Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

εμενα μου αρεσουν πολυ τα γυαλια και παντα πηγαινα στον οφθαλμιατρο αν δει τα ματια μου,μηπως και μου βρει κατι για να εχω ενα λογο να βαλω γυαλια,τιποτα δεν μου βρηκε τοσα χρονια...

ναι μαριουλα,πας στο γιατρο σου γραφει τη συνταγη,πας φαρμακειο,παιρνεις τα φαρμακα και την αποδειξη και μετα πας στο ικα τα καταθετεις,να εχεις μαζι σου ενα λογαριασμο τραπεζας με πρωτο το δικο σου ονομα και μεσα σε να μηνα στα καταθετουν. ιδια διαδικασι και για τον ογα μονο που στα καταθετουν σε 3 μηνες περιπου. στο τεβε ειναι ευκολοτερο,πας τα παραπανω και σου λενε ελα την αλη βδομαδα να πληρωθεις.

αυτο για οταν τα πληρωνω οταν εχει απεργια αγγελικουλα?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!τι κανετε κοριτσακια??εγω σημερα ξυπνησα λιγο κακοδιαθετη...βασικα χθες ειχα μια συζητηση με την κουνιαδα μου που ειχε μια παλλινδρομη κ μετα που πηγα σπιτι ειδα τι ειναι και καπως ανησυχω...κ πως ετυχε ξεπρηστικε και η κοιλιά μου κ σημερα έφαγα κ ψωμί μετα απο πολλλλλλλλλλλλλλλυυυυυυυυυυυυυ καιρό και αυτο δεν ξερω αν με χαροποιει ή με γεμίζει αμφιβολίες...κ αργει να παω για υπερηχο...την παρασκευη ημουν εκει...:(

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

τσερυ καλημερα μη σκεφτεαι βλκειες εγω πρηζομαι και ξεπρηζομαι την ιδια μερα. τι σε επιασε;; εγω ειχα να κανω εμετο 3 βδομαδες και ετρωγα τα παντα και σημερα στις 7 το πρωι ετρεχα και δεν εφτανα.

ναι μαριουλα για οταν τα πληρωνεις ειναι αυτο.

ουφ δεν ξερω...δεν επρεπε να τα διαβασω αυτα!!!!πιο καλα να μην ξερεις...βασικα νομιζα οτι αν κατι δεν παει κλα εχεις αιμα...δεν ηξερα οτι υπαρχει περιπτωση να μην εχεις τιποτα:(

28xYp3.png

cherry όντως μην ακούς και μη διαβάζεις τέτοιες ιστορίες και αν τύχει και τις ακούσεις ξέχασε τες την ίδια στιγμή κι εγώ έκανα το λάθος στην αρχή και διάβαζα διάφορα και μετά φοβόμουν ότι θα τύχουν και σε μένα μην ανησυχείς όλα καλά είναι δυστυχώς στην αρχή μόνο με τους υπέρηχους μπορούμε να βλέπουμε ότι το μωράκι μας είναι καλά αλλά μη νομίζεις κι εγώ που μπήκα στον έβδομο και κλωτσάει συχνά μόλις περάσει κάποια ώρα χωρίς την παρουσία του αρχίζω και ανησυχώ και προσπαθώ να τον "ακούσω" θέλω να σου πω ότι η ανησυχία σου ώσπου να τον πάρεις αγκαλιά θα υπάρχει αλλά μην τρελενόμαστε με το παραμικρό

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

καθε ποτε κανεις υπερυχο??

Εκτος από την αρχή που έκανα 2 κοντινούς σάκο-καρδουλα μετά μια φορά κάθε μήνα!!!! Τώρα θα πάωλίγες μέρες νωρίτερα γιατί απλά θα λειπει μετά για 2 εβδομάδες. Λογικά μετά από αυτόν θα πάω για β΄επίπέδου που αν δεν κανω λάθος ειναι από την 18 και μετά.

καλημερα!!!τι κανετε κοριτσακια??εγω σημερα ξυπνησα λιγο κακοδιαθετη...βασικα χθες ειχα μια συζητηση με την κουνιαδα μου που ειχε μια παλλινδρομη κ μετα που πηγα σπιτι ειδα τι ειναι και καπως ανησυχω...κ πως ετυχε ξεπρηστικε και η κοιλιά μου κ σημερα έφαγα κ ψωμί μετα απο πολλλλλλλλλλλλλλλυυυυυυυυυυυυυ καιρό και αυτο δεν ξερω αν με χαροποιει ή με γεμίζει αμφιβολίες...κ αργει να παω για υπερηχο...την παρασκευη ημουν εκει...:(

