Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καντυ η υγρασια ειναι κυριως απο την αλλη πλευρα...παντως τωρα θα αρχισω γενικοτερα να προσεχω και περισσοτερο με αυτο το θεμα κ να ανοιγω παραθυρακι οταν πλενω στεγνωνω τον χειμωνα...

βρε για αρχη το ειπα...να πιασει μια καλα να καταλαβει οτι εκει τρωει και μετα ειναι θεμα χρονου...παντως ρε θηριο 10 μερουλες σου πηρε και τα εβαλες σε "ρεουλα" που λεει και η γιαγια μου!!!σε θαυμαζω!!!!

αληθεια με το καροτσι τι εγινε?

αααααα τι να σου πω τωρα.......το καροτσι εχει ερθει στο ταχυδρομειο απο τις 27/3 και δεν με ειδοποιησε κανενας:evil::evil::evil:και το εμαθα τυχαια εχθες σημερα θα παει μια φιλη μου με την μαμα μου να το παραλαβουν να δουμε τι θα ειναι.

αφου περασα τοσα και τοσα τωρα προσπαθουμε....το αν θα τα καταφερουμε ειναι αλλο ζητημα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου, εδώ είμαι, μην ανησυχείτε! Ημουν τόσο πιεσμένη χθες που έπεσα για ύπνο νωρίς ( από τις 9.30), δεν ήθελα να βλέπω τον άντρα μου! Ούτε και τώρα θέλω να τον βλέπω βέβαια, αλλά κάνω υπομονή να μην τσαντίζομαι για την μικρούλα μου!

Σας είπα που φώναξα την μανα μου να κάνει το μπαλκόνι χθες! Κορίτσια, 2 ωρες ήταν η γυναίκα έξω στο κρύο, το μπαλκόνι είχε γίνει χάλια (είναι μάρμαρο και δεν βγαίνει εύκολα). Δεν με τσάντισε καθόλου! Εκανε τη δουλειά της κι έφυγε! Ερχεται ο "κύριος", βλέπει το μπαλκόνι πεντακάθαρο, α! λεει ωραίο είναι! Κάποια στιγμή σηκώνεται να βγει να κάνει τσιγάρο. Δεν έβρισκε τις παντόφλες του που τις έχει συνήθως εξω από την πόρτα! Η μάνα μου της είχε βάλει, προφανώς χωρίς να καταλάβει, μέσα στο τελάρο που βάζει αυτός τα ξύλα! Μέσα στο τελάρο είχε βάλει και τις σακούλες που χρησιμοποιεί αυτός για να μεταφέρει ξύλα, οι οποίες είχαν μέσα υπολείμματα ξύλων! Ε, κάνει αυτός μια κίνηση να βγάλει τις παντόφλες, του γυρίζει η σακούλα και πέφτουν τα υπολείμματα ξύλου κάτω στο μπαλκόνι! Τον έπιασαν τα νεύρα κι άρχισε να φωνάζει "μισές δουλειές κάνετε" και να βρίζει σαν υστερικός! Εγώ πολύ στενοχωρέθηκα! "και να μην ξανάρθει να καθαρίσει" κι άλλα τέτοια! Στενοχωρέθηκα γιατι μπορεί να άκουσε και η μάνα μου, έκανε πολύ θόρυβο αυτός! Κι έντάξει, κρίμα είναι κι αυτή! Οταν έχει άδικο αυτή, του το αναγνωρίζω, αλλά χθες να φωνάζει χωρίς στην ουσία να του έχει κάνει κάτι; Κι άντε, για την μάνα μου χ@στηκε, εμένα δεν με σκέφτεται; Ούτε ένα συγγνώμη δεν ζήτησε! Δεν σκέφτεται πως είμαι έγκυος γυναίκα και δεν θέλω να ακούω κάθε τρεις και λίγο τις βλακείες του; Επειδή αυτός είναι ευέξαπτος και ενοχλειται με τα πάντα, εγώ τι φταίω; Και στο κάτω-κάτω, αν δεν θες να έρχεται η μάνα μου να με βοηθήσει αυτές τις μέρες, βοήθησέ εσύ! Του λεω πόσες μέρες πως θέλω να κάνω το μπαλκόνι....Ούτε με αφήνει να βγω έξω (είναι σαν κέρβερος πάνω από το κεφάλι μου) ούτε κι΄ο ίδιος το καθαρίζει επειδή λέει ρίχνει συνέχεια βροχή! Ε, και τι θα γίνει μετά; Βγαίνει έξω να καπνίσει, μπαίνει μετά μέσα και τα βρωμίζει όλα! Δεν αντέχω άλλο! Μου έρχεται να ουρλιάξω απο τα νεύρα! Αλλά πιο πολύ με ενοχλεί η αχαριστία!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κάντυ μου, μπράβο που τα κατάφερες! Τελικά ο επιμένων νικά!

