Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μάρτζι εσένα τουλάχιστον σε περιμένει να βγεις από την μπανιέρα εμένα έβαζε ένα καρεκλάκι μέσα στη μπανιέρα καθόμουν και μου έκανε μπάνιο σα μωρό όλο το πρώτο τρίμηνο μετά ήταν καλοκαίρι είχα αρχίσει να βγαίνω σιγά σιγά μαζί του αλλά δεν μπορούσα να τον περιμένω πότε θα μου κάνει μπάνιο με τα χίλια ζόρια τον έπεισα να κάνω μόνη μου όταν είναι κι εκείνος και μ' έβαζε στη μπανιέρα και όλο ερχόταν δήθεν κάτι να δει και με επέβλεπε τώρα πια κάνω μόνη μου και σημασία δε δίνει:confused: Κοίτα να το απολαύσεις γιατί άντε να κρατήσει εννιά μήνες μετά θα ασχολείστε και οι δύο με το νινι:tongue: Επίσης τώρα που δε δουλεύει νομίζω το να κάνει πράγματα μέσα στο σπίτι και να σε περιποιήται θα τον κάνει να νιώθει καλύτερα και πιο δημιουργικός και επιτέλους σε άκουσα να λες (σε διάβασα να γράφεις για να ακριβολογούμε) ότι θα πάνε όλα καλά για όλες μας

Κορίτσια η ΛΕΙΑ καιρό έχει να μπει έχει καμία νέα της;

Μαρία μαράκι κι εσύ μη χάνεσαι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επίσης μυωπία έχω κι εγώ 4 από το ένα και 4 παρά κάτι από το άλλο και φυσικά και αστιγματισμό συν το πρόβλημα με το οπτικό νεύρο που τα παίζει ανα διαστήματα και βλέπω θολά (μη φανταστείτε ότι είμαι καμιά γκαβούλιακα μια χαρά κοπέλα είμαι ούτε που μου φαίνονται με τα ωραία γυαλάκια που φοράω:tongue:)

ο οφθαλμίατρος μου είπε ότι μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά αλλά άφησε να εννοηθεί κάτι για επισκληρίδιο που δεν μπορώ να κάνω και τότε δεν το ήξερα. Τη Δευτέρα έχω ένα τελευταίο ραντεβού με τον οφθαλμίατρο να με δει καλά καλά και να μου πει εάν μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά ακόμη και χωρίς επισκληρίδιο οπότε μετά θα ξέρω

Αλήθεια ντέπα εσύ έχεις μυωπία και σου είπε κάτι διαφορετικό ο γιατρός; Μόνο για τη μυωπία λέω γιατί εγώ ήξερα πάνω από τέσσερα πας για καισαρική και εγώ είμαι οριακά

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλε χαλαρωστε δεν εχω νεα!!!!ειναι δυνατον να ειχα νεα και να μην σας τα ελεγα???βεβαια ειχα κανει μια βλακεια απο αμελεια ομως οχι σκοπιμα νομιζω ομως πως την διορθωσα εχθες ε????απλα η Μαργκι ειδε το μηνυμα που μιλουσα για καισαρικη και ποσες μερες εχω ακομα και νομισε πως εχουμε κατι νεοτερο.λοιπον εγω εχω 7,5 βαθμους μυωπια σε καθε ματι ο οφθαλμιατρος μου ειχε πει επειδη παντα φοραω φακους και δεν φαινεται να μην ξεχασω να το πω στον γυναικολογο γιατι με τοσους βαθμους απαγορευεται ο φυσιολογικος τοκετος αυτο...δεν εχω κατι αλλο να πω!!!!!!ενω μεχρι τωρα οταν ειχα ηταν ολα ευχαριστα τρομαρα μου!!!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Γεια σας κορίτσια!!

τι μου κάνετε??

εγώ είμαι αρκετά καλά!!!

τελικά δεν έχω πολυκυστικές..καμία σχέση..κάτι μικρες κυστούλες έχω που δεν επηρεάζουν πουθενά!!!

μάργκι μου αύριο θα πας ε??θέλουμε νέα!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Γεια σας κορίτσια!!

τι μου κάνετε??

εγώ είμαι αρκετά καλά!!!

τελικά δεν έχω πολυκυστικές..καμία σχέση..κάτι μικρες κυστούλες έχω που δεν επηρεάζουν πουθενά!!!

μάργκι μου αύριο θα πας ε??θέλουμε νέα!!

Μπράβο! Πολύ ωραία τα νέα σου! Όλα καλά τελικά λοιπόν:P:p:p

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο! Πολύ ωραία τα νέα σου! Όλα καλά τελικά λοιπόν:P:p:p

ναι όλα τέλεια!!

από πόσους βαθμους δεν γίνετε φυσιολογικός τοκετός?!!

δεν το ήξερα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1533345xcnw09g7xt.gif

ναι όλα τέλεια!!

από πόσους βαθμους δεν γίνετε φυσιολογικός τοκετός?!!

