Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Κορίνα, πολύ λυπάμαι για τις εξελίξεις, αλλά, δυστυχώς, ήταν αναμενόμενο! Την Κύπρο όπως την ξέραμε δεν θα την ξαναγνωρίσουμε.....Καλώς να γυρίσετε και μακάρι να πάνε όλα!

Κορίτσια, άκουσα πως θα είναι και οι δικές μας τράπεζες κλειστές την Παρασκευή και τη Δευτέρα! Πάμε λέτε κι εμείς για κούρεμα;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κάντυ, η λύση που έδωσε η μαριούλα μού φαίνεται η καλύτερη! Το θετικό είναι ότι η μπέμπα, αν και στριμμενούλα, ενέδωσε!!!!Αρα είναι ζήτημα χρόνου να ενδώσει και ο μπέμπης!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλημέρα σε όλες απο την βροχερή μου πόλη αν και πλεον ειναι μεσημερακι!!

πολλά τα νέα σας χθες...

θα ξεκινησω απο την πεπσι...

πεπσουλα μου κοριτσακι μου παρε τον αντρουλη σου και βρεστε εναν ψυχιατρο και οχι ψυχολογο ή ομοιπαθητικο...τα θέματα σας ειναι αρκετα κ πρεπει να το κοιταξετε το θεμα τώρα που είναι νωρίς. Μας γράφεις για την δουλεια σου, νομιζω οτι εαν ολα τα υπολοιπα ηταν στρωμενα εκει δεν θα ειχες προβλημα...

μας γραφεις για το οτι δεν εχει δουλεια ο αντρας σου και δεν μπορειτε να ευκολα να ξαναπροσπαθησετε...γιατι το λες αυτο?εκει που πηγε η καντυ δεν πληρωσε δραχμη ουτε και συ απ'οσο ξερω...άρα???

μας λες το ποσο σας εχει γινει εμμονή η ιστορια του παιδιου κ οτι ολες σας οι κινησεις αφορουν αυτο και μονο χωρις στην ουσια να εχετε ουσιαστικες επαφες....αυτα τα πραγματα δεν θελουν πολλά λογια και συμφωνιες!!!εσεις το μιλατε πολύ το θεμα εχω διαπιστώσει...κάπου έχετε μπλοκάρει με όλα αυτα που συμφωνώ οτι και μένα ίσως με επηρέαζαν αρνητικά ΟΜΩΣ επειδή εγω πιστεύω πολύ σε σας οτι ειναι θέμα χρόνου να τα καταφέρεται σε όλα τα παραπανω πηγαίντε σε έναν γιατρό που να είναι αρμόδιος να σας βοηθήσει να δείτε την πραγματική διασταση των προβλημάτων σας γιατι στο φινάλε δεν είναι και πελώρια ούτε άλυτα!!!!χαιρομαι που έχεις θετικό πνευμα πάνω στο θέμα και δεν το αντιμετωπίζεις εγωιστικά...περιμένουμε εξελίξεςι εντός των ημερων...

κορινάκι και σεις ειδα είχατε ατυχιες!!!οπως λέει και η μαρμιν ουδεν κακον αμειγες καλού!!!μαζέψτε τα μπογαλάκια σας και ελάτε εδώ στους ανθρώπους σας γιατι δεν έχει νόημα αυτο που κάνετε έτσι οπως εχουν τα πραγματα....μια συμβουλή τώρα...μήν κατασπαταλισετε τα χρηματα σας σε ανακαινήσεις και φτιαξίματα σπιτιου. ίσως σας χρειαστουν για μια καινουρια δουλεια ή ένα καινουριο άνοιγμα επαγγελματικό!!!καντε τα απαραιτητα και να έχεις στο μυαλο σου οτι το μπατζετ παντα βγαινει μεγαλυτερο απο αυτο που έχεις υπολογισει!!!

καντυ...καλα λες να κοριτσια....εφοσν επιασε η τσαουσα θα πιασει και ο μικρος!!!οι προσπαθειες σου αρχισαν να εχουν αποτελεσμα!!!γνωμη μου ειανι συμφωνα με αυτα που μαθαμε ολον αυτον τον καιρο.....οι μαιες ειπαν οτι ταιζουμε το μωρο τουλαχιστον 20 λεπτα απο το καθε στηθος τον πρωτο καιρο και αργότερα ένα στηθος ανα γευμα...εγώ λεω να ακολουθησεις αυτη την τακτική με την μικρή σου η οποια με αυτον τον τροπο θα τρωει και θα ενεργοποιει παραλληλα και την ροή του γαλακτος και μετα τον θηλασμο της θα τραβας με την αντλια παλι απο το ιδιο στηθος που ετρωγε η μικρη...δηλαδη ας υποθεσουμε οτι για 20' τρωει απο την μια μερια και χορταινει κ σταματαει...την βαζεις στην ακρη και συνεχιζεις να αντλεις απο το ιδιο στηθος και οσο βγαλει....σκεφτομαι οτι ισως ετσι κρατησεις το στηθος ενεργο κ αρχισει να βγαζζει και στο θηλστρο...οι μαιες επισης μας ειπαν οτι οταν δεν βγαζουμε στο θηλαστρο ειναι και ψυχολογικο...

