Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Πήγα στη παιδίατρο να γράψω το εμβόλιο για αύριο και της έλεγα που σηκώνεται όρθιο το καψουράκι στο μπάνιο με ρώτησε για το μπανάκι και μόλις της είπα ότι είναι με ψιλή βάση μου είπε να την καταργήσω άμεσα αυτά είναι για ελαφριά και ήρεμα μωρά λέει ο δικός μου είναι άγριος και επίφοβος να κάνει βουτιά από εκεί πάνω........:shock::shock::shock:οπότε τη ξαναστέλνω Σάμο τη βάση και είχε βολέψει τόοοοοσο πολύ αλλά το βλέπω και εγώ δεν είναι για πολλά πολλά το αγριμάκι μου....:oops:και μου είπε κρέμες 5,5 μηνών να αρχίσουμε και άν θέλω να τον βάζω να κάθεται στον ποπούλι του αλλά όχι για πολύ ώρα....!!!Αύριο μετά τις 12 θα έρθει να μου το τσιμπήσει το παλικάρι μου και φυσικά ζύγισμα και μέτρημα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια..τι κανετε?

Καλημέρα Κορινάκι!!!Άρχησες πακετάρισμα έ???Πές μου όμως δεν έχεις χαρά που θα έρθεις Ελλάδα???Όλα για κάποιο λόγο γίνονται εγώ πιστεύω τώρα που θα έρθετε θα μείνεις και έγκυος το παιδί θέλει να ξέρει ότι θα έχει τη γιαγι΄΄α και τον παππού κοντά για να έρθει!!!;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

αχ λιλι εγω οταν πηγα παιδιατρο τελευταια φορα ηταν ακριβως 5 μηνων ο πριγκηπας αλλα ξεχασα να ρωτησω για κρεμα λες αν παω τωρα που ειναι 5 μιση να μου πει να τις ξεκινησω????

83tdp2.pngcWE4p3.png

αχ λιλι εγω οταν πηγα παιδιατρο τελευταια φορα ηταν ακριβως 5 μηνων ο πριγκηπας αλλα ξεχασα να ρωτησω για κρεμα λες αν παω τωρα που ειναι 5 μιση να μου πει να τις ξεκινησω????

Μαριούλα μου κι εμένα από την πρώτη επίσκεψη ακόμα 5,5 μηνών μου είπε θα ξεκινήσω κρέμες

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλημέρα! Ο καιρός μας είναι τόσο μουντός που σου χαλάει η διάθεση θες δεν θες!

Ακούσαμε για μια δουλειά και πήγε πρωί πρωί ο άντρας μου να αφήσει βιογραφικό! Α, του λένε, δεν έχουμε άμεση ανάγκη, αλλά άφησε το βιογραφικό και βλέπουμε! Σκ@τα!!! Αν βρεθεί τίποτα, εμένα γράψτε μου! Εν τω μεταξύ τα έξοδα τρέχουν! Οι λογαριασμοί έρχονται ο ένας μετά τον άλλο....Δεή, οτε, νερό, δόση δανείου, τι να πρωτοπληρώσουμε! Ελεος πια! Μου έχει λείψει να πάω έξω για φαγητό, να πάω μια μικρή εκδρομούλα, τίποτα δεν μας περισσεύει πια!

Τσέρυ, εσύ είχες κάνει μία ερευνα για τα οικολογικά μπεμπιλίνα! Πού είχες καταλήξει; Μας έλεγε η μαια προχθες πως συμφέρουν πολύ και μας έδειξε μία πάνα που ήταν πολύ ωραία! Αλλά δεν κατάλαβα εκείνη την στιγμή και δεν ρώτησα: έχει κάποιο ειδικό πανί αποσπώμενο πχ για να πετάς τις ακαθαρσίες; Γιατί δεν νομίζω να πλένονται έτσι με τις ακαθαρσίες πάνω!