Κοριτσακι μου δυστυχώς ότι και να σου πουμε δεν θα σταματήσεις να εχεις αγωνία. Κι εγώ έτσι ήμουν είχα μια συγκρατημένη αισιδοξία. Σίγουρα βέβαια πλησιάζοντας να κλεισεις το α΄τριμηνο θα νιωθεις πιο σίγουρη. Βέβαια μπορει το πρώτο τριμηνο να ειναι και το πιο επικίνδυνο αλλά μην νομίζεις ότι ησυχάζει και καμια μας μέχρι να το πάρει αγκαλιά!!!!! Η κολλητη μου- δεν σας το ειπα μέχρι τωρα- γεννησε μολις πηρε μόλις μια μερα από τον 7ο. Τα μωρά ήταν 600 και κατι και 700 και κατι αντιστοιχα. Εκανε 2 εβδομαδες να μου μιλησει στο τηλεφωνο. Βεβαια τώρα κοντεβουν 1 μήνα στη θερμοκοιτίδα και προχωρανε σταθερά, αλλα όλο κατι παθαινουν μια το ένα και μια το αλλο. Για αυτο σου λεω θα πρεπει να εισαι αισιοδοξη και να μην καθεσαι και ακους ιστοριες γιατι σε πολλες γυναικες εχουν συμβει τα πάντα και σε όλους τους μήνες.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

ειναι που ακομα δεν εχω κλεισει καν την 12η εβδομαδα...μετα νομιζω θα ειναι ολα λιγο πιο ευκολα...

Για κλεισεις το πρωτο τριμηνο θα πρεπει να εχεις κλεισει και την 13η εβδομαδα. Αν και κατα την γνώμη μου πέρασες τα πρώτα 2 σκαλοπατάκια 1ον ακουσατε καρδουλα και 2ον περασες την 8η και την 9η εβδομαδα που ειναι οι πιο "υποπτες".

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

κοιτα δεν με περνει...θα αισιοδοξίσω γιατι δεν μ'αρεσει η κατηφεια!ουτως ή αλλως αν γινει κατι τετοιο θα αποφευθει ενα εμβρυο με χρωμοσωμικες ανωμαλιες που καμια δεν θελει...θα το δω ρεαλιστικα γιαιτ ετσι κανω κακο στο νινι μου κ δεν θελω...λοιπον ολα θα παν καλα κ σημερα ήπια και γάλα για γερα κοκκαλα!!!

28xYp3.png

Καλημερα!!!!!δεν θυμαμαι σημερα αν εχουμε καποια να γιορταζει??αν ναι να ειναι πολυχρονη και οτι επιθυμει!!!!!!!!μπηκα με πολυ αγωνια μηπως δω νεα απο την Μαργκι αλλα δεν βλεπω να εχει γραψει τιποτα......9.30 δεν ειχε ραντεβου????εε μετα μαλλον θα πηγε απο τους δικους της να το ανακοινωσει!!!!

Νενα κι εσυ με το καλο να δεις το μωρακι σου και καλα να περασεις στην Θεσσαλονικη!!!!!

Πεπσι πολυ καλα τα νεα με το σπερμοδιαγραμμα το εκανες αυτο με την ημερομηνια???

Τσερρυ κι εγω το ειχα αυτο το αγχος μεχρι την 6η εβδομαδα περιπου μετα μου εφυγε και αυτο!!!εχεις κλεισει ραντεβου για την αυχενικη διαφανεια?????μην αγχωνεσαι και μην επηρεαζεσαι απο ιστοριες αλλων!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

κοιτα δεν με περνει...θα αισιοδοξίσω γιατι δεν μ'αρεσει η κατηφεια!ουτως ή αλλως αν γινει κατι τετοιο θα αποφευθει ενα εμβρυο με χρωμοσωμικες ανωμαλιες που καμια δεν θελει...θα το δω ρεαλιστικα γιαιτ ετσι κανω κακο στο νινι μου κ δεν θελω...λοιπον ολα θα παν καλα κ σημερα ήπια και γάλα για γερα κοκκαλα!!!

Μπράβο τσέρυ σωστά τα λες

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

εμενα με επιασε απο χθες το βραδυ λογω της συζητησης που ειχα αλλά θα το ξεπερασω...εμεις πηγαμε μεχρι στιγμης 2 φορες. 1η για να δουμε ενδομητρια τον σακο 2 για να ακουσουμε καρδουλα 3η θα παω στις 24 να δειξω τις εξετασεις που μου εδωσε να κανω και μετα περιπου 7-10 ειπαμε να κανουμε αυχενική διαφανεια...εσεις?

28xYp3.png

κοριτσακια ξερετε τι προτεινω.... να δώσει καθε μια από μας το τηλ. σε μια από τις υπόλοιπες οπότε όταν φτάσει ή ωρα με το καλό ή αν εχει καιρο να επικοινωνήσει μαζι μας για οποιοδήποτε λόγο να μην ανησυχούμε!!!!! Ετσι η κοπέλα που θα εχει το τήλ. θα ενημέρωνει και τις αλλες κοπέλες αν χρειαστει να λειψει ή όταν θα γεννησει με το καλό Πχ. εγώ θα σας λέω τα νεα της cherry και η cherry θα κανει το ίδιο για μένα. Σκεφτειτε το και μου λέτε. Και βέβαια οποια δεν θελει δεν το δίνει και ειναι σεβαστό!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...