Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Τσέρυ, μια χαρά τα νέα σας! Και την μικρουλα δεν επιτρέπεται πλέον να τη λες χοντρούλα, γιατί θα μας βγει μοντελάκι! γελασα με τον άντρα σου που την μάλωνε!!!!

Μαριούλα, περαστικά! Η ουρολοιμωξη είναι πολύ άτιμη τελικά!

Βγαίνω! Λέμε να δούμε καμια ταινία!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τσέρρυ μου όχι δεν το ήξερα αυτό με το ψυχολόγο. Μια χαρά η μικρή. Θα τον φας κι εσύ το μήνα; Εγώ στον τελευταίο μήνα έκανα κάθε εβδομάδα υπέρηχο καρδιοτοκογράφο στη γυναικολόγο μου δεν έκανα ποτέ και από ότι θυμάμαι ούτε η Λίλι.

Αλήθεια Λίλι εσένα πως και ξύπνιος τέτοια ώρα; Άλλαξε συνήθειες ή έτυχε;

Κορινάκι κι εγώ όταν πήγα και παρετήθηκα από μια κλινική που δούλευα πριν χρόνια η Διευθύνουσα θέλησε να μάθει το λόγο. Της είπα λοιπόν πως με πήραν αλλού που όντως είχε γίνει αν και ήταν προσωρινό. Θέλησε να μάθει κ άλλα που είχαν γίνει με την προϊσταμένη και γενικοτερα και τα είχε μάθει και της τα είπα χαρτί και καλαμάρι. Από τη στιγμή που με ρώτησε θεώρησα πως έπρεπε να τα ξέρει αφού και αυτή ενδιαφερόταν για την ουσία της νοσηλευτικής και όχι για τους τύπους της κλινικής. Και η αλήθεια είναι πως κάποια πράγματα που μας έλεγαν να κάνουμε ή να μην κάνουμε ήταν εξωφρενικά. Σκέψου πως εμένα ένας συνάδελφος με συμβούλεψε να μη μοιράζω τόσο αργά τα θερμόμετρα. Και ξέρεις ποιό ήταν το αργό; Ότι μπαίνοντας στο θάλαμο τους χαιρετούσα κ τους ρωτούσα πως είναι. Και φυσικά το έκανα με κανονικό ρυθμό ειδικά όταν ήταν απόγευμα που δεν είχαμε και τόσο τρέξιμο. Έπρεπε λοιπόν ακόμα και τότε να πηγαίνω σα ρομπότ κ να τρέχω να μοιράσω θερμόμετρα και ας μην υπήρχε λόγος για τρέξιμο :shock::shock: Και μια καλή κουβέντα που θέλει να ακούσει ο ασθενής είναι χασομέρι :confused::confused:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Α Τσερη μου μια χαρά τα νέα σας μπράβο κοριτσακι μου!!! Τώρα παω για νανάκια καληνύχτα ομορφες!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Καληνύχτα, κορίτσια! Το τικεράκι μου λέει πως σύντομα θα περπατάω αστεία! Ισχυεί κάτι τέτοιο; Χα! χα!

Λίγο σαν τη πάπια πήγαινα προς το τελος αλλά είχα και κοιλάρα εσυ δεν νομίζω να έχεις θέμα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καρδιοτοκογραφο κανω στην κλινικη οχι στην γιατρο μου. στην γιατρο θα παω για υπερηχο ισως την επομενη αβδομαδα αναλογα με τις εξελιξεςι αυριο...

μαρτζι καλο εργακι!!!και γω πολυ γελασα γι ατυο το εγραψα!!!

χθες ο αντρας μου ηταν με εναν φιλο του που η γυναικα του γεννησε πριν απο 3 μηνεσ και αυτο μιλαει συνεχεια για το μωρο και δειχνει φωτογραφιες και γελαει μονος του και τετοια διαφορα...και ο δικος μου απορει!!!αχαχχα για να τον δω και τον δικο μου γιαιτ τον περιμενω χειροτερο!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κοριτσακια μου και γω νυσταξα!!!θα σας αφησω....καληνυχτα και σε σας λιλικα.

καληνυχτα βασιλισσες!!!αυριο δεν ξερω αν θα προλαβω να μπω το πρωι γιαιτ θα παω για καρδιοτοκογραφο παλι...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

λιλι πολυ κουκλος ο γιος σου πανεμορφος!!! εγινε φουσκωμαγουλιτσας και αυτος:P πολυ μου αρεσε οταν μαλωνε την καμερα και φωναζε! και εσυ το νυχακι πολυ καλα βαμμενο και λυμαρισμενο;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Αποσυντονίστηκε λίγο με τη βόλτα. .... Αλλά τώρα κοιμήθηκε :-D. Φιλάκια!!!!

Αχ Λίλι μου κατάλαβα. Κι εμένα το έπαθε αυτό σήμερα γιατί το ταλαιπωρήσαμε λίγο το καημενάκι μου. Είχε ο σύζυγος ραντεβού με την οδοντίατρο, περάσαμε και για δύο λουλουδάκια που ήταν ο δρόμος μας κ από σούπερ για δύο πραγματάκια κ όταν γυρίσαμε σπίτι και ήρθε η ώρα του ύπνου έκλαιγε ενώ νύσταζε. Τελικά τον έβαλα στο κρεβατάκι του με το κουνιστό από πάνω και κοιμήθηκε από τις εννιάμιση.