Τσέρυ, ωραία τα νέα από το Μαρκελλάκι! Κρίμα που βγήκαν τέτοια έξοδα τέτοια εποχή! Μην έχεις πάντως ελπίδες πως θα πέσουν οι τιμές στην ελλάδα λόγω κρίσης! Δεν υπάρχει περίπτωση!

Αγγελικάκι μου, πολλές φορές σε αναζητήσαμε, παραπονιάρα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μαρτζι ειναι για χαστουκακια το παλικαρι σου!!!οντως μεγαλη αχαριστια!!!αλλα μην μασας γιατι την μαμα σου δεν την βλεπω για γυναικα που σκοτιζεται με κατι τετοια...και καλα κανει δηλαδη!!!

τωρα εγω θελω να ρωτησω κατι....το μαρτυριο αυτο που δεν πρεπει να ακουμπαμε χλωρινες και χημικα καθόλη την διαρκεια της εγκυμοσυνης συνεχοζεται και κατα τον θηλασμο???γιατι θα φρικαρω...

οπως και σενα μαρτζι μου ετσι και ο δικος μου...τα κανει ολα αλλα οποτε θελει αυτος....συνηθως βαζω την λογικη μπροστα και λεω δεν θα κατσω να σκασω αλλα ειναι μερικες φορες- οπως σημερα- που λεω δεν αντεχω αλλο...θελω να τελειωνω...

ρε κοριτσια καθαρισα ολο το σπιτι ξεπατωθηκα και παλι ολα μες την μεση ειναι με την σκατοντουλαπα...δεν λεει να σιαξει και ο καιρος να βαλω τα γ@μωπλυντηρια με τις κουρτινες να τελειωνω...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Πήγα σημερα να κάνω τις αιματολογικές και έδωσα και κολπικό υγρό, γιατί σαν να έχω ψιλοφαγούρες μού φαίνεται!

Τα βράδια μου πλέον είναι εφιαλτικά! Κορίτσια, δεν κοιμάμαι καθόλου καλά! Κάθε τρεις και λίγο ξυπνάω, πιάνομαι, μου έρχεται να κάνω εμετό! Ειδικά χθες συνέχεια σηκωνόμουν!Αισθανόμουν πως ήμουν έτοιμη να ξεράσω! Είχα στο στόμα μου τη γεύση του εμέτου! (σόρυ για την περιγραφή). Και το ωραίο είναι ότι επειδή έφυγα χολωμένη για την κρεβατοκάμαρα, δεν΄είχα φάει τίποτα για βράδυ! Κατά τις 2 ξύπνησα πάλι, έφτιαξα ένα ποτήρι γάλα, ήπια και μπόρεσα να κοιμηθώ ως τις 4! Ξύπνησα, είδα το top model, μετά το καφέ της Χαράς, πουθενά ύπνος! 7.30 με ξαναπήρε για τα καλά όμως!

Τη μέρα είμαι κάλά! Τα βράδια τι παθαίνω! Σας μιλάω ειλικρινά: χθες νόμισα πως ήρθε η ώρα να γεννήσω! Πονούσε και η κοιλιά μου από την δεξια πλευρά από όπου δεν μπορώ να γυρίσω! Μαλλον εκεί θα είναι η μικρή!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Margi μου μην κάθεσαι και χαλιέσαι κοπέλα μου. Όπως είπες να είσαι ήρεμη για τη μπουμπούκα σου αλλά και για σένα που διανύειες την ωραιότερη περίοδο της ζωής σου. Όταν ήμουν έγκυος και με τσάτιζε καμιά φορά ο σύζυγος ξέρεις τι έκανα; Έπιανα την κοιλιά μου τη χάιδευα ελαφρώς και έκανα ότι μιλούσα στο μωράκι αλλά για αυτόν. Και φυσικά τα άκουγε και δεν μπορούσε να πει και τίποτα γιατί δεν τον έπαιρνε αφού είχε άδικο. Αλλά και αν τολμούσε να πει κάτι τον αγνοούσα ή του έλεγα τώρα μιλάω με το γιό μου. Βέβαια η αλήθεια είναι πως συνήθως ήταν σωστός και αν έκανε καμιά βλακεία της στιγμής σαν τον δικό σου το παραδεχόταν αργότερα έστω κ αν ήταν αρκετά αργά :rolleyes::rolleyes: Να δεις και ο δικός σου θα το καταλάβει.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Τσέρυ μου, δεν με νοιάζει αν σκοτίζεται ή όχι η μάνα μου! Με νοιάζει πώς νιώθω εγώ! Κι εγώ όταν καταλαβαίνω ποιος έχει δίκιο είμαι ικανή να τον υποστηρίξω μέχρι αηδίας! Κι ο άντρας μου το ξέρει αυτό καλύτερα από τον καθένα! Και ξέρει πως στενοχωριέμαι όταν λέει και κάνει βλακείες! Αλλά όταν τσαντίζεται, ξεφεύγει....δεν ελέγχει την γλώσσα του! Μεγάλο παράπονο το έχω!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ωραια φωτο εβαλες μαρμι,θα ψαξω α βρω και καμαι με ματαρινακια να τα δει η τσερυ μας.

