Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Αχ ρε κοριτσια με συγκινειται! Εγω ποτε θα γινω μανα?

Σε δέκα έντεκα το πολύ δώδεκα μήνες αρκεί να το πιστεψεις, να χαλαρώσεις και να μην το βάλεις κάτω. Αντί να κάθεσαι και να κλαις τη μοίρα σου κάνε κάτι άμεσα. Πάρε παράδειγμα από όλες εμάς που παιδευτήκαμε για να το έχουμε το μωράκι μας στην αγκαλιά μας. Αφού τα καταφέραμε εμείς θα τα καταφέρεις και εσύ. Και θα στο ξαναπώ. Εσύ έμεινες ξανά εγώ ποτέ άρα ξέρουμε ότι μπορείς να μείνεις.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ ρε κοριτσια με συγκινειται! Εγω ποτε θα γινω μανα?
Ειλικρινά το πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!!! Μαρμινακι είναι σαν να ήταν εχθές ολες αυτές οι συζητήσεις!!!

Και ναι παμε μαζί σε όλα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Lili όντως σα να ήταν χθες! Αλήθεια να υποθέσω πως το καψουράκι κοιμάται και ο σύζυγος δε γύρισε ακόμη από τη δουλειά;

ΤΣΕΡΡΥΥΥΥΥΥΥ σαν πολύ δεν άργησες εσύ; Άντε πες μας τα νέα από τη γυναικολόγο! Δεν πιστεύω να γεννάς :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μανούλες μου εσείς!!!!

Μαρμιν, το θυμάμαι το μήνυμά σου και μάλιστα θυμάμαι που ανέτρεξα αμέσως στο συνδεσμο που είχες βάλει κι έγραψα την προσευχή του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου! Την διάβαζα τότε 7 φορές τη μέρα, για 7 μέρες και παρακαλούσα να μείνω έγκυος! Απ' όταν έμεινα έγκυος, άρχισα να την ξαναδιαβάζω κάθε βράδυ!

Δεν περιμενα με τίποτα να μείνω έγκυος! Ακόμη και τώρα δεν λέω να το συνειδητοποιήσω!

Και, Πέπσι μου, εμείς είχαμε και θέματα ιατρικά πέρα από το άγχος! Θυμήσου : εγώ με μία σάλπιγγα, με πόσα χειρουργεία στην πλάτη μου και ο άντρας μου με ένα αδύναμο σπέρμα! Και θυμάσαι όταν ξεκίνησα να κάνω εξωσωματική που μου είχαν πει πως έχω διάφραγμα στην μήτρα και αναβάλλαμε την εξωσωματική για 6 μήνες; Σκέψου πόσο πίσω ήμουν! Και περνούσαν και τα χρόνια, ενώ εσύ δεν είσαι ακόμη 35!

Η Λίλι πάλι 11 χρόνια προσπαθούσε! Εκανε τόσες σπερματεγχύσεις και εξωσωματικές!

Η μαρμιν με το πρόβλημα υγείας που δεν της επέτρεπε να κανει εξωσωματική!

Η Κάντυ με το σοβαρό πρόβλημα του άντρα της!

Η νένα με την αποτυχημένη προσπάθεια εξωσωματικής!

Είμαστε τόσες! Δεν μείναμε εύκολα! Σε καταλαβαίνουμε και παρακαλούμε όλες μας να μείνεις! Το μωράκι σου το περιμένουμε πώς και πως! Να δεις που θα έρθει η ώρα να το γιορτάσουμε! Μόλις θα ηρεμήσεις θα γίνει! Να το πιστέψεις πως θα μείνεις, να προσεύχεσαι και να λες πως με τον έναν ή τον αλλο τρόπο θα τα καταφέρεις!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Η τσερυ όποτε πάει στην γυναικολόγο μας βγάζει το λάδι μέχρι να μπει να μας πει νέα!

Πού είσαι καλέ;;;;;;;;

Μπες και πες μας γιατί δεν μπορώ να κάτσω πολυ ακόμη!

Γυρίστρω, ε! γυρίστρω!!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Η τσερυ όποτε πάει στην γυναικολόγο μας βγάζει το λάδι μέχρι να μπει να μας πει νέα!

Πού είσαι καλέ;;;;;;;;

Μπες και πες μας γιατί δεν μπορώ να κάτσω πολυ ακόμη!

Γυρίστρω, ε! γυρίστρω!!!!!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ! ΑΝΤΕ ΠΕΣ ΜΑΣ....

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Το καψουρακι ξύπνιο και ο σύζυγος δίπλα μου!!!Μαρτζι μου μιλάμε για πολύ χαζεμα η μάνα .....κοντό ζυγωνεις και εσυ και.θα καταλάβεις!!!;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ομορφες γυρισαμε και μεις!!!

πεπσουλα οτι νομιζεις να κανεις!!αυτο που πιστευεις οτι θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα. Εγω προτινα τον ψυχιατρο γιατι ξερω οτι η εκκλησια τους παραδεχεται ενω τους ψυχολογους οχι, μαρμιν εσυ το ξερεςι αυτο???

