Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

λιλι μου να τον χαιρεσαι..πολυχρονος..αχ μωρε το καψουρακι..ποσες ωρες κοιμαται?

Ευχαριστώ!!!Κοιμάται από τις 15:00 ''ξύπνησε'' (χωρίς να ανοίξει μάτια απλά φώναζε) στις 16:00 έφαγε και συνέχισε τον ύπνο του........και εγώ περιμένωωωωω.........

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λιλιτακι να τον χαιρεσαι!

Κορινακι πιστευω οτι πρεπει να του τα πεις!

Καντουλα σε παρακαλω μη στενοχωριεσαι.ξερουμε οτι κανεις το καλυτερο.

Μαρτζι κ εγω εχοντας παραδειγμα τη νενα κ καποιες αλλες περιπτωσεις νομιζω οτι πρεπει να παω σε ομοιοπαθητικο.

Σημερα για τις εξετασεις μου πανε να παω κ σε αιματολογο για να δουμε πως γραφονται. Μαρτζι στον γιατρο ειχα δωσει περιπου στα 500 με 700 ευρω αλλα μαζι με κατι επιπλεον φαρμακα κ υπερηχους μου κοστισε γυρω στα 1000.

Αληθεια καντυ τωρα πιστευεις οτι δεν θα παρει χρηματα?

Το κορυφαιο σας το ειπα?μου αλλαξε παλι αντικειμενο κ γραφειο για ενα μηνα.τουλαχιστον τωρα θα σας διαβαζω κ το πρωι

Koριτσάκι τι κάνετε; Χαθήκαμε σήμερα! Εμείς διαλέξαμε τα ρουχαλάκια με τη νονά και είναι πολύ ωραία απλά δεν μπορώ να σας τα βάλω. Αν τα βρω στο ίντερνετ θα σας τα δείξω.

Λίλι μου κι εγώ σε θυμήθηκα σήμερα το μεσημέρι. Να χαίρεσαι και τον μπαμπάκα σου. Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο μας ανακοίνωσες τα ευχάριστα. Εγώ περίμενα περίοδο την ίδια ακριβώς μέρα η οποία δεν ερχόταν για καλή μου τύχη και ευχόμουν να μου συμβεί κι εμένα και να είναι η χοριακή μου θετική. Και όντως! Μια μέρα μετά σαν αύριο δηλαδή έκλαιγα από χαρά μπροστά στα έκπληκτα μάτια του αντρούλη μου όταν η γυναικολόγος μου από το τηλέφωνο τσίριζε χαρούμενη "είσαι, είσαι". Κάθε φορά που το θυμάμαι συγκινούμαι το ίδιο. Τι υπέροχες στιγμές! Και έγιναν ακόμα πιο υπέροχες από τη στιγμή που πήρα αγκαλιά το γιό μου! Εύχομαι σύντομα να το ζήσετε όλες σας κ τα μωράκια μας να είναι πάντα γερά και να μας δίνουν μόνο χαρές!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Lili μου, τι συγκινητικό το μήνυμά σου! Πέρισυ τέτοια μέρα μας ανακοίνωσες τα ευχάριστα; Αχ, κοπέλα μου, βλέποντας και τις φωτογραφίες και το βιντεάκι, έχω να πω πως έχεις δίκιο που είσαι μια χαζομαμά, έχεις δίκιο που δεν τον αφήνεις από την αγκαλια σου! Είναι κούκλος, είναι γόης, είναι όλα τα λεφτά!

Κορίνα, τα παραπονά σου να τα πεις! Καλό θα είναι να ξέρει ο υπεύθυνος πώς συμπεριφέρονται οι "κυρίες" αυτές στα καημένα τα παιδιά που θέλουν να βγάλουν ένα μεροκάματο!

΄

Πέπσι, το θέμα της δουλειάς προσπάθησε να μην σε επηρεάζει! Πες "στείλτε με όπου θέλετε! Οπου και να πάω θα τα καταφέρω" και δες το χαλάρα. Να πας σε ομοιοπαθητικό αφού το βλέπεις θετικά να πας!

