Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

κοριτσακια τωρα ειδα τα e-mail..

μαρμιν μου γλυκας το φουσκομαγουλακι..πολυ μου αρεσει το γελιο του..

λιλι κουκλι οπως παντα το καψουρακι..

μεγαλωσαν τα μωρακια και σε λιγο θα καθονται και μονα τους..:D:D

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερααααααααααααα κοριτσια εμενα καθετε μονος του ο μικρουλης μου εγω τον βαζω δηλαδη καθηστο κ καθεται δεν πεφτει:P

καντυ πολυ χαιρομαι που επιασε κ ο μικρος σιγα σιγα θα ξεκινησουν πιο συχνα να θηλαζουν! πονας ε χαρα μου? κ γω πονουσα στην αρχη:| για την αντιβιωση δεν ηθελε λεει να μ δωσει καποια κ στο τελος να μην ειναι λεει καποια απο αυτες που πρεπει κα να την πιω αδικα ασε χαρα μου πολυ υποφερω καθε φορα για να παω τουαλετα!:cry:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Εγραφα ενα κατεβατο απευθυνομενη σε ολες και το εχασα:evil:

Πιο συντομα:

Καντυ βαζε πουρελαν μετα απο καθε θηλασμο εγω την ξεκινησα στην κλινικη και με εσωσε την σταματησα μετα απο λιγες μερες γιατι ειχαν στρωσει η θηλες αλλα την ξαναρχισα παλι γιατι αυτες τις μερες ξαναερεθιστηκαν λιγο.

Cherry τελεια τα νεα της μπεμπουλας. Και αν φας ολο τον μηνα δεν πειραζει ειναι καλο για την μπεμπα. Να παρακαλας να μην ξεπερασει τα 3500 κιλα τωρα δεν το καταλαβαινεις αυτο που σου λεω αλλα θα με θυμηθεις μετα.

Πεπσι τα πιο πολλα τα ειχα γραψει για σενα. Το μονο που εχω να σου πω πραγματικα ειναι οτι οταν το πιστεψεις πως θα σου συμβει και σταματησεις να εισαι απαισιοδοξη τοτε θα γινει. Οσο εισαι απαισιοδοξη τοσο μπλοκαρεις το εαυτο σου.

Ειναι ωραιο να εισαι μανουλα αλλα εχει και κατι νυχτες σαν την χθεσινη που θελεις να το πνιξεις. Ενω τα προηγουμενα βραδια ξυπνουσε 2-3 φορες και ετρωγε σε νορμαλ χρονο χθες ετρωγε ασταματητα απο τις 3 εως της 5 το πρωι. Δεν ξερω αν ηταν πεινα ή νευρα γιατι γενικα φαινοταν να ειναι σε υπερενταση το μωρο. Εντομεταξυ καθε φορα που προσπαθει να πιασει θηλη και ειναι νευρικος και ανυπομονος βγαζει κατι ηχους σαν κουταβι που αγριευει:tongue:!!! Χθες εκανε λοιπον σαν αγριεμενο κουταβι και λαχανιαζε για να αρπαξει την θηλη. Αυτο το κανει πολλες φορες αλλα μετα ηρεμει και κοιμαται στο στηθος. Χθες δεν νυσταζε με τιποτα. Εκανε παυσεις αλλα ουτε θηλη αφηνε ουτε εκλεινε τα ματια του. Οι θηλες να με πονανε και να τσουζουν και αυτος να μην λεει να ηρεμησει. Ακομη λιγο και θα το εβαζα στα κλαμματα. Ακομη ποναω....

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Kaλημέρα!! Νενάκι άσχημο βράδυ ε; Τον ξάπλωσες δίπλα σου θηλάζοντας τον και πάλι δεν κοιμήθηκε;

Καντούλα είδες τελικά το έπιασαν το στήθος έστω και το ένα. Πού θα πάει θα πάνε και στο άλλο σιγά σιγά. Σημασία έχει ότι έγινε η αρχή

Μαριουλάκι μου ταλαιπωρημένο ο μικρός Αντωνάκης κάθεται μόνος του έ; σε λίγο να δεις που θα το κάνει τελείως μόνος δηλαδή δε θα χρειάζεται να τον βάζεις εσύ. Εγώ πάντως όταν βάζω το δικό μου (αν και γέρνει ώσπου σιγά σιγά πέφτει αν δεν του βάλω κανένα μαξιλάρι δίπλα :tongue::tongue:) χαίρεται πολύ γιατί του αρέσει να κοιτάει. Έχει γίνει πολύ κουτσομπόλης.

