Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημερα...

ΜΑΡΙΟΥΛΑ μου αυτο ακριβως μου ειπε και η συμβουλος οτι εχουν παθει συγχυση θηλων.....το θεμα ομως πιο ειναι...εχθες το βραδυ ο μπεμπης δεν ειχε χορτασει και δεν κοιμοταν οποτε τον παιρνω κι εγω αγκαλια τον βαζω στο στηθος και εκανα βολτες σε ολο το σπιτι....οπως μου ειπε η συμβουλος.....το μωρο αρχισε να νευριαζει και σιγα σιγα να κλαιει ωσπου φτασαμε στο σημειο να κλαιει ασταματητα απο τις 11.30 εως τις 4 το πρωι ασταματητα ομως και να μην ξερουμε τι να τον κανουμε.....

αυτο το μηνυμα ξεκινησα να το γραφω στις 8.45

ααααα θυμαστε που σας ελεγα οτι θα ερθουν οι κουμπαροι του αντρα μου να βρουν σπιτι για να μετακομισουν???εεε ηρθαν σημερα οποτε εχουμε και επισκεψεις:D:D

Και θα μείνουν σε εσάς????????????????????????????

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα...

ΜΑΡΙΟΥΛΑ μου αυτο ακριβως μου ειπε και η συμβουλος οτι εχουν παθει συγχυση θηλων.....το θεμα ομως πιο ειναι...εχθες το βραδυ ο μπεμπης δεν ειχε χορτασει και δεν κοιμοταν οποτε τον παιρνω κι εγω αγκαλια τον βαζω στο στηθος και εκανα βολτες σε ολο το σπιτι....οπως μου ειπε η συμβουλος.....το μωρο αρχισε να νευριαζει και σιγα σιγα να κλαιει ωσπου φτασαμε στο σημειο να κλαιει ασταματητα απο τις 11.30 εως τις 4 το πρωι ασταματητα ομως και να μην ξερουμε τι να τον κανουμε.....

αυτο το μηνυμα ξεκινησα να το γραφω στις 8.45

ααααα θυμαστε που σας ελεγα οτι θα ερθουν οι κουμπαροι του αντρα μου να βρουν σπιτι για να μετακομισουν???εεε ηρθαν σημερα οποτε εχουμε και επισκεψεις:D:D

στο διαστημα αυτο εδωσες καθολου ξενο???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Και θα μείνουν σε εσάς????????????????????????????

ειπαν να πανε σε ξενοδοχειο και καναμε τους μ@λ@κες.....οκ ντρεπομαι αλλα δεν γινεται να τους φιλοξενησουμε και για υπνο.....η μαμα μου εχει κοιμηθει απο τις 7.15 μεχρι τις 8 με 45 λεπτα υπνο δεν μπορω να τις πω ελα κοιμησου αποψε στο σαλονι για να τους βαλω στο δωματιο σου....ηδη μαγειρευει για φανε εδω:(:(

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εννοειται αν δεν τους εδινα θα ετρωγαν εμενα ...........αφου απο το στηθος βγαζω μονο 50-60 καθε 3 ωρες

και που εφαγε παλι εκλαιγε???ελεγα μηπως εκλαιγε επειδη ηθελε να φαει...λες να ειχε κολυκους?? η μαμα μενει μαζι σας? ωραια χρειαζεσαι βοηθεια χαρα μου με 2 μωρακια

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Ρε καντυ εισαι ηρωας! Δηλ περνατε αυτο που περνατε κ εχεις κ επισκεψεις? Κ αυτοι ηρθανε σε φρεσκοχειρουργημενη γυναικα λεχωνα με 2 μωρα κ φανταζομαι οτι τους ειπατε για χτες το βραδυ κ θα φανε μεσημερι εκει?

Ε οχι προτιμω να μαι αφιλοξενη!

