Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μάρτζη μια χαρά είναι η κούνια σας με γειά!!!Θα μπεί μέσα η πάντα και τα σεντονάκια και φυσικά η μπαλαρινούλα μας και θα είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Marmin, είδα το βίντεο και ένα μόνο θα σου πω: φτου! φτου! φτου!

Χίλιες φορές τον έφτυσα να μην το ματιάξω! Κανά ματάκι του έχεις του παιδιου;

Καλέ, αυτός σηκώνεται μόνος του; Τα κάνουν αυτά από τόσο μικρή ηλικία;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Μάρτζη μια χαρά είναι η κούνια σας με γειά!!!Θα μπεί μέσα η πάντα και τα σεντονάκια και φυσικά η μπαλαρινούλα μας και θα είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!
Ετσι λέω κι εγώ! Δεν σου κρύβω πως θα ήθελα να πάρω καμία πιο καλή κι όχι από ΙΚΕΑ, αλλά τι να κάνουμε τώρα; Δεν πειράζει! Ας γεννηθεί καλά το κοριτσάκι μου, και μια χαρά θα βολευτεί στην κούνια και στην αγκαλιά μας! Τελικά μέσα στο υπνοδωμάτιό μας θα την βάλω! Εκεί έχω και χώρο να τοποθετήσω την αλλάξιέρα! ( Κορίτσια, όταν λέω αλλαξιέρα δεν εννοώ το έπιπλο, αλλά εκείνο το μαλακό που τοποθετείς το παιδί! Αλλαξιέρα δεν λέγεται κι αυτό;;;)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Marmin το καψουράκι ξεκαρδίστηκε στα γέλια με το μπουμπουκάκι και στραβολαιμιάσαμε πάλι:tongue: Μάρτζη όχι απλά σηκώνονται αλλά πετάγονται σαν ελατήρια!!!!!!!Μεγαλώνουν τα μανάρια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Ετσι λέω κι εγώ! Δεν σου κρύβω πως θα ήθελα να πάρω καμία πιο καλή κι όχι από ΙΚΕΑ, αλλά τι να κάνουμε τώρα; Δεν πειράζει! Ας γεννηθεί καλά το κοριτσάκι μου, και μια χαρά θα βολευτεί στην κούνια και στην αγκαλιά μας! Τελικά μέσα στο υπνοδωμάτιό μας θα την βάλω! Εκεί έχω και χώρο να τοποθετήσω την αλλάξιέρα! ( Κορίτσια, όταν λέω αλλαξιέρα δεν εννοώ το έπιπλο, αλλά εκείνο το μαλακό που τοποθετείς το παιδί! Αλλαξιέρα δεν λέγεται κι αυτό;;;)

Αγάπη η γιαγιά μου λέει ''τύχη να'χουν τα προικιά και ας είναι μπαλωμένα!!!!!!!!

Ναι αλλαξιέρα είναι!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Πολύ ειδυλλιακά δεν τα παρουσιάζει, ρε Λίλι; ούτε πόνους πριν, ούτε κατά τη διάρκεια, ούτε μετα; Αυτή πρέπει να μπει στο βιβλίο γκινες! Και μετά από μιαμιση ώρα έκανε τραπέζι στους γονείς κι έμοιαζε να είναι από διακοπές; Ας μας πουν και τα κορίτσια που γέννησαν φυσιολογικά! Εγώ νομίζω πως είναι θέμα οργανισμού κι όχι επειδή γέννησε σπίτι! Οπου και να γεννόύσε την ίδια ταχύτατα ανάρρωση θα είχε!:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Marmin το καψουράκι ξεκαρδίστηκε στα γέλια με το μπουμπουκάκι και στραβολαιμιάσαμε πάλι:tongue: Μάρτζη όχι απλά σηκώνονται αλλά πετάγονται σαν ελατήρια!!!!!!!Μεγαλώνουν τα μανάρια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μωρη, δεν το τράβαγες κι εσύ το παιδί μήπως και δεν σε έπαιρνε χαμπάρι αφού είχε αφοσιωθεί στον μπουμπούκο;;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μωρη, δεν το τράβαγες κι εσύ το παιδί μήπως και δεν σε έπαιρνε χαμπάρι αφού είχε αφοσιωθεί στον μπουμπούκο;;;;

χαχαχαχα σωστό και αυτό δεν το σκέφτηκα!!!:?

Πολύ ειδυλλιακά δεν τα παρουσιάζει, ρε Λίλι; ούτε πόνους πριν, ούτε κατά τη διάρκεια, ούτε μετα; Αυτή πρέπει να μπει στο βιβλίο γκινες! Και μετά από μιαμιση ώρα έκανε τραπέζι στους γονείς κι έμοιαζε να είναι από διακοπές; Ας μας πουν και τα κορίτσια που γέννησαν φυσιολογικά! Εγώ νομίζω πως είναι θέμα οργανισμού κι όχι επειδή γέννησε σπίτι! Οπου και να γεννόύσε την ίδια ταχύτατα ανάρρωση θα είχε!:P

Καλά σιγουρα θέμα ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ!!!!!Αλλά και όταν είσαι χαλαρή όλα είναι πιό εύκολα!!! Καλή ξεκούραση!!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

γελαω μονη μου και ο αντρας μου πουν δεν πηγε δουλεια σημερα με ακουει και απορει γιατιι!!! τι να του εξηγησω???

