Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η ντουλαπα οχι δεν ειναι η αχωνευτη....άλλη ειναι!!!και η πλακα ειναι οτι εκει που λεγαμε με το αντρακι μου αν φτιαξουμε ντουλαπα στο Μαρκελλακι μου μια και καλη τελικα θα φτιαξουμε για το διπλα δωματιο (το επομενο και τελευταιο μας παιδικο) για να βαλουμε τα δικα μας ρουχα (τα καλα εχουμε εκει γιαιτ εχω κι αλλη μια ντουλαπα στην κρεββατοκαμαρα) μεχρι να φτιαχτει το προβλημα στο βεστιαριο (που ειναι η προεκταση της κρεββατοκαμαρας και εχω και ενα μπανιο εκει...οταν σας βγαλω φωτο θα βγαλω να δειτε τι λεω...ακομη ετσι οπως εγιναν τα πραγματα με τα μαστορια θα παμε πισω σε καποιοες δουλειες που ηθελα να κανω) και επισης να τσεκαρω οτι οντως δεν υπαρχει προβλημα εκει πισω. Κ επειδη για φετος τελειωσαν τα κρυα και οι βροχες οι πολλες αυτο θα το περιμενουμε απο του χρονου να γινει!!!ως τοτε θα εχω ντουλαπα βεστιαριου την ντουλαπα την καινουρια που θα κανω στο παιδικο το 2ο...

αυτο εννοεις δεν καταλαβες???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

η ντουλαπα οχι δεν ειναι η αχωνευτη....άλλη ειναι!!!και η πλακα ειναι οτι εκει που λεγαμε με το αντρακι μου αν φτιαξουμε ντουλαπα στο Μαρκελλακι μου μια και καλη τελικα θα φτιαξουμε για το διπλα δωματιο (το επομενο και τελευταιο μας παιδικο) για να βαλουμε τα δικα μας ρουχα (τα καλα εχουμε εκει γιαιτ εχω κι αλλη μια ντουλαπα στην κρεββατοκαμαρα) μεχρι να φτιαχτει το προβλημα στο βεστιαριο (που ειναι η προεκταση της κρεββατοκαμαρας και εχω και ενα μπανιο εκει...οταν σας βγαλω φωτο θα βγαλω να δειτε τι λεω...ακομη ετσι οπως εγιναν τα πραγματα με τα μαστορια θα παμε πισω σε καποιοες δουλειες που ηθελα να κανω) και επισης να τσεκαρω οτι οντως δεν υπαρχει προβλημα εκει πισω. Κ επειδη για φετος τελειωσαν τα κρυα και οι βροχες οι πολλες αυτο θα το περιμενουμε απο του χρονου να γινει!!!ως τοτε θα εχω ντουλαπα βεστιαριου την ντουλαπα την καινουρια που θα κανω στο παιδικο το 2ο...

αυτο εννοεις δεν καταλαβες???

Ναι! :oops::oops:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

251963-mwraki.jpg

Τι καλό θα φάμε σήμερα;

mwra-ntimena-fagita.jpg

Ελπίζω όχι εμένα :shock::shock:

Και ακόμα σωστότερος αυτός ο μικρούλης!!!!!!!!!Χααχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

καταρχην θυμασαι ποια ειναι η αχωνευτη??ειναι μια ντουλαπα της πεθερας μου που την εχουμε εμεις και ειναι καφε. Αυτην λοιπον την καφε ντουλαπα ηθελα να την αλλαξω και να την κανω ασπρη, οπως δηλαδη κ την κουνια της μικρης αλλα για οικονομικους λογους δεν μπορεσα...

φαντασου την κρεββατοκαμαρα μου ενα ορθογωνιο που χωριζεται σε 2 μερη, οχι στην μεση ομως, το ενα μερος ειναι μεγαλο και το αλλο ενας διαδρομος...το ενα μερος ειναι μια μεγαλη ντουλαπα, το κρεββατι μας και τωρα πια το γραφειο και μια βιβλιοθηκη. το αλλο μερος ειναι ενα μικρο μακροστενο διαδρομακι που καποτε ηταν μπαλκονι και μεις το κλεισαμε για να το φτιαξουμε βεστιαριο και στην συνεχεια του μια τουαλετα...εκει μεσα ειχα εγω μια παλια ντουλαπα του αντρα μου και ολα μας τα καλα ρουχα και διπλα ενα επιπλακι που καποτε ηταν βαση για ενυδρειο οπου ακουμπουσα τα απορρυπαντικα μου γιατι στο μπανιο ακριβως διπλα εχω πλυντηριο - στεγνωτηριο...εκει μεσα λοιπον σε εκεινο τον χωρο εχω προβλημα υγρασιας...θα σας βαλω και φωτο για να δειτε να καταλαβαιτε...να δειτε και το μπανιο μου...

