Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

εχω παραδοσει.........

μιλουσα 1 ωρα στο τηλ με συμβουλο θηλ........ειμαι τρομερα κουρασμενη κλεινουν τα ματια μου και κανω βολτες με το μωρο αγκαλια γυμνη τρεχουν τα γαλατα κολαει ολο το σπιτι που να τους πω σφουγγαριστε:shock::shock:

αν ξανακουσω γυναικα που επιανε το μωρο στο στηθος και αυτη εκοψε το γαλα θα την πνιξω

οσο δεν τα καταφερνω πεισμωνω περισσοτερο στο νοσοκομειο θα με πανε αλλα το γαλα μου δεν το κοβω......μηπως να αλλαξουμε μωρα????ετσι να μου φυγει ο καημος...ποιο πιανει καλυτερα??:(:(

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Kaντούλα περιμένουμε αύριο με αγωνία να μας πεις νεότερα και ελπίζω να είναι ευχάριστα! Πάντως είσαι τρομερή ακόμα και έτσι το πάτωμα σκέφτεσαι πώς θα σφουγγαριστεί; :tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ΤΣΕΡΡΥ μου εγω την ξερω την παναγιαμεγαλη η χαρη της!!!

ΜΑΡΓΚΙ να βαλετε ηλιακο ειναι τελειος!

ΠΕΠΣΗ μου καλυτερη ιδεα δεν ειναι αυτο που ειπες με τις κουρτινες?

ΚΑΝΤΥ μου μην σκεφτεσαι το σφουγγαρισμα ολα θα γινουν! χαρα μου μηπως εχουν παθει συγχηση θηλων τα μωρακια? πολλα μωρακια μετα απο μπιμπεροδεν θελουν στηθος, προσπαθουν κ δεν μπορουν να το πιασουν? η δεν μπαινουν καν στον κοπο??? ισως αν τα αφηνες ενα ελαχιστο να πεινασουν πιο πολυ???

83tdp2.pngcWE4p3.png

εχω παραδοσει.........

μιλουσα 1 ωρα στο τηλ με συμβουλο θηλ........ειμαι τρομερα κουρασμενη κλεινουν τα ματια μου και κανω βολτες με το μωρο αγκαλια γυμνη τρεχουν τα γαλατα κολαει ολο το σπιτι που να τους πω σφουγγαριστε:shock::shock:

αν ξανακουσω γυναικα που επιανε το μωρο στο στηθος και αυτη εκοψε το γαλα θα την πνιξω

οσο δεν τα καταφερνω πεισμωνω περισσοτερο στο νοσοκομειο θα με πανε αλλα το γαλα μου δεν το κοβω......μηπως να αλλαξουμε μωρα????ετσι να μου φυγει ο καημος...ποιο πιανει καλυτερα??:(:(

o συμβολος τι σου ειπε να κανεις χαρα μου???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημερα

Αχ Καντυ μου στεναχωριεμαι για σενα, βρε κοριτσι μου μακαρι να τα καταφερεις αλλα μην αρρωστησεις κιολας για να θηλασεις!!! Τοσες και τοσες δεν θηλαζουν απο αποψη οχι εσυ που προσπαθεις τοσο και με 2 μωρα μαλιστα.

Εγω σου ειπα οτι αν δεν καταφερνω να βγαζω αρκετο με το θηλαστρο και ανοιξει η δουλεια θα του δωσω και ξενο. Δεν ειναι χανω και ραντεβου στη δουλεια. Απο εβδομαδα πρεπει να δωσω 3000 μετρητα και κανα 12000 σε επιταγες για να αρχισουμε να φτιαχνουμε το μαγαζι. Οποτε δεν ειναι να καθομαι

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

λιλι παντως εσενα αν σου πει κανεις τιποτα

Παναγια η γαλακτοτροφουσα!!!μεγαλη η χαρη της...

69.jpg

αφου δεν με κρινει η Παναγια....δεν με νοιαζει κανενας και τιποτα!!!

Πολύ σωστά.....Μεγάλη η χάρη της!!!!

Τσερουλα ο πονοκεφαλος ηταν απ το μεσημερι απ τον ηλιο.μετα επιδεινωθηκε με τα κρασακια που ηπια κ μετα με τα ντεπον συνηλθα.

