Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια χρειαζομαι την βοηθεια σας.....ξερω πως τετοια εμπειρια δεν εχετε αλλα τοσα που εχουμε ολες διαβασει μηπως ετυχε να γνωριζετε κατι........

η μπεμπα μου επιασε και εφαγε απο το στηθος.....ειχε φαει αυτο που ειχα βγαλει 20ml ειχε φαει 60 ml συμπληρωμα την κρατησα το μισαωρο ορθια για να ρευτει μετα πηγα να την αλλαξω και ξυπνησε γκρινιαζε και εψαχνε να φαει(ετσι κανει ανοιγει το στομα και ψαχνει δεξια κι αριστερα τρωει τα μανικια της τρωει την πανουλα της την κουβερτουλα της εεε και στο τελος βαζει την τσιριδα)πανω λοιπον που ειχε βαλει την τσιριδα την πιανω και την βαζω στο στηθος στριγκλισε οσο στριγκλισε και ξαφνικα σταματαει αισθανομουν οτι πιπιλιζε το στηθος καποια στιγμη φωναξα την μαμα μου να την δει και μου ειπε κι αυτη οτι καταπινει η μικρη εμεινε εκει θηλαζοντας κανα τεταρτο σιγουρα....μετα πηγα να βγαλω με το θηλαστρο και ενω το ενα στηθος εβγαλε 30 ml αυτο που ειχα την μικρη εβγαλε μολις 5ml.

τωρα τι κανω???????ο μπεμπης δεν πιανει ακομα.....θα βγαζω και θα δινω στον μπεμπη??θα βγαζω πριν την βαλω στο στηθος η μετα??θα την βαζω κι απ τα 2???αχχχχ τωρα αλλα προβληματα.....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Αλήθεια Λίλι το ζύγισες το καψουράκι σου;

Άστο αυτό με τις μανάδες η δίκη μου τσακώνεται με την αδερφή μου τη μικρή όλη μέρα " το παιδί δεν τρώει,είναι αδύνατο ,θα πάθει τίποτα κτλ κτλ κτλ" και να σας πω ότι πριν έρθουν από Σάμο του έκανε γενικές εξετάσεις και είναι μια χαρά όλα!!! Όσο για το καψουρακι προχθές 7850 τον έδειξε η ζυγαριά μου ε την άλλη εβδομάδα θα έρθει και η παιδίατρος για το εμβόλιο και θα μας πει με ακρίβεια!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

κοριτσακια χρειαζομαι την βοηθεια σας.....ξερω πως τετοια εμπειρια δεν εχετε αλλα τοσα που εχουμε ολες διαβασει μηπως ετυχε να γνωριζετε κατι........

η μπεμπα μου επιασε και εφαγε απο το στηθος.....ειχε φαει αυτο που ειχα βγαλει 20ml ειχε φαει 60 ml συμπληρωμα την κρατησα το μισαωρο ορθια για να ρευτει μετα πηγα να την αλλαξω και ξυπνησε γκρινιαζε και εψαχνε να φαει(ετσι κανει ανοιγει το στομα και ψαχνει δεξια κι αριστερα τρωει τα μανικια της τρωει την πανουλα της την κουβερτουλα της εεε και στο τελος βαζει την τσιριδα)πανω λοιπον που ειχε βαλει την τσιριδα την πιανω και την βαζω στο στηθος στριγκλισε οσο στριγκλισε και ξαφνικα σταματαει αισθανομουν οτι πιπιλιζε το στηθος καποια στιγμη φωναξα την μαμα μου να την δει και μου ειπε κι αυτη οτι καταπινει η μικρη εμεινε εκει θηλαζοντας κανα τεταρτο σιγουρα....μετα πηγα να βγαλω με το θηλαστρο και ενω το ενα στηθος εβγαλε 30 ml αυτο που ειχα την μικρη εβγαλε μολις 5ml.

τωρα τι κανω???????ο μπεμπης δεν πιανει ακομα.....θα βγαζω και θα δινω στον μπεμπη??θα βγαζω πριν την βαλω στο στηθος η μετα??θα την βαζω κι απ τα 2???αχχχχ τωρα αλλα προβληματα.....