Ο γιατρός σου τα ζήτησε αυτά τα χρηματα ή τα έδωσες εσύ από μόνη σου; Εγώ δεν πιστεύω να σου ζητήσει την επόμενη φορά! Οσο για την γνωστή σου που θα ξαναπάει στο Μαστρομ....., μακάρι να πετύχει η κοπέλα, αλλά μην την ζηλεύεις. Σου είπα πως δεν είναι και το πιο ιδανικό περιβάλλον ούτε και η ιδανικότερη αντιμετώπιση! Να ξέρεις ότι για επόμενη εξωσωματική που μακάρι να μην χρειαστείς, κάτι φάρμακα έχω κι εγώ να σου δώσω! Εχω daronda, gonal, κάτι αντιπηκτικές ενέσεις ( δεν θυμάμαι πώς λέγονται). Ο,τι σου χρειάζεται θα σου δώσω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κοριτσάκια δείτε τι βρήκα :P

"Αρχικό μήνυμα απο cherry09 viewpost.gif

μαρμιν λυποθύμησε μαλλον!!!

κοριτσάκια θα σας σβήσω όλες μέχρι τον ιούλιο και μετά θα έρθει και η σειρά μου!!!

τι ωραία!!!

icon_razz.gificon_razz.gificon_razz.gificon_razz.gif

Απάντηση Μαρμιν

Μακάρι μέχρι τον Ιούλιο να μείνετε όλες έγκυες και μετά θα κάνουμε άλλη λίστα με τις ετοιμόγεννες και μία μία που θα γεννάει θα τη σβήνουμε!!!!"

Είδατε ότι είπαμε βγήκε. Πέπσι τα ακούς; Αρκεί να το πιστέψεις πραγματικά και θα γίνει σύντομα :P

Μαράκι ς με σένα τι γίνεται αλήθεια;

Τιγκερ μας λείπεις :(

Αγγελικάκι τι έγινε με τη δουλειά;

Κάντυ θα τα καταφέρεις αρκεί να είσαι κι εσύ καλά αν είναι τα μωρά να θηλάζουν κ εσύ να καταρεύσεις τι κάνουμε τότε;

Νενούλα πώς τα πας με το άρμεγμα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Λίλι το είδα το βιντεάκι αγκαλιά με το μπουμπουκάκι. Στην αρχή χτυπιόταν και γελούσε. Φαίνεται αναγνώρισε τα κόλπα του :tongue: Το κάνει και ο δικός μου αυτό. Τον κρατάμε από τα χεράκια όπως εσύ και σηκώνεται έτσι ακριβώς και σήμερα σηκωνόταν και όρθιος :tongue: Και ήθελα να σε ρωτήσω αλλά πάλι με πρόλαβες:tongue::tongue: Επίσης πολλές φορές σηκώνεται από μόνος του πιάνει όπου βρει και μου κάνει γέλια ή βγάζει φωνούλες για να τραβήξει την προσοχή μου και γελάω πολύ. Όταν άρχισε ο δικός σου να φωνάζει άρχισε και ο δικός μου και ήταν έτοιμος να κλάψει. χαχαχα λες να φοβήθηκε ο κότος μου; :tongue::tongue::tongue: Λίλι μου είστε πανέμορφοι και το καψουράκι σκέτη γλύκα. Και φυσικά εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κάλιστα σε ένα χρόνο από τώρα θα μπορέσουμε να μετονομάσουμε τη λίστα μας σε "χαζομαμάδες" και λέω σε ένα χρόνο και όχι νωρίτερα γιατί εν τω μεταξύ θα μείνουν και τα υπόλοιπα κοριτσάκια, θα έχουν γεννήσει και θα είναι και αυτές χαζομαμάδες :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Λίλι το είδα το βιντεάκι αγκαλιά με το μπουμπουκάκι. Στην αρχή χτυπιόταν και γελούσε. Φαίνεται αναγνώρισε τα κόλπα του :tongue: Το κάνει και ο δικός μου αυτό. Τον κρατάμε από τα χεράκια όπως εσύ και σηκώνεται έτσι ακριβώς και σήμερα σηκωνόταν και όρθιος :tongue: Και ήθελα να σε ρωτήσω αλλά πάλι με πρόλαβες:tongue::tongue: Επίσης πολλές φορές σηκώνεται από μόνος του πιάνει όπου βρει και μου κάνει γέλια ή βγάζει φωνούλες για να τραβήξει την προσοχή μου και γελάω πολύ. Όταν άρχισε ο δικός σου να φωνάζει άρχισε και ο δικός μου και ήταν έτοιμος να κλάψει. χαχαχα λες να φοβήθηκε ο κότος μου; :tongue::tongue::tongue: Λίλι μου είστε πανέμορφοι και το καψουράκι σκέτη γλύκα. Και φυσικά εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κάλιστα σε ένα χρόνο από τώρα θα μπορέσουμε να μετονομάσουμε τη λίστα μας σε "χαζομαμάδες" και λέω σε ένα χρόνο και όχι νωρίτερα γιατί εν τω μεταξύ θα μείνουν και τα υπόλοιπα κοριτσάκια, θα έχουν γεννήσει και θα είναι και αυτές χαζομαμάδες :tongue::tongue:
Αστα Μαρμιν στο μπανάκι όταν τον γυρίζω μπρούμιτα πατάει τα πόδια και πετάγεται σαν ελατηριο όρθιος κανονικά!!!:shock: Πότε θα βγει από το μπανάκι δεν ξέρω!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Αστα Μαρμιν στο μπανάκι όταν τον γυρίζω μπρούμιτα πατάει τα πόδια και πετάγεται σαν ελατηριο όρθιος κανονικά!!!:shock: Πότε θα βγει από το μπανάκι δεν ξέρω!!!

