Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

γελαω μονη μου και ο αντρας μου πουν δεν πηγε δουλεια σημερα με ακουει και απορει γιατιι!!! τι να του εξηγησω???

λιλι οντως τα παρουσιαζει εντελως ειδυλιακα αλλα εχω διαβασει κι αλλη παρομοια ιστορια και ισως γι αυτες τις γυναικες ετσι να ειναι...παντως εγω γεννα στο σπιτι δεν θα την τολμουσα...μπορει να ειναι το πιο φυσικο πραγμα στον κοσμο αλλα αυτο το φοβαμαι και δεν το τολμώ...

μαριουλακι περα απο την πλακα, πρεπει να προσεξεις οντως τι θα κανετε με το θεμα αντισυλληψη γιατι 3η εγκυμοσυνη στο καπακι δεν θα ειναι οτι καλυτερο για σενα...απ'οτι θυμαμαι και ο γιατρος σου σου ειπε μετα απο χρονο. χαιρομαι που το ειδες και συ πιο ξεκαθαρα.

μαμριν και γω ξεραθηκα στα γελια με την μαμα σου που δεν κλαιει οταν δεν βολευετε τα βραδια!!!!ανεπαναληπτες μανες!!!και η δικια μου αν δεν απαντησει θα σκασει...το πεταει και οπου κατσει!!!οσο για το μπουμπουκακι πες της λιγα λογια για το γαμπρακι μου!!!

μαρτζι η κουνια σας φανταστικη!!!!και μενα ασπρη μου αρεσει και γι αυτο την πηρα ετσι. μη κοιτας τις φιγουρες,....άλλωστε αν πηγαινες μια βολτα στην αγορα θα εβλεπες οτι αυτη που θα σου αρεζε περισσοτερο δεν υπηρχε περιπτωση να την παρεις οπως ουτε και γω άλλωστε!!!οποτε και αυτη που πηραμε την κανει τηνδουλεια της, θα την στολισεις με την παντα και τα σεντονακια και θα ειναι κουκλιστικη!!!

δεν καταλαβα αυτο που σας ειπαν για την παντα στο σεμιναριο, τα υπολοιπα που μας ειπες ειναι ιδια με αυτα πουειπαν και σε μας. αληθεαι ποσες φορες την βφομαδα ειπαν σε σας να τα κανουμε μπανιο???

Για την πάντα μας είπε να την βάλουμε αμέσως, γιατί το μωράκι κουνιέται και μπορεί να βρεθεί στα καγκελα! Μπάνιο είπε πως η ίδια θα έκανε στο μωρό της κάθε μέρα, αλλά το μέρα παρά μέρα είναι το ιδανικό!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σημερα κοριτσαρες πηγα το πρωι και αποτριχωθηκα για να ειμαιι ετοιμη!!!μην εχω και αυτο το αγχος...αυριο εχω καρδιοτοκογραφο το μεσημερι και θα την ρωτησω τι κλισμα να παρω να εχω κανα 2 στο σπιτι τουλαχιστον να παω τουαλετα με την ησυχια μου γιατι στην κλινικη δεν ξερω πως θα γινει αυτο...γενικα σε ξενες τουαλετες δεν μπορω...δεν εμπνεομαι!!!

και μια ερωτηση...τις κουρτινες πως τις σιδερωνουμε???πρωτα την σουρα επανω και μετα το κατω μερος ή πρωτα το κατω και μετα το πανω???και σιδερωνουμε ολη την επανω μερια πρωτα (τις σουρες) κ μετα το κατω ή ξεκιναμε κομματι κομματι μια πανω μια κατω???καταλαβατε??

Στον Αγιο Λουκά δεν θα γεννήσεις; Αν τύχει κι είσαι μόνη σου ( όπως ήμουν εγώ όταν έκανα λαπαροσκόπηση) στην τουαλέτα θα αισθανθείς αρχόντισσα :tongue: Καλύτερα κι από το σπίτι σου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

για τα μαξιλαρια και για τα σφηνακια οτι ειναι κινδυνος σας ειπαν???
Ναι, μας το είπαν! Επίσης και για το πάπλωμα να μην το χρησιμοποιούμε για τον πρώτο χρόνο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Α, μας είπε και το άλλο! Αν λέει το βράδυ, δεν έχει ρευτεί στο 20 λεπτο, μην ξενυχτούμε περιμένοντας πότε θα το κάνει! θα το ξαπλώνουμε, θα τυλίγουμε μία πάνα, θα την τοποθετούμε στο πλάι και θα γυρίζουμε το μωρί λίγο πλαγιαστά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

ε θα μας τρελλανουν???η παντα μαξιλαρακι δεν ειναι???

ναι οντως ετσι ειναι στην κλινικη!!!πεντακαθαρα απλα δεν ξερω αν οσο ποναω θα ειμαι στο δωματιο μου ή μεσα σε καμια αιθουσα μαζι με αλλες...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μια ωρα εγραφα και σβηστηκαν...αστο καλο....

τσρουλα ειμαστε στη αναμοη για σενα τωρα,αντε να ρθει και η τριτη μπεμπουλα στη παρεα...

