Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

τινκερμπελ πως το κανεις αυτο και γραφεις απαντησεις σε ολες την μια μετα την αλλη???

πατώ τα " σε όλα τα μνμ που θέλω να απαντήσω και μετά τη λέξη απάντηση κάτω αριστερά!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πολύ ενδιαφέρον όντως..

αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικό αν και ακόμη δεν το έχουμε κάνει..

Εμπιστευθείτε την πορεία της οικογένειάς σας σ΄ ένα καλό Πνευματικό. Τα μέλη της οικογένειας είναι καλό να έχουν κοινό Πνευματικό, ώστε να γνωρίζει το οικογενειακό περιβάλλον καλύτερα και να μπορεί να βοηθήσει πιο ουσιαστικά στην εξομάλυνση των πιθανών εσωτερικών προβλημάτων.

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

μαργκι μ εχεις παει σε δερματολογο?σου εχει πει τι μπορει να φταιει και το βγαζεις καθε μηνα? σιγουρα θα ειναι πολυ σπαστικο καθε μα καθε μηνα να εμφανιζεται....υπομονη γλυκια μ ισως να μην υπαρχει προβλημα να ξανα βαλεις την αλοιφη η να σου πει καποια αλλη εξισου καλη ο,τι σου πει ο γιατρος σου χαρα μου!
Marioula, δεν ,πορείς να φανταστείς ΄πώς είμαι !Χάλια λέμε. Πήγα παλιότερα σε δερματολόγο και μου έδωσε αυτή την αλοιφή που σας είπα, η οπόια όμως δίνει παροδική λύση στο πρόβλημα. Εμένα βέβαια αυτό το παροδικό με βόλεψε, αφού κάθε φορά που έβγαζα τον ερεθισμό έβαζα μία δυο φορές και ήμουν εντάξει, οπότε δεν το έψαξα περαιτέρω, ο βλάκας. Τώρα όμως που δεν μπορώ να βάλω αλοιφη, πέθανα σας λέω. Να δω τι θα μου πει και η γιατρός αύριο. Εν τω μεταξύ και όταν τύχαινε πιο παλιά να παω σε γυναικολόγο δεν το έβγαζα ( ήταν σε ύφεση) οπ'ότε και να έλεγα, δεν το έβλεπαν και δεν μου έδιναν σημασία!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

ντεππα τωρα αν σου πω οτι συμφωνω με την τσερρυ ισως να με πεις γκρινιαρα αλλα εχει δικιο! τι θα γινει οι μισες θα τα μαθαινουμε τα νεα??? αν και δεν μπορω γιατι δεν τα γραφεις. δεν εχεις τιποτα να κρυψεις!

καλε δεν εχω νεα αληθεια σας λεω.....γιατι σας εχω αφησει ποτε χωρις να σας πω κατι αφου ξερετε οτι ειμαι ανοιχτο βιβλιο γι αυτο την παταω συνεχεια....το ραντεβου μου για την αυχενικη ειναι τελος του μηνα...με προβληματισατε τωρα μηπως επρεπε να εχω παει νωριτερα για υπερυχο????εγω εκανα στην 7η εβδομαδα και τωρα μου ειπε παλι στην 12η την αυχενικη μηπως ειναι αργα???εσεις καθε ποτε πατε???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Marioula, δεν ,πορείς να φανταστείς ΄πώς είμαι !Χάλια λέμε. Πήγα παλιότερα σε δερματολόγο και μου έδωσε αυτή την αλοιφή που σας είπα, η οπόια όμως δίνει παροδική λύση στο πρόβλημα. Εμένα βέβαια αυτό το παροδικό με βόλεψε, αφού κάθε φορά που έβγαζα τον ερεθισμό έβαζα μία δυο φορές και ήμουν εντάξει, οπότε δεν το έψαξα περαιτέρω, ο βλάκας. Τώρα όμως που δεν μπορώ να βάλω αλοιφη, πέθανα σας λέω. Να δω τι θα μου πει και η γιατρός αύριο. Εν τω μεταξύ και όταν τύχαινε πιο παλιά να παω σε γυναικολόγο δεν το έβγαζα ( ήταν σε ύφεση) οπ'ότε και να έλεγα, δεν το έβλεπαν και δεν μου έδιναν σημασία!