εε ειπαν οι ανθρωποι να φανε εξω αλλα το θεωρησα ντροπη να τους αφησω...ηδη ο αντρας μου εχει φυγει απο τις 9 το πρωι πηγε με τον κουμπαρο του να παρουσιαστει πρωτη μερα στην δουλεια η κουμπαρα εμεινε εδω και τωρα φυγανε μαζι να τους παει για σπιτι

ΜΑΡΙΟΥΛΑ του εδινα γαλα συνεχεια ανα μια ωρα ετρωγε 30 ml ξενο...δεν πεινουσε απλα επειδη ειναι πολυ ηρεμος και δεν κλαιει τον παιδεψα παραπανω στο στηθος και του βγηκε πολυ εκνευρισμος ενω η μικρη τσαντιζεται αμεσως και δεν δεχεται τετοια πειραματα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εε ειπαν οι ανθρωποι να φανε εξω αλλα το θεωρησα ντροπη να τους αφησω...ηδη ο αντρας μου εχει φυγει απο τις 9 το πρωι πηγε με τον κουμπαρο του να παρουσιαστει πρωτη μερα στην δουλεια η κουμπαρα εμεινε εδω και τωρα φυγανε μαζι να τους παει για σπιτι

ΜΑΡΙΟΥΛΑ του εδινα γαλα συνεχεια ανα μια ωρα ετρωγε 30 ml ξενο...δεν πεινουσε απλα επειδη ειναι πολυ ηρεμος και δεν κλαιει τον παιδεψα παραπανω στο στηθος και του βγηκε πολυ εκνευρισμος ενω η μικρη τσαντιζεται αμεσως και δεν δεχεται τετοια πειραματα

αχ το γλυκουλι μου θυμωσε:P χαρα μου προσπαθησε το οσο μπορεις θα τα καταφερεις!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

ειπαν να πανε σε ξενοδοχειο και καναμε τους μ@λ@κες.....οκ ντρεπομαι αλλα δεν γινεται να τους φιλοξενησουμε και για υπνο.....η μαμα μου εχει κοιμηθει απο τις 7.15 μεχρι τις 8 με 45 λεπτα υπνο δεν μπορω να τις πω ελα κοιμησου αποψε στο σαλονι για να τους βαλω στο δωματιο σου....ηδη μαγειρευει για φανε εδω:(:(
Και καλά κάνατε μη νιώθεις άσχημα και που θα φάνε εκεί πολύ είναι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες! Ευχομαι του χρόνου τέτοιο καιρό να είμαστε όλες καλά, να έχουμε γερά τα μωράκια μας και τα κοριτσάκια που προσπαθούν να τα καταφέρουν σύντομα και του χρόνου να έχουν παιδάκια!

Τσέρυ μου, για σένα και για μένα εύχομαι να έχουμε καλή γέννα και να γεννηθούν καλα τα κοριτσάκια μας! Μακάρι μέχρι να γεννήσω να μας έχουν ανακοινωθεί εγκυμοσύνες και από άλλα κορίτσια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Κάντυ, πολύ στενοχωριέμαι που είσαι σε αυτή την κατάσταση! Τα μωρά δεν έχουν πιάσει καθόλου μα καθόλου στήθος μέχρι τώρα; Ο,τι έχουν πιει από μητρικό δηλ γαλά το ήπιαν από μπιμπερό;

Το ίδιο έπαθε και μία γνωστή μου με το μωρό της! Αυτή γέννησε το Φλεβάρη και το μωρό της δεν ήθελε με τίποτα να πιάσει στήθος! Να σου πω την αλήθεια, όταν το άκουσα, φάνηκα πολύ επιφυλακτική και θεώρησα ότι δεν το πάλεψε όσο έπρεπε, αλλά τώρα που σε ακούω και που ξέρω πόσο πολύ το θες, αρχίζω να την πιστεύω την κοπέλα!

Εγώ δεν ξέρω τι να σε συμβουλέψω! Συμφωνώ με τη Νένα πως δεν χάλασε ο κόσμος να δώσεις γάλα σε σκόνη και να αρμέγεσαι συχνά, να προσπαθείς όσο μπορείς μήπως και τα καταφέρεις, αλλά όχι και να τρελαθείς κιόλας!

Οσο για τους κουμπάρους, συμφωνώ με την Πέπσι! Ουτε βδομάδα δεν έχεις που βγήκες από το νοσοκομείο, έχεις δυο μωρά, είσαι χειρουργημένη, ούτε την πρόσκληση για φαγητό δεν θα έπρεπε να δεχτουν! Εσεις το λέτε από ευγένεια, ο άλλος όμως πρέπει να καταλαβαίνει μέχρι πού φτάνουν τα όριά του!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρμιν, βρήκα κι άλλη κοπέλα που παίρνει το νεογέννητο μωράκι στο κρεβάτι για να το θηλάζει τα βράδια!

