Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

χαχαχαχα!!!ναι ναι αδιαμαρτηρητα...και γω η κακουργα...τι να κανω???αρκει να σας πω οτι εκει που χθες φωναξα μαστορα με σκοπο να δωσω 250ε με τα σημερινα δεδομεδα θα δωσω 1500!!!

Τόσα πολλά ε; :shock::shock: Και δε γέννησες όταν το άκουσες;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειδες μαρμιν ποσο βραχος ειμαι????για να μην λετε οτι δεν ειχα και λογο ου ελειψα τοσο...και να φανταστεις οτι η δουλεια που ηθελα να κανω χθες δεν θα γινει!!!και οχι μονο ....θα πεταξω την ντουλαπα που ειχα εκει και αντι για 250 για μερικα ραφια θα δωσω κι αλλα για ολοκληρη ντουλαπα τωρα!!!αστα...

τελος παντως...καληνυχτα παρεακι!!!και μεςι παμε για υπνο σιγα σιγα...φιλακια στα μαγουλακια...(τωρα εχουμε περισσοτερα τετοια!!!)

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

τσα.......

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ εννοειται πως δεν σε ξεχναμε!!!!!καλα απο χρονο αστα να πανε.....δεν εχω κοιμηθει και καμπουριαζω ολο και περισσοτερο!!!

ΤΣΕΡΡΥ τα νεα σου πολυ καλα!!!!το Μαρκελλακι μας θα ερθει στην ωρα του!!!οσο για την ντουλαπα και την μουχλα:evil::evil:σε καταλαβαινω απολυτα!!!πολυ σπαστικο!!η ντουλαπα ειναι η γνωστη της πεθερας??και αν την πεταξετε που θα βαλετε τα ρουχα???

ΝΕΝΑΚΙ οταν θηλαζει τοσες ωρες καταπινει η απλα το εχει για πιπιλα???

κοριτσια η μικρη θηλαζει ακαταπαυστα δεν ξερω αν πινει η απλα κανει την κινηση θελω να δω το Σαββατο που θα ερθει ο παιδιατρος αν θα εχει παρει βαρος γιατι αν δεν εχει την εβαψα:cry::cry:τωρα το βραδυ μετα το μπανιο γκρινιαζε παρα πολυ τον λαιμο της εβγαλε δεν ειχε καθολου υπομονη την εβαλα λοιπον απο το στηθος που δεν επιανε και ηπιε 20 λεπτα και αλλο ενα 20 λεπτο απο το αλλο αντε να δουμε τι θα γινει!!!να πιασει αυτη για τα καλα για να ασχοληθουμε και με τον μπεμπη λιγο στο στηθος γιατι πολυ λουφα την εχει βγαλει!!!επισσης η μικρη στα καλα καθουμενα και ενω ειναι φαγωμενη ανοιγει το στομα και ψαχνει της δινω μπουκαλι και δεν πινει την βαζω στο στηθος πιπιλαει και κοιμαται αυτο τωρα απο εκει που δεν επιανε να παθει και εξαρτηση:shock::shock:

ααα και κατι αλλο.....θυμαστε που ειχα πει πρωτη οτι στηριζω τον θηλασμο τη νυχτα στο κρεβατι σε ξαπλωτη θεση ουτως ωστε η μαμα να κοιμαται???

εεε τωρα φοβαμαι:shock::shock:η μικρουλα μου θηλαζει σε ολες τις στασεις πλεον το μεσημερι λοιπον δοκιμασα και ξαπλωτη και ετσι οπως ημουν ανετα με επαιρνε ο υπνος και ομως βρε κοριτσια φοβαμαι οτι θα το σκασω!!και ξερετε γιατι φοβαμαι τοσο???????γιατι αν κοιμηθω κοιμαμαι σαν το βοδι...τα μωρα μπορει να κλαινε και να στριγγλιζουν διπλα μου στην κουνια κι εγω δεν παιρνω χαμπαρι τιποτα:oops::oops:

αυτα!!παω για μπανακι και 1 εχουμε ταισμα...θα ταισω πρωτα τον μικρο μπουκαλι θα τον κρατησει ο μπαμπας του να ρευτει και μετα εγω με την μπουκιτσα θηλασμο για οσο παρει!!!φιλακια πολλα!!!