Μαρτζι αυτη τη κουβεντα καναμε κ μεις σημερα για τον ηλιακο να βαλουμε. Απλα δεν ξερω αν μπορουμε επειδη το νοικιαζουμε.ποσο ειναι το κοστος? Α λεγαμε να βαλουμε κ τεντα αλλα δεν ξερω μετα αυτα αν ξηλωνονται οταν φυγουμε απ το σπιτι

Ηλιακό να βάλετε όσες δεν έχετε και φυσικά μεταφέρεται πέπσι μου κορίτσια εγώ τον έβαλα Οκτώβριο και μαζί με 2 βρύσες που άλλαξα στο μπάνιο μου πήγαν 1000? χωρίς εργατικά γιατί μου τα έβαλε ο κουμπάρος μου με τον αδερφό μου τα υδραυλικάκια μου!!!;););)Πιστεύω θα κάνω απόσβεση μέχρι του χρόνου τον Οκτώβρη!!!

Τσέρρυ ωραία η εικόνα της Παναγίας που μας έβαλες και αποστωμοτικότατη. Πάντως Λίλι εγώ νομίζω πως θα είχα προνοήσει να φορέσω κάτι που να μπορώ να θηλάσω και θα είχα και κουβερτούλα του μωρού οπωσδηποτε μαζί μου ανεξαρτήτως καιρού. Για παράδειγμα φανελάκι από μέσα και μπλούζα χωρίς ανοιχτό λαιμό. Θα καθόμουν κάπου αναπαυτικά και θα έβαζα τον άντρα μου να κρατάει την κουβέρτα και να με καλύπτει ώσπου να πιάσει το μωρό το στήθος μετά θα έριχνα την κουβερτούλα από επάνω να μας σκεπάζει και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Γιατί για να κάνω χιλιόμετρα στο αυτοκίνητο δεν είμαστε τώρα ;)

Βρέ και κουβέρτα είχα μαζί και σεντονάκι και μπλούζα σωστή φορούσα αλλά είχε πολύ κόσμο και το καψουράκι νευριάζει αλλιώς σιγά μη έκανα τόσο δρόμο...και φυσικά έχει καφετέριες και καθόμασταν μια χαρά σε γωνίτσα αλλά .....πολλά νεύρα το καψουράκι μοιάζει στον μπαμπά του για να φάει θέλει ησυχία:evil::evil::evil:

εχω παραδοσει.........

Χαχαχαχα α ρε κάντυ γελάμε με τον καημό σου αλλά πραγματικά έτσι όπως τα λές απλά δεν υπάρχεις ....πιστεύω σε εσένα πατρίδααααααα θα τα καταφέρεις!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

DSC05425.jpgΓιορτάζουμε σήμερα 25 Μαρτίου, ημέρα του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας ημών Θεοτόκου, ας πούμε λίγα λόγια:

Σήμερα γιορτάζουμε το χαρμόσυνο μήνυμα της Θείας ενσάρκωσης, από τον Αρχάγγελο Γαβριήλ στη Θεοτόκο μας.

Το γεγονός αυτό μας το περιγράφει ο Άγιος και Ευαγγελιστής Λουκάς στο Ευαγγέλιό του (κεφ. Α' στίχ. 26-38).

Την ήμερα αυτή, ο Αρχάγγελος Γαβριήλ παρουσιάστηκε στην Παρθένο Μαρία, στη Ναζαρέτ και Της ανήγγειλε ότι θα γεννήσει το Σωτήρα του κόσμου, τον Ιησού Χριστό, και όταν η Παρθένος αναρωτήθηκε πώς ήταν δυνατό να συλλάβει χωρίς άνδρα, ο Αρχάγγελος της απάντησε ότι «το Άγιο Πνεύμα θα έλθει σε σένα και η Δύναμη του Υψίστου θα σε επισκιάσει». Τότε η Παρθένος Μαρία, του απάντησε ταπεινά: «Ιδού λοιπόν, η δούλη του Κυρίου. Ας γίνει το θέλημα Εκείνου», και όταν ο Αρχάγγελος Γαβριήλ εξαφανίστηκε από μπροστά της, συντελέστηκε το μεγαλύτερο μυστήριο της ανθρωπότητας. Με τρόπο υπερφυσικό, η Παρθένος συνέλαβε στην άχραντη κοιλιά Της, Τον Υιό και Λόγο του Θεού. Εκείνον που με την θυσία Του επάνω στο Σταυρό, έσωσε το ανθρώπινο γένος από τον αιώνιο θάνατο και του χάρισε την Άγια... , Ουράνια και Αιώνια Ζωή!!!

