Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Λιλι μου λίγο που άκουσα το τραγουδακι φαίνεται πολύ ωραίο. Θα το ακούσω ή αργότερα με την ησυχία μου ή αύριο γιατί τώρα βλέπουμε δημοκρατικές ειδήσεις :tongue::tongue:

Πειράζει που έχω εκνευριστεί πολύ με την ΤΣΕΡΡΥ που δεν μπαίνει να μας πει νέα; Ακούς συμπεθέρα; στο τσακ είμαι να χαλάσω το προξενιό :tongue::tongue:

Μαριούλα μου κι εγώ εσένα σκέφτηκα όταν άκουσα τα παράπονα από το Αγγελικάκι. Απάντησα από το κινητό του άντρα μου και έτσι δεν μπορούσα να γράψω πολλά. Ευτυχώς το παραδέχεσαι μόνη σου :tongue::tongue:

Μάρτζι μου έχει δίκιο η Λίλι φταίει η μαμά; ή ο σύζυγος; ή απλά είσαι έτσι χωρίς λόγο; Αν θες μας λες βέβαια.

Εγώ τις έχω κόψει τις ειδήσεις θέλω να γελάω μόνο βαρέθηκα να αγχώνομαι ότι είναι να γίνει θα γίνει για όλους και τι έγινε άν το ξέρω μια μέρα πρίν ???Τίποτα καταθέσεις δεν έχω ,δουλειά δεν έχω και δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα έχει και ο άντρας μου...:confused:οπότε δεν έχω να φοβάμαι κάτι:confused:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα μαρμιν μου γιατι να μην το παραδεχτω???:tongue:;)

ο πριγκηπας σου ειναι ενας κουκλος! στο βιντεακι που γελαει ειναι τελειος! η απολυτη ευτυχια ειναι στην αγκαλια μας:P ζηλεψα την κουνια εγω δεν πηρα ακομα κουνια:rolleyes: θελω να παρω τωρα που την ειδα!!!ποσο κοστιζουν?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλέ εμένα οι ειδήσεις δε μου άρεζαν ποτέ. Το έχω αυτό το "κουσούρι" από μικρό παιδί. Έλα όμως που ο σύζυγος θέλει να βλέπει και να ενημερώνεται οπότε τι να κάνω; Τον αφήνω φυσικά αλλά κι εμένα όλο κάτι παίρνει το αυτί μου.

Μαριούλα μου αυτή την κούνια την έχει η μητέρα μου εδώ και πολλά χρόνια. Σκέψου πως η πρώτη μου ανηψιά που τη χάρηκε ήταν δύο ετών και τώρα πάει στα 12. Τέσσερις ανηψιές τη χάρηκαν κ τώρα ήρθε η σειρά του μπουμπούκου μου. Το βίντεο αυτό είναι που περάσαμε για λίγο από τους γονείς μας και ήταν νυσταγμένος. Ο μπαμπάς μου, μου είπε πως όταν τον βάλανε το πρωί που έλειπα για τα βαφτιστικά γελούσε πολύ. Θα τον τραβήξω άλλη φορά να γελά. Και εμείς όμως όταν τον βγάζαμε στραβομουτσούνιασε. Μάλλον ήθελε κι άλλοα :tongue::tongue: Και κάτι ακόμα. Την έχει πιάσει με γάτζους από το ταβάνι και είναι κρεμαστή κούνια όχι με βάση σταθερή. Και έχει τέτοιους γάτζους και αλυσίδες και στο ενδιάμεσο της σαλοκουζινας κ στο μπαλκόνι :shock::shock: Πως τη βρίσκετε τη γιαγιά και τον παππού; :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλέ εμένα οι ειδήσεις δε μου άρεζαν ποτέ. Το έχω αυτό το "κουσούρι" από μικρό παιδί. Έλα όμως που ο σύζυγος θέλει να βλέπει και να ενημερώνεται οπότε τι να κάνω; Τον αφήνω φυσικά αλλά κι εμένα όλο κάτι παίρνει το αυτί μου.

