Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

δεν εχω ιδεα!!!παντως εδψ εχουν οι παντες γουατς απ και μιλαν τσαμπα μεταξυ τους...ακομη και οι εταιρειες πχ πισταριες κτλ το γραφουν επανω στα φυλλαδια..

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου, εδώ είμαι, μην ανησυχείτε! Ημουν τόσο πιεσμένη χθες που έπεσα για ύπνο νωρίς ( από τις 9.30), δεν ήθελα να βλέπω τον άντρα μου! Ούτε και τώρα θέλω να τον βλέπω βέβαια, αλλά κάνω υπομονή να μην τσαντίζομαι για την μικρούλα μου!

Σας είπα που φώναξα την μανα μου να κάνει το μπαλκόνι χθες! Κορίτσια, 2 ωρες ήταν η γυναίκα έξω στο κρύο, το μπαλκόνι είχε γίνει χάλια (είναι μάρμαρο και δεν βγαίνει εύκολα). Δεν με τσάντισε καθόλου! Εκανε τη δουλειά της κι έφυγε! Ερχεται ο "κύριος", βλέπει το μπαλκόνι πεντακάθαρο, α! λεει ωραίο είναι! Κάποια στιγμή σηκώνεται να βγει να κάνει τσιγάρο. Δεν έβρισκε τις παντόφλες του που τις έχει συνήθως εξω από την πόρτα! Η μάνα μου της είχε βάλει, προφανώς χωρίς να καταλάβει, μέσα στο τελάρο που βάζει αυτός τα ξύλα! Μέσα στο τελάρο είχε βάλει και τις σακούλες που χρησιμοποιεί αυτός για να μεταφέρει ξύλα, οι οποίες είχαν μέσα υπολείμματα ξύλων! Ε, κάνει αυτός μια κίνηση να βγάλει τις παντόφλες, του γυρίζει η σακούλα και πέφτουν τα υπολείμματα ξύλου κάτω στο μπαλκόνι! Τον έπιασαν τα νεύρα κι άρχισε να φωνάζει "μισές δουλειές κάνετε" και να βρίζει σαν υστερικός! Εγώ πολύ στενοχωρέθηκα! "και να μην ξανάρθει να καθαρίσει" κι άλλα τέτοια! Στενοχωρέθηκα γιατι μπορεί να άκουσε και η μάνα μου, έκανε πολύ θόρυβο αυτός! Κι έντάξει, κρίμα είναι κι αυτή! Οταν έχει άδικο αυτή, του το αναγνωρίζω, αλλά χθες να φωνάζει χωρίς στην ουσία να του έχει κάνει κάτι; Κι άντε, για την μάνα μου χ@στηκε, εμένα δεν με σκέφτεται; Ούτε ένα συγγνώμη δεν ζήτησε! Δεν σκέφτεται πως είμαι έγκυος γυναίκα και δεν θέλω να ακούω κάθε τρεις και λίγο τις βλακείες του; Επειδή αυτός είναι ευέξαπτος και ενοχλειται με τα πάντα, εγώ τι φταίω; Και στο κάτω-κάτω, αν δεν θες να έρχεται η μάνα μου να με βοηθήσει αυτές τις μέρες, βοήθησέ εσύ! Του λεω πόσες μέρες πως θέλω να κάνω το μπαλκόνι....Ούτε με αφήνει να βγω έξω (είναι σαν κέρβερος πάνω από το κεφάλι μου) ούτε κι΄ο ίδιος το καθαρίζει επειδή λέει ρίχνει συνέχεια βροχή! Ε, και τι θα γίνει μετά; Βγαίνει έξω να καπνίσει, μπαίνει μετά μέσα και τα βρωμίζει όλα! Δεν αντέχω άλλο! Μου έρχεται να ουρλιάξω απο τα νεύρα! Αλλά πιο πολύ με ενοχλεί η αχαριστία!

Ώχ μωρέ μη του δίνεις σημασία είναι λίγο σπασ@ρχιδ@κος ή είναι ιδέα μου???:evil: Ζήσε τις στιγμές σου και αφού θέλει να μην συμμετέχει γράφτον και εσύ!!!Άστον να διαολίζεται χωρίς λόγο.....

τωρα θα σας βαλω 2 μεγαλα χιτ της εποχης!!!!

