Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα Μαριούλα καλά λες ποιά από όλες;

Αρχικά εννοούσα αυτήν "Όταν χρησιμοποιείται για πολύ καιρό μπορεί να προξενήσει στον άνδρα πρόωρη εκσπερμάτωση και στη γυναίκα ψυχρότητα".

Αλλά εσένα ειδικά νομίζω σε αφορά και αυτή

" Το ποσοστό αποτυχίας της μεθόδου ανέρχεται από 20-30 κυήσεις ανά 100 γυναίκες / έτη."

αχ μαρμιν μου φανταζεσαι να την ξανα παθω ετσι???:shock:

για την πρωτη τωρα που το λες εχει ενα δικιο παντα στον 1ο γυρο τελειωνει στο δεκαλεπτο:shock::shock::shock:αλλα καθολου δεν με νοιαζει γτ παντα μα παντα ακολουθει κ δευτερος γυρος αυτο ειναι που με πειραζει γτ μετα εχει τον ατελειωτο:evil: εχει φορες που τελειωνω εγω πολλες φορες κ παρακαλαω να τελειωσει κ αυτος για να κοιμηθουμε γτ αν ξεπερασεις τους 3-4 οργα...μους ε οσο να ναι μετα θες να χαλαρωσεις κ ειναι σπαστικο να μην τελειωνει ο αλλος!:cry:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Δεν σας πιστεύω κουβέντα που ανοίξατε πρωί πρωί:shock::shock::shock:!!!!!Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!Καλημέραααααα!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα!!!!

τα νεα σας λιγο πολυ προσπαθω να τα διαβασω...

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ κριμα για την κοπελα θυμαμαι που ειχες πει πως ηταν αρρωστη:cry::cry:

ΛΙΛΙ ΜΑΡΜΙΝ και ΜΑΡΙΟΥΛΑ ειδα οτι μου εχετε στειλει μειλ με τα θαυματακια σας αλλα δεν εχω καταφερει ακομα να τ ανοιξω:oops::oops:

ΝΕΝΑΚΙ δικα σου νεα δεν εχω καταφερει να διαβασω ουτε τι κανει ο μικρουλης μας ουτε πως περνατε τιποτα ρε γμτ δεν προλαβαινω.....γυρησες στην δουλεια η λαθος καταλαβα??????

εμεις τα ιδια.....εγω καθε μερα που περνα ειμαι χειροτερα....στο νοσοκομειο γεννησα ειδα πρωτη φορα τα μωρα μου πονουσα υπεφερα και παλι δεν το εβαλα κατω ουτε συγκινηθηκα ουτε δακρυσα τιποτα.....και εδω και 3 μερες κλαιω ασταματητα...ειδικα την ωρα που χρησιμοποιω το θηλαστρο δεν σταματανε τα ματια μου αισθανομαι πολυ κουρασμενη και απογοητευμενη!!!

εδωσα τοσα λεφτα σε βιβλια αφιερωνα τοσο χρονο να ψαχνω να διαβαζω να προετοιμαζομαι και τι εχω καταφερει???μια τρυπα στο νερο.......οσες δεν εχουν ασχοληθει και δεν της νοιαζει τα καταφερνουν πολυ καλυτερα εγω τιποτα δεν εχω καταφερει εδινα και συμβουλες σε σας τρομαρα μου :evil::evil:

ΤΣΕΡΡΥ με ρωτησες τι μου ειπε η συμβουλος......η αληθεια ειναι πως αυτα που μου ειπε δεν μπορω να τα κανω......πχ να τους δινω γαλα μονο με συριγγα και οχι με μπιμπερο μα ειναι δυνατον καθε 3 ωρες που πεινανε και ξεσηκωνουν τον κοσμο εγω να δινω 90 ml με συριγγα???το ξερω οτι για να ξεκοψουν απο το μπιμπερο αυτο ειναι το σωστο αλλα δεν μπορω να το κανω...ισως αν ειχα 1 να το σκεφτομουν τωρα ομως δεν ειναι εφικτο......