ΛΙΛΙ ειδα βιντεο με πονηροφατσακι.....τι του κανεις μαρη γυμναστικη του παιδιου μια ωρα πανω κατω πανω κατω

ΜΑΡΜΙΝ ειδα και φωτο δικες σας καλα πως μεγαλωσατε ετσι:shock::shock:απιστευτο θα κοπουν τα χερια του νονου μεθαυριο.......

ΜΑΡΤΖΙ γιατι στεναχωρηθηκες???

καληνυχτα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Kαλημερούδια!

Κάντυ μου είδες; Ο επιμένων νικά τελικά! Την κατάφερες τη μικρούλα! Άντε να έρθει και ο παιδίατρος να μας πεις νεότερα! Όσο για το νονό μας δεν τον λυπάμαι καθόλου! Τον γιο του ναι! Τον σκέφτομαι κάπως γιατί αυτός δεν φταίει τίποτα! Δεν ξέρω αν διάβασες θα το βαφτίσει ο μπαμπάς (φίλος του δικού μας μπαμπά και άντρα) με το γιό του που είναι 17 ετών. Βέβαια σε αυτή την ηλικία στίβει και βράχο οπότε ο χοντρούλης μου μάλλον αδυνατούλης θα του φανεί :rolleyes::rolleyes: Εγώ αν θυμάστε είχα προτείνει να γίνει Μάρτιο η βάφτιση και τους έλεγα πως το παιδί είναι μεγάλο κ ο νονός έλεγε ας είναι. Τώρα που θα κοντεύουμε τα 10 ως τη βάφτιση να δούμε αν θα είναι το ίδιο άνετος. Αν και μάλλον δε θα πάρουμε πολύ βάρος από εδώ και πέρα. Θα δείξει.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια και απο μενα. Τι κανετε?

Ειμαι στη δουλεια και μπηκα να σας διαβασω και να πω ενα γεια στα κλεφτά!

Καλημέρα Πεπσούλα! Καλά έκανες! Έχεις πολύ δουλειά; Η διάθεση πώς πάει;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

τσερρυ μου ομορφα τα νεα της μπουμπους σου!:P τωρα για την ντουλαπα τι να πω πολλα λεφτα τα 1500:( τοσο θα κοστισει?

καντυ μου τελεια τα νεα σας!!! και βεβαια θηλαζει η μικρη αν δεν ετρωγε σιγα μην ηρεμουσε θα εκλαιγε;) αληθεια απο ποτε εχεις να της δωσεις μπιμπερο? πινει μονο στηθος τωρα?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα!!! Μια χαρά η χιονάτη μας Τσερούλα!!! Όσο για την υγρασία ....πίκρα!!! Δικαιολογημένη η καθυστερηση λοιπόν!!! Πατρίδα ήμουν σίγουρη στο είχα πει ότι δε σε φοβάμαι ... Μπράβο κοριτσακι μου... Στο καψουρακι κάνω καψώνια Χαχαχα να γίνει δυνατό αντράκι!!! Τσερη ο αντρούλης σου θα παιδί ΜΕΓΑΛΗΗΗΗ ΖΗΜΙΑΑΑ με τη κόρη στο υπογραφω!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια και απο μενα. Τι κανετε?

Ειμαι στη δουλεια και μπηκα να σας διαβασω και να πω ενα γεια στα κλεφτά!

Και πολύ καλά έκανες κοριτσάρα!!! Καλημέρα χαρούμενα και αισιόδοξα λοιπον!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα ομορφες και απο μας!!!

