Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και από τον συννεφιασμενο Πειραιά!!! Μαρμιν όρθια και στην εκκλησία ήμουν!!! Δεν έμεινα πολύ όπως το είπες πηγα να ευχαριστησω τη Χάρη της που μου χάρισε το θαυματάκι μου!!! Όντως πέρσι έκλαιγα και Τη παρακαλούσα να μην αδιαθετησω και έτσι έγινε!!! Εχω το καψουρακι αγκαλιά μου και ακόμα μου μοιάζει όνειρο!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημέρα και από τον συννεφιασμενο Πειραιά!!! Μαρμιν όρθια και στην εκκλησία ήμουν!!! Δεν έμεινα πολύ όπως το είπες πηγα να ευχαριστησω τη Χάρη της που μου χάρισε το θαυματάκι μου!!! Όντως πέρσι έκλαιγα και Τη παρακαλούσα να μην αδιαθετησω και έτσι έγινε!!! Εχω το καψουρακι αγκαλιά μου και ακόμα μου μοιάζει όνειρο!!

Ο λόγος που δεν πήρα μάρσιππο. Πίστευα πως ακόμα και έτσι δεν θα μπορώ να πάω πολύ μακριά και τώρα σιγουρεύτηκα. Όντως ένα χρόνο πριν είμασταν έγκυες και δεν το ξέραμε αλλά ελπίζαμε. Εγώ θυμάμαι που το σουτιέν μου έφευγε από εδώ και από εκεί και μετά έβαλα ένα με τέλεια εφαρμογή και εκεί τα ίδια. Και όμως δεν πήγε το μυαλό μου! Μόνο οταν έκανα τη χοριακή και είδα πως ήμουν έγκυος άρχισα να καταλαβαίνω το λόγο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Μαριούλα μου αυτό εννοώ κι εγώ! Αυτή δεν είναι μέθοδος αντισύλληψης κ πέρα από την πλάκα εσύ ειδικά θα έπρεπε να προσέχεις περισσότερο μετά από δύο τόσο κοντινές καισαρικές. Βέβαια αυτό δε σημαίνει πως είσαι έγκυος αλλά πριν τρέχουμε και δεν φτάνουμε καλύτερα να το ξαναδείτε το θεματάκι. Κι εμένα ο άντρας μου δεν φοράει προφυλακτικό αλλά με εμάς είναι διαφορετικά.
Η διακεκομμένη συνουσία αφορά στην απόσυρση του πέους από τον κόλπο πριν την εκσπερμάτιση. Πρόκειται για την πιο παλαιά αντισυλληπτική μέθοδο . Η μέθοδος απαιτεί πείρα και επαρκή αυτοέλεγχο από τον άνδρα. Αξίζει όμως να σημειωθεί πως οι εκκρίσεις του πέους πριν από την εκσπερμάτιση, που σκοπό έχουν να συμπληρώσουν την λίπανση του κόλπου κατά την ερωτική πράξη, μπορεί να περιέχουν μέχρι και 50.000 σπερματοζωάρια. Έτσι αν και οι πιθανότητες σύλληψης με αυτό τον αριθμό είναι μικρές, είναι υπαρκτές.

πωπω καπως ετσι την παταω εγω... τι λες να κανω? προφυλακτικο δεν μας αρεσει και το χαπακωμα δεν το θελω ουτε κ αυτο..........μηπως κανενα σπιραλ???:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Η διακεκομμένη συνουσία αφορά στην απόσυρση του πέους από τον κόλπο πριν την εκσπερμάτιση. Πρόκειται για την πιο παλαιά αντισυλληπτική μέθοδο . Η μέθοδος απαιτεί πείρα και επαρκή αυτοέλεγχο από τον άνδρα. Αξίζει όμως να σημειωθεί πως οι εκκρίσεις του πέους πριν από την εκσπερμάτιση, που σκοπό έχουν να συμπληρώσουν την λίπανση του κόλπου κατά την ερωτική πράξη, μπορεί να περιέχουν μέχρι και 50.000 σπερματοζωάρια. Έτσι αν και οι πιθανότητες σύλληψης με αυτό τον αριθμό είναι μικρές, είναι υπαρκτές.