τις calma δεν τις ηξερε καν δεν τις ειχε ξανακουσει

καποιο κλαιει .....:evil::evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

επισσης μου ειπε να τα βαζω στο στηθος καθε 2 ωρες την ημερα και καθε 2,5 τη νυχτα για μιση ωρα και μετα για 20 λεπτα θηλαστρο αυτο εσεις πως το βλεπετε με 2 μωρα????????γιατι εγω που τα υπολογισα δεν μου βγαινει σε ωρες πρεπει να ειμαι μονιμα η με μωρο στο στηθος η με θηλαστρο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

γενικα ομως δεν προλαβαινω να κοιμηθω για παραδειγμα απο την Κυριακη στις 10 το βραδυ μεχρι την Δευτερα στις 10 ειχα κοιμηθει 3 ωρες μετα κοιμηθηκα 6 σημερα το πρωι και 8 ξυπνησα.....εν τω μεταξυ μου ειπε να βαζω το μωρο στο στηθος και να ειμαι ορθια και να περπαταω...γενικα απο πριν βγουμε απο το νοσοκομειο κατι με επιασε στην μεση και στην πλατη ποναω αφορητα και συνεχιζω τα voltaren υποθετα σκεφτητε λοιπον τωρα που ειμαι ολη μερα κι ολη νυχτα με καποιο απο τα μωρα αγκαλια και ορθια να κανω βολτες εχω καμπουριασει και η πλατη μου δεν ισιωνει αφου ο αντρας μου μου λεει πως εχει κοντυνει ετσι???ετσι θα μεινεις για ολη σου την ζωη??:shock::shock::shock:

και πονοι φρικτοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κ ναι μπηκα πρωι να σας διαβασω αφου ειμαι σπιτι. Μια νυχτα μαρτυριο.απ τις 2 ξυπνια να παλευω να κοιμηθω κ να μη μπορω απ το αγχος. Κ να σκεφτομαι τα παντα κ να κλαιω κ το ματι γαριδα. Στις 10 νυχτες πλεον μονο τις 3 κοιμαμαι. Δεν παω καλα.

Τουλαχιστον καντουλα εσυ εχεις κ λογο!

http://www.welovebabies.gr/index.php?option=com_findastic&cat=838#/index.php?option=com_findastic&product_type=1&cat=838&O=MK

Μέχρι 1η Απριλίου είναι η προσφορά!!!Συμφέρει!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

επισσης μου ειπε να τα βαζω στο στηθος καθε 2 ωρες την ημερα και καθε 2,5 τη νυχτα για μιση ωρα και μετα για 20 λεπτα θηλαστρο αυτο εσεις πως το βλεπετε με 2 μωρα????????γιατι εγω που τα υπολογισα δεν μου βγαινει σε ωρες πρεπει να ειμαι μονιμα η με μωρο στο στηθος η με θηλαστρο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

γενικα ομως δεν προλαβαινω να κοιμηθω για παραδειγμα απο την Κυριακη στις 10 το βραδυ μεχρι την Δευτερα στις 10 ειχα κοιμηθει 3 ωρες μετα κοιμηθηκα 6 σημερα το πρωι και 8 ξυπνησα.....εν τω μεταξυ μου ειπε να βαζω το μωρο στο στηθος και να ειμαι ορθια και να περπαταω...γενικα απο πριν βγουμε απο το νοσοκομειο κατι με επιασε στην μεση και στην πλατη ποναω αφορητα και συνεχιζω τα voltaren υποθετα σκεφτητε λοιπον τωρα που ειμαι ολη μερα κι ολη νυχτα με καποιο απο τα μωρα αγκαλια και ορθια να κανω βολτες εχω καμπουριασει και η πλατη μου δεν ισιωνει αφου ο αντρας μου μου λεει πως εχει κοντυνει ετσι???ετσι θα μεινεις για ολη σου την ζωη??:shock::shock::shock:

και πονοι φρικτοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βρε κοριτσάκι μου δεν κάνεις καλό ούτε στον εαυτό σου ούτε στα μωρά σου και δεν τα ευχαριστιέσαι με τόση ταλαιπωρία και νευρά....:(

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Ο λόγος που δεν πήρα μάρσιππο. Πίστευα πως ακόμα και έτσι δεν θα μπορώ να πάω πολύ μακριά και τώρα σιγουρεύτηκα. Όντως ένα χρόνο πριν είμασταν έγκυες και δεν το ξέραμε αλλά ελπίζαμε. Εγώ θυμάμαι που το σουτιέν μου έφευγε από εδώ και από εκεί και μετά έβαλα ένα με τέλεια εφαρμογή και εκεί τα ίδια. Και όμως δεν πήγε το μυαλό μου! Μόνο οταν έκανα τη χοριακή και είδα πως ήμουν έγκυος άρχισα να καταλαβαίνω το λόγο.