Κάντυ καταρχήν ψυχραιμία. Σημασία έχει ότι το έπιασε. Όντως εμπειρία δεν έχω. Τι λες αφού η μικρή ξεκίνησε να την αντιμετωπίσεις ακριβώς σαν να ήταν μόνο αυτή. Ότι βγάζεις δίνε το στον μπέμπη σου όπως είπες και θα δούμε πως θα πάει. Δηλαδή 20 λεπτά στο ένα στήθος και 20 στο άλλο. Αλήθεια έχει ανακτήσει το βάρος γέννησης; Γιατί αν ναι τότε μπορεί κ μόνο από το ένα να φάει κάτι που θα μας βόλευε για να παλεύεις με το άλλο και τον μπέμπη. Ίσως να λέω χαζομάρες αλλά αν σκεφτούμε όλες μαζί κάτι θα βρούμε δεν μπορεί.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Άστο αυτό με τις μανάδες η δίκη μου τσακώνεται με την αδερφή μου τη μικρή όλη μέρα " το παιδί δεν τρώει,είναι αδύνατο ,θα πάθει τίποτα κτλ κτλ κτλ" και να σας πω ότι πριν έρθουν από Σάμο του έκανε γενικές εξετάσεις και είναι μια χαρά όλα!!! Όσο για το καψουρακι προχθές 7850 τον έδειξε η ζυγαριά μου ε την άλλη εβδομάδα θα έρθει και η παιδίατρος για το εμβόλιο και θα μας πει με ακρίβεια!!!

Την άλλη εβδομάδα ε; Κι εγώ την επόμενη Παρασκευή λέω να βάλω ραντεβού. :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια..τι κανετε?εγω χτες δουλευα ολη μερα γι αυτο δεν μπηκα..

κοριτσια σημερα απελυσαν τον αντρα μου:(:(γιατι λεει δεν εχει δουλεια εδω και 2 μηνες επεσε η δουλεια και στο μαγαζι ειναι 2 ατομα και επρεπε καποιος να φυγει και ο συναδερφος του ειναι στην εταιρια 10 χρονια και γι αυτο εδιωξε αυτον ..και αλλα 8 ατομα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Κοριτσια τωρα γυρισα και εγω απο το γιατρο. Τελικα ολες τις εξετασεις δεν μπορεσα να τις γραψω. Ολες κοστιζουν γυρω στα 600 ευρω. Τελικα θα μου βγουν γυρω στα 200. Παλι καλα.

Το προβλημα μου ειναι μεγαλο πιστευω. Η αληθεια ειναι οτι αγχωθηκα με τη δουλεια. Δερν εχω καλο περιβαλλον εκει. Καταρχας δεν μου εχει δωσει υπολογιστη. Για να μου βρει λυση μου ειπε λοιπον να παω σε ενα διπλανο γραφειο και να βοηθαω για λιγες μερες και την συναδελφο εκτος απο το δικο μου αντικειμενο. Η συναδελφος ομως καταλαβε λαθος και νομιζε οτι θα με εχει μονιμη βοηθο. Η διευθυντρια ομως δεν εννοουσε αυτο Ετσι το ξεκαθαρισα και ηρεμησα λιγο απο εκει. Απλα εχω χαλαστει πολυ εκει μεσα με συναδελφους και περιβαλλον και με πιανουν κρισεις πανικου.

Ταυτοχρονα σκεφτομαι και τα αλλα θεματα και τρελλαινομαι πιο πολυ. Σκεφτομαι πως αν δουλέυε ο αντρας θα εκανα ακομη μια εξωσωματικη η θα εκανα τις εξετασεις χωρις αγχος. Εγω εχω ενα μηνα που παιδευομαι με αυτες πως γραφονται και που γινονται. Τελικα γινονται στην γενικη κλινικη.

Το αλλο προβλημα ειναι πλεον οτι απο το αγχος δεν το κανουμε. Εχω σταματησει ειλικρινα λεω να μετραω γονιμες μερες αλλα ειναι πλεον μεσα στο υποσεινηδητο και στους ΔΥΟ μας. Ετσι κανουμε με χρι την 16η μερα και μετά δεν ακουμπαει ο ενας τον άλλον. Στα πρωτα μισα του κυκλου να μην αγχωνομαι αλλα μετα να ρωταω συνεχεια δεν θα κανουμε σεξ σημερα, την επομενη το ιδιο και ετσι αυτο με αγχωνει περισσοτερο και το σκεφτομαι συνεχεια και χανω τον υπνο μου. Και σ αυτο τελικα βλεπω οτι και ο αντρας μου εχει προβλημα.

