Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μη ζηλευεται! Εφαγα κ για σας ρεβανι. Μη πω οτι ηπια κ για σας! Κ ειστε κ πολλες!
Ηπιες για όλες μας; Α, αρχίζω να καταλαβαίνω ακόμη περισσότερο πού οφείλεται ο πονοκέφαλος! :tongue: Κι εγώ η έρμη αθώα ψυχή έριξα το φταίξιμο στον ήλιο......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πηραμε και μεις ρεβανι τις προαλλες που ειμασταν Βεροια και εχω ακομα στο ψυγειο!!!!

με την τινκερ μιλησα τις προαλλες στο φβ...δεν νομιζω να εχει παθει κατι...δεν ξερω μηπως δεν εχει ιντερνετ σπιτι και μπαινει μονο απο την δουλεια...επισης μπορει αυτες τις μερες να ηταν η βαφτιση...ας μην χαζουμε το κακο στο μυαλο μας....

ΤΤΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ?????που εισαι καλε???

Μιλήσατε; Α, πάλι καλά! Δεν ξέρω γιατί μου πήγε το μυαλό στο κακό.....:( μακάρι να μην μπαίνει λόγω βάφτισης!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια, σκεφτόμαστε να βάλουμε ηλιακό θερμοσίφωνα! Το συζητάμε με τους γονείς μου και θέλουν κι αυτοί, οπότε θα μοιραστούμε το ποσό και θα το βάλουμε για το Καλοκαίρι! Χρειάζεται γιατί με το πετρέλαιο δεν λέει.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

λιλι παντως εσενα αν σου πει κανεις τιποτα

Παναγια η γαλακτοτροφουσα!!!μεγαλη η χαρη της...

69.jpg

αφου δεν με κρινει η Παναγια....δεν με νοιαζει κανενας και τιποτα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Θέλω να πάω να κάνω μπάνιο και βαριέμαι αφάνταστα! Αλλά πρέπει, γμτ!

Γενικώς είμαι λίγο κακοδιάθετη! Στενοχωρέθηκα με τη φίλη μου που βγήκαμε για καφέ! Εχει προβλήματα με τον άντρα της και την είδα να μην θέλει να το παλέψει μαζί του πια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια, ανησυχώ για την Τινγκερ! Πού είναι το κορίτσι; Να είναι καλά; Σίγουρα τα γεγονότα την εχουν επηρεάσει ( όπως όλους μας - εγώ κορίτσια στενοχωριέμαι πάρα πολύ για την Κύπρο αλλά και για μας.....) αλλά πώς και δεν έχει μπει καθόλου; Τουλάχιστον να είναι καλά στην υγεία της!

Κι εγώ!! Η Τίγκερ μας καλά είναι. Μου έστειλε μειλ πριν λίγες μέρες που είδε τον χαμογελαστούλη μου. Καλά είναι λέει και ελπίζει κάποια στιγμή να μπει να διαβάσει τα νέα μας. Είδε και τα διδυμάκια μας στο φεις. Δε μου είπε περισσότερα παρά μόνο ότι η κατάσταση είναι τραγική και ο Θεός να βοηθήσει κ πως ελπίζει ο κόσμος να δείξει σύνεση όταν ανοίξουν οι τράπεζες. Τουλάχιστον ξέρουμε ότι είναι καλά.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

μαρτζι ναι να βαλετε οπωσδηποτε!!!και μεις θα ειχαμε βαλει εδω και 2 χρονια αλλα πρεπει πρωτα να επισκευασουμε την σκεπη...
Μα σήμερα είχε έναν ήλιο εδώ από το πρωί! Θα είχαμε όλη μέρα ζεστό νερό! Θα αρχίσει να το ψάχνει ο άντρας μου με τον πατέρα μου! Το μόνο που με προβληματίζει είναι η αναβλητικότητα του πατέρα μου....Ευτυχώς που είναι και η μανα μου και τον ξεσηκώνει, αλλιώς......

Τον έδιωξε τώρα, γιατί δεν την βοήθησε στον κήπο και μας ήρθε το κουταβάκι! Βλέπουν τένις στον δορυφόρο, αλλά δεν με πειράζει γιατί σας είπα πως είμαι κακοδιάθετη και δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ με τίποτα.....Ασ' τους να βλέπουν ό, τι θέλουν!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τσερουλα ο πονοκεφαλος ηταν απ το μεσημερι απ τον ηλιο.μετα επιδεινωθηκε με τα κρασακια που ηπια κ μετα με τα ντεπον συνηλθα.

Μαρτζι αυτη τη κουβεντα καναμε κ μεις σημερα για τον ηλιακο να βαλουμε. Απλα δεν ξερω αν μπορουμε επειδη το νοικιαζουμε.ποσο ειναι το κοστος? Α λεγαμε να βαλουμε κ τεντα αλλα δεν ξερω μετα αυτα αν ξηλωνονται οταν φυγουμε απ το σπιτι

Κι εγώ!! Η Τίγκερ μας καλά είναι. Μου έστειλε μειλ πριν λίγες μέρες που είδε τον χαμογελαστούλη μου. Καλά είναι λέει και ελπίζει κάποια στιγμή να μπει να διαβάσει τα νέα μας. Είδε και τα διδυμάκια μας στο φεις. Δε μου είπε περισσότερα παρά μόνο ότι η κατάσταση είναι τραγική και ο Θεός να βοηθήσει κ πως ελπίζει ο κόσμος να δείξει σύνεση όταν ανοίξουν οι τράπεζες. Τουλάχιστον ξέρουμε ότι είναι καλά.

Α, ωραία! Τουλάχιστον είναι καλα!!!:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Πολύ καλός ο ηλιακός. Έχουμε στο πατρικό μου και πραγματικά σου λύνει τα χέρια. Σχεδόν όλο το χειμώνα ζεστό νερό. Και με ελάχιστο ήλιο. Κι εμείς θέλαμε να βάλουμε αλλά αρκετά ακριβός και ντούκου τα ήθελαν τα λεφτά κ η απόσβεση θα αργήσει. Εσάς σας συμφέρει τόσα άτομα. Να βάλετε οπωσδήποτε.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

το ηλιακο δεν πρεπει να ειναι και πανακριβο...αλλα τις τεντες βρε πεπσι αντε και τις πηρες που θα τις πας???αφου θα ειναι σε μετρα αυτου του σπιτιου...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...