Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Εγώ σήμερα πηγα εκκλησία με το καψουρακι το πρωί και έκανα ένα τραγικό λάθος πηγα με τα πόδια και το καψουρακι στο μαρσιπο... Ζωή να'χει το παλικάρι μου αλλά πάει η μέση μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ Λίλι μου είναι πολύ βαριά τα μωρά μας για τόσο δρόμο κ εκεί όρθια ήσουν; Κι εμείς πήγαμε αλλά με το αμάξι και από εκεί με το καρότσι. Θα πηγαίναμε καροτσάδα αλλά φοβήθηκα μη μας πιάσει καμιά βροχή στο δρόμο και έτσι πήρα κ το αμάξι. Και καλά έκανα γιατί ήταν και η φιλενάδα με το κοριτσάκι το άρρωστο το οποίο παρεμπιπτόντως είναι ακόμα νοσοκομείο και δεν προβλέπεται να βγαίνει και την πήγα σπίτι να δει το άλλο της παιδάκι. Ήθελε να πάρει ταξί αλλά δεν την άφησα. Χαχα κορίτσια κάτι πάιζει μέσα στην κοιλιά μου μάλλον τα έντερα; δεν ξέρω αλλά έκανε σαν τα φτερουγίσματα που είχαμε στην αρχή της εγκυμοσύνης :tongue::tongue: Εκείνα έκανα αμάν να τα νιώσω που να ήξερα ότι θα έμεναν και μετά:tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Ax Margi αλήθεια σου λέω θέλω να μείνει όπως τώρα που είναι συνέχεια γελαστός και χαρούμενος κ σπάνια γκρινιάζει και πάντα υπάρχει λόγος δηλαδή ή θα νυστάζει ή θα πεινάει ή όπως χθες που έκανε κακάκια κ ήταν για λίγη ώρα ανήσυχος. Πάντως σήμερα είχε πολύ καλή διαγωγή. Όταν πήγαμε τον έπαιξε ο νονός και μετά η νονά και γελούσε συνέχεια. Εννοείται ότι πήγε φαγωμένος. Στις 12,30 κοιμήθηκε στο καρότσι του. Ξύπνησε 1:15 έφαγε έκανε κακάκια έπαιξε πάλι και στις 2,30 κοιμήθηκε μέχρι τις 5,10. Εμείς στο διάστημα αυτό φάγαμε μεσημεριανό, ήπιαμε μετά το κρασάκι μας, φάγαμε γλυκάκι κ αυτός όταν ξύπνησε ενώ είχε περάσει τετράωρο από την ώρα φαγητού αντί να κλαίει γιατί πεινούσε καθόταν στην αγκαλιά μου ήσυχος. Η νονά του κάτι μας έλεγε και να έβλεπες πως την κοιτούσε. Σα να συμμετείχε στη συζήτηση. Και μετά άρχισε να τη γελάει. Μετά ο νονός έκανε έναν ήχο με το στόμα του και αυτός τον κοίταζε με ανοιχτό στόμα κ γύριζε τη γλώσσα σα να ήθελε να το κάνει και αυτός. Χαχαχα πολύ γελάσαμε. Η Παναγίτσα μας έκανε πέρσι στη γιορτή της (του Ευαγγελισμού) το καλύτερο δώρο. Και φέτος πήγαμε να την ευχαριστήσουμε. Ειλικρινά πριν ένα χρόνο ακριβώς την παρακαλούσα να είμαι έγκυος και να το μάθω σε λίγες μέρες κ πως θα είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα. Και όντως το θαύμα έγινε κ τώρα το έχω αγκαλιά κ δεν το πιστεύω ακόμα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχα μαρμιν μ κ εγω τα εχω αυτα τα φτερουγισματα μερες τωρα γενικα ειμαι κατα φαντασια εγκυος:tongue:

χαχαχα Μαριούλα με τη μόνη διαφορά ότι τα δικά σου μπορεί όντως να είναι φτερουγίσματα εγκυμοσύνης ενώ τα δικά μου όχι! χαχαχα! Όταν θα έχεις και κατά φαντασίαν κλωτσιές πάνε για έναν υπέρηχο. :tongue::tongue::tongue: χαχαχα χαχαχα χαχαχα!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Βρέ και κουβέρτα είχα μαζί και σεντονάκι και μπλούζα σωστή φορούσα αλλά είχε πολύ κόσμο και το καψουράκι νευριάζει αλλιώς σιγά μη έκανα τόσο δρόμο...και φυσικά έχει καφετέριες και καθόμασταν μια χαρά σε γωνίτσα αλλά .....πολλά νεύρα το καψουράκι μοιάζει στον μπαμπά του για να φάει θέλει ησυχία:evil::evil::evil:

χαχαχα Λίλι το καψουράκι είναι και καψωνάκι ε; :tongue::tongue::tongue: Ο δικός μου πάλι βυζί να είναι και τρώει και κρεμασμένος ανάποδα αρκεί να μπορεί να το πιάσει :tongue::tongue::tongue: Το μόνο κακό επειδή είναι κουτσομπόλης μόλις περνούσε η πρώτη πείνα θα χάζευε τα πάντα γύρω γύρω και θα κάναμε γεύμα μετά διαλειμμάτων :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

χαχαχα Μαριούλα με τη μόνη διαφορά ότι τα δικά σου μπορεί όντως να είναι φτερουγίσματα εγκυμοσύνης ενώ τα δικά μου όχι! χαχαχα! Όταν θα έχεις και κατά φαντασίαν κλωτσιές πάνε για έναν υπέρηχο. :tongue::tongue::tongue: χαχαχα χαχαχα χαχαχα!!

