεν βρήκαμε κάτι ακόμα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...