Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαρτζι δες το αποτελεσμα της υποθεσης...εφοσον δεν νοιαζει την μανα σου και το ξερεις οτι δεν στεναχωριεται τι στεναχωριεσαι εσυ???

ναι συμφωνω μεγαλη αδικια και γαιδουρια, θα του το πεις, θα φωναξεις, θα υπερασπιστεις, θα τον κανεςι να νιωσει ασχημα μπας και καταλαβει...στο κατω κατω ας ερθει η δικια του η μανα να καθαρισει αν τα κανει καλυτερα!!!- αλλα μεχρι εκει...εχεις μια μπαλαρινα και πρεπει να εισαι ηρεμη!!!

οσο για τα βραδια...ασε τα ιδια περναω και γω. και σημερα αν και τελικα σηκωθηκα νωρις, ξυπνησα μεσα στο αγριο χαραμα!!!και εγω ξερετε τι παθαινω???κατουριεμαι στον υπνο μου και επειδη το μωρο πιεζει την κυστη η κυστη πιεζει τα εντερα και σηκωνομαι μεσα στην νυχτα 2-3 για κ@κ@κια!!!αυτη η λαμπα εντωμεταξυ που την αναβω με σκοτωνει και μετα δεν μπορω να κοιμηθω...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαμριν παιζεις με τον πονο μου αλλα θα σου πω οτι αυτη την στιγμη που μιλαμε εχω ματναρινια στο ψυγειο μου!!!!μου τα εφερε ο πεθερουλης μου!!!

28xYp3.png

μαρτζι δες το αποτελεσμα της υποθεσης...εφοσον δεν νοιαζει την μανα σου και το ξερεις οτι δεν στεναχωριεται τι στεναχωριεσαι εσυ???

ναι συμφωνω μεγαλη αδικια και γαιδουρια, θα του το πεις, θα φωναξεις, θα υπερασπιστεις, θα τον κανεςι να νιωσει ασχημα μπας και καταλαβει...στο κατω κατω ας ερθει η δικια του η μανα να καθαρισει αν τα κανει καλυτερα!!!- αλλα μεχρι εκει...εχεις μια μπαλαρινα και πρεπει να εισαι ηρεμη!!!

οσο για τα βραδια...ασε τα ιδια περναω και γω. και σημερα αν και τελικα σηκωθηκα νωρις, ξυπνησα μεσα στο αγριο χαραμα!!!και εγω ξερετε τι παθαινω???κατουριεμαι στον υπνο μου και επειδη το μωρο πιεζει την κυστη η κυστη πιεζει τα εντερα και σηκωνομαι μεσα στην νυχτα 2-3 για κ@κ@κια!!!αυτη η λαμπα εντωμεταξυ που την αναβω με σκοτωνει και μετα δεν μπορω να κοιμηθω...

Ε μην την ανάβεις τότε :rolleyes::rolleyes:

Πάντως Τσερρούλα μου με παρεξήγησες!:cry::cry: Να πάρε φραουλίτσες που είναι και της εποχής

strawberries.jpg

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

μαρμι μου ειναι διπλα ακριβως στη θαλασσα το αγιασμα της αγιας μαρκελλας. ειναι βραχια και μεσα απο αυτο βγαιει γλυκο νερο,εω πραγματικα ειναι σα να ειναι μεσα στη θαλασσα. εγω ολες σας περιμεω α ρθειτε διακοπες εδω και α ειαι καλη εποχη και μπορει να κοντρολαρει ο αντρας μου τις δουλειες του με χαραν α σας φιλοξενησω κιολας....

μαρμι μου ειναι διπλα ακριβως στη θαλασσα το αγιασμα της αγιας μαρκελλας. ειναι βραχια και μεσα απο αυτο βγαιει γλυκο νερο,εω πραγματικα ειναι σα να ειναι μεσα στη θαλασσα. εγω ολες σας περιμεω α ρθειτε διακοπες εδω και α ειαι καλη εποχη και μπορει να κοντρολαρει ο αντρας μου τις δουλειες του με χαραν α σας φιλοξενησω κιολας....

Ναι Αγγελικάκι μου Θαλασσίτσα θυμόμουν κι εγώ απλά νομίζω πως δίπλα ακριβώς περνούσε κάτι σαν ποταμάκι ή ίσως να ήταν το νερό από τη θάλασσα που έμπαινε ανάμεσα από τα βράχια όπως λες. Αλλά μου έχει μείνει μέσα στο μυαλό οτι ακολουθήσαμε μια ωραία διαδρομή για να πάμε εκεί.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

