Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

αγγελικουλα σκεψου λογικα...αν ηταν το ιδιο δεν θα ειχαν παπαδες οι εκκλησιες!!!

τινκερμπελ μπραβο!!!ενθαρυντικα τα νεα σου!!!ολα καλα θα πανε...

το λιλιτακι λετε να τον εσπασε τον λαπτοπ???χαχααχ

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχει σίγουρα Εσπερινό σε καμιά ώρα μερικές Εκκλησίες μπορεί να έχουν και αγρυπνία καλά που μου το θυμήσατε κορίτσια εγώ θα πάω αύριο Θ. Λειτουργία αλλά μεγάλη γιορτή είναι τώρα που θα έρθει ο άντρας μου να πάμε να ανάψουμε και μαζί ένα κεράκι αφήστε που γιορτάζει και η πρώην ενορία μου δηλαδή όχι ακριβώς γιορτάζει απλά επειδή είναι στη Σταυρούπολη τιμάνε την ημέρα σα να γιόρταζε ο Άγιος περιφορά, Δεσπότης κτλ θυμάμαι κάθε χρόνο τέτοια μέρα (αύριο) έκανα κοπάνα από το σχολείο πρώτες ώρες και πήγαινα εκκλησία

Μάρτζι τώρα κάνει κάτι άλλο ο άντρας μου όταν πέφτει κάτι κάτω τρέχει να το σηκώσει επειδή ξέρει ότι δυσκολεύομαι να σκύψω αφού φοβάμαι καμιά φορά μην φάει τα μούτρα του με την φόρα που σηκώνεται για να με προλάβει:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

τινκερμπελ πως το κανεις αυτο και γραφεις απαντησεις σε ολες την μια μετα την αλλη???

την ίδια απορία έχω κι εγώ

Καλό αυτό με το λιλιτάκι :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τσέρρυ δούλευα σε γαστρεντερολόγο και όλο αυτό μου φαίνεται πολύ φυσικό και ούτε σκέφτηκα να ρωτήσω χαίρομαι που όλα είναι καλά όντως δεν είναι τίποτα αλλά στις μέρες μας πως να αποφύγεις το άγχος και τα συνακόλουθά του. Θεσσαλονίκη την κάνατε; Σε νοσοκομείο ή σε ιδιώτη;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

σε ιδιωτη πηγαμε μαρμιν. στην τατιανα με ενα προγραμμα, στηριξης λεγεται, που εχει η πεθερα μου. λογω 1ου βαθμου συγγενιας ηταν πιο οικονομικα. συνολικα 120Ε

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κορίτσια βλέπω ότι έχω ακόμη 82 μέρες και δεν το πιστεύω μείον 30 που θα μπαίνω στο μήνα μου = 52 και μετά μετράω ανάποδα. Πώπω 52 μέρες ε; Ούτε δυο μήνες καλά καλά:D

κοντευεις και εσυ μαρμιν μ:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

εγω το υπολογησα με βαση αυτον τον υπολογιστη

http://christospappas.gynaikologos-thessaloniki.gr/page/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B7%CF%82

τωρα αν ειναι λαθος τι να πω......

και βεβαια ειναι λαθος και εγω ειμαι λαθος κ εσυ εισαι λαθος δεν γινεται να ειναι 5 εβδομαδων αν η τελευται περιοδος ηρθε ακριβως πριν 5 εβδομαδες αν λαβουμε υποψην μας οτι η ωορρηξια γινεται μερες μετα την πρωτη ημερα της περιοδου....καταλαβαινεις τι εννοω? απλα ο γιατρος μου εξηγησε οτι επειδη δεν μπορουν να ξερουν ακριβως ποτε εγινε η ωορρηξια κ η συλληψη μετρανε απο την 1η μερα της περιοδου εβδομαδες και δεν μετρανε 36 εβδομαδες που ειναι οι 9 μηνες αλλα 40 εβδομαδες δηλαδη 10 μηνες για να πεσουν σιγουρα μεσα;) οποτε με βαση τα λογια του γιατρου μ η μαργκι μας ειναι 5 εβδομαδες ακριβως αφου η τελευταια της περιοδο της ηρθε ημερα πεμπτη πως γινεται κ καλα να εμεινε εγκυος απο την τεταρτη? (αλλα ουτε κ πεμπτη εμεινε αφου ειχε ειδη αδιαθετησει καταλαβες?) δεν ξερω ποσες καταλαβατε αυτο που εγραψα!:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Ντεπα, θες να μου στείλεις πμ με τις τελευταίες εξελίξεις;

Μαρμιν, πλησιάζεις κοπέλα μου.