Αξίζει, όμως, να δούμε και να εξηγήσουμε το Απολυτίκιο αυτής της μεγάλης εορτής:

«Σήμερον τῆς σωτηρίας ἡμῶν τό Κεφάλαιον, καί τοῦ ἀπ᾽ αἰῶνος Μυστηρίου ἡ φανέρωσις· ὁ Υἱός τοῦ Θεοῦ, Υἱός τῆς Παρθένου γίνεται, καί Γαβριήλ τὴν χάριν εὐαγγελίζεται. Διό καὶ ἡμεῖς σὺν αὐτῷ τῇ Θεοτόκῳ βοήσωμεν· Χαῖρε Κεχαριτωμένη, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ.»

Δηλαδή:

«Σήμερα είναι η κυριότερη μέρα της σωτηρίας μας και η φανέρωση του Μυστηρίου, που ήταν από πολλά χρόνια κρυμμένο: Ο Υιός του Θεού θα γίνει άνθρωπος, Υιός τής Παρθένου Μαρίας και ο Αρχάγγελος Γαβριήλ αυτό το χαρμόσυνο μήνυμα φέρνει. Γιʼ αυτό κι εμείς μαζί μ'αυτόν ας πούμε ζωηρά στην Παναγία: Χαίρε, Κεχαριτωμένη, ο Κύριος είναι μαζί σου.»

Η σημερινή εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, είναι από τις μεγαλύτερες γιορτές της Εκκλησίας μας. Είναι μέρα χαράς και αγαλλίασης. Η Εκκλησία επιτρέπει την βρώση ψαριών ακόμα και αν ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου βρίσκεται ημερολογιακά μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα. Η ημέρα αυτή είναι και ημέρα αργίας. Η παράδοση λέει ότι αυτήν την ημέρα ούτε τα χελιδόνια δεν χτίζουν τις φωλιές τους.

Σε εορτάζοντες και μη, εύχομαι χρόνια πολλά και ευάρεστα στο Θεό !!!

Και στα κορίτσια μας που προσπαθούν γρήγορα να ζήσουν το μεγαλύτερο θαύμα τη μητρότητα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημερα και χρονια πολλά σε όλες!!!!Μεγάλη η μέρα σημερα και γω κανω δουλειες αλλα τι να κανουμε?απο αυριο αν ο αντρας μου παει στην δουλεια θα τον κηνυγαω παλι...

Εύχομαι στα κοριτσακια μας που προσπαθούν γρήγορα η Παναγία να κάνει το θαύμα της και να δώσει αγγελάκια στις αγκαλιες!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλημερα...

ΜΑΡΙΟΥΛΑ μου αυτο ακριβως μου ειπε και η συμβουλος οτι εχουν παθει συγχυση θηλων.....το θεμα ομως πιο ειναι...εχθες το βραδυ ο μπεμπης δεν ειχε χορτασει και δεν κοιμοταν οποτε τον παιρνω κι εγω αγκαλια τον βαζω στο στηθος και εκανα βολτες σε ολο το σπιτι....οπως μου ειπε η συμβουλος.....το μωρο αρχισε να νευριαζει και σιγα σιγα να κλαιει ωσπου φτασαμε στο σημειο να κλαιει ασταματητα απο τις 11.30 εως τις 4 το πρωι ασταματητα ομως και να μην ξερουμε τι να τον κανουμε.....

αυτο το μηνυμα ξεκινησα να το γραφω στις 8.45

ααααα θυμαστε που σας ελεγα οτι θα ερθουν οι κουμπαροι του αντρα μου να βρουν σπιτι για να μετακομισουν???εεε ηρθαν σημερα οποτε εχουμε και επισκεψεις:D:D

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...