μαριουλακι ουρολοιμωξη ε???δυσκολα!!!πηρες αντιβιωση?πήγες γιατρο?

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

λιλι και μαρμιν οντως τα μικρουλια σας ειναι πανεμορφα και ναιι και γω θα τα ειχα κανει πανω μου με τετοιο γελιο και ναι και γω δεν θα ηθελα να τον αφησω απο την αγκαλια μου!!!

σημερα δεν ξερω αν θα εχουμε και φωτογραφιση...εσεις θα μου πειτε...νομιζω πως ναι...

28xYp3.png

αυριο καντυ εχω κ σεμιναριο μητρικου θηλασμο απο την νουτριτσια, θα την ρωτησω ανειανι κ την γνωμη της...

σημερα καναμε καποια ακομα απο το δωματιο μας και τωρα περιμενουμε τα παπλωματακια μας απο το καθαριστηριο για να τα στρωσουμε...

παλι εχω σιδερο...και επισης ηθελα να βαλω και 2 τελευταιες κουρτινες αλλα βρεχει και δεν μπορω...

για το πως τις σιδερωνουμε καμια δεν απαντησε...τις κρεμασα ασιδερωτες κ η αληθεια ειναι οτι δεν χρειαζοντουσαν καθολου!!!

28xYp3.png

καλημερα!!!!!

τωρα αν πω οτι δεν σας διαβασα θα γινω γραφικη!!!!

ΤΣΕΡΡΥ πηγαινεις καθε εβδομαδα τωρα????θα κανεις nst??λογικα δεν θα κανεις καθε φορα υπερυχο γιατι τωρα πια δεν εχει νοημα!!!!

μου εχουν λειψει.......οι επισκεψεις μου στο νοσοκομειο οι υπερυχοι τα nst και κυριως ο γιατρος μου!!!!!!!!!!!!!!!!η περιοδος της εγκυμοσυνης ειναι οτι ομορφοτερο για μια γυναικα εσεις που το ζητε ακομα εκμεταλλευτητε το!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑΚΙ ουρολοιμωξη???????εχω κι εγω μια υποψια για κατι τετοιο αλλα δεν ειμαι σιγουρη γι αυτο το αφηνω....την Κυριακη η Δευτερα που ημουν στο νοσοκομειο εδωσα ουρα για καλλιεργεια απο την αμεσως επομενη μερα αρχισα οταν πηγαινα τουαλετα να με τσουζει αλλα δεν το ειπα μην τυχον με κρατησουν κι αλλο μεσα:oops::oops:εδω στο σπιτι στην αρχη το αισθανομουν εντονα.....οσο περνανε οι μερες δεν το πολυαισθανομαι...και εχω παρατηρησει πως οταν πινω πολλα υγρα και πηγαινω συχνα δεν το νιωθω καθολου οταν κανω ωρες να παω τοτε με ενοχλει!!

ΚΟΡΙΝΑΚΙ δυσκολα τα πραγματα:cry::cry:καλυτερα να επιστρεψετε ετσι κι αλλιως κι εδω τα ιδια χαλια ειναι!!!

ΠΕΠΣΙ σε νιωθω σε καταλαβαινω τα εχω ζησει!!!!!!σε πληροφορω πως μονο στην περιοδο της εγκυμοσυνης ηρεμησα και οχι ολο το διαστημα......τωρα παλι απο την υπερενταση πεφτω στο κρεβατι και δεν μπορω να κοιμηθω σκεφτομαι χιλια 2 και κλαιω.......μετα σκεφτομαι οτι εχω 2 μωρακια και πρεπει να ειμαι ευτυχισμενη αλλα αυτο μονο για λιγα δευτερολεπτα μετα παλι μια απεραντη θλιψη και κλαμα!!!!!!!αν αποφασησεις αμεσως για 2η εξωσ στον ιδιο γιατρο μην σκεφτεσαι το οικονομικο δεν προκειται να σου παρει χρηματα!!!!εγω τωρα πια εχω να πω πως τετοιους ανθρωπους σας τον γιατρο μας τους συναντας πολυ μα πολυ σπανια σκεψου οτι σε αυτο τον τομεα εισαι πολυυυυυ τυχερη μπορει τωρα να μην το βλεπεις κι εγω στις αρχες δεν το ειχα καταλαβει μαλιστα μου ειχε δωσει την ακριβως αντιθετη εντυπωση απο αυτο που τελικα ειναι!!!!