Περιμένω τη μάνα μου να πλύνει τα μπαλκόνια! Θα μου πείτε "πάλι στην ανάγκη της έπεσες;". Πάλι κορίτσια, γιατί το μπαλκόνι μαύρισε από την βρωμιά! Ό άντρας μου όλο το αναβάλει κι εγώ δεν παίρνω το ρίσκο να το πλύνω και να γλιστρίσω να έχουμε άλλα! Ετσι, αφού σήμερα αυτός λειπει, είπα στην μάνα μου να έρθει να το πλύνει!! Ας καθαρίσει, να τελειώνει το μαρτύριο να βλέπω τόση βρωμια εξω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Λίλι μου εγώ για τα δοντάκια δεν το είπα επειδή σε δαγκώνει αλλά για τα σαλάκια που από νωρίς μου έλεγες πως έχει πολλά. Η παιδίατρος μου είπε ότι τα ούλα μπορεί να τον ενοχλούν αλλά δόντι να βγει και ένα χρόνο μετά. Απλά προετοιμάζονται. Και στην οδοντίατρο που πήγαμε για το σύζυγο η οποία έχει δύο παιδάκια και τη ρώτησα μου είπε το ίδιο πράγμα ότι δηλαδή δεν είναι σημάδι ότι θα βγάλει δοντάκι. Θα το καταλάβω όταν θα έχει τόσα πολλά σάλια που θα γίνεται μούσκεμα η μπλούζα του και θα τον αλλάζω συνέχεια. Εμείς σαλιαρίτσες μουσκεύουμε αλλά όχι σε λίγα λεπτά που είπε η οδοντίατρος. Επίσης μου είπε να μη βάλω καμία αλοιφή στα ούλα γιατί προσωρινά μόνο τα ανακουφίζει και επίσης σκληραίνει τα ούλα και μετά πονάνε περισσότερο. Μόνο το δάχτυλο μου να του δίνω να μασάει. Επίσης τον προηγούμενο μήνα ρώτησα την παιδίατρο αν πειράζει που πατάει στα πόδια του κ που κάθεται πάνω μου και μου είπε πως αφού δε δυσχανασχετεί άρα του αρέσει και δεν πειράζει. Κρεμούλες όπως προείπα μου είπε πεντέμιση μηνών άρα θα τις ξεκινήσω μετά τη βάφτιση γιατί έχω σκοπό να βάλω ραντεβού τώρα 5 Απριλίου ώστε το επόμενο να το αφήσω για 13 Μαίου να έχει γίνει η βάφτιση και μετά να κάνουμε εμβόλιο και κατευθείαν να πούμε και για τις κρεμούλες του. Αλήθεια δε σας είπα την ημέρα που θα βαφτίσουμε το μωράκι μας είναι η γιορτή της μητέρας :P:p

Βέβαια η Εκκλησία μας τη γιορτάζει τη γιορτή της Υπαπαντής 2 Φεβρουαρίου. Αλλά οι περισσότεροι δεν το ξέρουν.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

παλι εγραφα μια ωρα και σβηστηκαν. αμαν πια....παμε παλι απο την αρχη,θα γραφω λιγα λιγα γιατι δε ξερω ποσα θα προλαβω.

λιλικα και μαρμιν οτα τη προηγουμρνη βδομαδα ειχατε βαλει παλι ααρτησεις απο τα παλια ειχα παει και τα ειχα διαβασει ολα αυτα ,ειχα βρει ακι τα δικα μου και ειχα συγκινηθει πολυ. πραγματι ενα χροο μετα εχουν γινει τα ονειρα μας πραγματικοτητα. Ευχομαι ολες α ειμαστε καλα και α χαιρομαστε τις οικογενειες μας. Στα κοριτσια που περιμενουν ,με το καλο να υποδεχτουν τα μωρακια τους και στα υπολοιπ κοριτσια να μη χανου το κουραγιο και τη πιστη τους και συτομα θα τα καταφερου και αυτες

καντυ θηριο τα καταφερες τελικα,συγχαρητηρια κοπελα μου,μεχρι τελος της βδομαδας εχου πιασει κια απο το αλλο και θα τρωνε κανονικοτητα. και πλαι μπραβο. τωρα για τις θηλες εγω δε εβαζα κρεμα,λιγο στην αρχη,μου την εσπαγε η ολη διαδικασια. απλα τ επλενα με νερακι και σαπουνι και τα αφηνα για λιγο ελευθερα και τωρα ειναι μια χαρα γατι μου ειχα πληγιασει λιγο οι θηλες παρολο που εβαζα κρεμα και ετσι εφτιαξαν.

τσερουλα μια χαρα τα νεα σου,περιμεουμε και τα σημερινα και σενα ολο το μηα σου ειπα ε; εχει δικιο η νενα ,μακαρι α μην μεγαλωσει πολυ η χιονατη σου γιατι εσυ που εισια και αδυατουλα ισως παιδευτεις....βεβαια η γεννα ειναι λαχειο....

μαριουλα μου ουρολυμωξη ε; περαστικα κουκλιτσα μου,ευχομαι συντομα α ανακουφιστεις....