και ακομη ενα απο την μεγαλη γωγω τσαμπα

με το 2ο ακομα γελαω!!!

Το δεύτερο έχει και πολύ δύσκολο στίχο!!!Χαχαχαχαχα!!!!

Τα νέα μας!!!Ήρθε η παιδίατρος κάναμε το εμβόλιο και το καψουράκι Γέλαγε σήμερα ακόμα και στο εμβόλιο λίγο ξίνισε τα μούτρα τού και αγρίεψε αλλά μετά του έκανα λίγα καραγκιοζιλίκια και γέλαγε το παλικάρι μου!!!!!!

Φτάσαμε 7950kg από 7100kg και 69cm από 65cm!!!H γιατρός τον βρήκε μια χαρά ,πολύ δυνατό παιδάκι και τα ούλα του μυτερά και ερεθισμένα μου είπε να του πάρω μασητικά παιχνιδάκια!!!Όσο για το κάθισμα είπε άν το θέλει να τον αφήνω αλλά όχι τελείως καθιστό δηλαδή να μην τον στηρίζω με μαξιλάρια όσο μπορεί μόνος του!!!Τη Μ.Δευτέρα κάνουμε πάλι 2 τσιμπιματάκια και μετά θα ξεκινήσουμε κρεμούλες!!!:D:D:DΤώρα κοιμάται το παλικάρι μου!!!Όταν έβαζε το στηθοσκόπειο η γιατρός της το βούταγε δεν την άφηνε να τον ακροαστεί για πολύ γέλιο σας λέω!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Tsery μου, πόσες φορές του τα έχω πει! Εχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να του λέω συνέχεια ποια είναι τα λάθη του! Τα καταλαβαίνει εν τέλει λάθη του, λέει πως θα βελτιωθεί, αλλά έτσι και τσαντιστεί......τα ξεχνάει όλα!

Οσο για την μάνα μου δεν είναι ότι δεν στενοχωριέται! Φαντάζομαι πως στενοχωριέται απλά δεν το λέει! Έγώ στενοχωριέμαι γιατι ξέρω πως αν ήθελε ο άντρας μου, θα μπορούσαν να έχουν πολυ καλές σχέσεις, αλλά αυτός τσαντίζεται πλέον με το παραμικρό! Δεν βρίσκει και καμία δουλειά να φεύγει από το σπίτι!

Τι μικρούλες που είστε! Ακου εκεί 29 και 30 χρονών! Μια χαρά! Θα ήθελα κι εγώ να ήμουν τόσο!

Α, δεν σας είπα! Βρήκα σε μαγαζί με εσώρουχα πολύ ωραία σουτιέν θηλασμού με 14 ευρώ! Από εκει θα πάρω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

ΚΑΝΤΥ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!!!!!!!! Μ Π Ρ Α Β Ο!!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Αγγελικάκι μια χαρά η μπουμπού ε; Θα την κυνηγάς αργότερα και άντε να τη φτάσεις αν σου κάνει τέτοια από τώρα :tongue::tongue:

Λίλι τι να πω για το καψουράκι; Μεγάλωσε πολύ! Έχω απορία πόσο θα έχει πάει ο δικός μου σε μία εβδομάδα που του έβαλα ραντεβού αν και όπως σου είπα και στο σκάιπ ελπίζω να χαλαρώσει λίγο η ανάπτυξη του γιατί σε λίγο θα με παίρνει αγκαλιά αντί να τον παίρνω :rolleyes::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Tsery μου, πόσες φορές του τα έχω πει! Εχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να του λέω συνέχεια ποια είναι τα λάθη του! Τα καταλαβαίνει εν τέλει λάθη του, λέει πως θα βελτιωθεί, αλλά έτσι και τσαντιστεί......τα ξεχνάει όλα!

Οσο για την μάνα μου δεν είναι ότι δεν στενοχωριέται! Φαντάζομαι πως στενοχωριέται απλά δεν το λέει! Έγώ στενοχωριέμαι γιατι ξέρω πως αν ήθελε ο άντρας μου, θα μπορούσαν να έχουν πολυ καλές σχέσεις, αλλά αυτός τσαντίζεται πλέον με το παραμικρό! Δεν βρίσκει και καμία δουλειά να φεύγει από το σπίτι!