Α, ρε κορίτσια, να σας πω τι παθαίνω. Κάθε μήνα τα τελαυτάια χρόνια στην ευαίσθητη περιοχή και στον πωπό βγάζω κάτι σαν ξηροδερμία που με τσούζει απίστευτα. Βγάζω μπροστά στο τριχωτό και από κάτω, ανάμεσα στον κολπο και το πωπό! Αυτά τα καταπολεμώ με μια αλοιφούλα την betnovate. Τώρα ξανάβγαλα και υποφέρω. Δεν έβαλα φυσικά αλοιφή. Βάζω μία παιδική της τζονσον που είναι για μωρά, αλλά δεν περνάει γμτ! Θα ρωτήσω και τη γιατρό αυριο, αλλά είναι τόσο ενοχλητικό. Ολο ξύνομαι ρε κορίτσια!

μαργκι μ εχεις παει σε δερματολογο?σου εχει πει τι μπορει να φταιει και το βγαζεις καθε μηνα? σιγουρα θα ειναι πολυ σπαστικο καθε μα καθε μηνα να εμφανιζεται....υπομονη γλυκια μ ισως να μην υπαρχει προβλημα να ξανα βαλεις την αλοιφη η να σου πει καποια αλλη εξισου καλη ο,τι σου πει ο γιατρος σου χαρα μου!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κοριτσάκια μου εχω πολλά νεύρα κόλλησε ιό το laptop μου και

παλεύω από εχθές να το φτιάξω και δεν μπορώ

σας διαβάζω από το κινητό και εχω στραβωθεί

αλλά το παλεύω.... :-( αλλά όπως καταλαβαίνετε μα γράφω

ειναι πολύ δύσκολο!!! Φιλάκια σε όλες!!!

λιλιτακι μου σε καταλαβαινω απολυτα κ εγω πριν λιγες μερες που ειχα θεμα με το ιντερνετ χαλια ηταν που διαβαζα απο το κινητο...εσυ τουλαχιστον μπορεις να γραψεις εμενα οταν παταγα απαντηση δεν μ εβγαζε τιποτα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλε για εναν καφε πηγα αρμενικο βεβαια γιατι τωρα γυρισα αλλα γραψατε παλι ενα σωρο. ντεπα και γω θελω να μαθω στειλε και σε μενα πμ. νομιζω οτι δεν ειχες νεα τοσο καιρο κια γι αυτο δεν εστελνες. μουσακα εχουμε σημερα τον εφτιαξε η μαμα μου,αυριο νηστεια....

αγγελικακι μου πολυ ομορφο το καινουργιο τικερακι σου!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

ντεππα και γω τα θελω τα νεα!!!τι θα γινει οι μισες θα μαθαινουμε τις εξελιξεις???

μαρτζι ολα καλα θα πανε...μην σε φοβιζει τιποτα!!!!θα δειτε αυτα τα μωρα δεν ηρθαν να φυγουν ήρθαν να μεινουν!!!εγω να σου πω τι εκανα με το θεμα των ημερομηνιων...επειδη τα τικερακια κ οι διαφορες σελιδες εβγαζαν 2-3 διαφορετικα αποτελεσματα αποφασισα να δω τι θα πει ο υπερηχος που θα κανω...ο υπερηχος συμφωνει με το τικερακι με το αρκουδακι οποτε βλεπω αυτο και αλλαζω εβδομαδα καθε κυριακή!!!μ'αρεσει γιατι η Κυριακή ειναι η μέρα του Κυρίου!!!βεβαια παλι διχαστηκα γιατι σε καποιες σελιδες ζητουσαν κ ποσες μερες ειναι ο κυκλος...αυτο στον υπερηχο δεν ξερω αν το υπολογισαμε....

κ μεις πριν λιγο γυρισαμε...ειπαμε να πιουμε και εναν καφε αλλά που τετοια τυχη....ο αντρας μου εκανε κωλονοσκοπιση κ γυρισαμε να φαμε γιατι κ οι 2 ειμασταν εξαντλημενοι!

αγγελικακι να ξερεις ζω για ατην μερα που θα μπορω να φαω τα παντα οπως παλια...δεν ξερετε ποσο μου εχει λειψει...αλλά που θα παει ενα μηνακι εμεινε...μαρτζι περιμενουμε τα νεοτερα για αυριο!

ντεππα τωρα αν σου πω οτι συμφωνω με την τσερρυ ισως να με πεις γκρινιαρα αλλα εχει δικιο! τι θα γινει οι μισες θα τα μαθαινουμε τα νεα??? αν και δεν μπορω γιατι δεν τα γραφεις. δεν εχεις τιποτα να κρυψεις!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...