μαρτζι υπομονη και δυστυχως να ξερεις οτι οπως το πειραζουν τωρα ολα θα τον πειραζου και μετα. στα λεω γιατι τα περναω και γω με το δικο μου. οτι και να του πεις αμα θελει εκεινοςα φωαξει ή δεν ταρεσει κατι θα μπηξει τις φωνες. και μεα σημερα το πρωι με εκαε εξω φρενων αλλα μεταξυ μας αμα δε ειαι και σηματικο λεω απο μεσα μου και ενα αστο καλο και παω και χαζευω τη μικρουλα μου και μου περνανε ολα....

κατυ περιμενουμε νεα απο το καροτσι.

αφηστε σημερα εχω αγχωθει λιγο γιατι θα φυγω στις 8 απο το μαγαζι και θελω να καθαρισω το σπιτι και να καω καποια μεζεδακια απο σημερα γιατι αυριο εχουμε καλεσμεους στο σπιτι.θα κανουμε την γιορτη του αντρα μου και τα γενεθλια μου αυριο. θα παρω ετοιμο γλυκο και μου κακοφαινεται αλλα κομματια α γιει ,αυτην τη ωρα που θα σπαταλησω εκει θα τη χαρω με την μικρουλα μου.

Διαφημίσεις

Τσέρυ μου, δεν με νοιάζει αν σκοτίζεται ή όχι η μάνα μου! Με νοιάζει πώς νιώθω εγώ! Κι εγώ όταν καταλαβαίνω ποιος έχει δίκιο είμαι ικανή να τον υποστηρίξω μέχρι αηδίας! Κι ο άντρας μου το ξέρει αυτό καλύτερα από τον καθένα! Και ξέρει πως στενοχωριέμαι όταν λέει και κάνει βλακείες! Αλλά όταν τσαντίζεται, ξεφεύγει....δεν ελέγχει την γλώσσα του! Μεγάλο παράπονο το έχω!!!!

Μάρτζι μου ουδείς τέλειος! Και ο δικός μου που του έκανα παράπονα ξανά προχθές ότι δε με βοηθάει ξέρεις τι μου απάντησε; Τι θες να κάνω; Πες μου το και θα το κάνω. Και πιο παλιά το ίδιο μου είχε πει ότι δηλαδή αυτός δεν καταλαβαίνει και θέλει να του λέω τις δουλειές και δεν έχει πρόβλημα να τις κάνει. Φυσικά εννοεί να τις κάνει όταν θελήσει αυτός. Τι δηλαδή να του πω; Δε βλέπει πχ ότι το σπίτι θέλει σκούπισμα και σφουγγάρισμα; Πρέπει να του το πω;; Σηκωνόμαστε από το τραπέζι και συνήθως τρέχω στο μωρό γιατί πείνασε δεν ξέρει να το σηκώσει; Να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και τα πιάτα στο νεροχύτη και να ρίξει λίγο νερό; Όταν του είπα για το τραπέζει μου λέει συγγνώμη σε αυτό έχεις δίκιο. Αλλά τι να κάνω που το καταλαβαίνει και μετά από λίγο πάλι τα ίδια; Μετά σκέφτομαι οτι κι εγώ δεν είμαι τέλεια και προσπαθώ να τον δέχομαι όπως είναι.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

αγγελικακι χαρα στο κουραγιο σου που με το μωρακι εχεις το κουραγιο να εχεις και καλεσμενους καθε τρις και λιγο...

εμεις αυριο - αφου δεν μπορουμε να τελειωσουμε την γενικη - θα παμε για ψωνια και θα αρχισω προετοιμασιες φαγητων για καταψυξη!!!για την ακριβεια λεω να το αρχισω απο σημερα το βραδυ, να βρω ιδεες για το τι μπαινει καταψυξη και τι οχι...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...