Ψαξε να βρεις μια αλοιφή με καλέντουλα, μπορει να σου τη φτιαξει και φαρμακοποιος, εγω εχω μια φτιαχτη απο το Αγιο Όρος και την χρησιμοποιησα σε εναν παρομοιο ερεθισμο τωρα στην εγκυμοσυνη και ηταν θαυματουργή.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Κοριτσια πηγα πηρα τα αποτελεσματα του σπερματος ,τελεια μου ειπε ο μικροβιολογος. Εγω στις εξετασεις μου ειμαι σε ολα τελεια. Τι φταιει βρε κοριτσια? Να ναι μονο το αγχος? Θα μπορεσω να το καταπολεμησω?

Nena μου, υποφέρω.....Πώς με τρώει, δεν περιγράφεται. Ολο το σύστημα εκεί κάτω βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.........Η καλέντουλα είναι φυτική ε; Δεν κάνει κανένα κακό στην εγκυμοσύνη;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσια πηγα πηρα τα αποτελεσματα του σπερματος ,τελεια μου ειπε ο μικροβιολογος. Εγω στις εξετασεις μου ειμαι σε ολα τελεια. Τι φταιει βρε κοριτσια? Να ναι μονο το αγχος? Θα μπορεσω να το καταπολεμησω?
Αφού είναι όλα τέλεια και εφόσον έχεις ξαναμείνεις έγκυος, δεν θα αργήσει να έρθει σύντομα μια νέα εγκυμοσύνη. Ξέρεις τι θα σκέφτεσαι; Οτι κάνεις σεξ όχι για να μείνεις έγκυος. Οτι πας στη Θεσσαλονίκη και θα ξαναγυρίσεις Τρίπολη και δεν θα κάνεις σχέδια πια πως "θα μείνω και δεν θα φύγω". Εγώ όλα τα προηγούμενα χρόνια πήγαινα σε ένα σχολείο και έλεγα "δεν θα μείνω, θα φύγω γιατί θα μείνω έγκυος". Ε, ποτέ δεν τα κατάφερνα και έτρωγα όλες τις χρονιές εκεί. Φέτος είπα και στον άντρα μου να μην ξαναπεί "δεν θα μεινουμε" . Πήγαμε στο χωριό και είπαμε πως θα μείνουμε εκει ως τον Ιούνη και δεν κάναμε κανένα σχέδιο. Επίσης έκανα σεξ όχι με βάση τις γόνιμες αλλά με βάση τα θέλω μου. Βέβαια, έτυχε να γίνει η πράξη και στις γόνιμες, αλλά δεν τις μέτραγα. Θα δεις όλα θα φτιάξουν.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μπράβο, μπράβο, μπράβο δε θα χρειαστείς εξωσωματική με τίποτα απολαύστε τον έρωτά σας και το μωράκι θα έρθει μόνο του και να σου πω και κάτι αν δεις ότι περνάει ο καιρός και αγχώνεσαι τόσο πολύ κάνε μια σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο που είναι και πολύ πιο οικονομική και αν θες μια και θα είσαι Θεσσαλονίκη μπορώ να σου συστήσω τη γυναικολόγο μου που είναι πολύ γλυκιά και θα τη συμπαθήσεις αμέσως και το κυριότερο βάζει το σπέρμα αυτή στο ιατρείο της χωρίς να χρειαστείς να πληρώσεις και το κέντρο δηλαδή πληρώνεις την ενεργοποίηση του σπέρματος και την επίσκεψη στη γυναικολόγο εμάς δεν μας χρέωνε για την έγχυση αλλά πιστεύω ότι ούτε αυτό θα χρειαστεί αλλά έχε το στο πίσω μέρος του μυαλού σου σα λύση