Δε λες που δεν παρήγγειλα και εγώ το baba sling που μου είχε κολλήσει...αυτόν που εχω μου τον έδωσε η ξαδερφη μου και τον έβαλα πρώτη φορά έξω τον εδα χρησιμοποιησει μόνο μέσα στο σπίτι.....αλλά τα μωρά μας δεν είναι για μαρσιπο ζωή να'χουν!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

λιλι χαχα ειδες συζητηση που την πιασαμε πρωι πρωι? :tongue::tongue::tongue:

καντυ μου κοιμηθηκες 6 κ ξυπνησες 8??? ρε χαρα μου πολυ ταλαιπωρησε κ αυτα που λεει η συμβουλος δεν γινονται με 2 μωρα δεν βγαινει!!! μην θυμωσεις αλλα μηπως να σταματουσες τις προσπαθειες??? αυτες τις ωρεςπου εισαι με τα μωρα στο στηθος θα ξεκουραζεσαι. αφου δεν το θελουν κ αυτα ταλαιπωρουνται κ εσυ βασιλισα μου:(δεν το πιανουν γτ δεν το θελουν η δεν μπορουν επειδη η θηλη ειναι κρυμενη?

83tdp2.pngcWE4p3.png

λιλι χαχα ειδες συζητηση που την πιασαμε πρωι πρωι? :tongue::tongue::tongue:

καντυ μου κοιμηθηκες 6 κ ξυπνησες 8??? ρε χαρα μου πολυ ταλαιπωρησε κ αυτα που λεει η συμβουλος δεν γινονται με 2 μωρα δεν βγαινει!!! μην θυμωσεις αλλα μηπως να σταματουσες τις προσπαθειες??? αυτες τις ωρεςπου εισαι με τα μωρα στο στηθος θα ξεκουραζεσαι. αφου δεν το θελουν κ αυτα ταλαιπωρουνται κ εσυ βασιλισα μου:(δεν το πιανουν γτ δεν το θελουν η δεν μπορουν επειδη η θηλη ειναι κρυμενη?

εχει αρχισει και η μανα μου σιγα σιγα να λεει πως εεε κι αυτα που δεν θηλασαν τι επαθαν εγω δεν ξερω να εχουν παθει κατι μια χαρα μεγαλωσαν!!!

και η απαντηση μου.......''σκεφτομαι να παμε για καποιες μερες Θεσ/νικη να νοικιασουμε ξενοδοχειο και να παω σε μια συμβουλο που μπορει να με βοηθησει''!!!!!!τους σηκωθηκαν τα μαλλια:shock::shock::shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εχει αρχισει και η μανα μου σιγα σιγα να λεει πως εεε κι αυτα που δεν θηλασαν τι επαθαν εγω δεν ξερω να εχουν παθει κατι μια χαρα μεγαλωσαν!!!

και η απαντηση μου.......''σκεφτομαι να παμε για καποιες μερες Θεσ/νικη να νοικιασουμε ξενοδοχειο και να παω σε μια συμβουλο που μπορει να με βοηθησει''!!!!!!τους σηκωθηκαν τα μαλλια:shock::shock::shock:

χαρα μου νομιζω πως ταλαιπωρησε ετσι καιεσυ και τα μωρακια τελικα δεν μου απαντησες δεν προσπαθουν καν να το πιασουν η προσπαθουν κ δεν μπορουν?

83tdp2.pngcWE4p3.png

λιλι μ εσυ δεν ειχες βαλει κ μια σελιδα με ρουχαλακια???

Ναι Μαριούλα μου τα next!!

http://www.nextdirect.com/gr/en/home

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...