Τελικα μαλλον πρεπει να πω σε γιατρο απλα δεν ξερω ειδικοτητα ψυχολογο η ομοιοπαθητικό.

Εχτες εμαθα για μια φιλη μου που ειχε κανει πριν απο μενα στον Μαστρομ αποτυχημενη εξωσωματικη με φαρμακα και τωρα εκανε ξανα σε αυτον με φυσικο κυκλο. Δεν ζηλεψα προς Θεου ισα ισα το κοριτσι ταλαιπωρειται και αυτο πολλα χρονια. Απλα με πηρε απο κατω και ελεγα αν ειχα λεφτα θα μπορουσα να κανουμε και μεις περισσοτερες προσπαθειες. Ολα αυτα ξεκινησανε απο τις 2 μεχρι το πρωι και με πολύ κλαμα.

Ωχ αρχισε παλι να ποναει το στομαχι.

Korina μου κριμα κοριτσι μου σκατα τα εκαναν κι εκει με τις δουλειες!!!

Αggelikaki ο μπεμπακος ειναι μια χαρα. Θα τον πουμε Δημητρη. Οσο για τα κιλα επειδη εχω φαει οτι πθο παχυντικο υπηρχε τις τελευταιες 10 μερες εχω κολησει αλλα σκεφτομαι κι εγω μολις σαραντησω να ξεκινησω λιγο καλυτερη διατροφη. Εχω χασει τα 10 απο τα 18 μεχρι τωρα.

Καντυ καθε φορα κατα την γνωμη μου να ξεκινας με τον θηλασμο της μπεμπας και μετα να αντλεις για τον μπεμπη τον οποιο θα παιδευεις λιγη ωρα στο στηθος και μετα θα του δινεις το οσο μητρικο εχεις βγαλει πριν του δωσεις συμπληρωμα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Korina μου κριμα κοριτσι μου σκατα τα εκαναν κι εκει με τις δουλειες!!!

Αggelikaki ο μπεμπακος ειναι μια χαρα. Θα τον πουμε Δημητρη. Οσο για τα κιλα επειδη εχω φαει οτι πθο παχυντικο υπηρχε τις τελευταιες 10 μερες εχω κολησει αλλα σκεφτομαι κι εγω μολις σαραντησω να ξεκινησω λιγο καλυτερη διατροφη. Εχω χασει τα 10 απο τα 18 μεχρι τωρα.

Καντυ καθε φορα κατα την γνωμη μου να ξεκινας με τον θηλασμο της μπεμπας και μετα να αντλεις για τον μπεμπη τον οποιο θα παιδευεις λιγη ωρα στο στηθος και μετα θα του δινεις το οσο μητρικο εχεις βγαλει πριν του δωσεις συμπληρωμα.

νενα μου δεν εχει καθολου δουλειες..χαλια ειναι..και ειναι ακομα κλειστες και οι τραπεζες..εμεις θα γυρισουμε πισω..αφου εχω και σπιτι χωρις να πληρωνω ενοικιο πανω απο την μαμα μου..θα μεινω εκει..αν μεινουμε ακομα λιγο εδω θα φαμε και τα λεφτα που εχουμε τουλαχιστον να δωσουμε εκεινα τα λεφτα για να φτιαξουμε το σπιτι γιατι εδω δουλεια δεν θα βρει ευκολα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Κορινάκι πολύ λυπήθηκα μωρέ για τον αντρούλη σου :( Φαντάζομαι πόσο χάλια θα είναι. Αλήθεια είναι νωρίς βέβαια ίσως αλλά τι σκέφτεστε να κάνετε; Να γυρίσετε εδώ σας περνάει καθόλου από το μυαλό τώρα που έμεινε χωρίς δουλειά και είναι τόσο χάλια εκεί τα πράγματα; Βέβαια εσύ δουλεύεις αλλά δεν παίρνεις και τα λεφτά για να ζήσετε έτσι.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Πεπσούλα μου αν και στη δουλειά σου είναι χάλια τα πράγματα τι να κάνεις κι εσύ; Από παντού στενοχώριες τρως. Θα φτιάξουν όμως είμαι σίγουρη. Να μπαίνεις να μας τα λες να ξεδίνεις λίγο.