Κι αυτή φοβόταν πάρα πολύ αλλά έχει ξεκινήσει και την βολεύει! Είναι η Δομνίνα και μιλάω μαζί της στο "περί ανέμων και υδάτων".

Ανησυχεί λιγο για αυτό που κάνει γιατί φοβάται, αλλά εγώ της είπα και για σένα!

Αν θες έλα στο περί ανέμων και υδάτων ( είναι στα χαλαρά καφέ) να της πεις όλα όσα έμαθες τόσο καιρό!!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καντυ προσπαθησε το οσο ειναι εκει κ η μαμα σου κ σε βοηθαει....στο κατω κατω κανεςι οτι μπορεις αλλα κι αν δεν γινει δεν εγινε ρε κοριτσι, τουλαχιστον εχεις την συνειδηση σου καθαρη οτι προσπαθησες και δεν γινοταν.....

αληθεια η συμβουλος τι σου ειπε???οτι δεν θα επρεπε να δωσεις ξενο στο νοσοκομειο?

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Διπλη γιορτή σήμερα! Εμείς το ζαντίσαμε λίγο. Μας κάλεσαν οι νονοί για μπακαλιάρο σκορδαλιά. Φύγαμε 11 κ τέταρτο από το σπίτι φτάσαμε 12 παρά στους νονούς και φύγαμε από εκεί 5 και 20. Το μωρό μας υπέροχο. Τους γελούσε συνέχεια κ γκρίνιαξε λίγο μόνο τις δύο φορές που ήθελε νάνι. Τον έβαλα στο καρότσι του με λίγο κούνημα κοιμήθηκε αμέσως. Τελικά θα το βαφτίσει ο φίλος του άντρα μου με τον υιό του. Κάντυ συμφωνώ με όλες. Δε θα αρρωστήσεις κι όλας. Σίγουρα το μητρικό είναι το καλύτερο αλλά και αν δεν τα καταφέρεις τι να κάνουμε; Πάλεψε το όσο αντέχεις.

Μάρτζι μου σίγουρα θα μπω με την πρώτη ευκαιρία. Ήδη μπήκα και διάβασα λίγα. Η κοπέλα φαίνεται πολύ γλυκιά. Μου άρεσε πολύ η περιγραφή από τον τοκετό. Συγκινήθηκα ταμάλα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Διπλη γιορτή σήμερα! Εμείς το ζαντίσαμε λίγο. Μας κάλεσαν οι νονοί για μπακαλιάρο σκορδαλιά. Φύγαμε 11 κ τέταρτο από το σπίτι φτάσαμε 12 παρά στους νονούς και φύγαμε από εκεί 5 και 20. Το μωρό μας υπέροχο. Τους γελούσε συνέχεια κ γκρίνιαξε λίγο μόνο τις δύο φορές που ήθελε νάνι. Τον έβαλα στο καρότσι του με λίγο κούνημα κοιμήθηκε αμέσως. Τελικά θα το βαφτίσει ο φίλος του άντρα μου με τον υιό του. Κάντυ συμφωνώ με όλες. Δε θα αρρωστήσεις κι όλας. Σίγουρα το μητρικό είναι το καλύτερο αλλά και αν δεν τα καταφέρεις τι να κάνουμε; Πάλεψε το όσο αντέχεις.

Μάρτζι μου σίγουρα θα μπω με την πρώτη ευκαιρία. Ήδη μπήκα και διάβασα λίγα. Η κοπέλα φαίνεται πολύ γλυκιά. Μου άρεσε πολύ η περιγραφή από τον τοκετό. Συγκινήθηκα ταμάλα.

Marmin, το μωρό σας είναι αγγελάκι! Και μαλλον θα σας γίνει πολύ κοινωνικό!!!

Η Δομνίνα είναι φοβερό άτομο και παράδειγμα προς μίμηση για πολλά κορίτσια που προσπαθούν για μωρό! Το πάλεψε τόσο όσο δεν περναει από το μυαλό σου. Την έχω γνωρίσει από κοντά κι είναι πολύ γλυκός άνθρωπος! Τα κορίτσια εκεί πέρα είναι τα πρώτα που γνώρισα πριν χρόνια που έγινα μέλος στο παρεντς! Μαζί ξεκινήσαμε τις προσπάθειες και περάσαμε τόσα πολλά! Με την εγκυμοσύνη της Δόμνας σαν να άνοιξε ο δρόμος και για τις υπόλοιπες, όπως έγινε εδώ με την Μαριούλα!:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...