πωπω καπως ετσι την παταω εγω... τι λες να κανω? προφυλακτικο δεν μας αρεσει και το χαπακωμα δεν το θελω ουτε κ αυτο..........μηπως κανενα σπιραλ???:rolleyes:

κάπου εδώ θα έπρεπε να λέει ότι απαγορεύεται αυτή η μέθοδος σε άντρες μικρής ηλικίας :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κάπου εδώ θα έπρεπε να λέει ότι απαγορεύεται αυτή η μέθοδος σε άντρες μικρής ηλικίας :rolleyes:
χαχα ναι ξεχασαν να το γραψουν:tongue:αληθεια εσυ για ποτε σκεφτεσαι χαρα μου να προσπαθησεις για δευτερο???

83tdp2.pngcWE4p3.png

χαχα ναι ξεχασαν να το γραψουν:tongue:αληθεια εσυ για ποτε σκεφτεσαι χαρα μου να προσπαθησεις για δευτερο???

Μαράκι μου εμείς δεν πρόκειται να πάρουμε προφυλάξεις ούτε αντισυλληπτικό ούτε διακοπτόμενη ούτε τίποτα. Απλά θα κάνω αυτό που είπε και η γυναικολόγος μου. Αφού μου έρθει η περίοδος θα το προσπαθήσουμε για κανένα οχτάμηνο μόνοι μας κ αν δεν μάλλον θα πάρω πάλι κλομιφαίν αλλά ίσως δεν κάνω σπερματέγχυση αλλά μόνοι μας. Για σένα έχω κάτι ακόμα γιατί μην κοιτάς εμάς δεν μας παίρνει να περιμένουμε τόσο πολύ. Δείξε λοιπόν αυτό στον άντρα σου

http://www.hatzirafail.gr/antisyllipsi

μπας και αλλάξει γνώμη γιατί έχει και παρενέργειες αυτή η μέθοδος.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια χαθηκε και η κορινα μας η μου φαινεται?

Αμάν καλά λες! Νομίζω όμως ότι την έχω "δει" στο σκάιπ. Αν την ξαναπετύχω θα της στείλω μνμ

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαράκι μου εμείς δεν πρόκειται να πάρουμε προφυλάξεις ούτε αντισυλληπτικό ούτε διακοπτόμενη ούτε τίποτα. Απλά θα κάνω αυτό που είπε και η γυναικολόγος μου. Αφού μου έρθει η περίοδος θα το προσπαθήσουμε για κανένα οχτάμηνο μόνοι μας κ αν δεν μάλλον θα πάρω πάλι κλομιφαίν αλλά ίσως δεν κάνω σπερματέγχυση αλλά μόνοι μας. Για σένα έχω κάτι ακόμα γιατί μην κοιτάς εμάς δεν μας παίρνει να περιμένουμε τόσο πολύ. Δείξε λοιπόν αυτό στον άντρα σου

http://www.hatzirafail.gr/antisyllipsi

μπας και αλλάξει γνώμη γιατί έχει και παρενέργειες αυτή η μέθοδος.

για ποια παρενεργια ακριβως λες μαρμιν μου?

83tdp2.pngcWE4p3.png

χαχαχα Μαριούλα καλά λες ποιά από όλες;

Αρχικά εννοούσα αυτήν "Όταν χρησιμοποιείται για πολύ καιρό μπορεί να προξενήσει στον άνδρα πρόωρη εκσπερμάτωση και στη γυναίκα ψυχρότητα".

Αλλά εσένα ειδικά νομίζω σε αφορά και αυτή

" Το ποσοστό αποτυχίας της μεθόδου ανέρχεται από 20-30 κυήσεις ανά 100 γυναίκες / έτη."

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...