Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

συμφωνω!

Ε μα! Εμένα το θέμα μου είναι η πολυκοσμία και το τσιγάρο. Σε ανοιχτούς χώρους πάω. Μέχρι στιγμής δεν έτυχε να χρειαστεί να θηλάσω κ τις λίγες φορές το έκανα στο αμάξι γιατί ήταν βολικό δεν καθόμασταν κάπου είμασταν στους δρόμους για δουλειές.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πεπσι εγω θα τους το ζητουσα εξηγωντας τους λογους που το θελω και αν δεν δεχοντουσαν θα εβρισκα την πιο οικονομικη λυση.

αληθεια ο αντρας σου γιατι λεει ολο ζητατε??ζητησατε και τιποτα αλλο?

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καλέ, πού να βρεις αναπαυτικό μέρος στο allou για να καθίσεις; Μια φορά πήγα κι έπαθα πλάκα από τον πολύ κόσμο που είχε! Εσπρωχνες για να περάσεις, πόσο μάλλον να βρεις χώρο να θηλάσεις το μωρό!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μάρτζι μου τα κιλά τα έχασα αλλά αν ήταν να χτίσω τόσο εύκολα κορμί σε άλλο συνοικισμό θα το άφηνα και θα πήγαινα :tongue: Γιατί να μην μπορέσεις Τσερρούλα μου αρκεί να έχεις κάποιον να κρατάει τη μικρή την οποία θα έχεις ταίσει πριν φύγεις κ λίγο γάλα στο ψυγείο για έκτακτη ανάγκη.;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

άσε με το τσιγαρο...άλλο θεμα μεγαλο και αυτο που φουρκίζομαι...

μα να γυρναν να μας λεν οι καπνιστες οτι ειναι δικαιωμα τους να καπνιζουν παντου????θα ξεχασουμε τι ειναι φυσιολογικο στο τελος...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

πεπσι εγω θα τους το ζητουσα εξηγωντας τους λογους που το θελω και αν δεν δεχοντουσαν θα εβρισκα την πιο οικονομικη λυση.

αληθεια ο αντρας σου γιατι λεει ολο ζητατε??ζητησατε και τιποτα αλλο?

Συμφωνώ!

Καλέ, πού να βρεις αναπαυτικό μέρος στο allou για να καθίσεις; Μια φορά πήγα κι έπαθα πλάκα από τον πολύ κόσμο που είχε! Εσπρωχνες για να περάσεις, πόσο μάλλον να βρεις χώρο να θηλάσεις το μωρό!

Ούτε μια καρέκλα από κάποιο μαγαζί;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καπως ετσι το φανταστηκα μαρμιν το σχεδιο...αλλωστε ελεγα να παω παουερ πλειτ που η προπονηση κραταει λιγη ωρα....ελπιζω ναμην με πιασει τεμπελιτιδα...

28xYp3.png

Το μπαλκονι που εχουμε ειναι τεραστιο κ πρεπει σιγουρα να κανουμε κατι γιατι θα μου ξεθωριασει τα επιπλα.ηδη αρχισε απο τωρα που δεν ειναι κ τοσο καυτος το μεσημερι να ναι ενοχλητικος.στο μπαλκονι βλεπει το σαλονι κ το ενα δωματιο.εγω ελεγα να μετρησω μονο για το σαλονι.οποτε μετα θα χωραει κ σ αλλο σπιτι.επισης δεν θα φυγουμε απο δω τουλαχιστον για καμια πενταετια.οποτε τα λεφτα τα βγαζει.ειπα στον αντρα μου να πουμε στον ιδιοκτητη κ ντρεπεται οτι θα πουν ολο ζηταμε κ οτι ξεραμε οτι το σπιτι δεν εχει ηλιακο κ τεντες.εν μερει εχει δικιο αλλα κ τα 400 που τους δινουμε θα μπορουσαν να βαλουν κατι για το σπιτι

Μετα σκεφτηκα να κρεμασω τεντοπανα σαν κουρτινουλες.τι λετε κ σεις?

Πέπσι μου, δίνετε 400 ευρώ για ενοίκιο;;;:shock: Πολλά δίνετε, ρε κοριτσάκι μου! Πω! πω! Ε, τότε ζητήστε του να βάλει και μία τεντούλα! Τόσα παίρνει! Αλλά τι να πεις; Σαμπως δεν τους ξέρουμε; Εμείς πέρισυ δίναμε 250 και από την αρχή τους είπαμε να φτιάξουν το τζάμι στον πάνω όροφο γιατί έμπαζε και μέχρι που φύγαμε το έφτιαχναν!!!!!:evil:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Μολις ειχαμε μπει χαλασε η βρυση του μπανιου οπου εσταζε κ ηταν φθορα απ τους προηγουμενους κ μας τη φτιαξανε κ τωρα τους ειδοποιησαμε οτι θελει αλλαγμα κ ο θερμοστατης του φυσικου αεριου που ειναι κ αυτο φθορα απ τους προηγουμενους κ τωρα ντρεπεται να πει κ γι αυτα

Συμφωνώ!

Ούτε μια καρέκλα από κάποιο μαγαζί;

Κοιτα, για να μην κάνω παραπληροφόρηση, γιατί δεν μ' αρέσει, εγώ πήγα στο λουνα παρκ πριν από καμία 7ετία! Δεν θυμάμαι αν έχει καταστήματα τριγύρω! το μόνο που θυμάμαι είναι ένα λούνα παρκ με ΠΑΡΑ πολύ κόσμο, κυρίως παιδιά με γονείς και έφηβοι, και πραγματικά έχοντας αυτή την εικόνα στο μυαλό μου, δεν νομίζω πως είναι ο καταλληλότερος χώρος για να θηλάσεις, έστω και διακριτικά! Μετά θυμάμαι που το αυτοκίνητο το αφήσαμε όντως πολύ μακρια και μέχρι να φτάσουμε δεν υπήρχε στο ενδιάμεσο ουτε ένα παγκάκι! Οπότε, αν ήταν έτσι σήμερα τα πράγματα, πολύ καλά έκανε η Λίλι και δεν θήλασε εκεί!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...