Κορινάκι τι τελείωσες; Είμαστε συνάδελφοι λες; Και σε ποιο νοσοκομείο έκανες πρακτική;

Τσερρούλα σε άφησα τελευταία αν και κυρίως μπήκα για σένα. Μέσα στον ύπνο μου θυμήθηκα ότι ρώτησες δύο φορές για την κουρτίνα κ δεν απάντησα καμία :oops::oops: Η αλήθεια είναι πως κουρτίνες κάνει η μαμά οπότε δεν ξέρω να σου πω :oops::oops: Ωστόσο από ότι θυμάμαι (έστιψα το μυαλό μου για να θυμηθώ) ξεκινάει από τη σούρα και πηγαίνει προς τα κάτω. Βάζει όση χωράει το σίδερο στην ευθεία και κάποιος την τραβάει από τη σούρα προς τα κάτω στο σίδερο μόλις τελειώσει όλη όση είναι επάνω από σούρα έως κάτω τότε συνεχίζει με την υπόλοιπη. Δεν ξέρω αν σου έδωσα να καταλάβεις. Πάντως και αυτό που έκανες εσύ νομίζω το κάνει δηλαδή την βάζει κανονικά και σιδερώνεται κρεμασμένη. Απλά δε θυμάμαι νομίζω την κρεμάει βρεγμένη; Πάντως αφού σου σιδερώθηκε έτσι λέω να μην ταλαιπωρηθείς άλλο. Τα κοριτσάκια όμως που το κάνουν μόνες τους θα σου πουν καλύτερα. Και να μην ξεχνιόμαστε περιμένουμε και νέα από τον καρδιοτοκογράφο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

νενα μου κουραγιο:tongue: ετσι ειναι τα μωρακια:Pολες οι μαμαδες λιγο πολυ εχουμε ξενυχτησει;) ναι μαρμινουλα μου καθεται μονος του ο αγγελος μου τωρα εχει και αρκετες μερες που του δειχνω αντικειμενα και μου τα παιρνει απο το χερι θελει να τα κραταει εκεινος οτι δει το πιανει και εννοειται το βαζει αμεσως στο στομα του!!! αχ κοριτσια και τα χερια ολη μερα στο στομα τα εχει:?τι κολλημα και αυτο 1000 φορες πιπιλα μα να μην την θελειμε τιποτα??? την ηθελε οταν ηταν νεογεννητο τωρα ουτε να την βλεπει δεν θελει:|

83tdp2.pngcWE4p3.png

νενα μου κουραγιο:tongue: ετσι ειναι τα μωρακια:Pολες οι μαμαδες λιγο πολυ εχουμε ξενυχτησει;) ναι μαρμινουλα μου καθεται μονος του ο αγγελος μου τωρα εχει και αρκετες μερες που του δειχνω αντικειμενα και μου τα παιρνει απο το χερι θελει να τα κραταει εκεινος οτι δει το πιανει και εννοειται το βαζει αμεσως στο στομα του!!! αχ κοριτσια και τα χερια ολη μερα στο στομα τα εχει:?τι κολλημα και αυτο 1000 φορες πιπιλα μα να μην την θελειμε τιποτα??? την ηθελε οταν ηταν νεογεννητο τωρα ουτε να την βλεπει δεν θελει:|

