Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Ακουω που τρωνε τα μωρα σας 5λεπτα και φρικαρω. Γιατι στον δικο μου το 10λεπτο δεν υπαρχει. Αν φαει 10 λεπτο σημαινει οτι θα ξαναφαει σε 10 λεπτα παλι ενα 10λεπτο. Γενικα μονο καποια βραδια που τον ταιζω ξαπλωμενη τρωει 10λεπτα και κοιμαται την ημερα ομως για να ρεφαρει δε πεφτει απο το 20 λεπτο και εννοειται οτι φτανουμε και το 40λεπτο πολλες φορες:shock:. Τρωει ατελειωτα λεμε.....

Θεε μου παντα ετσι θα τρωει? Αν συνεχισει ετσι εγω το 2013 θα το περασω θηλαζοντας......

χαχαχα αχόρταγος ο μικρούλης ε; Ελπίζω να μη σε απογοητεύσω τελείως με αυτό που θα πω. Της νονάς ο γιος γεννήθηκε 3800 κ έτρωγε πολύ. Λοιπόν βλέπαμε το βιβλιάριο του και είχε ακριβώς την ίδια ανάπτυξη σε κιλά και ύψος με τον δικό μου από τον πρώτο μήνα και μετά που σημαίνει ότι δυομιση μηνών ήταν 6,5 κιλά :shock:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι μαρμι ειμαστε 7 και 2 ημερων. το μοο διαφορετικο που εκαα σημερα ειαι πο τη αφησα α την προσεχει η πεθερα μου. κατα τα αλλα τα ιδια. και απο φαγητο και απο ρουχα,αποσμητικα ολα το ιδιο. δε ειχε ξααμειει ποτε μοη με τη πεθερα μου,αλλα σε γενικες γραμμες καλα τα περασαε. ελεγε εκεινη τα δικα της της γελουσε,της εκαε αζακια. δε ξερω τι εχει παθει

τωρα κοιμαται του καλου καιρου. ειμαστε στο μαγαζι. θα παμε κατα τις 8 στο σπιτι μας. για τα κακακια οκ δε αησυχω τοσο. πονακια ρε κοριτσια δε ειχε 50 μερες τωρα ξαφικα α τη επιασαν;

Αγγελικάκι είστε στην όγδοη εβδομάδα σωστά; Τότε πολύ πιθανό να είναι άλμα ανάπτυξης και αυτό εμφανίζεται διαφορετικά σε κάθε μωράκι. Εμείς είχαμε ακριβώς την ίδια περίοδο μαραθώνιους θηλασμούς πολλούς και μεγάλης διάρκειας. Άλλα έχω ακούσει πως έχουν και γκρίνια πολύ. Επίσης αυτή η μέθοδος ζυγίσματος δείχνει όντως περισσότερο αλλά τουλάχιστον δείχνει οτι πήρε. Κανονικά θα έπρεπε να βγάζει σωστό αποτέλεσμα αφού μαθηματικά είναι ορθή αλλά δεν ξέρω γιατί εχει διαφορά με τη ζυγαριά του παιδίατρου.

Λίλι καλά μηνογεννέθλια.:tongue::tongue:

Ευχαριστούμε!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Αγγελικάκι μου δεν ξέρω αν μπορεί να συμβεί μετά από τόσες μέρες αλλά γιατί όχι; Ίσως έφαγες κάτι διαφορετικό χθες ή σήμερα πχ όσπρια; Ξηρούς καρπούς; ή ότιδήποτε που δεν το τρως τόσο συχνά. Σκέψου.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Μαρμινάκι τέλεια η κούνια σας!!!!!Ζήλεψα αύριο θα βάλω και το καψουράκι στη μεγάλη κούνια για αρχή!!!!!!!Πές στον κατά τα άλλα πολύ συμπαθητικό αντρούλη σου να τραβάει τα βιντεάκια ΙΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

xaxa λίλι μου αυτή τη φορά τραβούσα εγώ αλλά το κινητό του άντρα μου γυρίζει από μονο του και δεν ξέρω πως να το κάνω να μην γυρνάει ή πως να το ξαναγυρίζω :|:oops:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαρμιν, ωραίο το βιντεάκι αλλά δεν το είδα όλο γιατι........ζαλίστηκα! Ω, ναι! δεν άντεξα το πέρα-δώθε! Ομως, είδα ξανά το άλλο βιντεάκι που γελάει και σηκώνεται μόνος του και το καταχάρηκα! Πώς άντεξες και δεν τον "ρούφηξες" εκείνη τη στιγμή;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Μαρμιν, ωραίο το βιντεάκι αλλά δεν το είδα όλο γιατι........ζαλίστηκα! Ω, ναι! δεν άντεξα το πέρα-δώθε! Ομως, είδα ξανά το άλλο βιντεάκι που γελάει και σηκώνεται μόνος του και το καταχάρηκα! Πώς άντεξες και δεν τον "ρούφηξες" εκείνη τη στιγμή;;

Μα αυτό κάνω όλη την ημέρα :tongue::tongue:

Είμαι πολύ στενοχωρημένη!!!! Δεν έχω καθόλου όρεξη να κάνω το παραμικρό!

Γιατί κοριτσάκι μου; Έγινε κάτι;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαργκι μου γτ εισαι στενοχωρημενη???

μαρμιν παω να δω μειλ....

λιλι μου χρονια σας πολλααααααααααααααααααα:P

αγγελικακι τελικα δεν ειμαι μονο εγω παραπονιαρα!εισαι και εσυ:tongue: δεν σε ξεχναμε χαρα μου και περιμενουμε φωτο της μπουμπους! καλα λεν τα κοριτσια 2 λεπτα ειναι πολυ λιγο,α οσο για το υποθετο ναι εκανε δουλεια δεν εχει σημασια που δεν ελιωσε και το βρηκες γερο και εγω στις καισαρικες μου εβαζα υποθετο γλυκερινης και παντα γερο εβγαινε απλα ερεθισει το εντερο και κανει κακακια χωρις να προλαβει να λιωσει:| στο λεω απο πειρα ειχα να παω 5 μερες τουαλετα κ μολις το εβαζα στα 2 λεπτα πηγαινα τουαλετα χωρις να εχει λιωσει αποκλειεται να πηγαινα μονη μ κ να ητν συμπτωση παντα:oops:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Λιλι μου λίγο που άκουσα το τραγουδακι φαίνεται πολύ ωραίο. Θα το ακούσω ή αργότερα με την ησυχία μου ή αύριο γιατί τώρα βλέπουμε δημοκρατικές ειδήσεις :tongue::tongue:

Πειράζει που έχω εκνευριστεί πολύ με την ΤΣΕΡΡΥ που δεν μπαίνει να μας πει νέα; Ακούς συμπεθέρα; στο τσακ είμαι να χαλάσω το προξενιό :tongue::tongue:

Μαριούλα μου κι εγώ εσένα σκέφτηκα όταν άκουσα τα παράπονα από το Αγγελικάκι. Απάντησα από το κινητό του άντρα μου και έτσι δεν μπορούσα να γράψω πολλά. Ευτυχώς το παραδέχεσαι μόνη σου :tongue::tongue:

Μάρτζι μου έχει δίκιο η Λίλι φταίει η μαμά; ή ο σύζυγος; ή απλά είσαι έτσι χωρίς λόγο; Αν θες μας λες βέβαια.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...