Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαρμιν αυτο ειναι το μοναστηρι και πας ολη την παραλια με τα ποδια και φταεις στο βουνο/βραχια που φαινεται στο πλαι και πηγαινεις λιγο ακομα απο κει πισω και φτανεις στην πρωτη εικονα...

κοιτα τσερουλα και συ που θα φερεις το μαρκελλακι σου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι τσερυ μου ειναι ειδικες εξουσιοδοτησεις της τραπεζας,δεν ειναι σα αυτη που λες εσυ. σιγα μην της εκανα το χατιρι αμα ηθελε τοσο τρεξιμο για να σηκωσω καποια χρηματα απο το βιβλιαρακι του μπαμπα μου και α τα καταθεσω καπου,απλα θα πηγαινα σε αλλο υποκαταστημα

παλι κατι επαθε ο υπολογιστης και εχει καει τα γραμματ τεραστια και α ητα ο δικος μου δε θα με εοιαζε,ελα ομως που ειναι του μαγαζιου και θα ρθει ο πατερας μου αυριο και δε θα μπορει να καει τη δουλεια κια θα πιασει τα αστρα....μπαινω απο μοτζιλα,πως θα τα μικρυνω οεο;

Πάτα κοντρόλ και μείον ξανά και ξανά ώσπου να πάνε εκεί που θες.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

εχω ψαξει κατα καιρους φωτο!!!εμεις δεν χρειαζεται να δουμε...σιγουρα θα ερθουμε!!!

και μαλιστα η γιορτη της Αγιας Μαρκελλας ειναι 22-7 κ πεφτει Δευτερα και σκεφτομαι μηπως κανω την βαφτιση την Κυριακη πριν και να μην περιμενω τους θειους ναειναι εδω...γιατι κυριως αυτο σκεφτομαι...οτι τον Σεπτεμβριο ερχονται οι αγαπημενοι μας θειοι με τον αντρα μου που ειανι ξενιτεμένοι...αλλα το Μαρκελλακι μου θελω να το βαφτισω οσο το δυνατον νωριτερα...οποτε ενω ελεγα για Σεπτεμβριο λεω μηπως το κανω Ιουλιο...

αληθεια αγγελικακι 22-7 ειναι ε???γιατι μερικα ημερολογια το γραφουν 21-7...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

σημερα εχει και χαιρετισμους...θα παμε!τουλαχιστον η μικρουλα μου να παει στην Παναγιτσα γιατι Μεγ. Εβδομαδα θα ειμαστε μεσα ασαραντηστες...

αληθεια ποσοι ειναι οι χαιρετισμοι?

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Αγγελικάκι μου και μένα περίεργο μου φαίνεται που σου δίνουν χρήματα χωρίς να είναι το όνομα σου στο βιβλιάριο. Εμείς με τον άντρα μου έχουμε στα βιβλιάρια μισθοδοσίας και τα δύο ονόματα. Του χάλασα λοιπόν την κάρτα που βγάζουμε χρήματα (απλή αναλήψεως) γιατί νόμιζα πως είναι η δική μου και πατούσα λάθος κωδικό και η τράπεζα την "κλείδωσε". Πηγα λοιπόν στην τράπεζα για να μου την φτιάξουν και είπαν πως πρέπει να είναι ο ίδιος και ας είμαι κι εγώ στο λογαριασμό :shock::shock:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

γαιτι μαρμιν φαινοταν το δικο του ονομα πρωτο...

αγγελικακι για τετοιες δουλειες να ανοιξεις ενα ε-μπανκινγκ και θα τα κανεις ολα απο τον υπολογιστη σου, μεταφορες - πληρωμες κτλ...ουτε εξουσιοδοτησεις ουτε τιποτα!!!;)

28xYp3.png

σημερα εχει και χαιρετισμους...θα παμε!τουλαχιστον η μικρουλα μου να παει στην Παναγιτσα γιατι Μεγ. Εβδομαδα θα ειμαστε μεσα ασαραντηστες...

αληθεια ποσοι ειναι οι χαιρετισμοι?