Aν βάζει όλη τη χούφτα νομίζω το κάνει για τα ούλα του! Αλήθεια δοντάκι δε βγάλατε ε; Πάντως εγώ τον αφήνω λίγο να το κάνει. Ούτε εμένα την πολυθέλει την πιπίλα μόνο λίγο πριν κοιμηθεί και αμέσως μόλις τον πάρει ο ύπνος την πετάει αλλά δεν βάζει χεράκι εκείνη την ώρα. Τις ελάχιστες φορές που είδα δάχτυλο του έδωσα την πιπίλα και δεν αντέδρασε. Απλά του είχε φύγει δεν τον πήρα χαμπάρι γιατί δεν έκλαψε και έβαλε το δαχτυλάκι του. Αλλα ειδικά για όλη τη χούφτα είχα διαβασει στο ίντερνετ οτι έτσι γνωρίζει το χέρι του που είναι και το πιο εύκολο να γνωρίσει και έτσι δε με απασχολεί ιδιαίτερα. Άλλωστε δεν το κάνει κ συνέχεια και από την άλλη με τη μανία που το κάνει νομίζω πως τον ενοχλουν τα ούλα του. Κι εμένα πιάνει αντικείμενα και μερικά τα βάζει στο στόμα. Εΐδικά την πιιλίτσα του την βάζει και τη βγάζει μόνος του. Εκτός από όταν μαστουρώνει που του πέφτει και του τη βάζω εγώ.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Aν βάζει όλη τη χούφτα νομίζω το κάνει για τα ούλα του! Αλήθεια δοντάκι δε βγάλατε ε; Πάντως εγώ τον αφήνω λίγο να το κάνει. Ούτε εμένα την πολυθέλει την πιπίλα μόνο λίγο πριν κοιμηθεί και αμέσως μόλις τον πάρει ο ύπνος την πετάει αλλά δεν βάζει χεράκι εκείνη την ώρα. Τις ελάχιστες φορές που είδα δάχτυλο του έδωσα την πιπίλα και δεν αντέδρασε. Απλά του είχε φύγει δεν τον πήρα χαμπάρι γιατί δεν έκλαψε και έβαλε το δαχτυλάκι του. Αλλα ειδικά για όλη τη χούφτα είχα διαβασει στο ίντερνετ οτι έτσι γνωρίζει το χέρι του που είναι και το πιο εύκολο να γνωρίσει και έτσι δε με απασχολεί ιδιαίτερα. Άλλωστε δεν το κάνει κ συνέχεια και από την άλλη με τη μανία που το κάνει νομίζω πως τον ενοχλουν τα ούλα του. Κι εμένα πιάνει αντικείμενα και μερικά τα βάζει στο στόμα. Εΐδικά την πιιλίτσα του την βάζει και τη βγάζει μόνος του. Εκτός από όταν μαστουρώνει που του πέφτει και του τη βάζω εγώ.

βαζει ολα τα δαχτυλα μεσα το κανει με πολυ λυσσα ισως να ετοιμαζεται για δοντακι τι να πω? παντως την πιπιλα ουτε ζωγραφιστη δεν την θελει:|

83tdp2.pngcWE4p3.png

χαρα μου οχι δεν βγαλαμε ακομα δοντακι αν βγαζαμε θα σας το ειχα πει:P ασε που τα δικα σας μωρα (δικο σου και της λιλι) ειναι πιο ανεπτυγμενα απο το δικο μου μαλλον εσεις θα βγαλετε πρωτοι:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

χαρα μου οχι δεν βγαλαμε ακομα δοντακι αν βγαζαμε θα σας το ειχα πει:P ασε που τα δικα σας μωρα (δικο σου και της λιλι) ειναι πιο ανεπτυγμενα απο το δικο μου μαλλον εσεις θα βγαλετε πρωτοι:P

Δε νομίζω να παίζει ρόλο αυτό. Πάντως από τον δικό μου και της Λίλι πιστεύω πως το καψουράκι θα βγάλει πολύ πιο σύντομα :P:p Τι λες Λίλι;

ΤΣΕΡΡΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΓΥΡΙΣΕΣ;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Kaλημέρα!! Νενάκι άσχημο βράδυ ε; Τον ξάπλωσες δίπλα σου θηλάζοντας τον και πάλι δεν κοιμήθηκε;

Καντούλα είδες τελικά το έπιασαν το στήθος έστω και το ένα. Πού θα πάει θα πάνε και στο άλλο σιγά σιγά. Σημασία έχει ότι έγινε η αρχή