Α καλά για το μπάνιο δεν το συζητώ καν. Έκοψα τα πλυσίματα που του έκανα σε μια λεκανίτσα όταν έκανε κακάκια από τον δεύτερο μήνα για αυτόν ακριβώς το λόγο. Και από τότε αναρωτιέμαι βρεγμένος σαν το παπί που βρίσκει τόση δύναμη; Όπως έχω ξαναπεί κότος, κότος αλλά αν τσαντιστεί γίνεται λιοντάρι. Στο μπάνιο μας τώρα πάντα ο μπαμπάς μας τον κρατάει. Εκεί ας τα κάνει αυτά τα κόλπα αν του βαστά :tongue::tongue::tongue:χαχαχα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ααααααα και ξέρεις τι άλλο σκέφτομαι; Την άλλη Παρασκευή που θα πάμε στην παιδίατρο πού να στέκομαι όταν θα τον ζυγίζει για να τον πιάσω αν επιχειρήσει να ξαναφύγει όπως την προηγούμενη φορά; :rolleyes::rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κορίτσια όμορφα περάσαμε βάλαμε ΟΟΟΟΛΑΑΑΑ τα κεριά στη τούρτα τοτ παππού και πήραμε φωτιά Χαχαχα πλάκα είχαμε σβηναμε όλη μαζί!!! Και σήμερα ήταν η πρώτη μας βόλτα με το αυτοκίνητο και οδηγό τη μανούλα ,το καψουρακι κύριος κοίταζε από το παράθυρο και γελούσε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Δείτε και τι άλλο βρήκα;

"Συγχαρητήρια lillitaki!Εύχομαι όλα να πάνε καλά και σίγουρα θα πάνε! Άντε και στα δικά μας!"

Η απάντηση μου όταν μία μέρα πριν μάθω για μένα μας ανακοίνωσες τα ευχάριστα!

Και αυτό που είναι η δική μου ανακοίνωση!