χαχα γιατι δηλαδη μαρμιν μου εμενα μπορει να ειναι κ εσενα οχι??? και οι 2 φυλαγομαστε σωστα? παντως αν θα εχω και κατα φαντασιαν κλωτσιες ε τοτε ναι θα κανω υπερηχο:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

χαχα γιατι δηλαδη μαρμιν μου εμενα μπορει να ειναι κ εσενα οχι??? και οι 2 φυλαγομαστε σωστα? παντως αν θα εχω και κατα φαντασιαν κλωτσιες ε τοτε ναι θα κανω υπερηχο:tongue:

Και οι δύο δε φυλαγόμαστε θες να πεις. Η διαφορά μας είναι πως εσύ πιστεύεις ότι φυλάγεσαι :tongue::tongue: Τεσπα. Εμένα η γυναικολόγος μου είπε πως για τρεις μήνες είμαι καλυμμένη χωρίς προφυλάξεις (δεν ξέρω πως το κατάλαβε) δηλαδή μέχρι μέσα Απρίλη. Ακόμη όμως και αν υποθέσουμε πως έπεσε έξω και είμαι έγκυος πάλι θα ήταν πολύ νωρίς για φτερουγίσματα. Σκέψου πως μέχρι τέλη Γενάρη δεν είχα καθαρίσει ακόμα τελείως από τα λόχεια. Ε σε ένα μήνα δε θα ένιωθα και φτερουγίσματα.:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Και οι δύο δε φυλαγόμαστε θες να πεις. Η διαφορά μας είναι πως εσύ πιστεύεις ότι φυλάγεσαι :tongue::tongue: Τεσπα. Εμένα η γυναικολόγος μου είπε πως για τρεις μήνες είμαι καλυμμένη χωρίς προφυλάξεις (δεν ξέρω πως το κατάλαβε) δηλαδή μέχρι μέσα Απρίλη. Ακόμη όμως και αν υποθέσουμε πως έπεσε έξω και είμαι έγκυος πάλι θα ήταν πολύ νωρίς για φτερουγίσματα. Σκέψου πως μέχρι τέλη Γενάρη δεν είχα καθαρίσει ακόμα τελείως από τα λόχεια. Ε σε ένα μήνα δε θα ένιωθα και φτερουγίσματα.:P

χαρα μου οταν λεω φυλαγομαι εννοω βγαινει εξω για να.... αλλα δεν φοραει προφυλακτικο γτ δεν του αρεσει αλλα αν σκεφτεις οτι και τα 2 μου παιδια τα επιασα ενω φαλαγομουν ετσι τοτε μαλλον κατι δεν παει καλα:rolleyes: εμενα παντως χαρα μ ο γυναικολογος μου μου ειπε κ αποκληστικα να θηλαζω μπορει αν μην εχω καθολου περιοδο χωρις ομως αυτο να σημαινει πως δεν μπορω να μεινω εγκυος

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

χαρα μου οταν λεω φυλαγομαι εννοω βγαινει εξω για να.... αλλα δεν φοραει προφυλακτικο γτ δεν του αρεσει αλλα αν σκεφτεις οτι και τα 2 μου παιδια τα επιασα ενω φαλαγομουν ετσι τοτε μαλλον κατι δεν παει καλα:rolleyes: εμενα παντως χαρα μ ο γυναικολογος μου μου ειπε κ αποκληστικα να θηλαζω μπορει αν μην εχω καθολου περιοδο χωρις ομως αυτο να σημαινει πως δεν μπορω να μεινω εγκυος

κι εμένα το ίδιο αλλά για τους τρεις μήνες από τότε που πήγα μου είπε οτι είμαι καλυμμένη. Μετά προφυλάξεις.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαριούλα μου αυτό εννοώ κι εγώ! Αυτή δεν είναι μέθοδος αντισύλληψης κ πέρα από την πλάκα εσύ ειδικά θα έπρεπε να προσέχεις περισσότερο μετά από δύο τόσο κοντινές καισαρικές. Βέβαια αυτό δε σημαίνει πως είσαι έγκυος αλλά πριν τρέχουμε και δεν φτάνουμε καλύτερα να το ξαναδείτε το θεματάκι. Κι εμένα ο άντρας μου δεν φοράει προφυλακτικό αλλά με εμάς είναι διαφορετικά.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...