Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Aggelikaki μου ξεχνιέσαι εσυ;:tongue: εγώ πάντως αν πρόσεξες σε εψαξα κ από ότι θυμάμαι κ άλλες σε ψάχνουν. Όλες λίγο πολύ στην ίδια μοίρα είμαστε οπότε μην ανησυχείς:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγγελικακι εμείς πρέπει να κάνουμε παράπονα που δεν μας έχεις στείλει νέες φωτό της νεραιδένιας μας!!! :-D Όπως και η nena δεν μας έχει βάλει φωτό του άρχοντα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

εχετε δικιο για τις φωτο. σας χρωσταω,τωρα μεσα στο σκ θα βγαλουμε σιγουρα με τη φωτογραφικη,ολο με το κιητο τραβαμε και γω δε ξερω α τις περασω στο υπολογιστη.

νενα θα φυγου απο μονα τους σε μας δηλαδη ετσι εγινε,εχου μεινει πια ελαχιστα. σε μας επειδη ητα στο προσωπο ειδα οτι τη ενοχλουσε πολυ οτι ηταν μαλλινο. μολις ερχοτα σε επαφη μετα ψιλοκοκκιιαζ λιγο και εκαναν μια δυο μερες να ηρεμησουν.

Κορίτσια σήμερα έχουμε μηνογενέθλια κλείνουμε τους 4!!! Πως περνάει ο καιρός...ολόκληρο παλικάρι πια το καψουρακι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

τωρα εχω αλλο θεμα. θυμαστε που ειχε 2 μερες περιπου να κανει κακα; ε βαλαμε υποθετο και εκανε,μετα απο 5 ωρες βεβαια,ενω επρπε συμφωα με τις οδηγιες μεσα σε μιση ωρα να κανει. ο γιατρος ειχε πει αφου βαλουμε το πρωτο μετα απο 12 ωρες α βαλουμε και αλλο ενα,αλλα στις 12 ωρες εμεα ξααεκαε μοη της κακακια και ετσι δε της εβαλα.απο τη δευτερα στις 6 το πρωι που εκανε μεχρι χθες το μεσημερι δε μου ειχε κανει και εκλαιγε παλι απαρηγορητη,πηρα το γιατρο ειπε να της ξααβαλω. της εβαλα και γω και σε 5 λεπτα εκαε παλι,σα ευκοιλια αλλα μεσα στο μπεμπιλιο βρηκα το υποθετο ολοκληρο,εδρασε; η οχι; ειαι η απορια μου; και μετα απο μια ωρα ξαναεκαε απο μονη της παλι. σημερα δε εχουμε κανει ακομα,μονο μια φρεναρισια βρηκα το πρωι στο μπεμπιλινο. αερια εχει πολλα. το πρωι φαγαμε κανονικα,μετα γυρω στις 10 εφαγε κανα 3λεπτο γιατι ημουν στο μαγαζι και κειη τη ωρα ηρθε η πεθερα μου να την παρει α παε παω στο σπιτι,ε αφησε το βυζι και μετα δε το επιανε. κατα τις 11 τα μπηξε παλι και πηγα και πειουσε και φαγαμε 10 λεπτα,σχετικα πολυ καλος χρονος γιατι συνηθως τρωμε 6-7 λεπτα. μετα ξυπνησε στις 2,πηγα παλι,εκλειγε με μαυρο δακρυ,στριγγκλιζε,ποση ωρα την ειχε ετσι η πεθερα μου δε ξερω,πολυ νευριασα,τη εβαλα στο στηθος εφαγε 2 λεπτα και σταματησε και αρχισε α κλαιει απαρηγορητη μεσα στο παραπονο και μετα δε ηθελε αλλο,και τωρα πριν λιγο εφαγε παλι 2 λεπτα και μου εκαε τα ιδια. ειαι φυσιολογικο;

Αγγελικάκι μου, εγώ δεν ξέρω να σου πω! Προφανώς το παιδάκι ζορίζεται! Και μόνο 2 λεπτά τρώει; Πολύ λίγο δεν είναι; μηπως να ρωτήσεις το γιατρό; Αλήθεια πόσα κιλά έφτασε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

τωρα εχω αλλο θεμα. θυμαστε που ειχε 2 μερες περιπου να κανει κακα; ε βαλαμε υποθετο και εκανε,μετα απο 5 ωρες βεβαια,ενω επρπε συμφωα με τις οδηγιες μεσα σε μιση ωρα να κανει. ο γιατρος ειχε πει αφου βαλουμε το πρωτο μετα απο 12 ωρες α βαλουμε και αλλο ενα,αλλα στις 12 ωρες εμεα ξααεκαε μοη της κακακια και ετσι δε της εβαλα.απο τη δευτερα στις 6 το πρωι που εκανε μεχρι χθες το μεσημερι δε μου ειχε κανει και εκλαιγε παλι απαρηγορητη,πηρα το γιατρο ειπε να της ξααβαλω. της εβαλα και γω και σε 5 λεπτα εκαε παλι,σα ευκοιλια αλλα μεσα στο μπεμπιλιο βρηκα το υποθετο ολοκληρο,εδρασε; η οχι; ειαι η απορια μου; και μετα απο μια ωρα ξαναεκαε απο μονη της παλι. σημερα δε εχουμε κανει ακομα,μονο μια φρεναρισια βρηκα το πρωι στο μπεμπιλινο. αερια εχει πολλα. το πρωι φαγαμε κανονικα,μετα γυρω στις 10 εφαγε κανα 3λεπτο γιατι ημουν στο μαγαζι και κειη τη ωρα ηρθε η πεθερα μου να την παρει α παε παω στο σπιτι,ε αφησε το βυζι και μετα δε το επιανε. κατα τις 11 τα μπηξε παλι και πηγα και πειουσε και φαγαμε 10 λεπτα,σχετικα πολυ καλος χρονος γιατι συνηθως τρωμε 6-7 λεπτα. μετα ξυπνησε στις 2,πηγα παλι,εκλειγε με μαυρο δακρυ,στριγγκλιζε,ποση ωρα την ειχε ετσι η πεθερα μου δε ξερω,πολυ νευριασα,τη εβαλα στο στηθος εφαγε 2 λεπτα και σταματησε και αρχισε α κλαιει απαρηγορητη μεσα στο παραπονο και μετα δε ηθελε αλλο,και τωρα πριν λιγο εφαγε παλι 2 λεπτα και μου εκαε τα ιδια. ειαι φυσιολογικο;