καντυ πανω απο ολα να εισαι εσυ καλα και μετα ολα τα αλλα,τα μωρακια σου σε χρειαζονται γερη και δυνατη. το καμπουριασμα που εχεις ειναι εξαντληση το ειχα και γω. επισης να ξερεις οτι αν εισια στεναχωρημεη και κακοδιαθετη αλλαζει η γευση του γαλατος και δε το θελουν τα μωρα,επισης αν συνεχιζεις να μην ξεκουραζεσαι ο οργανισμος θα κοψει τη παραγω γη απο μοος του.

μαριουλα μου προσεχε και συ γιατι θα επιβαρυεις παρα πολυ το οργανισμο σου με μια τριτη συνεχομεη γεννα,δεν ειναι να παιζεις με αυτα τα θεματα. καλυτερα απο ολα ειναι τα αντισσυλυπτια,θεωρω οτι εισια μικρη ακομα για σπιραλ,επισης εχω την ετυπωση,αν κανω λαθος διορθωστε με οτι σπιραλ βαζου οι γυναικες που εχου κλεισει με το θεμα εγκυμοσυνη γι αυτο ψαξε το πριν το κανεις.

μαρμιν και συ ψηνεσαι συτομα για 2ο; ε; και γω κοριτσαι θελω ενα αγορακι,μακαρι να τα καταφερω συντομα...

νενα πως τα πας; ο μπεμπουλης σου πως ειναι; μας εχεις πει ονομα; α αι συγνωμη αλλα δε το θυμαμαι...με τα κιλα πως τα πας; εγω ειπα απο σημερα α προσεχω λιγο τις περιττες βλακειες μπας και δω φως στη ζυγαρια...

πεπσι μησ επερνει απο κατω ρε κοριτσι,θα τα καταφερεις ειμαι σιγουρη για σενα....προσπαθησε να το βγαλεις απο το μυαλο σου,να εισαι χαρουμενη και καλα με τον ατρουλι σου και θα ρθει και αυτο.

μαρτζι μου καλοριζικα τα πραγματακια σου.....

αυριο σκεφτομαι α παω μια βολτα απο τη δουλεια,δε ξερω τι να καω,τι να πω,πως να αντιδρασω αν μου πουν να αρχισω δουλεια απο τωρα,επισης ρε κοριτσια ειαι φυσιολογικο που καθε βραδυ μολις ξαπλωσω σκφτομαι την ατυχη τη γυναικα,σαν α τη βλεπω μπροστα μου ενα πραγμα,συγγεεις μου α ητανε δεν ξερω αν θα αντιδρουσα ετσι....

Διαφημίσεις

αγγελικακι γιατι θα πας απο την δουλεια???μπελαδες θελεις???αν σου πουν να μεινεις θα μπορεις να πεις οχι???

οσο για την γυναικα, αφου λες οτι ηταν τοσο καλη θα ειναι στον παραδεισο τωρα οποτε μην στεναχωριεσαι...εκει που ειναι ειναι καλα, δεν ειναι καημενη!!!φταινε κ οι ορμονες σου που ειναι ανω κατω ακομα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Εγώ είχα τη μανούλα εδω!!! Και το Μαρμινακι έχει πάει βολτουλα!!! Την Καντυ σκέφτομαι συνέχεια!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κοριτσάκια με κάνατε και γέλασα με τη μαμά :tongue: Φανταστείτε πόσο με έχει σκάσει που ούτε για πλάκα δεν μπόρεσα να το πάρω :rolleyes: Ειδικά με το γάλα φοβάμαι να πεινάσει το μωρό όταν είναι εδώ γιατί θα ακούσω τα ίδια και τα ίδια πάλι. Καταλαβαίνω πως το κάνει γιατί ανησυχεί για μένα ότι κουράζομαι κ κυρίως για την υγεία μου αλλά είμαι μια χαρά. Και το κακό είναι πως υπάρχουν πολλές γύρω της που της λένε ότι δεν πρέπει να κουράζομαι, να μην κάνω αυτό, το άλλο κ την ανάβουν. Εντάξει δε λέω μπορεί να το κάνουν καλοπροέραιτα αλλά πρέπει να καταλάβει ότι δεν έχω σκοπό να στερήσω το παιδί μου ούτε αγκαλιές επειδή μου βγήκε βαρύς, ούτε γάλα επειδή τρώει πολύ και το κυριότερο τίποτα απλά και μόνο επειδή πρέπει να προσέχω την υγεία μου να μη βγει αργότερα. Νομίζω είμαι σε ηλικία να προσέξω και αν δεν το κάνω να πληρώσω το τίμημα.

Αγγελικάκι και εσένα ε; Τι κακό αυτό με τις μανάδες να θέλουν να μπουκώνουν τα παιδιά. Δηλαδή το δικό μου κοντεύει 4 μηνών κ σίγουρα το 8αρι το έχουμε πιάσει ή θα το πιάσουμε ωσονούπο. Δεν το έχω ζυγίσει αλλά αφού 1 Μαρτίου είμασταν 7250 ε τώρα θα τα κοντεύουμε. Πόσο θέλει δηλαδή να πάει; Σκεφτείτε να ήταν κ κανένας αδύνατος τι είχα να τραβήξω :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...