λιλι οντως τα παρουσιαζει εντελως ειδυλιακα αλλα εχω διαβασει κι αλλη παρομοια ιστορια και ισως γι αυτες τις γυναικες ετσι να ειναι...παντως εγω γεννα στο σπιτι δεν θα την τολμουσα...μπορει να ειναι το πιο φυσικο πραγμα στον κοσμο αλλα αυτο το φοβαμαι και δεν το τολμώ...

μαριουλακι περα απο την πλακα, πρεπει να προσεξεις οντως τι θα κανετε με το θεμα αντισυλληψη γιατι 3η εγκυμοσυνη στο καπακι δεν θα ειναι οτι καλυτερο για σενα...απ'οτι θυμαμαι και ο γιατρος σου σου ειπε μετα απο χρονο. χαιρομαι που το ειδες και συ πιο ξεκαθαρα.

μαμριν και γω ξεραθηκα στα γελια με την μαμα σου που δεν κλαιει οταν δεν βολευετε τα βραδια!!!!ανεπαναληπτες μανες!!!και η δικια μου αν δεν απαντησει θα σκασει...το πεταει και οπου κατσει!!!οσο για το μπουμπουκακι πες της λιγα λογια για το γαμπρακι μου!!!

μαρτζι η κουνια σας φανταστικη!!!!και μενα ασπρη μου αρεσει και γι αυτο την πηρα ετσι. μη κοιτας τις φιγουρες,....άλλωστε αν πηγαινες μια βολτα στην αγορα θα εβλεπες οτι αυτη που θα σου αρεζε περισσοτερο δεν υπηρχε περιπτωση να την παρεις οπως ουτε και γω άλλωστε!!!οποτε και αυτη που πηραμε την κανει τηνδουλεια της, θα την στολισεις με την παντα και τα σεντονακια και θα ειναι κουκλιστικη!!!

δεν καταλαβα αυτο που σας ειπαν για την παντα στο σεμιναριο, τα υπολοιπα που μας ειπες ειναι ιδια με αυτα πουειπαν και σε μας. αληθεαι ποσες φορες την βφομαδα ειπαν σε σας να τα κανουμε μπανιο???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλησπερα ομορφες.τι καετε; πω; τα περασατε χθες; εμεις πηγαμε για φαγητο και για γλυκακι μαζι με την μπουμπου και ητα πολυ καλο κοριτσι. Συεργαστηκε και ο ποπος του μπαμπα για να παμε βεβαια για εα 5ωρο εκανε διακοπες....

μαρτζι μου πολυ ωραια ειαι η κουνια σας και με τα πραγματακια της μικρης σας θα γινει ακομα πιο ομορφη.

μαρμιν τα ιδια μου λεει και μεα η μανα μου αλλα δεν της περναει.....ολο λεει δωσε τςη λιγο ξεο το βραδυ α μην σε ξυπναει να ξεκοθυραζεσαι αλλα εγω δεν θελω. οταν με το καλο παω στη δουλεια θα δουμε τι θα γινει.

σημερα κοριτσαρες πηγα το πρωι και αποτριχωθηκα για να ειμαιι ετοιμη!!!μην εχω και αυτο το αγχος...αυριο εχω καρδιοτοκογραφο το μεσημερι και θα την ρωτησω τι κλισμα να παρω να εχω κανα 2 στο σπιτι τουλαχιστον να παω τουαλετα με την ησυχια μου γιατι στην κλινικη δεν ξερω πως θα γινει αυτο...γενικα σε ξενες τουαλετες δεν μπορω...δεν εμπνεομαι!!!

και μια ερωτηση...τις κουρτινες πως τις σιδερωνουμε???πρωτα την σουρα επανω και μετα το κατω μερος ή πρωτα το κατω και μετα το πανω???και σιδερωνουμε ολη την επανω μερια πρωτα (τις σουρες) κ μετα το κατω ή ξεκιναμε κομματι κομματι μια πανω μια κατω???καταλαβατε??

28xYp3.png

marmin προσπαθω να μπω να δω το γαμπρακι μου αλλα ματαια...κατι εχει το χοτμειλ σημερα...θα προσπαθησω και αργοτερα...

λιλι ειπες ειναι 8 κιλα το καμαρι σου???καλε σιγουρα ειναι 3 μηνων το παιδι????γιατι αν τα περνει ετσι τα κιλα που θα φτασει???εγω θυμαμαι μεχρι την 5η ημουν 30 κιλα...

28xYp3.png

καλησπερα ομορφες.τι καετε; πω; τα περασατε χθες; εμεις πηγαμε για φαγητο και για γλυκακι μαζι με την μπουμπου και ητα πολυ καλο κοριτσι. Συεργαστηκε και ο ποπος του μπαμπα για να παμε βεβαια για εα 5ωρο εκανε διακοπες....

μαρτζι μου πολυ ωραια ειαι η κουνια σας και με τα πραγματακια της μικρης σας θα γινει ακομα πιο ομορφη.

μαρμιν τα ιδια μου λεει και μεα η μανα μου αλλα δεν της περναει.....ολο λεει δωσε τςη λιγο ξεο το βραδυ α μην σε ξυπναει να ξεκοθυραζεσαι αλλα εγω δεν θελω. οταν με το καλο παω στη δουλεια θα δουμε τι θα γινει.

ρε κοριτσια αυτο που κανουν οι μανες και φοβουνται μηπως το παιδι τους παθει κατι που θα δουλεψει προσπαθησει κουραστει...δεν το καταλαβαινω!!!

και μεις τοσες μερες μας επριξαν οι μανες μας που θα κανουμε μονοι την γενικη ακι δεν δινουμε ενα 50ρικο σε μια γυναικα να ερθει να μας τα κανει...ελεος!!!!και μεις ετσι θα ειμαστε???

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...