Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι κοριτσακι μου δεν τσαντιζομαι καταλαβαινω πολυ καλα και πως το λες και γιατι το λες.....κλαιω γιατι αισθανομαι πως με ολα αυτα που κανω που τα πιεζω που μπορει να κοιμηθουν νηστικα που κλαινε οτι τα κανω δυστυχισμενα αυτα δεν τα ενδιαφερει να θηλασουν αυτα πεινανε να γεμισουν το στομαχακι τους θελουν τι τα νοιαζει αν ειναι μητρικο η ξενο λες και γι αυτα εχει καμια διαφορα.......εγω αισθανομαι ασχημα γιατι ειμαι εγωιστρια και επειδη το ειπα πρεπει να γινει κιολας.....μονο και μονο για να ικανοποιησω τον εγωισμο μου και τα δικα μου θελω!!!!ΝΙΩΘΩ ΤΥΨΕΙΣ γι αυτο που τους κανω:cry::cry:
Μην το κάνεις λοιπόν! Οταν θα πεινάνε τα καημενούλικα, θα τα προσπαθείς στο στήθος, όσο μπορείς! Αν δεν τρώνε, δίνε τους ξένο.....Τι να κάνουν κι αυτά τα έρμα; Αφού δεν μπορούν κι αυτά να θηλάσουν, κρίμα είναι! :(

Εσύ κάνε τις προσπάθειές σου για όσο μπορείς! Αλλά ούτε τύψεις να έχεις που δεν τα καταφέρνεις, ούτε όμως και να τσαντίζεσαι αν δεν θέλουν!

Η φίλη μου που δεν κατάφερε να θηλάσει, δίνει ξένο! Εχει μια μπουμπού πανεξυπνη, πανέμορφη και μπαμπάτσικη! Ε, τι να έκανε; Να έκλαιγε νυχθημερόν που δεν την θήλασε; Κι ήταν μία.....δεν ήταν δύο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

http://www.childit.gr/v2/index.php/worth/2790-to-paidi-k-to-xartokoutodite-mia-panemorfi-mikri-istoria-gia-to-paixnidi-enos-paidiou

Δείτε με πόσο λίγα μπορεί να είναι ευτυχισμένο ένα παιδί!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

οχι κοριτσακι μου δεν τσαντιζομαι καταλαβαινω πολυ καλα και πως το λες και γιατι το λες.....κλαιω γιατι αισθανομαι πως με ολα αυτα που κανω που τα πιεζω που μπορει να κοιμηθουν νηστικα που κλαινε οτι τα κανω δυστυχισμενα αυτα δεν τα ενδιαφερει να θηλασουν αυτα πεινανε να γεμισουν το στομαχακι τους θελουν τι τα νοιαζει αν ειναι μητρικο η ξενο λες και γι αυτα εχει καμια διαφορα.......εγω αισθανομαι ασχημα γιατι ειμαι εγωιστρια και επειδη το ειπα πρεπει να γινει κιολας.....μονο και μονο για να ικανοποιησω τον εγωισμο μου και τα δικα μου θελω!!!!ΝΙΩΘΩ ΤΥΨΕΙΣ γι αυτο που τους κανω:cry::cry:

Καντουλίνι να ξέρεις οτί εμείς είμαστε δίπλα σου και θα σε στηρίξουμε σε ότι τελικά αποφασίσεις!!!Εσύ και τα μωρά σου να είστε καλά κοριτσάκι μου αυτά και με ξένο μια χαρά θα μεγαλώσουν γιατί θα έχουν εσένα που τα αγαπάς τοοοοοοοσο πολύ!!!Πρέπει να είσαι ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΧΕΙΣ 2 ΜΙΚΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!!!;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