Καληνύχτα σε όλες! Σύντομα θα πάμε και εμείς.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

αγαπες μου καληνυχτα!!! και γω μαλλον θα μπω αυριο το μεσημερι γιατι το πρωι στις 10 εχω καλεσμενες ξαδερφες για να πιουμε καφε:P μαργκι μου ναι ισχυει σαν την παπια θα πηγαινεις ολες οι εγκυες περπαταν περιεργα στο τελος αλλα δεν το καταλαβαινουν:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

ΛΙΛΙ να χαιρεσε τον μπαμπακα να χιλιασει τα χρονια του!!!

πωπω ενας χρονος........πως περασε ετσι ο καιρος!!!!!

ΠΕΠΣΟΥΛΑ σκεψου οτι του χρονου τετοια μερα θα εχεις κι εσυ γεματη την αγκαλια σου!!!!ειμαι σιγουρη πως δεν θα σου παρει χρηματα αλλα σου ξαναειπα να πας αμεσως δηλαδη στο 3μηνο που σου ειπε ο ιδιος και οχι να το αφησεις γι αργοτερα!!!

το εχω γραψει απο τις 9 και το δημοσιευω τωρα:oops:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ΤΣΕΡΡΥ τελεια τα νεα σας...καλε δεν ειναι χοντρουλα μια χαρα ειναι το παιδι!!

ΜΑΡΤΖΙ εγω μεχρι το τελος με αυτη την τεραστια κοιλαρα δεν περπατουσα καθολου αστεια ισα ισα που αν με κοιτουσες απο πισω δεν καταλαβαινες πως ειμαι εγκυος πηγαινα σφαιρα...!!που εκανες τα σεμιναρια τελικα?στο πανεπιστημιακο??ποιος τα εκανε??

ΚΟΡΙΝΑΚΙ εννοειται πως θα πεις τα παντα και για την συμπεριφορα και για τα ωραρια σιγα μην τους την χαρισεις!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ δεν το πιστευω πως σε εχουν και υποφερεις τοσες μερες μα καλα ο γιατρος σου τι σου ειπε??γιατι δεν σου εδινε μια αντιβιωση για αρχη και βγαινοντας το αντιβιογραμμα αν δεν ειναι μεσα στην αλλαζει...ετσι κι αλλιως εσυ με τον θηλασμο δεν μπορεις να παρεις οποια κι οποια.

η μικρη ξαναεπιασε και το μεσημερι επιασε και ο μικρος και τωρα με ποναει πολυ η θηλη μου......επισσης πιανουν μονο απο το ενα απο το αλλο αρνουντε:evil::evil::evil:

καληνυχτα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Τσέρρυ μου όχι δεν το ήξερα αυτό με το ψυχολόγο. Μια χαρά η μικρή. Θα τον φας κι εσύ το μήνα; Εγώ στον τελευταίο μήνα έκανα κάθε εβδομάδα υπέρηχο καρδιοτοκογράφο στη γυναικολόγο μου δεν έκανα ποτέ και από ότι θυμάμαι ούτε η Λίλι.

Αλήθεια Λίλι εσένα πως και ξύπνιος τέτοια ώρα; Άλλαξε συνήθειες ή έτυχε;

Κορινάκι κι εγώ όταν πήγα και παρετήθηκα από μια κλινική που δούλευα πριν χρόνια η Διευθύνουσα θέλησε να μάθει το λόγο. Της είπα λοιπόν πως με πήραν αλλού που όντως είχε γίνει αν και ήταν προσωρινό. Θέλησε να μάθει κ άλλα που είχαν γίνει με την προϊσταμένη και γενικοτερα και τα είχε μάθει και της τα είπα χαρτί και καλαμάρι. Από τη στιγμή που με ρώτησε θεώρησα πως έπρεπε να τα ξέρει αφού και αυτή ενδιαφερόταν για την ουσία της νοσηλευτικής και όχι για τους τύπους της κλινικής. Και η αλήθεια είναι πως κάποια πράγματα που μας έλεγαν να κάνουμε ή να μην κάνουμε ήταν εξωφρενικά. Σκέψου πως εμένα ένας συνάδελφος με συμβούλεψε να μη μοιράζω τόσο αργά τα θερμόμετρα. Και ξέρεις ποιό ήταν το αργό; Ότι μπαίνοντας στο θάλαμο τους χαιρετούσα κ τους ρωτούσα πως είναι. Και φυσικά το έκανα με κανονικό ρυθμό ειδικά όταν ήταν απόγευμα που δεν είχαμε και τόσο τρέξιμο. Έπρεπε λοιπόν ακόμα και τότε να πηγαίνω σα ρομπότ κ να τρέχω να μοιράσω θερμόμετρα και ας μην υπήρχε λόγος για τρέξιμο :shock::shock: Και μια καλή κουβέντα που θέλει να ακούσει ο ασθενής είναι χασομέρι :confused::confused:

μαρμιν μου και εγω οταν εκανα πρακτικη στο νοσοκομειο σε ενα τμημα ειχαμε μια προισταμενη πολυ στριμμενη..ηταν το πρωτο τμημα που πηγα και απο την πρωτη μερα απαιτουσε να τα ξερω ολα και να παιρνω αιμα που δεν ειχα παρει ποτε και ολο μας φωναζε εμας που καναμε πρακτικη..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

ΤΣΕΡΡΥ μια χαρα τα νεα σας..

ΠΕΠΣΙ μου συντομα θα μεινεις εγκυουλα μην στεναχωριεσαι..

ΚΑΝΤΥ μου υπομονη..

κοριτσια ναι θα τα πω..και για την υπευθυνη και για την συναδελφο μου που εγιναν φιλες και ολο μου φωναζαν και με εβαζαν μονο εμενα να καθαριζω..

σημερα αρχισα να πακεταρω και πραγματα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...