28xYp3.png

ο γαλοπουλος φανταστικος...λιλι σαν το καψουρακι αλλα με λιγοτερα μαλλια!!!

μαρμιν ευχαριστω για τις μαμαδοσυμβουλες χθες περι κουρτινας και σιδερωματος...τελικα δεν τις σιδερωσα ομως...μονο την μια που την ειχα κουβαριασει!!!οι αλλες μια χαρα ηταν κ λεω τοση ταλαιπωρια για να γινουν λιγο καλυτερα και αυτο αν κ παντα με κινδυνο να σταξει το χαζοσιδερο και να εχω να την ξαναπλυνω...λεω αστο καλυτερα...τωρα μου εμειναν 2 κουρτινες αλλα εχει συννεφια και ψυχαλιζει που και που και δεν τολμω να τις βαλω...

αληθεια μαρμιν απότι καταλαβα χθες το ειδες το σεμιναριο...ειπαν κατι που δεν ξερουμε???

28xYp3.png

καταρχην θυμασαι ποια ειναι η αχωνευτη??ειναι μια ντουλαπα της πεθερας μου που την εχουμε εμεις και ειναι καφε. Αυτην λοιπον την καφε ντουλαπα ηθελα να την αλλαξω και να την κανω ασπρη, οπως δηλαδη κ την κουνια της μικρης αλλα για οικονομικους λογους δεν μπορεσα...

φαντασου την κρεββατοκαμαρα μου ενα ορθογωνιο που χωριζεται σε 2 μερη, οχι στην μεση ομως, το ενα μερος ειναι μεγαλο και το αλλο ενας διαδρομος...το ενα μερος ειναι μια μεγαλη ντουλαπα, το κρεββατι μας και τωρα πια το γραφειο και μια βιβλιοθηκη. το αλλο μερος ειναι ενα μικρο μακροστενο διαδρομακι που καποτε ηταν μπαλκονι και μεις το κλεισαμε για να το φτιαξουμε βεστιαριο και στην συνεχεια του μια τουαλετα...εκει μεσα ειχα εγω μια παλια ντουλαπα του αντρα μου και ολα μας τα καλα ρουχα και διπλα ενα επιπλακι που καποτε ηταν βαση για ενυδρειο οπου ακουμπουσα τα απορρυπαντικα μου γιατι στο μπανιο ακριβως διπλα εχω πλυντηριο - στεγνωτηριο...εκει μεσα λοιπον σε εκεινο τον χωρο εχω προβλημα υγρασιας...θα σας βαλω και φωτο για να δειτε να καταλαβαιτε...να δειτε και το μπανιο μου...

Αχά! Τώρα σαφώς καλύτερα :tongue::tongue: Ναι την αχώνευτη της πεθεράς τη θυμάμαι! Γκαντεμιά να μη χαλάσει αυτή.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ο γαλοπουλος φανταστικος...λιλι σαν το καψουρακι αλλα με λιγοτερα μαλλια!!!

μαρμιν ευχαριστω για τις μαμαδοσυμβουλες χθες περι κουρτινας και σιδερωματος...τελικα δεν τις σιδερωσα ομως...μονο την μια που την ειχα κουβαριασει!!!οι αλλες μια χαρα ηταν κ λεω τοση ταλαιπωρια για να γινουν λιγο καλυτερα και αυτο αν κ παντα με κινδυνο να σταξει το χαζοσιδερο και να εχω να την ξαναπλυνω...λεω αστο καλυτερα...τωρα μου εμειναν 2 κουρτινες αλλα εχει συννεφια και ψυχαλιζει που και που και δεν τολμω να τις βαλω...

αληθεια μαρμιν απότι καταλαβα χθες το ειδες το σεμιναριο...ειπαν κατι που δεν ξερουμε???

Τσέρρυ μου ακουγόταν πολύ σιγανά αν και το είχα τέρμα και είχα και το μπουμπουκάκι μου να λέει διάφορα οπότε δεν το άκουσα και πολύ καλά. Από τα ολίγα όμως αυτά δε νομίζω να είπε κάτι καινούριο. Έτσι κι αλλιώς για φρεσκάρισμα το ήθελα πιο πολύ!