λιλικα πολυ συγκινητικα και παλι τα λογια σου!!!ειδες μαρμιν τι λεγαμε πριν απο εναν χρονο περιπου???εγω ημουν σιγουρη για τον πολυποδα και το ελεγα οτι τον ιουλιο θα μεινω και ετσι εγινε!!!

καντυ δεν ειναι εγωισμος αυτο που εχεις απλα ξερεις ποιο ειναι το καλυτερο και θες αυτο να προσφερεις!ομως το καλυτερο επισης ειναι να εχουν μια μαμα χαρουμενη και ηρεμη, οποτε κανε τις κινησεις σου και οτι γινει εγινε. αληθεια σου απαντησαν στην σελιδα που σου ειπα??

κορινακι και γω πιστευω οτι πρεπει να τα πεις ολα χαρτι και καλαμαρι για να βοηθησεις άλλα παιδια που θα αναλαβουν το ποστο σου. και ναι μπορει να μην ειναι του χαρακτηρα σου αλλα σκεψου οτι ετσι ισως βοηθησεις καποιον άλλον καημενο ανθρωπακο που θελει να βγαλει να το ψωμι του και καποιοι αυτο το εκμεταλλευονται...

τα δικα μας τωρα...

πηγαμε στην κιλινη και με βαλαν σε ενα απο τα δωματια που θα γεννησω!!!τελικα θα ειμαι μονη μου και θα εχω δικη μου τουαλετα!!!!

με εβαλε στο μηχανημα το οποιο ειναι σταθερο και οχι κινητο που σημαινει οτι τους πονους πρεπει να τους βγαλω ξαπλα που ειναι χειροτερο...

πηγαμε το μεσημερι που ειναι η ωρα της μικρης μου και την πιανουν οι τρελλες της!ειχα φαει κιολας οποτε γινοταν παρτυ μεσα στην κοιλια μου...ανεβαζε παλμους στους 180 και μετα ξανακατεβαιναν στους 150...ηρεμουσε για λιγο ακι μετα ξανα το ιδιο...πιθανολογησαμε οτι αυτο γινεται λογο δραστηριοτητας της αλλα για σιγουρια θα ξαναπαω αυριο το πρωι να με δουν παλι. Πάντως ειπε οτι αυτο ειανι και ενδειξη το ειναι ακομη ανώριμη για να βγει! Ο άντρας μου οταν μπηκαμε στο ασανσερ να φυγουμε την μαλωνε γιατι λεει μας έκανε ρεζιλι στον ξένο άνθρωπο που ειναι ανωριμη!!!αχαχαχαχ Απο συσπασεις δεν μετρησαμε ουτε μια και οντως τοσες δουλειες έκανα και έχω λιγοτερες συσπασεις και απο τοτε στον 5ο που εκανα τους κουραμπιεδες και τα μελομακαρονα...η χοντρουλα μου στον υπερηχο (τελικα καναμε) ειχε παλι ανοιχτο το στομα και ετρωγε!!!παρόλα αυτα μας ειπε οτι ειναι 2850...δηλαδη 150γρ πανω απο τις 14-3...μου ειπε βεβαια οτι το μηχανημα της κλινικης δεν ειναι τοσο εξελιγμενο οσο το δικο της και η μετρηση ισως ειναι λιγο διαφορετικη....ο αντρας μου την ρωτησε για ποτε με βλεπει να γενναω και ειπε οτι μαλλον θα τον φαω τον μηνα...επομενως εχουμε 23 και σημερα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

βασιλισες τι κανετε? και σημερα ειναι η μερα των αναμνησεων ε? αχ βρε λιλι μου οντως ειναι σα να τα γραφαμε χθες ολα αυτα!

τσερρυ περιμενουμε!!!!!!!!

κορινα μου για τα πεθερικα δεν εχω λογια απλα μην δινεις σημασια χαρα μου!

καντυ μου λες να εχεις και εσυ ουρολοιμωξη? τελικα ξανα θηλασε η μπουμπου? εμεις ειμαστε διπλα σου χαρα μου ο,τι και να αποφασισεις! να ξερεις πως τα μωρακια θελουν την μαμα τουςνα ειναι καλα χαμογελαστη και να τα προσεχει ετσι οπως τα περιγραφεις αληθεια μοιαζει σα να τυρρανιουνται κριμα ειναι χαρα μου να κοιμουνται πεινασμενα και αν κλαινε συνεχεια:cry: βαζε τα στο στηθος αν δεν πιανουν αμεσως ξενο μην τα αφηνεις νηστικα να κοιμουνται:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

αχαχχαχαχ!!σας αργησα λιγο αλλα με το που γυρισα κοιμηθηκα γιαιτ χθες ειχα πολυ αστατο υπνο παλι και μετα ηρθε μαστορας!!!έχουμε μουχλα στο βεστιαριο και πρεπει να διορθωθει αμεσα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

γιατι αργησε τοσο μαριουλα...μην σου περασει και πιο βαθια και εχεις άλλα θεματα μετα...

δεν ξερω βασιλισα μου χθες μου ειπαν πως θα ειναι σημερα ετοιμο και σημερα πηγα και μου ειπαν πως τελικα θα ειναι αυριο ετοιμο:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...