Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι το χρησιμοποιω τον χειμωνα (απο φετος δηλαδη το αρχισα) και εχουμε παραθυρακι εκει μεσα...

πολυ πιθανο να ειναι απο το στεγνωτηριο.....γενικα βγαζει πολυ υγρασια οσο στεγνωνει και αν δεν εχεις κατι ανοιχτο οταν δουλευει υπαρχει προβλημα!!!

τι να τον αφηνω καλε απο οπου θελει και η μικρη απο που θα τρωει αν τρωει αυτος απο οπου θελει???πρεπει να μαθει και απο το αλλο στηθος γιατι δεν γινεται να τρωει συνεχεια το ιδιο μωρο απο το ιδιο στηθος

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καντυ η υγρασια ειναι κυριως απο την αλλη πλευρα...παντως τωρα θα αρχισω γενικοτερα να προσεχω και περισσοτερο με αυτο το θεμα κ να ανοιγω παραθυρακι οταν πλενω στεγνωνω τον χειμωνα...

βρε για αρχη το ειπα...να πιασει μια καλα να καταλαβει οτι εκει τρωει και μετα ειναι θεμα χρονου...παντως ρε θηριο 10 μερουλες σου πηρε και τα εβαλες σε "ρεουλα" που λεει και η γιαγια μου!!!σε θαυμαζω!!!!

αληθεια με το καροτσι τι εγινε?

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλημερα κοριτακια μου. τσερυ μια χαρα η χιονατη μας. πατως η υγραια ειναι μεγαλο θεμα,εχουμε και μεις γιατι ειδικα στη περιοχη που μεω εγω εχει πολλα περιβολια. μενω στο καμπο της Χίου,δε ξερω αν το γωριζετε,παντως εχουμε τα καλυτερα μανταρινια της ελλαδας. ψαξε το λιγο μεσω ιντερνετ και θα με θυμηθεις....εμεις εχουμε αφυγρντηρα αλλα το μυστικο ειναι να αεριζεις πολυ το σπιτι η το συγκεκριμενο δωματιο και αν μπορεις να αγορασεις αφυγρατηρα,οτι φαραμακα και α βαλεις ή οτι επισκευη και να κανεις α ο τοιχος ρουφαει απο εξψ ,δε εχει προβλημα κατι αλλο δηλαδη,δε προκειται α βελτιωθει η κατασταση θα ειαι για λιγο και μετα θα σου ξαναγιει η μουχλα. στα λεω εκ πειρας και για α μην δωσεις τοσα λεφτα τζαμπα γιατι εμεις τη εχουμε πατησει πολλες φορες στο πατρικο μου. ενα καλο κολπο ειναι α βαλεις απεξω μαρμαρο ,εμας πχ που επαιρε υγρασια απο τη ταρατσα στρωσαμε μαρμαρα πανω και μαι ακομα συμβουλη,πρεπει α καθαρισεις τον τοιχο με χλωριη και ζεστο νερο. μοο με την χλωρινη φευγει,σκοτωεται δηλαδη,αλλιως μπορει να καθρισει ο τοιχος αλλα ο μυκητας ζει....

καντυ μου,θηριακι μου εσυ,τα καταφερες,τι καλα γιατι ενιωθα οτι θα εσκαγες αν δε επιαναν.....μπραβο και παλι μπραβο κουκλιτσα μου.

λιλικα χρονια σας πολλα για τα μηνογενεθλια,να χαιρεσαι και το μπαπακα σου,ξεσασα να στα πω....

τα βινετακια δεν τα εχω δει....

μαρτζι μου εισαι καλυτερα σημερα;

Διαφημίσεις

αγγελικακι τωρα μας το λες για τα μανταρινια?????θα σου ελεγα να μμου στειλεις καμια καλη ριζα να φυτεψω στον κηπο μας για την μικρη μου...θα μου πεις βεβαια οτι θελει και το αντιστοιχο χωμα...

με χλωρινη το καναμε και περυσι που εγω υποτιθεται δεν ειχα κανει γενικη αλλα τωρα που τα θυμαμαι ενα ενα ολα τελικα τα ειχα καθαρισει και παλι...και ναι ξαναβγηκε η μουχλα μας!!!επισης αφυγραντηρα εχουμε και τον λειτουργουμε καθε βραδυ αλλα εχω την εντυπωση οτι τα εχει παιξει και αυτος γιατι δενβ γινεται να εχει τοση υγρασια εκει μεσα κ αυτος να λεει 50% που το εχω τσεκαρει 100 φορες...αληθεια τι μαρκα εχετε?γιατι εμεις εδω οταν αγορασαμε ειχε κανα 2 μαρκες μονο και ειχαμε παρει τον καλυτερο υποτιθεται ο οποιος μας χαλασε και 1 φορα και ευτυχως ηταν μεσα στην εγγυηση και τον αντικαταστησαμε χωρις χρηματα...τωρα ομως που παλι θα χρειαστει να τον αλλαξω...(γιατι τωρα θα εκνευριστω με τον αντρα μου που ουτε αυτο το πιστευει που του λεω οτι χαλασε και ξερω οτι εχω δικιο...)εσεις εκει λογω περιοχης θα εχετε περισσοτερες επιλογες...

αυτο για το μαρμαρο δεν το ηξερα...στην αναγκη ιθα το κανω και αυτο αλλα εμας ειναι τοιχος οποτε θα πρεπει να καλυψουμε καθετα εναν τοιχο...γινεται??