πεπσι να επσικεφτεις εναν ειδικο,ειτε ομοιοπαθητικο ειτε ψυχιατρο,οτι ομιζεις εσυ οτι θα σε βοηθησει να ξεμπλοκαρεις. και προσπαθησε να μη εχεις αγχος. ειαι λιγο κλισε και οτα στο λενε οι αλλοι δε πιστευεις οτι παιζει ρολο αλλα δυστυχως εχουν δικιο μοο οταν παι μεινεις πια εγκυουλα θα δεις ποσο κακο κανει το αγχος

Μαριούλα μου κι εμένα από την πρώτη επίσκεψη ακόμα 5,5 μηνών μου είπε θα ξεκινήσω κρέμες

ααααααααα εδεν το συζητω αυριο πρωι πρωι θα παω παιδιατρο να ρωτησω για κρεμες αν πει ναι θελω πολυ να τις ξεκινησουμε:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

βγηκε επιτελους το αντιβιωγραμμα το απογευμα θα παω να δω ποια απο αυτες τις αντιβιωσεις ειναι συμβατες με τον θηλασμο κ το βραδυ επιτελους ξεκιναω θεραπεια γιατι δεν παει αλλο!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα Κορινάκι!!!Άρχησες πακετάρισμα έ???Πές μου όμως δεν έχεις χαρά που θα έρθεις Ελλάδα???Όλα για κάποιο λόγο γίνονται εγώ πιστεύω τώρα που θα έρθετε θα μείνεις και έγκυος το παιδί θέλει να ξέρει ότι θα έχει τη γιαγι΄΄α και τον παππού κοντά για να έρθει!!!;)

καλημερα λιλι μου..ναι χαρομαι παρα πολυ..θα ειμαι διπλα στους γονεις μου..θα εχω τους συγγενεις μου..θα βγαινω κιολας ενω εδω ημουν ολη μερα μεσα και δεν ειχα παρεες..μακαρι να μεινω λιλι μου..:D:Dμαζεψα τα μισα πραγματα μου και συνεχιζω..περιμενω να πληρωσουν τον αντρα μου και να κλεισουμε εισητηρια πιστευω αν τον πληρωσουν τωρα μεχρι την αλλη κυριακη να φυγουμε..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

σημερα ειμαι στο μαγαζι του μπαμπα μου,εκειος πηγε για τσεκ απ για το προβλημα που σας εχω ααφερει στην αθηνα και η μπεμπουλα ειναι μοη με την πεθερα μου,ανεβαιω να την τασιω γιατι το σπιτι ειαι παω κατω και τα παραποα που μου καει δε λεγονται. σκιρταει η καρδια μου πως να την αφησω α παω στη δουλεια; οεο;

και παμε τωρα σε αυτο το θεμα,πηγα χθες στη δουλεια,πηρα και τη μικρη μαζι,πηγαμε με το καροτσακιήτα η πρωτη μας βολτα με το καροτσι,ολο κοιμονταν ,χαμπαρι δεν πηρε. γενικα παρολο το πενθος με υποδεχτηκα πολυ θερμα,εγω τους εκαα νυξη για το ποτε θα επιστρεψω γιατι με βαση το ικα ειναι την επομενη εβδομαδα,αλλα τους υπενθυμισα και τις παραπαω μερες που ειχα κατσει τις γιορτες και ητα μαλλο θετικοι. δε εκαναν καποιο σχολιο και δε μου ειπα ακριβως ποτε να παω. εγω πρεπει α παω στις 8 του απριλη και α βαλεις και τις 20 μερες που ειχα κατσει τοτε παει 28 απριλιουμπες μαιο πια. θα παω τη αλλη βδομαδα να τα συζητησουμε,εχω σκοπο α τους πω για λιγο καιρο α πηγαιω μερικη απασχοληση ή καπιιες μερες τη εβδομαδα αλλα δε ξερω αν γινεται γιατι μου βαζουν ολοκληρο ικα και δε μπορει να γινει μειωση και δε ξερω πως θα το παρουν....

επσιης εχω να καω παραπονα γιατι εχω τη εντυπωση πως επειδη τις τελευταιες μερες δε πολυμπαινω με εχετε ξεχασει,αλλα ειλικρινα κοριτσια μου δε προλαβαινω.....

Οχι βρε παραπονιαρα δεν σε ξεχναμε....:tongue: Kι εγω δεν πολυ προλαβαινω να γραψω γιατι το μωρο δεν πολυκοιμαται την ημερα.

Aggelikaki πως πατε με τα σπυρακια? Κι εμενα εβγαλε το καημενο. Βεβαι μου το ειπαν και απο την κλινικη. Λεγετε τοξικο ερυθημα και ειναι πολυ συνηθησμενο στα νεογεννητα. Τωρα το καημενο ενω εχουν φυγει απο το σωμα εχει βγαλει αρκετα στο προσωπο.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...