Οι Χαιρετισμοί είναι τέσσερις. Γίνεται κάθε Παρασκευή της Μ. Σαρακοστής όπως ξέρεις. Την πέμπτη Παρασκευή ψάλλεται ο Ακάθιστος Ύμνος που είναι και οι τέσσερις Παρασκευές μαζί. Δηλαδή οι χαιρετισμοί της Παναγίας είναι 24 στάσεις που διαβάζονται έξι κάθε εβδομάδα και την πέμπτη εβδομάδα και τα 24 με τα ίδια τροπάρια όμως στην αρχή όχι τέσσερις φορές όλη η ακολουθία. Κατάλαβες ε; :rolleyes::rolleyes::cool:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

δε σας εγραψα για τον παιδιατρο. εγω δε τον πηρα τηλ,οπως σας ειπα ντρεπομουν. το απογευμα που ειμαστα οι 2 μας με την μπεμπουλα ηρεμησε. κοιμηθηκε,μετα την ξυπνησα,καναμε μπανακι και μετα εφαγε. συνηθως τρωμε 6 με 10 λεπτα. αφου ειμ;αστα μεσα σε αυτους τους χροους και αφου μου ξυπνουσε καθε 3 με 3.30 ωρες δε τον πηρα. σημερα ομως πηρε εκεινος να δει πως παμε με το θεμα κακακια.του ειπα τα χθεσινα που εκανε. μου ειπε ως ισως ητα ψυχολογικη ατιδραση και να δουμε αν θα τα ξανακανει. που βγαζει πολλα σαλια και τρωει ολη τη γροθια της προσπαθει α τη βαλει μεσα στο στομα μου ειπε πως αυτο δε εναι κακο αλλα οτι βεβαιωεται και κειος σιγα σιγα οτι ειναι πιο ανεπτυγενη απο οτι η ηλικια της γιατι αυτο θα επρεπε να αρχισει να το κανει απο 3 μηνων. την βαζω στο πλαι και γυραι μπρουμυτα ή ανασκελα απο μονη της. τη βαζω μπρουμυτα και γυριζει αφου το προσπαθησει βεβαια λιγο ανασκελα. σηκωει και κραταει σταθερο το κεφαλακι απο αμπρουμυτα που ειναι πολυ ωρα. οπως και γελαει με ηχο πριν καν σαρατηντησουμε...

καταλαβα μαρμιν!!!την προηγουμενη Παρακσυη πηγα αλλα δεν εκατσα σε ολη την ακολουθεια γιατι επρεπε να γυρισω το αμαξι. Επισης δεν ειχα βιβλιο να βλεπω τι λενε...οποτε τωρα ξερω ακριβως...εμεις μαλλον θα παμε σημερα και αλλες 2 Παρασκευες...κατι ειναι και αυτο...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

τελεια τα νεα της μπουμπουκας - που για αυτην ακουμε και δεν βλεπουμε...

παντως να μην ντρεπεσαι να παιρνεις τηλεφωνο...και γω το εχω αυτο γιατι φοβαμαι οτι θα ενοχλω και προσπαθω να μην απασχολω τους αλλους γενικα, ειδικα χωρις λογο, αλλα τι να κανωουμε που ειμαστε πρωτομανουλες???ολες τα ιδια κανουμε...

28xYp3.png

μαρμι σε ευχαριστω πολυ. αμα μενεις σε νησι μαρμι ολα γινονται ,ειδικα αμα σε ξερουν....δε ειναι νομιμο αλλα απο 10 χρονων με στελνει για τετοιες δουλειες ο μπαμπας μου,ολοι πια με εχουν μαθει. ε σε καποια υποκαταστηματα ειαι ακι κατι φιλοι ειτε δικοι ειτε του μπαμπα και της κανουμε ετσι τις δουλειες μας.

εχεις δικιο για το e-banking τσερυ μου αλλα και σε ααυτο ειμαι παλιομοδιτισσα οπως και για τις αγορες μεσω ιτερνετ. ελπιζω καποια στιγμη α το παρω αποφαση και να εκσυχρονιστω σε καποια πραγματα,πχ δε θελω τατσ κινητο. εχω ενα ομορφουλικο ειναι,με κουμια,αμα χαλασει να δω τι θα παρω...

μεχρι τη δευτερα υποσχομαι να σας βαλω. επισης ηθελα να ρωτησω,επειδη εχουμε συνδεση κοσμοτε και επειδη τωρα που δε δουλευω το εχω τσακισει το τηλ. ξερει καμια απο εσας τι παιζει με τα καρτοσυμβολαια και αν συμφερουν;

αγγελικακι επειδη και γω φοβομουν για τις συναλλαγες εκανα εναν εξτρα λογαριασμο πουεκει παντα εχω λιγα χρηματα και εκει μεταφερω και πληρωνω παντα ακριβως το ποσο που χρειαζομαι...

και γω ετσι ειμαι , μην νομιζεις...απλα οταν μαθω κατι καινουριο ενθουσιαζομαι!!!και εκανα προσφατα ε-μπανκινγκ!!!

και γω διαλειμμα κοριτσακια να ετοιαστω - κανω νυχια - φαω γιατι εχω μαθημα και σε μια ωρα πρεπει να φυγω...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...