Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Τσερουλα ο πονοκεφαλος ηταν απ το μεσημερι απ τον ηλιο.μετα επιδεινωθηκε με τα κρασακια που ηπια κ μετα με τα ντεπον συνηλθα.

Μαρτζι αυτη τη κουβεντα καναμε κ μεις σημερα για τον ηλιακο να βαλουμε. Απλα δεν ξερω αν μπορουμε επειδη το νοικιαζουμε.ποσο ειναι το κοστος? Α λεγαμε να βαλουμε κ τεντα αλλα δεν ξερω μετα αυτα αν ξηλωνονται οταν φυγουμε απ το σπιτι

Κανονικά τις τέντες τις βάζει ο ιδιοκτήτης γιατί δε νομίζω να βγαίνουν ενώ ο ηλιακός πάει όπου θες στανταράκι. Αλλά αρκεί να μη μετακομίζετε συνέχεια γιατί δεν ξέρω πόσο θα αντέξει.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τσερουλα ο πονοκεφαλος ηταν απ το μεσημερι απ τον ηλιο.μετα επιδεινωθηκε με τα κρασακια που ηπια κ μετα με τα ντεπον συνηλθα.

Μαρτζι αυτη τη κουβεντα καναμε κ μεις σημερα για τον ηλιακο να βαλουμε. Απλα δεν ξερω αν μπορουμε επειδη το νοικιαζουμε.ποσο ειναι το κοστος? Α λεγαμε να βαλουμε κ τεντα αλλα δεν ξερω μετα αυτα αν ξηλωνονται οταν φυγουμε απ το σπιτι

Πέπσι γίνεται να μεταφέρεις την τέντα! Οσο για το ηλιακό, νομίζω πως μπορείς να βάλεις. Γιατί όχι; Το κόστος κυμαίνεται ανάλογα με τη χωρητικότητα του νερού και το αν θα είναι αντιψυκτικός ( που πρέπει να είναι για να μην σπάσει με την παγωνιά) ή αν θα περνάει από το καλοριφέρ ( αυτό δεν είναι απαραίτητο).

Για δύο άτομα είναι γύρω στα 600-700 ευρώ! Για 4-5 που θέλουμε εμείς θα βγαίνει πάνω από 1200! Δεν ψάξαμε ακόμη και δεν πήραμε προσφορές! Αυτά που σου λέω τα είδαμε στο ιντερνετ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Πέπσι γίνεται να μεταφέρεις την τέντα! Οσο για το ηλιακό, νομίζω πως μπορείς να βάλεις. Γιατί όχι; Το κόστος κυμαίνεται ανάλογα με τη χωρητικότητα του νερού και το αν θα είναι αντιψυκτικός ( που πρέπει να είναι για να μην σπάσει με την παγωνιά) ή αν θα περνάει από το καλοριφέρ ( αυτό δεν είναι απαραίτητο).

Για δύο άτομα είναι γύρω στα 600-700 ευρώ! Για 4-5 που θέλουμε εμείς θα βγαίνει πάνω από 1200! Δεν ψάξαμε ακόμη και δεν πήραμε προσφορές! Αυτά που σου λέω τα είδαμε στο ιντερνετ!

Κι εμείς που ψάχναμε κάπου εκεί θυμάμαι τιμές. Αλλά και η πέπσι μας για τέσσερα πρέπει να πάρει τι μετά θα τον αλλάζει; Νομίζω γύρω στο χιλιάρικο έβγαινε ένας καλός που να μην παγώνει που λέει και η Μάρτζι.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

οποτε υπαρχει ηλιακο που μπορεις να το χρησιμοποιησεις και στα καλοριφερ τον χειμωνα???
Ναι, αν είναι συνδεδεμένο, περνάει ζεστό νερό στα σώματα και σου κάνει οικονομία στο πετρέλαιο που θα κάψεις! Σκέψου πόσο πετρέλαιο χρειάζεται για να φτάσει το σώμα σε μία α θερμοκρασία! Ε, με τον ηλιακό, ανάβεις το καλοριφέρ και ήδη το σώμα βρίσκεται σε αυτή τη θερμοκρασία!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τσέρρυ ωραία η εικόνα της Παναγίας που μας έβαλες και αποστωμοτικότατη. Πάντως Λίλι εγώ νομίζω πως θα είχα προνοήσει να φορέσω κάτι που να μπορώ να θηλάσω και θα είχα και κουβερτούλα του μωρού οπωσδηποτε μαζί μου ανεξαρτήτως καιρού. Για παράδειγμα φανελάκι από μέσα και μπλούζα χωρίς ανοιχτό λαιμό. Θα καθόμουν κάπου αναπαυτικά και θα έβαζα τον άντρα μου να κρατάει την κουβέρτα και να με καλύπτει ώσπου να πιάσει το μωρό το στήθος μετά θα έριχνα την κουβερτούλα από επάνω να μας σκεπάζει και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Γιατί για να κάνω χιλιόμετρα στο αυτοκίνητο δεν είμαστε τώρα ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Τσέρρυ ωραία η εικόνα της Παναγίας που μας έβαλες και αποστωμοτικότατη. Πάντως Λίλι εγώ νομίζω πως θα είχα προνοήσει να φορέσω κάτι που να μπορώ να θηλάσω και θα είχα και κουβερτούλα του μωρού οπωσδηποτε μαζί μου ανεξαρτήτως καιρού. Για παράδειγμα φανελάκι από μέσα και μπλούζα χωρίς ανοιχτό λαιμό. Θα καθόμουν κάπου αναπαυτικά και θα έβαζα τον άντρα μου να κρατάει την κουβέρτα και να με καλύπτει ώσπου να πιάσει το μωρό το στήθος μετά θα έριχνα την κουβερτούλα από επάνω να μας σκεπάζει και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Γιατί για να κάνω χιλιόμετρα στο αυτοκίνητο δεν είμαστε τώρα ;)

συμφωνω!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Γυμναστικούλα είπαμε Μαρμιν μου! Πώς θα χάσουμε τα κιλάκια μας μετά τη γέννα; Να ένας ωραίος τρόπος! Παρκάρω μακριά και περπατάω για να πάω το μωρό μου στο αυτοκίνητο να θηλάσει! :tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Το μπαλκονι που εχουμε ειναι τεραστιο κ πρεπει σιγουρα να κανουμε κατι γιατι θα μου ξεθωριασει τα επιπλα.ηδη αρχισε απο τωρα που δεν ειναι κ τοσο καυτος το μεσημερι να ναι ενοχλητικος.στο μπαλκονι βλεπει το σαλονι κ το ενα δωματιο.εγω ελεγα να μετρησω μονο για το σαλονι.οποτε μετα θα χωραει κ σ αλλο σπιτι.επισης δεν θα φυγουμε απο δω τουλαχιστον για καμια πενταετια.οποτε τα λεφτα τα βγαζει.ειπα στον αντρα μου να πουμε στον ιδιοκτητη κ ντρεπεται οτι θα πουν ολο ζηταμε κ οτι ξεραμε οτι το σπιτι δεν εχει ηλιακο κ τεντες.εν μερει εχει δικιο αλλα κ τα 400 που τους δινουμε θα μπορουσαν να βαλουν κατι για το σπιτι

Μετα σκεφτηκα να κρεμασω τεντοπανα σαν κουρτινουλες.τι λετε κ σεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...