Μαριούλα μου αυτή την κούνια την έχει η μητέρα μου εδώ και πολλά χρόνια. Σκέψου πως η πρώτη μου ανηψιά που τη χάρηκε ήταν δύο ετών και τώρα πάει στα 12. Τέσσερις ανηψιές τη χάρηκαν κ τώρα ήρθε η σειρά του μπουμπούκου μου. Το βίντεο αυτό είναι που περάσαμε για λίγο από τους γονείς μας και ήταν νυσταγμένος. Ο μπαμπάς μου, μου είπε πως όταν τον βάλανε το πρωί που έλειπα για τα βαφτιστικά γελούσε πολύ. Θα τον τραβήξω άλλη φορά να γελά. Και εμείς όμως όταν τον βγάζαμε στραβομουτσούνιασε. Μάλλον ήθελε κι άλλοα :tongue::tongue: Και κάτι ακόμα. Την έχει πιάσει με γάτζους από το ταβάνι και είναι κρεμαστή κούνια όχι με βάση σταθερή. Και έχει τέτοιους γάτζους και αλυσίδες και στο ενδιάμεσο της σαλοκουζινας κ στο μπαλκόνι :shock::shock: Πως τη βρίσκετε τη γιαγιά κπαι τον πταππού; :tongue::tongue:

Μια χαρά γιαγιά και παππούς και μπράβο τους!!!! Εμείς έχουμε μεγάλη κούνια στη βεράντα αλλά σήμερα τη ξεσκεπασα και θέλει καθάρισμα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Μια χαρά γιαγιά και παππούς και μπράβο τους!!!! Εμείς έχουμε μεγάλη κούνια εδω βεράντα αλλά σήμερα τη ξεσκεπασα και θέλει καθάρισμα!!!

Τέτοια κούνια έχουν οι γονείς μου στο εξοχικό στη Χαλκιδική και πολύ μου αρέσει. Επίσης και η αδελφή μου που έχει αυλή. Σε μένα δυστυχώς δε χωράνε τέτοια πράγματα :( Να τον βάλεις θα ξετρελαθεί. Η ανηψιά μου κοιμόταν στην κούνια όταν ήταν με τους γονείς μου στη Χαλκιδική.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Η Τσερη θέλει ξύλο ....που εισαι καλεεεε??? Νυστάζωωωωωω!!! Μόνο αν έχεις γεννήσει σε δικαιολογώ...που και έτσι να είναι κάπου έπρεπε να στείλεις ένα μήνυμα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

τζα!!!!πρωτα θα πω τα νεα απο τον γιατρο γιατι η μαρμιν εξαγριωθηκε ειδα...και γω δεν θελω να το χαλασω το προξενιο!!!

τα νεα μας ειναι καλα, το πρωι το κοριτσακι μου ηταν ησυχο και οι παλμοι μας ηταν μια χαρα εκτος απο οταν γυρνουσα στο πλαι γιατι με επιανε δυσφορια ανασκελα λογω κοιλης φλεβας...τοτε δεν εκανε καλη επαφη το μηχανημα και εγραφε αλλα ντ'αλλον...η μαια που ηταν εκει παντως μας ειπε ολα οκ και την δευτερα κλεισαμε ραντεβου για υπερηχο στο ιατρειο....αυτα τα νιουζ...