"κορίτσια καλησπέρα, μόλις πήρα β-χοριακή και ναι είμαι ΈΓΚΥΟΣ, επιτέλους δηλαδή. Δεν το πίστευα! Μόλις τα διάβασα στη γυναικολόγο μου και μου είπε τα ευχάριστα άρχισα να κλαίω... Η Παναγία έκανε ένα ακόμη θαύμα. Και όλοι οι Άγιοι γιατί όλους σχεδόν τους παρακαλούσα για ένα θαύμα. Όμως τώρα τελευταία έμαθα για τον 'Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο και άρχισα να λέω καθημερινά την προσευχή του μία μέρα πριν τη σπερματέγχυση, μόλις δηλαδή την πήρα στα χέρια μου. Παραθέτω το σύνδεσμο για όποια ενδιαφέρεται. Εμένα με είπε για αυτό μία συνάδελφος που τη διάβαζε κάθε μέρα στην εγκυμοσύνη της για να πάνε όλα καλά και τη βοηθούσε να είναι ήρεμη. Επίσης όποια έχει τη δυνατότητα να πάει στο Μοναστήρι της Παναγίας της Μαλεβής δίνουν και μία ζώνη εκεί... Ακόμα δεν το πιστεύω.... και στα δικά σας εύχομαι ολόψυχα!

http://douriosippos.blogspot.com/2011/08/o.html ΚΑΙ

http://sxeseis.gr/viewthread.php?tid=20862"

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ααααααα και ξέρεις τι άλλο σκέφτομαι; Την άλλη Παρασκευή που θα πάμε στην παιδίατρο πού να στέκομαι όταν θα τον ζυγίζει για να τον πιάσω αν επιχειρήσει να ξαναφύγει όπως την προηγούμενη φορά; :rolleyes::rolleyes:

Μωρέ εγώ τον κάνω μόνη μου γιατί ο αντρας

μου είναι μια εβδομάδα πρωί μια απογευμα οεο η αλήθεια είναι θέλει πολύ προσοχή έχουμε πολύ ΔΥΝΑΤΑ ΜΩΡΆ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Λίλι δες και αυτά

"Μπράβο μπράβο μπράβο τυχερός μήνας ο Μάρτιος τελικά να έχουμε καλές εγκυμοσίνες κοριτσάκι μου και να πάρουμε στην αγκαλιά μας τα μωράκια μας γερά και δυνατά!!!icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gifΠόσες μονάδς είναι η χοριακή σου???" Το μνμ σου όταν σας ανακοίνωσα τα ευχάριστα. και δες και αυτό. Έπεσες διάνα :tongue::tongue:

"Και εγώ θα ξανακάνω χοριακή τη Παρασκευή...η πρώτη ήταν 351 μονάδες...τελευταία περίοδος 27/2 ημέρα των γεννεθλίων μου και είχα και εγώ τραβήγματα και στήθος τούμπανο κύκλος σταθερος 28 ημέρες και αφού δεν ήρθαν Κυριακή Τρίτη έκανα απ'ευθείας χοριακή!!!Όλα καλά θα μας πάνε θα δείς εώς 3/12 εγώ και 4/12 εσύ θα έχουμε τα Χριστουγενιάτικα δώράκια μας!!!icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif"

Και αν πρόσεξες τη δεύτερη χοριακή την κάναμε την ίδια μέρα. Και επίσης και το δικο μου μωρό κοιτάει από το παράθυρο και γελάει. Και γενικά μόλις ετοιμαζόμαστε για βόλτα χαίρεται πάρα πολύ. Από εδώ και πέρα δε θα σε ρωτάω αν κάνει αυτό ή εκείνο θα είμαι σίγουρη αφού τα είπαμε πάμε μαζί ΣΕ ΟΛΑ!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μωρέ εγώ τον κάνω μόνη μου γιατί ο αντρας

μου είναι μια εβδομάδα πρωί μια απογευμα οεο η αλήθεια είναι θέλει πολύ προσοχή έχουμε πολύ ΔΥΝΑΤΑ ΜΩΡΆ!!!

Ε καλά Λίλι μου εννοείται σε αυτή την περίπτωση θα τον κάνεις μόνη σου. Εμένα ο σύζυγος κάνει σαν παιδάκι. Ώρες ώρες νομίζω πως χαίρεται πιο πολύ και από το μπουμπουκάκι μου όταν του κάνει μπάνιο. Σίγουρα χαίρεται περισσότερο όταν κάνουμε το μωρό μπάνιο παρά όταν κάνει ο ίδιος :tongue::tongue: Ούτε λόγος να τον κάνω μόνη μου:tongue: Αλλά βέβαια αν είχε και εμένα βάρδιες όπως παλιά ή που θα τον κάναμε πρωί ή μόνη.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...