σας ευχαριστω ολες για τις συμβουλες σας......η μικρη σημερα παλι δεν επιανε:evil::evil:τις εδωσα λιγο με συριγγα και κοιμηθηκε...

ξαναμιλησα με την συμβουλο η οποια μου ειπε επειδη θελουμε να τρωει και ο μικρος δικο μου ωσπου να μαθει κι αυτος....να βαζω την μικρη καθε φορα που ζηταει στο ενα στηθος και στο αλλο να βαζω το θηλαστρο και την επομενη φορα να αλλαζω στηθος δηλαδη σαν να θηλαζω μαζι και τα 2 και το καθενα να εχει το δικο του στηθος εναλλαξ.

οταν βαζω το μωρο στο στηθος τρεχει ασταματητα..αν δηλαδη αυτη δεν πιασει την κανω μουσκεμα φορμακι φανελακι ολα......και επισσης το ιδιο τρεχει και το αλλο στηθος αφου βαζω 2 επιθεματα τα οποια ποτιζουν γεμιζει το μπουστακι η μλπουζα μου γινεται μουσκεμα.......χαλια μαυρα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Korina, να πω πως συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με την Τσέρυ στο να μην σπαταλήσετε χρήματα για την ανακαίνιση του σπιτιού! Κρατήστε τα λεφτά σας, γιατί έρχονται τόσο δύσκολες εποχές που πολύ φοβάμαι πως θα παρακαλάμε για ένα πιάτο φαι! Καλύτερα να τα έχετε στην άκρη. Μπορεί να προκύψει μία εγκυμοσύνη, να έχετε λεφτουδάκια να τα βγάλετε πέρα! Επίσης μπορεί να μην βρεθεί αμέσως δουλειά.....Ας έχετε το κομπόδεμά σας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Πέπσι μου, εγώ δεν νομίζω πως πρέπει να δείτε ψυχίατρο! Εδώ θα διαφωνήσω με την Τσέρυ! Θεωρώ όμως πως πρέπει να δεις εσύ ειδικά κάποιον ειδικό ( ψυχολόγο ή ομοιοπαθητικό). Ομοιοπαθητικό δεν θα πρότεινα με τίποτα, απλά έχω στο μυαλό μου την περίπτωση της Νένας και θυμάμαι πόσο πολύ είχε αισθανθεί καλύτερα ψυχολογικά μετά την επίσκεψή της σε αυτόν!

Σε έχει ρίξει τόσο πολύ το θέμα του παιδιού και πιστεύω πως αυτό σε κάνει να βλέπεις αρνητικά τα πάντα! Θα σε παρακαλέσω να το βγάλεις για λίγο από το μυαλό σου! Κι αυτές τις εξετάσεις πια ήταν ανάγκη να τις κάνεις στο καπάκι αμέσως μετά από την εξωσωματική; Εχεις όλο το άγχος που πήγε στράφι η προσπάθεια, τρέχεις και για επιπλέον εξετάσεις!!!! Είμαι πεπεισμένη πως δεν έχετε τίποτα. Εσύ είσαι υγιέστατη και ο άντρας σου διαθέτει ένα πολύ καλό σπέρμα! Δεν πίστευα πως θα το πω αυτό ποτέ, γιατί όσο προσπαθούσα και μου έλεγαν πως έχω άγχος και δεν μένω, τσαντιζόμουν πολύ......Αλλά στην δική σου περίπτωση θα το πω: έχεις ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ άγχος, δεν χαίρεσαι με τίποτα, έχεις μπλοκάρει πολύ άσχημα τον όργανισμό σου και δεν τον αφήνεις να πάρει ανάσα! Εχουν μαζευτεί και πάρα πολλά, το αναγνωρίζω! Ανεργία, άσχημες συνθήκες εργασίας, αδυναμία απόκτησης παιδιού! Μην ξεχνάς πως τα έζησα κι εγώ όλα αυτά.......