Μαρτζούλααααααααα καλύτερα σήμερα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ναι αν και εγω ξερεις τι προτεινα στον αντρα μου???αυτο το μεσοδιαστημα που θα κανουμε για να φτιαξουμε καινουρια για το βεστιαριο (γιατι οπως ειπα θα περιμενω μεχρι του χρονου για να δω αν θα ξαναβγαλει εκει πισω υγρασια και μετα θα φτιαξω καινουρια) να βαλουμε αυτην εκει μεσα....;););)

δεν απαντησε ομως ακομη...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

ναι αν και εγω ξερεις τι προτεινα στον αντρα μου???αυτο το μεσοδιαστημα που θα κανουμε για να φτιαξουμε καινουρια για το βεστιαριο (γιατι οπως ειπα θα περιμενω μεχρι του χρονου για να δω αν θα ξαναβγαλει εκει πισω υγρασια και μετα θα φτιαξω καινουρια) να βαλουμε αυτην εκει μεσα....;););)

δεν απαντησε ομως ακομη...

Σωστή!!!!!!!;);););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα!!!!!

τα μικρα μου κοιμουντε αφου θηλασαν και τα 2!!!

ναι ναι επιασε και ο μπεμπουκος.....

αλλα εχουμε ενα θεματακι με το αριστερο στηθος ο μπεμπης δεν το πιανει...η μπεμπα πρεπει να εχει πεινασει πολυ να εχει ριξει ενα καλο κλαμα και μετα στην αναγκη να το πιασει δεν ξερω γιατι γινεται αυτο μαλλον δεν τους αρεσει η θηλη τι να πω:rolleyes::rolleyes:και εχθες στο σεμιναριο της νουτριτσια ρωτησα τι να κανω αλλα μου ελεγε αλλα ντ αλλων

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ σε πηρε το ματι μου εχθες στο σεμιναριο.....

τωρα λοιπον εφαγε ο μικρος απο το δεξι η μικρη αναγκαστηκα απο το αριστερο μονο...και η σκατουλα δεν δεχεται με τιποτα να πιει συμπληρωμα να δω τωρα ποτε θα ξαναπεινασει....

ΤΣΕΡΡΥ εγω καταλαβα οτι εχετε πολυ δουλεια μπροστα σας αλλα καλυτερα να το κανετε καλοκαιρινους μηνες που μπορεις να εχεις και ανοιχτα παρα χειμωνα με την μικρη να μπαινοβγαινουν μαστοροι

ΠΕΠΣΟΥΛΑ τωρα που εχεις υπολογιστη να μπαινεις συνεχεια και χ@σε την δουλεια;););)

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ 17 χρ ειναι ο γιος του νονου???:shock::shock:εγω νομιζα πως ηταν μικρο παιδακι!!!!εε τοτε δεν εχει αναγκη;);)

ΛΙΛΙ καντου τωρα καψωνια που μπορεις γιατι αργοτερα θα σου τα κανει αυτος;);)

ΜΑΡΙΟΥΛΑΚΙ τελικα πηρες αντιβιωση η ακομα υποφερεις???βεβαια και να την ξεκινησεις θελει τον χρονο της μεχρι να δρασει:(

μου εσπασε εχθες το βραδυ ενα σφραγισμα:evil::evil:σημερα εχει ο αντρας μου υπηρεσια και στις οδηγιες του γιατρου λεει να μην οδηγησω για 6 εβδομαδες δεν εχω καταλαβει τον λογο.....το θεμα ειναι να το αγνοησω και να οδηγησω???να παω με τα ποδια αν και μακρια???η να το ρισκαρω και να περιμενω μεχρι την Δευτερα να με παει ο αντρας μου???αλλα αν ποναω μεσα στο ΣΚ τι θα κανω οεο???????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

χρησιμοποιεις το στεγνωτηριο?????το μπανιο εχει παραθυρο???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καντυ η περισσοτερη δουλεια θα γινει απο εξω, μεσα μαλλον θα εχω παλι καθαρισμα μονο τις μουχλες...θα ερθει σημερα παλι μαστορας να το δει και πισω απο την ντουλαπα τωρα που την βγαλαμε...αυτη η δουλεια θα γινει μεσα στην εβδομαδα για να ειμαστε κομπλε μεχρι να ερθει η μικρη μου...κ μην ξεχνας οτι εγω ειπα οτι αν δεν στεγνωσει καλα εγω δεν παω να κοιμηθω εκει μεσα...

οσο για το σφραγισμα να καλεσεις ενα ταξακι κ να πας σημερα...παντως μπραβο ρε θηριο τα δαμασες και τα 2!!!!αστον να φαει απο οποιο θελει...σιγα σιγα θα την βρειτε την ακρη σας!!!πολυ σε χαιρομαι!!!μπραβο - μπραβο - μπραβο!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...