τη κυριακη τα εχω μαρμιν και γινομαι 29. ουτε μικρη ουτε μεγαληα α και ομιζω οτι δε θα εχω προβημα α λεω την ηλικια μου οσο και να παω εκτος και αν κακογερασω ια φαιομαι μεγαλυτερη απο οτι ειμαι που μεχρι στιγμης συμβαινει το αντιθετο. προχθες πηγα στην τραπεζα με το βιβλιαριο του μπαμπα μου να καω μια καταθεση και δε μου εδινα λεφτα απο μεσα (οκ δε ειναι το οομα μου μεσα στο βιβλιαρακι αλλα απο 10 χροω με στελου για τετοιες δουλειες ,το εχου μαθει οι υπαλληλοι και δε λενε τιποτα πια)και μια στ ταμιο δε μου εδινε α δεν ειχα εξουσιοδοτηση ,πηγα και γω στο αμαξι,τα γραψα τα υπεγραψα κιολας σιγα μη εκανα τοσο δρομο α γυρισω πισω για α βαλει ο πατερας μου υπογραφη και οταν πηγα πισω που με ειδε ο διευθυντης και με ρωτησε πηγε στην ταμια και την ρωτησε γιατι με παιδευει και λεει αυτη μα δε μπορουσα να εμπιστευτω το παιδακι και γελασα,οταν της ειπα ποσο χρωω ειμαι εμεινε με το στομα ανοικτο....νομιζω οτι παω γυμνασιο,μα αν ενιαι δυνατον....

μαρμιν!!!!!!τι θες τωρα???δεν εχω και αμαξι???το απογευμα ομως που θα παω σουπερ θα παρω απόλα...προς το παρον θα φαω το τελειο σοκολατενιο παγωτακι μου!!!!

αγγελικακι εγω σιγουρα θα ερθω αλλα οχι φετος...για ευνοητους λογους...ξερω οτι εισαι πολυ φιλοξενο ατομο, ολες πιστευω το εχουμε καταλαβει, αλλα οταν ερθουμε θα ερθουμε να σας δουμε και ισως πετυχουμε και εκεινο το κρεας με την σαλτσα μανιταριων που κανεις...μεχρι εκει...θα μας πεις σε πιο μερος να παμε να μεινουμε για να μην παμε εμεις οπου να ναι και θα εισαι η καλυτερη!!!

28xYp3.png

τη κυριακη τα εχω μαρμιν και γινομαι 29. ουτε μικρη ουτε μεγαληα α και ομιζω οτι δε θα εχω προβημα α λεω την ηλικια μου οσο και να παω εκτος και αν κακογερασω ια φαιομαι μεγαλυτερη απο οτι ειμαι που μεχρι στιγμης συμβαινει το αντιθετο. προχθες πηγα στην τραπεζα με το βιβλιαριο του μπαμπα μου να καω μια καταθεση και δε μου εδινα λεφτα απο μεσα (οκ δε ειναι το οομα μου μεσα στο βιβλιαρακι αλλα απο 10 χροω με στελου για τετοιες δουλειες ,το εχου μαθει οι υπαλληλοι και δε λενε τιποτα πια)και μια στ ταμιο δε μου εδινε α δεν ειχα εξουσιοδοτηση ,πηγα και γω στο αμαξι,τα γραψα τα υπεγραψα κιολας σιγα μη εκανα τοσο δρομο α γυρισω πισω για α βαλει ο πατερας μου υπογραφη και οταν πηγα πισω που με ειδε ο διευθυντης και με ρωτησε πηγε στην ταμια και την ρωτησε γιατι με παιδευει και λεει αυτη μα δε μπορουσα να εμπιστευτω το παιδακι και γελασα,οταν της ειπα ποσο χρωω ειμαι εμεινε με το στομα ανοικτο....νομιζω οτι παω γυμνασιο,μα αν ενιαι δυνατον....

χαχαχα είδες Αγγελικάκι μου τι παθαίνεις όταν μικροδείχνεις; :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

παλι κατι επαθε ο υπολογιστης και εχει καει τα γραμματ τεραστια και α ητα ο δικος μου δε θα με εοιαζε,ελα ομως που ειναι του μαγαζιου και θα ρθει ο πατερας μου αυριο και δε θα μπορει να καει τη δουλεια κια θα πιασει τα αστρα....μπαινω απο μοτζιλα,πως θα τα μικρυνω οεο;

Διαφημίσεις

μα μου ρθε να της φερω υτο που βαζουν τα στυλο για να μην τα παιρνουμε στο κεφαλι...παλι καλα ειχε η μανα μου στυλο στο αμαξι και εκατσα και τα γραψα,αλλιως θα επρεπε να καω ολοκληρα δρομολογια γαι μια υπογραφη,ητα και βλαμμενη,της ελεγα παρε τον τηλ το μπαμπα μου να σου πει το οκ και δε ηθελε....καλα μετα που της ειπεοτι ειμαι και μανα; δε πιστευε στα αυτια της....

αγγελικακι δεν ξερω τι πρεπει να κανεις με τον υπολογιστη σου...

οσο για το αλλο θεμα και γω ακριβως ετσι!!!βεβαια εμενα δεν μ'εχουν κανει για τοσο μικρη αλλα συνηθως γυρω στα 25 λενε..καλα δεν ειναι???μια 5ετια κατω!!!

α θυμηθηκα....μονο ενας αντιπροσωπος της χερμπαλλαιφ ειχε πει οτι η βιολογικη ηλικια του σωματος μου ειναι 14!!!!:P:p

28xYp3.png

αγγελικακι σου εκανε εξυπηρετηση η τυπισσα να ξερεις!!!γιατι εξουσιοδοτηση για να κανεις πρεπει να ειναι υπογεγραμμενη και σφραγισμενη απο δημοσια αρχη πχ αστυνομικο τμημα, κεπ κτλ...αν δεν πηγες ειναι ακυρη η εξουσιοδοτηση...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...