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Nena μου, υποφέρω.....Πώς με τρώει, δεν περιγράφεται. Ολο το σύστημα εκεί κάτω βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.........Η καλέντουλα είναι φυτική ε; Δεν κάνει κανένα κακό στην εγκυμοσύνη;

ναι ειναι φυτική βαλτην και στην εγκυμοσυνη αφοβα

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Αυριο το μεσημερι παω κι εγω για υπέρηχο, βεβαια τα νεα μου θα σας τα πω μετα απο το ΣΚ γιατι θα μεινω Θεσσαλονικη 2-3 μερες κι εκει δεν εχω ιντερνετ.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

ντεππα τωρα αν σου πω οτι συμφωνω με την τσερρυ ισως να με πεις γκρινιαρα αλλα εχει δικιο! τι θα γινει οι μισες θα τα μαθαινουμε τα νεα??? αν και δεν μπορω γιατι δεν τα γραφεις. δεν εχεις τιποτα να κρυψεις!

ευχαριστώ μαριούλα!!!

πατώ τα " σε όλα τα μνμ που θέλω να απαντήσω και μετά τη λέξη απάντηση κάτω αριστερά!!

πολύ χρήσιμο για να μην ξεχναμε...

πολύ ενδιαφέρον όντως..

αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικό αν και ακόμη δεν το έχουμε κάνει..

Εμπιστευθείτε την πορεία της οικογένειάς σας σ΄ ένα καλό Πνευματικό. Τα μέλη της οικογένειας είναι καλό να έχουν κοινό Πνευματικό, ώστε να γνωρίζει το οικογενειακό περιβάλλον καλύτερα και να μπορεί να βοηθήσει πιο ουσιαστικά στην εξομάλυνση των πιθανών εσωτερικών προβλημάτων.

όντως τινκερμπελ αν δεν ηταν και αυτοι οι αγιοι ανθρωποι να μας θυμιζουν οτι περα απο την ζουγκλα που ζουμε υπαρχουν ανωτερα πραγματα...άστα να πανε!!!

η καλεντουλα ειναι φυτο. αυριο που θα πας με το καλο στην γιατρο πες της και αυτο και μηπως ακομη και η κρεμα που βαζεις δεν πειραζει ή σου την αντικαταστησει...ίσως αν εβαζες και απο αυτες που βαζουν στα μωρα που συγκεγονται???

πεπσι αυτο που σου εμεινε ειναι να πιστεψεις οτι ολα ειναι καλα κ να ηρεμισεις...εγώ θα επελεγα την λύση της ομοιπαθητικής στην θέση σου!

πήγαμε μια βολτα στην γιαγια μας (87 χρονων) του αντρα μου και μολις γυρισα...απο εβδομαδα ξεκινάει το ιδιαιτερο μου χαιρομαι και αγχωνομαι μαζι...κοριτσια ζαλιστηκα 2 φορες, την μια φορα γερα...δεν θελω να βγω απο το σπιτι μονη μου...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Αυριο το μεσημερι παω κι εγω για υπέρηχο, βεβαια τα νεα μου θα σας τα πω μετα απο το ΣΚ γιατι θα μεινω Θεσσαλονικη 2-3 μερες κι εκει δεν εχω ιντερνετ.

απλο υπερηχο νενα ε???πανε και με το καλο να γυρισεις να μας πεις ποσο εγινε το πορτοκαλακι σου!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

απλο υπερηχο νενα ε???πανε και με το καλο να γυρισεις να μας πεις ποσο εγινε το πορτοκαλακι σου!!!

ναι απλό, εχω περιπου 3 εβδομαδες να παω θα πηγαινα κανονικά απο την επόμενη εβδομαδα αλλα θα λειπει ο γιατρος για 2 εβδομαδες στο εξωτερικό, οπότε παω λιγο νωριτερα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

ναι απλό, εχω περιπου 3 εβδομαδες να παω θα πηγαινα κανονικά απο την επόμενη εβδομαδα αλλα θα λειπει ο γιατρος για 2 εβδομαδες στο εξωτερικό, οπότε παω λιγο νωριτερα.

καθε ποτε κανεις υπερυχο??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...