για μενα το πιο ευκολο πραγμα ειναι να παρω χαπια και να κοψω το γαλα αλλωστε στο νοσοκομειο σχεδον ολες το εκοβαν σιγουρα δεν θα ειμαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια....αλλα ρε κοριτσια δεν το κανω για μενα.....δηλαδη εγω δεν εχω ωφελος απο αυτο εκτος βεβαια το οικονομικο.....γι αυτα το κανω για να παρουν αντισωματα γιατι ξερω ποσο καλο ειναι να παρουν το δικο μου γαλα απ οτι ξενο.....εδω εχω φτασει να πινω κατσικισιο γαλα ποια??????εγω!!!!:shock:ΛΙΛΙ πηρα της δελτα δεν μυριζει ιδιαιτερα...αφηνει μην γευση κατσικας αλλα οκ πινεται!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

για μενα το πιο ευκολο πραγμα ειναι να παρω χαπια και να κοψω το γαλα αλλωστε στο νοσοκομειο σχεδον ολες το εκοβαν σιγουρα δεν θα ειμαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια....αλλα ρε κοριτσια δεν το κανω για μενα.....δηλαδη εγω δεν εχω ωφελος απο αυτο εκτος βεβαια το οικονομικο.....γι αυτα το κανω για να παρουν αντισωματα γιατι ξερω ποσο καλο ειναι να παρουν το δικο μου γαλα απ οτι ξενο.....εδω εχω φτασει να πινω κατσικισιο γαλα ποια??????εγω!!!!:shock:ΛΙΛΙ πηρα της δελτα δεν μυριζει ιδιαιτερα...αφηνει μην γευση κατσικας αλλα οκ πινεται!!

:shock::shock::shock: Αυτό είναι ΘΥΣΙΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑΑΑ!!!:?:-?:?

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Σαν σήμερα λοιπόν ένα χρόνο πρίν τέτοια ώρα 16:30 έμαθα από το τηλέφωνο πως μια ζωούλα μεγάλωνε μέσα μου......όλα πήγαν κατ'ευχήν με πολύ άγχος και αγωνία,συγκρατημένη χαρά και εσάς στο πλάι μου σήμερα κρατάω το 4 μηνών θαύμα μου ,το καψουράκι μου ,τη ζωή μου όλη....Είμαι τόσο ευτυχισμένη και ευγνώμον που τόσα χρόνια προσπαθειών υπομονής και επιμονής δεν πήγαν χαμένα ,τα καταφέραμε και δημιουργήσαμε μια όμορφη οικογένεια με τον αντρούλη μου που τόσο πολύ αγαπάω ,σέβομαι και εκτιμώ...είναι ο άνθρωπος που δεν με άφησε να τα παρατήσω όταν πια δεν είχα άλλο κουράγιο να συνεχίσω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ!!!Και φυσικά ευχαριστώ εσάς τη μικρή μου οικογένεια που ήσασταν δίπλα μου!!!Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια μας που προσπαθούν σύντομα τα ευχάριστα να χτυπήσουν τις δικές πόρτες, στα κοριτσάκια μας που τα κατάφεραν και περιμένουν τα ζουζούνια τους καλή λευτεριά και φυσικά στις μανούλες να χαιρόμαστε τα αγγελούδια μας να είναι γερά,καλότυχα και πάντα ευτυχισμένα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Σαν σήμερα λοιπόν ένα χρόνο πρίν τέτοια ώρα 16:30 έμαθα από το τηλέφωνο πως μια ζωούλα μεγάλωνε μέσα μου......όλα πήγαν κατ'ευχήν με πολύ άγχος και αγωνία,συγκρατημένη χαρά και εσάς στο πλάι μου σήμερα κρατάω το 4 μηνών θαύμα μου ,το καψουράκι μου ,τη ζωή μου όλη....Είμαι τόσο ευτυχισμένη και ευγνώμον που τόσα χρόνια προσπαθειών υπομονής και επιμονής δεν πήγαν χαμένα ,τα καταφέραμε και δημιουργήσαμε μια όμορφη οικογένεια με τον αντρούλη μου που τόσο πολύ αγαπάω ,σέβομαι και εκτιμώ...είναι ο άνθρωπος που δεν με άφησε να τα παρατήσω όταν πια δεν είχα άλλο κουράγιο να συνεχίσω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ!!!Και φυσικά ευχαριστώ εσάς τη μικρή μου οικογένεια που ήσασταν δίπλα μου!!!Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια μας που προσπαθούν σύντομα τα ευχάριστα να χτυπήσουν τις δικές πόρτες, στα κοριτσάκια μας που τα κατάφεραν και περιμένουν τα ζουζούνια τους καλή λευτεριά και φυσικά στις μανούλες να χαιρόμαστε τα αγγελούδια μας να είναι γερά,καλότυχα και πάντα ευτυχισμένα!!!