28xYp3.png

ευτυχως η μουχλα μας ειναι μονο κατω κατω και οχι σε ολο τον τοιχο ψηλα...ελπιζω ναειναιμια πιο ηπια περιπτωση...να δουμε τι θα πουν κ οι ειδικοι της ντουροστ....σημερα που θα ερθουν...υποτιθεται αυτοι ειναι εξπερ στις υγρασιες...

28xYp3.png

αγγελικακι τωρα μας το λες για τα μανταρινια?????θα σου ελεγα να μμου στειλεις καμια καλη ριζα να φυτεψω στον κηπο μας για την μικρη μου...θα μου πεις βεβαια οτι θελει και το αντιστοιχο χωμα...

με χλωρινη το καναμε και περυσι που εγω υποτιθεται δεν ειχα κανει γενικη αλλα τωρα που τα θυμαμαι ενα ενα ολα τελικα τα ειχα καθαρισει και παλι...και ναι ξαναβγηκε η μουχλα μας!!!επισης αφυγραντηρα εχουμε και τον λειτουργουμε καθε βραδυ αλλα εχω την εντυπωση οτι τα εχει παιξει και αυτος γιατι δενβ γινεται να εχει τοση υγρασια εκει μεσα κ αυτος να λεει 50% που το εχω τσεκαρει 100 φορες...αληθεια τι μαρκα εχετε?γιατι εμεις εδω οταν αγορασαμε ειχε κανα 2 μαρκες μονο και ειχαμε παρει τον καλυτερο υποτιθεται ο οποιος μας χαλασε και 1 φορα και ευτυχως ηταν μεσα στην εγγυηση και τον αντικαταστησαμε χωρις χρηματα...τωρα ομως που παλι θα χρειαστει να τον αλλαξω...(γιατι τωρα θα εκνευριστω με τον αντρα μου που ουτε αυτο το πιστευει που του λεω οτι χαλασε και ξερω οτι εχω δικιο...)εσεις εκει λογω περιοχης θα εχετε περισσοτερες επιλογες...

αυτο για το μαρμαρο δεν το ηξερα...στην αναγκη ιθα το κανω και αυτο αλλα εμας ειναι τοιχος οποτε θα πρεπει να καλυψουμε καθετα εναν τοιχο...γινεται??

Έλα ντε!!:rolleyes::rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

στην αρχη δε το ειχα καταλαβει οτι ου αρεσουν τοσο πολυ αλλα σου υποσχομαι φετος το χειμωα θα σου στειλω οχι μονο ριζα αλλα και μανταρινακια. πριν λιγο καιρο α ειχατε δει στην τηλεοραση το χιωτικο μανταρινι ααγνωριστηκε ως ποπ προιον. εξαλου χαρη στα μανταρινια και τη μαστιχα την εποχη της τουρκοκρατιας μας φεροταν πολυ κλα οι τουρκοι λογω αυτω των 2. αν γραψετε καμπος Χίου θα δειτε φωτο κια πειτε α σας αρεσει.

κοριτσακια απο το πρωι εχω ζαλιστει

ειμαι στη γραμματεια και σηκωνω συνεχεια τηλεφ και εχω επαφη με κοσμο, οποτε γινεται χαμος.

Μιλουσα σημερα με μια συναδελφο αγορασε συνθετο, τραπεζαρια, γωνια καναπε και σαλονι τραπεζιου απο ενα μαγαζι απο τον Ευοσμο που εχει τη βιοτεχνια στη Βουλγαρια μονο 1500 ευρω. Α και μια παπουτσοθηκη.

Πολυ φθηνα ετσι?

pepsi θα κανουμε υπομονη και οι τιμες θα γινουν και στην ελλαδα βουλγαριας σε λιγο καιρο...εφοσον αρχισαν οι μισθοι να ειναι σε αυτα τα επιπεδα το επομενο βημα ειναι στα προιοντα!!!ειναι δυσκολο να δουλευεις με πολυ κοσμο, σε καταλαβαινω...θα πας σπιτι και θα εχεις ενα κεφαλι καζανι!!!ομως η ωρα σου περναει σιγουρα πολυ πολυ γρηγορα και δεν εχεις χρονο να σκεφτεις...επισης θα εξοικιωθεις με το ποστο και θα δεις οτι ισως ειναι καλυτερα για σενα εκει!!!

αγγελικακι περιμενω οπωσδηποτα τουλαχιστον την ριζα...αληθεια ποτε ειναι η εποχη τουςκανονικα να μπουν???

28xYp3.png

Καντούλα μου τα κατάφερες τελικά τα θηριάκια σου! Μπράβο κοριτσάρα μου!

Πεπσούλα μου όπως λέει και η Τσέρρυ καλύτερα πολύ δουλειά παρά καθόλου. Και επίσης καλύτερα με όλη τη Θεσσαλονίκη παρά με τη Διευθύντρια σου ;)

Κοριτσάκια να ανησυχήσω για τη Μάρτζι;

Αγγελικάκι μου έχω έρθει Χίο και μου άρεσε πάρα πολύ. Μάλιστα πήγαμε και στο προσκύνημα της Αγίας Μαρκέλλας. Έχει πολλά χρόνια και δε θυμάμαι λεπτομέρειες αλλά θυμάμαι ότι μου είχε αρέσει το νησί σας και ειδικά το προσκύνημα. Αλήθεια είναι δίπλα σε ένα ποταμάκι ή κατι τέτοιο; Γιατί έχω μια απροσδιόριστη εικόνα στο μυαλό μου. Πάω να δω φώτο κάμπου.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...