Τι μικρούλες που είστε! Ακου εκεί 29 και 30 χρονών! Μια χαρά! Θα ήθελα κι εγώ να ήμουν τόσο!

Α, δεν σας είπα! Βρήκα σε μαγαζί με εσώρουχα πολύ ωραία σουτιέν θηλασμού με 14 ευρώ! Από εκει θα πάρω!

Ναι Μάρτζι μου από εκεί να τα πάρεις! Εγώ είχα πάρει δύο από τα Λητώ που είχε έκπτωση δε θυμάμαι ακριβώς τιμή. Πάντως πριν κανένα μήνα πήρα (δωράκι από τον άντρα μου) αυτά τα 3 είκοσι ευρώ που διαφημίζουν στην τηλεόραση και είναι μπουστάκια. Παραδόξως βγήκαν πολύ καλά!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

αντε μαρμι ποιος στη χαρα σου αμα σε παιρνει απο τωρα αγκαλια ο μπουμπουκος....

λιλικα μια χαρα το παληκαρι μας.

εγω τωρα μιλησα με τη μαμα μου και μου ειπε πως οι εξετασεις του μπαμπα μου δε ειαι και πολυ καλες. κατι ειναι παλι ψηλωμενο. μου κοπηκαν τα φτερα ειλικρινα.....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

εγω τωρα μιλησα με τη μαμα μου και μου ειπε πως οι εξετασεις του μπαμπα μου δε ειαι και πολυ καλες. κατι ειναι παλι ψηλωμενο. μου κοπηκαν τα φτερα ειλικρινα.....

Αχ Αγγελικάκι μου ελπίζω τελικά να μην είναι κάτι σημαντικό και να πάνε όλα καλά! Να μας ενημερώσεις μόλις μάθεις! Αλήθεια πότε θα γυρίσουν; Σήμερα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εύχομαι να είναι αντιμετωπίσιμο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

τωρα θα σας βαλω 2 μεγαλα χιτ της εποχης!!!!

και ακομη ενα απο την μεγαλη γωγω τσαμπα

με το 2ο ακομα γελαω!!!

Καλά Τσέρρυ τώρα τα άκουσα και έχω ένα μόνο να πω:

πωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπω ωπωπωπωωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωωπautoeditadminωπω

τι άσμα ήταν αυτό :tongue::tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

http://www.pinnokio.gr/arthro/mwro-gigas-gennhthhke-sthn-agglia Μαρμιιιιιιιιιν!!!!!!!!!!!!!!!!Δές εδώ φουσκωμαγουλάκι!!!!!!!!!!!Χαχαχαχαχαχα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Αγγελικάκι μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον μπαμπά σου και να μην είναι κάτι σοβαρο! Αρχισα να βάζω πλυντήρια! Δεν έχω πολλά τελικά! Με 3 το πολύ πλυντήρια θα είμαι έτοιμη! Τσέρυ, πώς μαζεύτηκαν σε σένα 10 πλυντήρια; Πόσα πράγματα πήρες, ρε θηρίο; Πολύ γρήγορα θα τα τελειώσω!

Λίλι μου, είναι όντως πολύ σπασίκλας! Εχει μέσα του δυο διαφορετικούς εαυτούς! Από την μια είναι ο πιο γλυκός άνθρωπος του κόσμου! Μπορείς να τον λατρέψεις! Αν τον τσιμπήσει αυτή η μύγα τσε- τσε (που ακόμη δεν έχω καταλάβει ποια είναι και πότε τον ενοχλεί) γίνεται ο πιο εκνευριστικός άνθρωπος! Αλλοπρόσαλος τελείως! Εγώ όμως τον θέλω μόνο γλυκό! Οταν βγαίνει ο σκατοχαρακτήρας του δεν θέλω να τον βλέπω!

Ο μπέμπης μεγάλωσε πολυ! Φτου! φτου! Της φίλης μου η μικρή όταν κόντευε να φτάσει στους 6 μήνες ήταν 8,5 κιλά και ο γιατρός της καθυστέρησε την κρέμα για να μην φουσκώσει παραπάνω! Ξεκίνησαν την κρεμούλα από τους 7 μήνες και μετά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...