καντυ μια χαρα!!!η μικρη μπορει να τα θελει και τα 2...δηλαδη να τρωει και να πιπιλαει και ενα βυζακι στο ενδιαμεσο...ετσι για να εχει την ασφαλεια της!!!παντως εισαι θηριο!!!την καταφερες....εγω λεω και ο μικρος ιεναι θεμα χρονου...

η ντουλαπα οχι δεν ειναι η αχωνευτη....άλλη ειναι!!!και η πλακα ειναι οτι εκει που λεγαμε με το αντρακι μου αν φτιαξουμε ντουλαπα στο Μαρκελλακι μου μια και καλη τελικα θα φτιαξουμε για το διπλα δωματιο (το επομενο και τελευταιο μας παιδικο) για να βαλουμε τα δικα μας ρουχα (τα καλα εχουμε εκει γιαιτ εχω κι αλλη μια ντουλαπα στην κρεββατοκαμαρα) μεχρι να φτιαχτει το προβλημα στο βεστιαριο (που ειναι η προεκταση της κρεββατοκαμαρας και εχω και ενα μπανιο εκει...οταν σας βγαλω φωτο θα βγαλω να δειτε τι λεω...ακομη ετσι οπως εγιναν τα πραγματα με τα μαστορια θα παμε πισω σε καποιοες δουλειες που ηθελα να κανω) και επισης να τσεκαρω οτι οντως δεν υπαρχει προβλημα εκει πισω. Κ επειδη για φετος τελειωσαν τα κρυα και οι βροχες οι πολλες αυτο θα το περιμενουμε απο του χρονου να γινει!!!ως τοτε θα εχω ντουλαπα βεστιαριου την ντουλαπα την καινουρια που θα κανω στο παιδικο το 2ο...

εμεις εδω θα ειμαστε σημερα αλλα επειδη στην κουζινα δεν φτανει το wifi θα μπω οταν τελειωσω την δουλεια μου γιατι το διαβασμα μου πλεον το κανω στην κουζινα και οχι κρεββατοκαμαρα...

άντε να ξυπναμε και οι υπολοιπες σιγα σιγα...

28xYp3.png

μαρακι 1500 θα στοιχιζουν τα υλικα για θερμομονωση, τα μαστορικα και η καινουρια ντουλαπα που ειπα για το παιδικο....( γιατι η υγρασια μας δεν ειναι πχ απο μια βρυσηπου σταζει αλλα απο τον τοιχο που περναει μεσα την εξωτερικη υγρασια...)

του χρονου που θα πρεπει να φτιαξω ξανα ντουλαπα βεστιαριου θα δωσω άλλα λεφτα...

πεπσουλα καλημερα!!!εχεις και υπολογιστη τωρα άρα μπορεις να μας λες μια καλημερα οταν δεν εχεις δουλιτσα ή πριν την ξεκινησεις μαζι με τις πρωτες τζουρες του καφε....

λιλικα εχεις δει ο αντρας μου ποσο αγαπουλης ειναι....εγω λεω οτι οχι απλα θα τρελλαθει...θα πάθει ζημιά μεγαλη...αλλά ο καημενος ούτε που το φανταζεται τι προκειτε να γινει....

τα βιντεακια σας δεν τα εχω δει παλι...κατι γινεται με το χοτμειλ μου...κατι παθαινει λεει ο σερβερ...εχει αλλη χοτμειλ και της το κανει αυτο???

28xYp3.png

Τσέρρυ έχω μείνει έτσι :shock::shock::shock: Καταρχήν που είσαι τέτοια ώρα εδώ κ άρα και ξύπνια. Είδες τι σου κάνει λίγη μούχλα :rolleyes::rolleyes: Και έπειτα με όλα αυτά που διάβασα έμεινα ακόμα πιο έτσι :shock::shock::shock::shock::shock: Πες με χαζή αλλά δεν κατάλαβα τίποτα :oops::oops: Και ναι το μελαχρινό μου είναι το φυσικό μου χρώμα :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...