λιλι μου πολυ συγκινιτικα οσα γραφεις ..να ειναι παντα γερο και δυνατο το καψουρακι ..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

εγω σημερα εδωσα στην δουλεια την παραιτηση μου να την στειλουν στα γραφεια..και με πηρε τηλ. ο γενικος μανατζερ να με ρωτησει γιατι φευγω και τι εγινε ..και του ειπα τιποτα δεν εγινε θα παω ελλαδα..αυτος εχει φιλο εναν συναδερφο μου και μαλλον του ειπε οτι μου μιλουσε ασχημα η μανατζερ του καταστηματος και μια συναδερφος μου και μου φωναζαν την δευτερα ..και αυτος νομιζει οτι φευγω γι αυτο..και μου ειπε αυριο να παω απο εκει να του πω τι εγινε με αυτες..να του τα πω λετε?εγω δεν ηθελα να πω τιποτα γιατι δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος αλλα ο αλλος πηγε και ειπε οτι με φωναζαν..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

εγω σημερα εδωσα στην δουλεια την παραιτηση μου να την στειλουν στα γραφεια..και με πηρε τηλ. ο γενικος μανατζερ να με ρωτησει γιατι φευγω και τι εγινε ..και του ειπα τιποτα δεν εγινε θα παω ελλαδα..αυτος εχει φιλο εναν συναδερφο μου και μαλλον του ειπε οτι μου μιλουσε ασχημα η μανατζερ του καταστηματος και μια συναδερφος μου και μου φωναζαν την δευτερα ..και αυτος νομιζει οτι φευγω γι αυτο..και μου ειπε αυριο να παω απο εκει να του πω τι εγινε με αυτες..να του τα πω λετε?εγω δεν ηθελα να πω τιποτα γιατι δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος αλλα ο αλλος πηγε και ειπε οτι με φωναζαν..

Φυσικά και να τα πείς...το ότι φεύγεις εσύ δεν σημαίνει ότι μπορούν αυτές να αλωνίζουν κάποιος πρέπει να τις βάλει στη θέση τους!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

λιλι μου πολυ συγκινιτικα οσα γραφεις ..να ειναι παντα γερο και δυνατο το καψουρακι ..

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου και σε εσένα εύχομαι γρήγορα σποράκι στη κοιλίτσα και μη σκέφτεσαι τη κρίση και τις δουλειές όλοι στα ίδια είμαστε!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου και σε εσένα εύχομαι γρήγορα σποράκι στη κοιλίτσα και μη σκέφτεσαι τη κρίση και τις δουλειές όλοι στα ίδια είμαστε!!!!!!

ευχαριστω πολυ λιλι μου..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Σήμερα έχει γενέθλια ο μπαμπούλης μου!!!Περιμένω το καψουράκι να ξυπνήσει για να του πάμε τούρτα.......είμαι έτοιμη εδώ και μισή ώρα και περιμένω τον άρχοντα να χορτάσει ύπνο...!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Σήμερα έχει γενέθλια ο μπαμπούλης μου!!!Περιμένω το καψουράκι να ξυπνήσει για να του πάμε τούρτα.......είμαι έτοιμη εδώ και μισή ώρα και περιμένω τον άρχοντα να χορτάσει ύπνο...!!!

λιλι μου να τον χαιρεσαι..πολυχρονος..αχ μωρε το καψουρακι..ποσες ωρες κοιμαται?

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...