Μαριουλάκι μου ταλαιπωρημένο ο μικρός Αντωνάκης κάθεται μόνος του έ; σε λίγο να δεις που θα το κάνει τελείως μόνος δηλαδή δε θα χρειάζεται να τον βάζεις εσύ. Εγώ πάντως όταν βάζω το δικό μου (αν και γέρνει ώσπου σιγά σιγά πέφτει αν δεν του βάλω κανένα μαξιλάρι δίπλα :tongue::tongue:) χαίρεται πολύ γιατί του αρέσει να κοιτάει. Έχει γίνει πολύ κουτσομπόλης.

Κορινάκι τι τελείωσες; Είμαστε συνάδελφοι λες; Και σε ποιο νοσοκομείο έκανες πρακτική;

Τσερρούλα σε άφησα τελευταία αν και κυρίως μπήκα για σένα. Μέσα στον ύπνο μου θυμήθηκα ότι ρώτησες δύο φορές για την κουρτίνα κ δεν απάντησα καμία :oops::oops: Η αλήθεια είναι πως κουρτίνες κάνει η μαμά οπότε δεν ξέρω να σου πω :oops::oops: Ωστόσο από ότι θυμάμαι (έστιψα το μυαλό μου για να θυμηθώ) ξεκινάει από τη σούρα και πηγαίνει προς τα κάτω. Βάζει όση χωράει το σίδερο στην ευθεία και κάποιος την τραβάει από τη σούρα προς τα κάτω στο σίδερο μόλις τελειώσει όλη όση είναι επάνω από σούρα έως κάτω τότε συνεχίζει με την υπόλοιπη. Δεν ξέρω αν σου έδωσα να καταλάβεις. Πάντως και αυτό που έκανες εσύ νομίζω το κάνει δηλαδή την βάζει κανονικά και σιδερώνεται κρεμασμένη. Απλά δε θυμάμαι νομίζω την κρεμάει βρεγμένη; Πάντως αφού σου σιδερώθηκε έτσι λέω να μην ταλαιπωρηθείς άλλο. Τα κοριτσάκια όμως που το κάνουν μόνες τους θα σου πουν καλύτερα. Και να μην ξεχνιόμαστε περιμένουμε και νέα από τον καρδιοτοκογράφο.

μαρτζι μου τελειωσα τεε νοσηλευτικης..εκανα πρακτικη στο παπαγεωργιου θεσ/νικη..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

λιλι πολυ κουκλος ο γιος σου πανεμορφος!!! εγινε φουσκωμαγουλιτσας και αυτος:P πολυ μου αρεσε οταν μαλωνε την καμερα και φωναζε! και εσυ το νυχακι πολυ καλα βαμμενο και λυμαρισμενο;)

Ναι τα κάναμε τα κάναμε τα μαγούλια μας και εμείς!!!Χαχαχαχαχαχ α ρε Μαριούλα αφού τα είπαμε το νύχι είναι τρόπος ζωής δεν μπορώ να με φανταστώ με άφτιαχτο....και να σκεφτείς όλες μου οι γνωστές ,φίλες ,συγγενείς μου έλεγαν ''καλά καλά κάτσε να γεννήσεις και θα σου πώ εγώ άν θα προλαβαίνεις να φτιάχνεις νύχια'''Αλλαααααααααααα εγώ ΠΡΟΛΑΒΑΊΝΩΩΩ!!!;););):tongue::tongue::tongue:

ΛΙΛΙ να χαιρεσε τον μπαμπακα να χιλιασει τα χρονια του!!!

πωπω ενας χρονος........πως περασε ετσι ο καιρος!!!!!

ΠΕΠΣΟΥΛΑ σκεψου οτι του χρονου τετοια μερα θα εχεις κι εσυ γεματη την αγκαλια σου!!!!ειμαι σιγουρη πως δεν θα σου παρει χρηματα αλλα σου ξαναειπα να πας αμεσως δηλαδη στο 3μηνο που σου ειπε ο ιδιος και οχι να το αφησεις γι αργοτερα!!!