Κορινάκι ώστε θα γυρίσετε ε; Και πολύ καλά θα κάνετε. Έχετε και δικό σας σπίτι μια χαρά. Χίλιες φορές εδώ.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κορινάκι πολύ λυπήθηκα μωρέ για τον αντρούλη σου :( Φαντάζομαι πόσο χάλια θα είναι. Αλήθεια είναι νωρίς βέβαια ίσως αλλά τι σκέφτεστε να κάνετε; Να γυρίσετε εδώ σας περνάει καθόλου από το μυαλό τώρα που έμεινε χωρίς δουλειά και είναι τόσο χάλια εκεί τα πράγματα; Βέβαια εσύ δουλεύεις αλλά δεν παίρνεις και τα λεφτά για να ζήσετε έτσι.

μαρμιν θα γυρισουμε πισω..εννοειται οτι τα λεφτα που παιρνω δεν φτανουν ..παιρνω 300 η 400 ευρω τωρα μονο το ενοικιο δηλαδη..αυριο θα παω να παραιτηθω..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καντυ συνεχίζεις με τη μπεμπα όπως είπε η Μαρμιν βάζεις και τον μπέμπη ενδιάμεσα και του δίνεις όσο βγάζεις και συμπλήρωμα ....μπράβο πάντως ρε κορίτσι αφού έκανες τη στριγκλιτσα να πιάσει θα πιάσει και ο μπεμπακος!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

μαρμιν κουκλος ο γιοκας σου!!!το γελακι του υπεροχο!!!

λιλι μου σχεδων 8 κιλα το καψουρακι ε? εμενα τελευταια φορα ηταν 6700 τωρα ιδεα δεν εχω για το ποσο ειναι λογικα θα εχει ξεπερασει τα 7:rolleyes:

αγγελικακι μου γνωμη μ μην πας στην δουλεια χαρα μου θα σου πουν να ξεκινησεις δουλεια κ μετα τι θα κανεις?

κορινα μ λυπαμαι που απελυσαν τον αντρα σου χαρα μου:(τα παμε κ στο φβ εμεις..

καντυ μου τελεια πολυ χαιρομαι που επιασε στηθος η μπεμπουλα σου ευχομαι συντομα να πιασει κ ο μπεμπης λοιπον γιατι αγχωνεσαι???

θα θηλαζεις κανονικα την μπουμπου κ θα δινεις κ στον μπεμπη, λοιπον κοιτα τι θα κανεις θα βγαζεις πρωτα γαλα για τον μπεμπη με το θηλαστρο αυτο στο λεω γτ τα θηλαστρα δεν ειναι τοσο καλα οσο τα ιδια τα μωρα μας οποτε καλυτερα να τραβας πρωτα για τον μπεμπη την ωρα που το στηθος ειναι γεματο απο γαλα και μετα που θα βαλεις την μπουμπου με τις θηλαστικες κινησεις θα δωθει η εντολη να κατεβει κιαλλο γαλα....οσο αδειαζει τοσο θα γεμιζει!!! θα αυξηθει η παραγωγη σου κ θα εχεις περισσοτερο γαλα κ για τον μικρο!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Πεπσούλα μου αν και στη δουλειά σου είναι χάλια τα πράγματα τι να κάνεις κι εσύ; Από παντού στενοχώριες τρως. Θα φτιάξουν όμως είμαι σίγουρη. Να μπαίνεις να μας τα λες να ξεδίνεις λίγο.

Κορινάκι ώστε θα γυρίσετε ε; Και πολύ καλά θα κάνετε. Έχετε και δικό σας σπίτι μια χαρά. Χίλιες φορές εδώ.

ναι μαρμιν μου θα γυρισουμε..ειναι σαν σοφιτα το σπιτι αλλα ειναι μεγαλο 70 τμ.και εχει εξωτερικη σκαλα ..θα κανουμε και μπαλκονι..θα το ταιριασουμε τωρα που θα ερθουμε..θα ειμαι και κοντα στους δικους μου..που μου ελειψαν πολυυυυυ..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...