Αφού βγήκε ολόκληρο το υπόθετο δεν έδρασε μόνη της έκανε κακάκια!!!Όσο για το κλάμα αφού την ενοχλεί η κοιλίτσα της είναι λογικό να μην μπορεί να φάει και αφού πεινάει νευριάζει....χαμομιλάκι της έχεις δώσει καθόλου???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Χθες το πρωι που εκλαιγε παλι ειπα της κανω,αλλα μεχρι να βρασω το χαμομηλακι α το σουρωσω και α ειαι ετοιμο ειχε πλαταξει και γι αυτο της εκανα κιντερτε. το ξερω πως δε ειαι καλο αλλα με μια φορα δε θα παθει κατι. εσυ λιλι εχεις δωσει; για το ιδιο λογο; πως το εκαες; ειχατε θεμα με δυσκοιλιοτητα;

Διαφημίσεις

λιλι εκανε οπως εγραψα και παραπαω 2 φορες κακακια σε σχεδο με μια ωρα διαφορα. λες α εχει και αλλα και να εχει στουμπωσει; εγω τη ζιγισα σημερα με το συστημα της μαρμι και μου τη εβγαλε 4500 αλλα και τη προηγουμεη φορα ειχα διαφορα με το γιατρο. δεν θυμαμαι ποση. εκενιος τη ειχε βγαλει 3750

Εγώ του έχω δώσει για κολικούς.....δυσκοιλιότητα δεν έχουμε......ίσα ίσα τα κάνουμε 2 με 3 φορές τη μέρα......:oops::oops::oops:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ΤΣΕΡΡΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ ξεκινάω με σένα. Καταρχήν θύμησε μου σε ποια εβδομάδα είστε; Μήπως είναι άλμα ανάπτυξης; http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/11/blog-post_9583.html

Τον παιδίατρο σου λέω να του τηλ όπως και να έχει. Για τα κακάκια δεν ξέρω γιατί ανησυχείς που δεν κάνει. Κι εμένα δεν έκανε κ είχε και πονάκια αλλά μου είπε και οι παιδίατρος πως ήταν κολικοί κ όχι δυσκοιλιότητα. Σήμερα που ξαναπαρακολούθησα το σεμινάριο για το θηλασμό της νουτρίτσια πάλι είπε και μία φορά την εβδομάδα δεν είναι δυσκοιλιότητα. Και θα σου ξαναπω αν είναι μαλακά τα κακά δεν έχει θέμα. Νομίζω είναι κρίμα να βάζεις υπόθετα στο μωράκι χωρίς λόγο. Τώρα για όλα τα υπόλοιπα που κάνει πάρε καλύτερα τηλέφωνο τον παιδίατρο. Αλήθεια όταν κλαίει λυγίζει τα ποδαράκια της στην κοιλίτσα της; Μήπως έφαγες κάτι περίεργο σήμερα και βγήκε η μυρωδιά στο γάλα; ή μήπως πλύθηκες ή ψεκάστηκες με κάτι διαφορετικό; Ξέρω πως μπορεί να λέω βλακείες αλλά έχω ακούσει και διαβάσει διάφορα που μπορεί να ενοχλούν το παιδί να θηλάσει. Και για τρίτη φορά θα στο πω τηλεφώνησε στον παιδίατρο σου.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ακουω που τρωνε τα μωρα σας 5λεπτα και φρικαρω. Γιατι στον δικο μου το 10λεπτο δεν υπαρχει. Αν φαει 10 λεπτο σημαινει οτι θα ξαναφαει σε 10 λεπτα παλι ενα 10λεπτο. Γενικα μονο καποια βραδια που τον ταιζω ξαπλωμενη τρωει 10λεπτα και κοιμαται την ημερα ομως για να ρεφαρει δε πεφτει απο το 20 λεπτο και εννοειται οτι φτανουμε και το 40λεπτο πολλες φορες:shock:. Τρωει ατελειωτα λεμε.....

Θεε μου παντα ετσι θα τρωει? Αν συνεχισει ετσι εγω το 2013 θα το περασω θηλαζοντας......

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Αγγελικάκι είστε στην όγδοη εβδομάδα σωστά; Τότε πολύ πιθανό να είναι άλμα ανάπτυξης και αυτό εμφανίζεται διαφορετικά σε κάθε μωράκι. Εμείς είχαμε ακριβώς την ίδια περίοδο μαραθώνιους θηλασμούς πολλούς και μεγάλης διάρκειας. Άλλα έχω ακούσει πως έχουν και γκρίνια πολύ. Επίσης αυτή η μέθοδος ζυγίσματος δείχνει όντως περισσότερο αλλά τουλάχιστον δείχνει οτι πήρε. Κανονικά θα έπρεπε να βγάζει σωστό αποτέλεσμα αφού μαθηματικά είναι ορθή αλλά δεν ξέρω γιατί εχει διαφορά με τη ζυγαριά του παιδίατρου.

Λίλι καλά μηνογεννέθλια.:tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...