Μετά την εξωσωματική έκλαψα και χτυπήθηκα όσο δεν μπορείς να φανταστείς! Σηκώθηκα και πήγα σε ένα μέρος με 10 σπίτια κι είπα θα ζήσω όλο το χειμώνα εδώ! Ο άντρας μου μες στην ανεργία.....λεφτά μετρημένα μέχρι το τελευταίο λεπτο! Να κάθομαι να κλαίω......Αλλά ποτέ μπροστά στον άντρα μου......Σε αυτόν έκανα την χαρούμενη....Τον προκαλούσα κι ας ήξερα πως και να το κάνουμε δεν θα έμενα έγκυος! Σου είπα πως η σπιτονοικοκυρά του σπιτιού που νοικιάσαμε τότε, μου είπε στο τηλ πως της έκανα εντύπωση που με είδε να κάθομαι σκεπτική και θλιμμένη στο μπαλκόνι; Μόλις είχα τελειώσει τις δουλειές, ο άντρας μου είχε πάει βόλτα, η κοιλά μου πονούσε αφόρητα και είχα μείνει τόσο μόνη!!!! Με το πού ήρθε ο άντρας μου όμως, τα ξέχασα όλα! Γελάσαμε, αυτοσαρκαστήκαμε και είπαμε πως θα κάνουμε ακόμη μια προσπαθεια εξωσωματικής και μετά τέλος! Θα μου πεις ήμασταν τυχεροί που τα καταφέραμε από μόνοι μας, αλλά τότε δεν το ξέραμε και δεν το περιμέναμε! Γιατί προδικάζεις το αποτέλεσμα; Πού το ξέρεις αν θα είσαι ή όχι έγκυος;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Κάντυ μου, να μην κλαις, δεν είναι καλό! Και γιατί κλαις παρακαλώ; Επειδή δεν θηλάζουν τα μωρα; Το προσπαθείς πολύ και αν θηλάσουν καλώς, αν όχι , τι να κάνουμε; Δεν θα πεθάνεις κι όλας! Εχεις δύο υγιέστατα μωράκια.....Θα σε τσαντίσει αυτό που θα πω, αλλά εγώ θα το πω! Δεν έγινε και τίποτα αν δεν πιουν μητρικό! Αν είχες γάλα και δεν ήθελες να τους δώσεις, τότε θα μιλούσα διαφορετικά! Τώρα όμως που βλέπω πόσο ταλαιπωρείσαι, σου μιλάω ειλικρινά, πως έκανες ό,τι μπορούσες.....Αν θέλουν θα πιουν! Αν δεν θέλουν, ας πιουν ξένο! Δεν θα πεθάνεις εσύ από το άγχος και δεν θα κλαις κάθε μέρα.....Θα χαρείς τα παιδάκια σου.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αλήθεια, Πέπσι, πόσα ξόδεψες για την εξωσωματική στο δημόσιο; ( αν θες απαντάς).

Τη δεύτερη φορά που θα πας, να μην δώσεις τίποτα κι ό,τι θέλει ας γίνει! Στο κάτω κάτω αν πετύχει, πας και δίνεις τότε στον γιατρό σου όσα θες και μπορείς! Αν δεν πετύχει, μην δίνεις μία! Τι θα σου πει δηλαδή; Οτι θέλει χρήματα από πριν; Δεν νομίζω.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κάντυ μου, να μην κλαις, δεν είναι καλό! Και γιατί κλαις παρακαλώ; Επειδή δεν θηλάζουν τα μωρα; Το προσπαθείς πολύ και αν θηλάσουν καλώς, αν όχι , τι να κάνουμε; Δεν θα πεθάνεις κι όλας! Εχεις δύο υγιέστατα μωράκια.....Θα σε τσαντίσει αυτό που θα πω, αλλά εγώ θα το πω! Δεν έγινε και τίποτα αν δεν πιουν μητρικό! Αν είχες γάλα και δεν ήθελες να τους δώσεις, τότε θα μιλούσα διαφορετικά! Τώρα όμως που βλέπω πόσο ταλαιπωρείσαι, σου μιλάω ειλικρινά, πως έκανες ό,τι μπορούσες.....Αν θέλουν θα πιουν! Αν δεν θέλουν, ας πιουν ξένο! Δεν θα πεθάνεις εσύ από το άγχος και δεν θα κλαις κάθε μέρα.....Θα χαρείς τα παιδάκια σου.......

οχι κοριτσακι μου δεν τσαντιζομαι καταλαβαινω πολυ καλα και πως το λες και γιατι το λες.....κλαιω γιατι αισθανομαι πως με ολα αυτα που κανω που τα πιεζω που μπορει να κοιμηθουν νηστικα που κλαινε οτι τα κανω δυστυχισμενα αυτα δεν τα ενδιαφερει να θηλασουν αυτα πεινανε να γεμισουν το στομαχακι τους θελουν τι τα νοιαζει αν ειναι μητρικο η ξενο λες και γι αυτα εχει καμια διαφορα.......εγω αισθανομαι ασχημα γιατι ειμαι εγωιστρια και επειδη το ειπα πρεπει να γινει κιολας.....μονο και μονο για να ικανοποιησω τον εγωισμο μου και τα δικα μου θελω!!!!ΝΙΩΘΩ ΤΥΨΕΙΣ γι αυτο που τους κανω:cry::cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...