μετα τρεχαμε για κατι δουλειες του αντρα μου και ψαξαμε να βρουμε μαστορα για την υγρασι απου σας ειπα....ο αντρας μου τραβηξε την ντουλαπα και οντως απο πισω ειχε μουχλες!!!ανοιξαμε κι αλλη δουλεια δηλαδη...ηρθε κ ο μαστορας μετα στο σπιτ να δει τι θα γινει, ηρθε και η αδερφη μου μετα εεεεεεεεεεε πεστε τωρα???δεν δικαιολογουμε???μετα ειχα να ετοιμασω και το αυριανο μου μαθημα...τελευταια στιγμη δεν μπορω να το αφηνω!!!ο αντρας μου εντομεταξυ εβγαλε ολα τα ρουχα στο παραδιπλα δωματιο και ηδη ξεστησε την ντουλαπα που αν δεν βρουμε να την δωσουμε καπου θα φαει σουτι!!!εμεςι παντως αποσ ημερα θα κοιμομαστε στην μαρκελλιτσας το δωματιακι γιατι εγω εκει μεσα δεν παω μεχρι να στρωσει η κατασταση με την υγρασια!!!

απο ολα αυτα πουειπατε δεν θα πω λεπτομερειες απλα θα πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στην καντυ που φαινεται οτι η επιμονη της αρχιζει να την επιβραβρευει!!!

αγγελικακι δεν σε ξεχναμε, ισα ισα που οπως ειπε κ η λιλι περιμενουμε πως και πως τις φωτο που μας εταξες!!!οπως επισης και απο την νενα...

νενα αχαχαχα μην γκρινιαζεις γιατι ολο το 2012 το περασες τις νυχτες σου κανοντας σεξ...τώρα ήρθε η ώρα για το επόμενο στάδιο!!!

λιλι καλα μηνογεννεθλια!!!

χθες καταφερα καιε ιδα ενα βιντεακι της λιλι και πολυ καψουρα λεμε ομως!!!!το παιδι ειναι κουκλι!!!ερωτευομαι με μια ματια!!!ο αντρας μου λεειι οτι και μεις ενα τετοιο θα κανουμε!!!:D:D:Dμετα λεει εμενα ψωνιο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μαριουλακι αντε θα παρεις την αντιβιωση και απο αυριο θα ηρεμισεις!!!

κοριτσια θα αρχισετε κρεμες ε???καποια στιγμη ειχα δει συνταγες για να τις φτιαχνουμε εμεις αυτες τις κρεμες με βιολογικα προιντα, οικονιμα δεν θα κανουμε αλλα θα ειναι σιγουρα καλυτερες...

μαρτζι οικολογικα δεν νομιζω οτι εχουμε οφελος με τις συγκεκριμενες πανες. ειναι σαφεστατα πολυη πιο υγειιενες για τα μωρακια μας αλλα νομιζω οτι ειναι μεγαλος μπελας...θελει πλυντηρια, αν όχι καθημερινα, σιγουρα μερα παρα μερα και αυτο που πραγματικα με απετρεψε ειναι η μυρωδια που θα διαχεεται κατα την διαρκεια αυτων των ημερων!!!επισης αυτα τα αποσπωμενα τα πλενεις στο χερι να φυγουν τα πολλα πολλα και μετα τα βαζεις πλυντηριο!!!παντως κρατω και μια επιφυλαξη για το αν θα τις παρω γιατι η μανουλα της μαρκελλιτσας ειχε ευαισθητο κολαρακι οταν ηταν μικρη και αν το κληρονομισουμε θα αναγκαστουμε να τις παρουμε καιαυτες!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

και τωρα κοιμηθηκατε ολες???

Εγώ δεν κοιμάμαι :P Έχε χάρη που το Μαρκελλάκι είναι καλά και που σας επισκέφτηκε αυτή η κακιά μούχλα. Είπες θα μπεις μεσημέρι να μας πεις νέα και το δεχτήκαμε αδιαμαρτύρητα και αντί να το εκτιμήσεις μας άφησες μέχρι τέτοια ώρα να περιμένουμε :confused::confused:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

χαχαχαχα!!!ναι ναι αδιαμαρτηρητα...και γω η κακουργα...τι να κανω???αρκει να σας πω οτι εκει που χθες φωναξα μαστορα με σκοπο να δωσω 250ε με τα σημερινα δεδομεδα θα δωσω 1500!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...