το εχω γραψει απο τις 9 και το δημοσιευω τωρα:oops:

Σε ευχαριστώ κοριστάκι μου να είσαι καλά!!!Ένας χρόνος Κάντυ μου σαν όνειρο μοιάζει!!!Τι καλά νέα είναι αυτά ρε μπουμπού αφού έπιασαν το ένα θα πιάσουν και το άλλο!!!ΕΝΑ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΠΡΑΑΑΑΑΒΟΟΟΟΟΟ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ!!!:D:D:D

Εγραφα ενα κατεβατο απευθυνομενη σε ολες και το εχασα:evil:

Πιο συντομα:

Καντυ βαζε πουρελαν μετα απο καθε θηλασμο εγω την ξεκινησα στην κλινικη και με εσωσε την σταματησα μετα απο λιγες μερες γιατι ειχαν στρωσει η θηλες αλλα την ξαναρχισα παλι γιατι αυτες τις μερες ξαναερεθιστηκαν λιγο.

Cherry τελεια τα νεα της μπεμπουλας. Και αν φας ολο τον μηνα δεν πειραζει ειναι καλο για την μπεμπα. Να παρακαλας να μην ξεπερασει τα 3500 κιλα τωρα δεν το καταλαβαινεις αυτο που σου λεω αλλα θα με θυμηθεις μετα.

Πεπσι τα πιο πολλα τα ειχα γραψει για σενα. Το μονο που εχω να σου πω πραγματικα ειναι οτι οταν το πιστεψεις πως θα σου συμβει και σταματησεις να εισαι απαισιοδοξη τοτε θα γινει. Οσο εισαι απαισιοδοξη τοσο μπλοκαρεις το εαυτο σου.

Ειναι ωραιο να εισαι μανουλα αλλα εχει και κατι νυχτες σαν την χθεσινη που θελεις να το πνιξεις. Ενω τα προηγουμενα βραδια ξυπνουσε 2-3 φορες και ετρωγε σε νορμαλ χρονο χθες ετρωγε ασταματητα απο τις 3 εως της 5 το πρωι. Δεν ξερω αν ηταν πεινα ή νευρα γιατι γενικα φαινοταν να ειναι σε υπερενταση το μωρο. Εντομεταξυ καθε φορα που προσπαθει να πιασει θηλη και ειναι νευρικος και ανυπομονος βγαζει κατι ηχους σαν κουταβι που αγριευει:tongue:!!! Χθες εκανε λοιπον σαν αγριεμενο κουταβι και λαχανιαζε για να αρπαξει την θηλη. Αυτο το κανει πολλες φορες αλλα μετα ηρεμει και κοιμαται στο στηθος. Χθες δεν νυσταζε με τιποτα. Εκανε παυσεις αλλα ουτε θηλη αφηνε ουτε εκλεινε τα ματια του. Οι θηλες να με πονανε και να τσουζουν και αυτος να μην λεει να ηρεμησει. Ακομη λιγο και θα το εβαζα στα κλαμματα. Ακομη ποναω....

Χαχαχαχαχα ρε nena να πνίξεις το φατσολίνι σου που είναι κουκλί???Είπαμε είναι άγριος και αυτός φαίνεται στο βλέμα του!!!

Δε νομίζω να παίζει ρόλο αυτό. Πάντως από τον δικό μου και της Λίλι πιστεύω πως το καψουράκι θα βγάλει πολύ πιο σύντομα :P:p Τι λες Λίλι;

ΤΣΕΡΡΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΓΥΡΙΣΕΣ;

Τι να πώ εγώ το σαγόνι μου τα μαρτυράει όλα.....με δαγκώνει με τόση δύναμη που πονάωωωω!!!Όσο για την ανάπτυξη δεν παίζει βρε Μαριούλα μου θυμάστε που σας είχα πει για της φίλης μου έβγαλε δόντι στους 2 μήνες και μάλιστα τον κυνόδοντα σαν το δρακουλάκι είναι η μικρούλα τώρα είναι 7,5 μηνών και δεν έχει βγάλει άλλο!!!Οπότε δεν παίζει ρόλο.......

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...