δεν το ήξερα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εγώ ήξερα πάνω από τέσσερις αλλά όσες έχουμε μυωπία θα μας πει ο οφθαλμίατρός μας.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

εμενα μου αρεσουν πολυ τα γυαλια και παντα πηγαινα στον οφθαλμιατρο αν δει τα ματια μου,μηπως και μου βρει κατι για να εχω ενα λογο να βαλω γυαλια,τιποτα δεν μου βρηκε τοσα χρονια...

ναι μαριουλα,πας στο γιατρο σου γραφει τη συνταγη,πας φαρμακειο,παιρνεις τα φαρμακα και την αποδειξη και μετα πας στο ικα τα καταθετεις,να εχεις μαζι σου ενα λογαριασμο τραπεζας με πρωτο το δικο σου ονομα και μεσα σε να μηνα στα καταθετουν. ιδια διαδικασι και για τον ογα μονο που στα καταθετουν σε 3 μηνες περιπου. στο τεβε ειναι ευκολοτερο,πας τα παραπανω και σου λενε ελα την αλη βδομαδα να πληρωθεις.

μαρτζι αυριο δουλευω και δεν θα μπορω να μαθω τα ευχαριστα νεα σου,θα τα δω πια το απογευμα,ολα καλα θα πανε κοριτσακι,μην εχεις αμφιβολια γι αυτο.

Διαφημίσεις

Ntepa, τις ξεσήκωσα όλες όπως βλέπεις. Καλέ, όπως σας τα λέει η Ντέπα. Είπα μην έχουμε τίποτα νεώτερο, αλλά δεν.....

Ρε Νέπα, 7 βαθμούς μυωπία;;; Εχεις πολύ. Δικαιολογημένα θα πας σε καισαρική. Εγώ με τους 3 μήπως είμαι στο όριο να μην κάνω;

Μαρμιν, φοβερός ο άντρας σου. Γέλασα πάρα πολύ.

Τσέρυ, πώς κι έκανε κωλονοσκόπηση ο άντρας σου; Ελπίζω να πήγαν όλα καλά.

Τινκερμπελ, είδες που σου έλεγαν τα κορίτσια πως αποκλείεται να είναι πολυκυστικές; Κάτι ήξεραν αυτες!!!

Κορίτσια, ξέρετε αν απόψε έχει εκκλησία επειδή αύριο είναι του Σταυρού; Λέω να πάω αν έχει!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

να ρωτησω κατι; οταν κρυωνω εγω κρυωνει και το μωρο μου; υπαεχει περιπτωση να παθεικατι απο αυτο;
Κι εγώ έχω την ίδια απορία!

Αγγελικούλα μου, ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνεις!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Εγώ ήξερα πάνω από τέσσερις αλλά όσες έχουμε μυωπία θα μας πει ο οφθαλμίατρός μας.

θα με στείλει άρα 4 στο ένα 4.5 στο άλλο..να το έχω στα υπόψη...

Ntepa, τις ξεσήκωσα όλες όπως βλέπεις. Καλέ, όπως σας τα λέει η Ντέπα. Είπα μην έχουμε τίποτα νεώτερο, αλλά δεν.....

Ρε Νέπα, 7 βαθμούς μυωπία;;; Εχεις πολύ. Δικαιολογημένα θα πας σε καισαρική. Εγώ με τους 3 μήπως είμαι στο όριο να μην κάνω;

Μαρμιν, φοβερός ο άντρας σου. Γέλασα πάρα πολύ.

Τσέρυ, πώς κι έκανε κωλονοσκόπηση ο άντρας σου; Ελπίζω να πήγαν όλα καλά.

Τινκερμπελ, είδες που σου έλεγαν τα κορίτσια πως αποκλείεται να είναι πολυκυστικές; Κάτι ήξεραν αυτες!!!

Κορίτσια, ξέρετε αν απόψε έχει εκκλησία επειδή αύριο είναι του Σταυρού; Λέω να πάω αν έχει!!!

ναι!!ευτυχώς δεν είναι τίποτα..

απόψε σίγουρα έχει εκκλησία..θα πάω και εγώ τώρα να προσκυνήσω..θα ανάψω ένα κεράκι για όλες μας!!

1533345xcnw09g7xt.gif

εχει εκκλησια σιγουρα κοριτσια,εγω θα περιμενω να τελειωσει ο αντρας μου και να παμε μετα να αναψουμε ενα κερακι,θα εχει τελειωσει η λειτουργια αλλα δεν πειραζει. δεν μαρεσει να πηγαινω στην εκκλησια οταν εχει κοσμο,προτιμω να παω μονη μου και ας εχει τελειωσει. ειναι κακο αυτο;

κοριτσια σιγουρα θα εχει εκκλησια λογω της αυριανής γιορτης αλλα και να μην εχει θα εχει σιγουρα εσπερινο κατα τις 6!!!

μαρτζι και αγγελικουλα τα μωρακια μας ειναι προφυλαγμενα απο το αμνιακο υγρό το οποιο ρυθμιζει την θερμοκρασια.

μαρτζι ο αντρας μου παθαινει κολλικους και επειδη εχει κ ενα ιστορικο η οικογενεια (γιαγια κ θειος) ειπαμε΄να το ελεγχουμε. ευτυχως ολα πηγαν καλα, μας ειπε τα κλασικα για το αγχος κτλ κτλ...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...