Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαρμιν εχεις δικιο! ξεφυγα λιγο οσο αφορα την συζητηση που καναμε το πρωι:oops::oops::oops: ζηταω συγνωμη απο ολες σας!:( τουλαχιστον καναμε τηντσερρυ μας κ γελασε:tongue:

Άντε καλέ τι ζητάς συγγνώμη αφού δε μας πέρασαν στη σελίδα με το "γονική συναίνεση απαραίτητη" δεν υπάρχει πρόβλημα :rolleyes::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πήγαμε και την βόλτα μας στα ΙΚΕΑ! Πήραμε την κούνια! Μού έμειναν τώρα κάτι μικροπράγματα για την μικρή (καλτσάκια, σαλιάρες, πετσετούλες, αλλαξιέρα, ένα σεντονακι ακόμη) και τελειώσαμε! Πήρα και απορρυπαντικό (το Αρκάδι) και μόλις σταματήσει η βροχή ( αν σταματήσει και ποτέ εδώ πέρα) αρχίζω πλύσιμο και σιδέρωμα!

χαρα μου με γεια η κουνια σας! με το καλο να την χρησιμοποιησει η μπουμπου σας!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Πέπσι μου, κι εγώ μετά την εξωσωματική έκλαιγα συνέχεια! Φάση άσχημη είναι, θα περάσει! Μπλέχτηκες και με εξετάσεις, ρε κορίτσι, και επιβάρυνες περισσότερο την ψυχολογία σου! Αλήθεια, τις έκανες αυτές τις εξετάσεις που έλεγες;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Πολύ μου άρεσε η περιγραφη της Μαριούλας για τις προσωπικές της στιγμές! Α, ρε Μαριούλα, αθάνατη!!!

Χαζά, χαζά, έχει δίκιο η Μαρμιν! Να πάρετε σοβαρές προφυλάξεις, γιατί ναι! μεν εύκολα μένεις με τη διακεκομμένη συνουσία κι ακόμη πιο εύκολα όταν οι γύροι είναι συνεχόμενοι όπως συμβαίνει με εσάς! (α!ρε νιατα αθάνατα!)

τελικα πρεπει να παρω στα σοβαρα το θεμα προφυλαξης εχετε δικιο:rolleyes:
Άντε καλέ τι ζητάς συγγνώμη αφού δε μας πέρασαν στη σελίδα με το "γονική συναίνεση απαραίτητη" δεν υπάρχει πρόβλημα :rolleyes::tongue:

χαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

χαρα μου με γεια η κουνια σας! με το καλο να την χρησιμοποιησει η μπουμπου σας!:P
Ευχαριστούμε πολύ! Μικρή κούνια είναι και τίποτα το ιδιαίτερο αλλά με 80 ευρώ τι περιμένεις; Πάντως για 80 είναι καλή!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε πολύ! Μικρή κούνια είναι και τίποτα το ιδιαίτερο αλλά με 80 ευρώ τι περιμένεις; Πάντως για 80 είναι καλή!

θα την κανει πολυ ομορφη και ειδιαιτερη η μπουμπου σας!:P:p:p:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

500_500_2011_8_31_11_50_27.jpg

Αυτή την κούνια πήραμε! Καλούτσικη δεν είναι; Οταν στρωθεί με τα ωραία σεντονάκια και την πάντα, πιστεύω θα δείξει πιο ομορφη!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Πέπσι μου, αν έβλεπες τον ομοιοπαθητικό της Νένας; Θυμάσαι που το είχαμε συζητήσει το καλοκαίρι που βρεθήκαμε κι είχαμε πει ότι στην ανάγκη θα πηγαίναμε; Μήπως και βοηθήσει στην ψυχολογία σου! Αρχίζω να πιστεύω πως σε μπλοκάρει πολύ το άγχος!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Σου άρεσε μαριούλα; Σου είπα, για 80 ευρώ είναι καλή! Λίγο μικρή μού φάνηκε από κοντά, αλλά σιγά; Πόσο θα κάτσει στην κούνια το παιδί;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Πέπσι μου εγώ νόμιζα πως έκλαιγες και δεν κοιμήθηκες για τη δουλειά επειδή σου έδωσαν εκείνο το δύσκολο αντικείμενο. Έχει δίκιο η Μάρτζι πρέπει να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Δεν ξέρω αν θα είναι ο ομοιοπαθητικός ή κάτι άλλο αλλά μην αφήνεις να σε πάρει από κάτω. Όλες μας μείναμε έγκυες όταν σταματήσαμε να το σκεφτόμαστε τόσο πολύ ή όταν πιστέψαμε σε αυτό που κάναμε. Εσύ ειδικά που έχεις ξαναμείνει δεν έχεις λόγο να μην το πιστέψεις ότι θα γίνει ξανά πολύ σύντομα και θα αποκτήσεις μωράκι.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Σου άρεσε μαριούλα; Σου είπα, για 80 ευρώ είναι καλή! Λίγο μικρή μού φάνηκε από κοντά, αλλά σιγά; Πόσο θα κάτσει στην κούνια το παιδί;

χαρα μ ειναι πολυ ομορφη αληθεια και το λευκο χρωμα παντα μου αρεσε:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Εγώ πάλι κλαίω από γέλια να δω την μαμά της Μαρμιν να κλαίει επείδή δεν βολεύεται στον ύπνο!!!!:tongue:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΘΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΤΕ!!!!!!!!!!!:D:D:D

μαρμιν εχεις δικιο! ξεφυγα λιγο οσο αφορα την συζητηση που καναμε το πρωι:oops::oops::oops: ζηταω συγνωμη απο ολες σας!:( τουλαχιστον καναμε τηντσερρυ μας κ γελασε:tongue:

Καλέ τι συγνώμη μια χαρά τα λες!!!!!!!!!!;););)

Αρχικό μήνυμα απο lilitaki viewpost.gif

Μαρμιν κλαίω από τα γέλια να δω το μπουμπουκακι μς βιβλίο στο κρεβάτι χαχαχαχαχαχα!!!:-D

margi

Εγώ πάλι κλαίω από γέλια να δω την μαμά της Μαρμιν να κλαίει επείδή δεν βολεύεται στον ύπνο!!!!:tongue:

χαχαχα κοροιδεύετε εσείς :tongue: είδατε όμως τι τραβάω εγώ; Για να μη σας πω και το άλλο. Λέω συνέχεια στο μωράκι μου "τι είναι ομορφούλη μου;" και λέει η ηχώ (μαμά) ε όχι και ομορφούλης, γλυκούλης ναι. :confused::confused: Και όλο μου τον λέει κεφάλα, φαλακρό κτλ. Τώρα αν τη σκοτώσω θα έχω ελαφρυντικά στο δικαστήριο αν πω ότι το έκανα γιατί έλεγε άσχημο το γιο μου; :rolleyes: και οταν μετα τον λέει εκείνη ομορφούλη κ της λέω μα εσύ έλεγες τις προάλλες ότι είναι άσχημος μου λέει "άντε καλέ πότε το είπα εγώ;":confused::confused:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν θέλω τέτοια λίγα με το μπουμπουκάκι μας να της πείς χαιρετήσματα!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...