Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καντυ πολυ σε στεναχωριεμαι που ειναι ετσι τα πραγματα...οι μαιες μας ειπαν για ενα ποτηρακι για νεογενητα στην δικη σου φαση...κατσε να δω...

http://www.medela.com/IW/en/breastfeeding/products/breastmilk-feeding/special-feeding-devices.html

η ατακα "τα δικα μας τι παθανε που φαγαν μπουκαλι"...ξερεις οτι ειναι η χειροτερη μου και ειδικα επειδη εχει απειρες εφαρμογες και την κολλαν παντου...

ΑΛΛΑ...

πολυ ταλαιπωρια τραβας αλλα ρε κοριτσι ειπαμε...οτι γινει, αν δεις και εχεις να κοιμηθεις μια εβδομαδα τι θα κανεις???

η συμβουλος απο αυτα που μαςα εγραψες δεν μου αρεσε παντως...

λιλι λες να το πηρα τζαμπα το μπαμπασλινγ???ευτυχως εγω το θελω κ για τον θηλασμο που θα ειναι ακομη σχετικα ελαφρια η χιονατη μου!!!

μαρμιν - μαριουλακι εριξα τρελλο γελιο με τις περιγραφες σας!!!!εγω μαριουλακη θα σου ελεγα αντισυλληπτικά με χιλια!!!

πεπσι γιαιτ βρε κοριτσακι παλι αρχισεες τις στενωχωριες???τι σου φταιει???μηπως να το βλεπατε το θεμα με εναν ειδικο???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καντυ πολυ σε στεναχωριεμαι που ειναι ετσι τα πραγματα...οι μαιες μας ειπαν για ενα ποτηρακι για νεογενητα στην δικη σου φαση...κατσε να δω...

http://www.medela.com/IW/en/breastfeeding/products/breastmilk-feeding/special-feeding-devices.html

η ατακα "τα δικα μας τι παθανε που φαγαν μπουκαλι"...ξερεις οτι ειναι η χειροτερη μου και ειδικα επειδη εχει απειρες εφαρμογες και την κολλαν παντου...

ΑΛΛΑ...

πολυ ταλαιπωρια τραβας αλλα ρε κοριτσι ειπαμε...οτι γινει, αν δεις και εχεις να κοιμηθεις μια εβδομαδα τι θα κανεις???

η συμβουλος απο αυτα που μαςα εγραψες δεν μου αρεσε παντως...

λιλι λες να το πηρα τζαμπα το μπαμπασλινγ???ευτυχως εγω το θελω κ για τον θηλασμο που θα ειναι ακομη σχετικα ελαφρια η χιονατη μου!!!

μαρμιν - μαριουλακι εριξα τρελλο γελιο με τις περιγραφες σας!!!!εγω μαριουλακη θα σου ελεγα αντισυλληπτικά με χιλια!!!

πεπσι γιαιτ βρε κοριτσακι παλι αρχισεες τις στενωχωριες???τι σου φταιει???μηπως να το βλεπατε το θεμα με εναν ειδικο???

Τι να σου πω εγώ πάντως με καψουρακι σχεδόν 8 κιλά δεν ξαναβαζω μαρσιπο...

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Δεν σας πιστεύω κουβέντα που ανοίξατε πρωί πρωί:shock::shock::shock:!!!!!Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!Καλημέραααααα!!!!!!!

Όπως θα πρόσεξες Λίλι μου εγώ έκανα μια προσπάθεια να το πιάσουμε πιο διακριτικά και για αυτό έβαλα το σύνδεσμο αλλά το Μαριουλάκι μας το ήθελε αναλυτικά :tongue::tongue:

Πάντως Τσέρρυ - Λίλι και οι λοιπές έχει τόσο καιρό που προσπαθώ να κάνω τη Μαριούλα μας να καταλάβει ότι ο τρόπος που χρησιμοποιούν ως αντισύλληψη δεν είναι ο πλέον σωστός πριν να είναι αργά αλλά δεν βλέπω καμία βοήθεια. Και μάλιστα η ίδια παραδέχεται ότι έτσι έμεινε δύο φορές έγκυος :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Καντούλα μου πολύ υποφέρεις κορίτσι μου. Ξέρω πως ότι και να σου πούμε εσύ δε θα σταματήσεις εάν δεν τα καταφέρεις ή δεν πέσεις ξερή. Πάντως σε καταλαβαίνω. Αν δεν έχεις συμπαράσταση και την ίδια θέρμη για θηλασμό και για τους γύρω δύσκολα τα πράγματα. Ειδικά που έχεις δύο μη συνεργάσιμα βρεφάκια. Εμένα να φανταστείς η μάνα μου όποτε έρχεται ή πάω όλο μπηχτές ρίχνει να δώσω και ξένο. Σήμερα πάλι επειδή έκλαιγε το μωρό έλεγε ότι δεν χορταίνει :shock: Ποιο; Το δικο μου μωρό που όσοι το βλέπουν λένε ότι έχει ανάπτυξη από έτους και πάνω. Σήμερα πάλι είδα μια φίλη μου κ μου είπε πως ο ανηψιός της είναι 14 μηνών 8,5 κιλά και ο παιδίατρος λέει πως είναι φυσιολογική η ανάπτυξη του, λίγο πιο αδύνατος από το κανονικό. Δηλαδή αν χόρταινε ή αν δώσω και ξένο πόσο θα γίνει; Το να κλαίει επειδή νυστάζει και δεν μπορεί να βολευτεί δεν παίζει. Και όταν της το είπα για να της δώσω να το καταλάβει της λέω κι εσύ όταν πέφτεις για ύπνο δεν υπάρχουν φορές που δεν μπορείς να βολευτεις ή δε σε παίρνει ο ύπνος αμέσως; Και τι μου λέει; Εγώ δεν κλαίω :confused: Και τι να κάνει δηλαδή το βρέφος μου; Να πάρει βιβλίο να διαβάσει για να τον πάρει ο ύπνος ή να βάλει λίγη τηλεόραση να δει :rolleyes:

Βέβαια Κάντυ στη δική σου περίπτωση έχουν ένα δίκιο άσχετα αν ο τρόπος που το διατυπώνει δε μας αρέσει. Η αλήθεια είναι πως πρέπει να κοιτάξεις και την υγεία σου.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαρμιν κλαίω από τα γέλια να δω το μπουμπουκακι μς βιβλίο στο κρεβάτι χαχαχαχαχαχα!!!:-D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Παρακολούθησα σήμερα μάθημα λοχείας! Ωραία ήταν!!!

Μας είπε ενδιαφέροντα πράγματα! Τα περισσότερα τα ξέρουμε ήδη, αλλά άκουσα και κάποια που δεν τα είχα σκεφτεί, πχ πως το μωράκι γίνεται ευτυχισμένο όταν το κάνει μπάνιο ο μπαμπάς! Κυρίως μας είπε πράγματα που αφορούν στην περιποίηση του βρέφους!

Να βάζουμε το μωράκι για 20 λεπτά στο παράθυρο να το βλέπει ο ήλιος, να το κοιμίζουμε ανάσκελα, να το σκεπάζουμε με κουβέρτα κι όχι με πάπλωμα! Πώς να το πλένουμε, πώς να το κάνουμε μασάζ ( να μην το παραλείπουμε, λέει, γιατί βοηθά στην συναισθηματική και εγκεφαλική ανάπτυξη!). Να βάλουμε την πάντα από την αρχή, για δυομισι μήνες να το πλένουμε μόνο με τρεχούμενο νερό, όχι μέσα σε μπανιερό ( είναι λάθος).

Α, μας μίλησε και για τις οικολογικές πάνες και μας τις έδειξε! Ωραίες είναι.....Τις παραγγέλνουμε μόνο από εξωτερικό!

Και κάτι άλλο που αφορά την Κάντυ! Αν παρατηρήσουμε πως για οποιδήποτε λόγο κλαίμε συνέχεια, αυτό δεν είναι καλό! Αμέσως τηλ σε φίλη ή μαμά να έρθει να πιουμε καφέ και ας κλάψουμε μπροστά τους λέγοντας τους τον πόνο μας! Αν δούμε πως συνεχίσεται το κλάμα, να της τηλεφωνήσουμε! Κάντυ, αν θες να σου στείλω τα στοιχεία της μήπως και σε βοηθήσει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Μαρμιν κλαίω από τα γέλια να δω το μπουμπουκακι μς βιβλίο στο κρεβάτι χαχαχαχαχαχα!!!:-D
Εγώ πάλι κλαίω από γέλια να δω την μαμά της Μαρμιν να κλαίει επείδή δεν βολεύεται στον ύπνο!!!!:tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Βολτουλα???
Πήγαμε και την βόλτα μας στα ΙΚΕΑ! Πήραμε την κούνια! Μού έμειναν τώρα κάτι μικροπράγματα για την μικρή (καλτσάκια, σαλιάρες, πετσετούλες, αλλαξιέρα, ένα σεντονακι ακόμη) και τελειώσαμε! Πήρα και απορρυπαντικό (το Αρκάδι) και μόλις σταματήσει η βροχή ( αν σταματήσει και ποτέ εδώ πέρα) αρχίζω πλύσιμο και σιδέρωμα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αρχικό μήνυμα απο lilitaki viewpost.gif

margi

Εγώ πάλι κλαίω από γέλια να δω την μαμά της Μαρμιν να κλαίει επείδή δεν βολεύεται στον ύπνο!!!!:tongue:

χαχαχα κοροιδεύετε εσείς :tongue: είδατε όμως τι τραβάω εγώ; Για να μη σας πω και το άλλο. Λέω συνέχεια στο μωράκι μου "τι είναι ομορφούλη μου;" και λέει η ηχώ (μαμά) ε όχι και ομορφούλης, γλυκούλης ναι. :confused::confused: Και όλο μου τον λέει κεφάλα, φαλακρό κτλ. Τώρα αν τη σκοτώσω θα έχω ελαφρυντικά στο δικαστήριο αν πω ότι το έκανα γιατί έλεγε άσχημο το γιο μου; :rolleyes: και οταν μετα τον λέει εκείνη ομορφούλη κ της λέω μα εσύ έλεγες τις προάλλες ότι είναι άσχημος μου λέει "άντε καλέ πότε το είπα εγώ;":confused::confused:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Πολύ μου άρεσε η περιγραφη της Μαριούλας για τις προσωπικές της στιγμές! Α, ρε Μαριούλα, αθάνατη!!!

Χαζά, χαζά, έχει δίκιο η Μαρμιν! Να πάρετε σοβαρές προφυλάξεις, γιατί ναι! μεν εύκολα μένεις με τη διακεκομμένη συνουσία κι ακόμη πιο εύκολα όταν οι γύροι είναι συνεχόμενοι όπως συμβαίνει με εσάς! (α!ρε νιατα αθάνατα!)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...