Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μαριούλα, πώς τα κατέφερες με τόσο ξενύχτι να πας και στην εκκλησία;;;Αυτό θα πει νιάτα! Να μην κουράζεσαι με τίποτα! Τα έκανα κι εγώ αυτά στην ηλικία σου, αλλά εγώ δεν είχα μωρό!!!

Κάντυ, μην αισθάνεσαι τόσο άσχημα! Ούτε κακή ούτε άπονη είσαι! Το παλεύεις κι εμείς ξέρουμε περισσότερο από τον καθένα πόσο υπέρ του θηλασμού είσαι! Κανε αυτό που λέει η Μαρμιν, μήπως και πιάσει!

χαρα μου νυσταζα αλλα ηθελα να παω :P ημουν κ ετοιμη βαμμενη απο το βραδυ:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κανετε κοριτσουδια?

τωρα μαζευτηκαμε.ειχαμε παει εκδρομη κοζανη κ βεροια.πηραμε κ ρεβανι.τωρα βεβαια εχω πονοκεφαλο κ ξαπλωσα.

αγαπη μ εδω στο σπιτι παιζω με τον πριγκηπα και μιλαω με την μαρμιν στο σκαιπ.:P εσεις εκδρομουλα ε? πως περασατε? περαστικα για τον πονοκεφαλο γλυκια μου!

83tdp2.pngcWE4p3.png

εκατσα μολις πριν λιγο...ναι μαρμιν ακομη πλενω!!!ειμαι κομματια και φυσικα δεν τελειωσαμε ακομη....αυτα εχουν τα μεγαλα σπιτια!!!τουλαχιστον εχουμε απλετο αποθηκευτικό χωρο!!!

θα πω τα βασικα γιατι παω για μπανακι κ μετα να πεσω ξερη...

μαρτζι αφου ετσι βολευει ετσι να τα βαλεις, στο κατω κατω ο αντρας σου δεν δουλευει.

καντυ μην ξαναπεις χαζομαρες!!και τοσο που το παλευεις παλι ηρωας εισαι και μαλιστα με 2...υπαρχουν αλλες που απο την κλινικη δεν δινουν καν και ας τρεχουν τα γαλατα, και αςα εχουν μια χαρα θηλες...ειπαμε προσπαθουμε και οτι γινει...εχω ομως και μια ιδεα που την εβγαλα απο το μυαλο (σε προετοιμεζω...) αν ειχες το μωρο ξαπλωμενο ανασκελα ή στο πλαι και κρατας εσυ το στηθος στο στομα του ή απο πανω του????πως σου φαινεται???

αυτα κοριτσια μου...παω να κανω το μπανακι μου κ να χαλαρωσω γιατι πολυ κουραστηκα και σημερα και έπεται και συνεχεια...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

εκατσα μολις πριν λιγο...ναι μαρμιν ακομη πλενω!!!ειμαι κομματια και φυσικα δεν τελειωσαμε ακομη....αυτα εχουν τα μεγαλα σπιτια!!!τουλαχιστον εχουμε απλετο αποθηκευτικό χωρο!!!

θα πω τα βασικα γιατι παω για μπανακι κ μετα να πεσω ξερη...

μαρτζι αφου ετσι βολευει ετσι να τα βαλεις, στο κατω κατω ο αντρας σου δεν δουλευει.

καντυ μην ξαναπεις χαζομαρες!!και τοσο που το παλευεις παλι ηρωας εισαι και μαλιστα με 2...υπαρχουν αλλες που απο την κλινικη δεν δινουν καν και ας τρεχουν τα γαλατα, και αςα εχουν μια χαρα θηλες...ειπαμε προσπαθουμε και οτι γινει...εχω ομως και μια ιδεα που την εβγαλα απο το μυαλο (σε προετοιμεζω...) αν ειχες το μωρο ξαπλωμενο ανασκελα ή στο πλαι και κρατας εσυ το στηθος στο στομα του ή απο πανω του????πως σου φαινεται???

αυτα κοριτσια μου...παω να κανω το μπανακι μου κ να χαλαρωσω γιατι πολυ κουραστηκα και σημερα και έπεται και συνεχεια...

Ξύνεις πληγές λέμε!!!!:evil:

Αχ, τι καλά! πόσο ζηλεύω! Αν έφτιαχνα δικό μου σπιτι, θα φρόντιζα να έχει μεγάλες κρεβατοκάμαρες και μια τεράστια αποθήκη!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Τι κανετε κοριτσουδια?

τωρα μαζευτηκαμε.ειχαμε παει εκδρομη κοζανη κ βεροια.πηραμε κ ρεβανι.τωρα βεβαια εχω πονοκεφαλο κ ξαπλωσα.

Αχ, μπράβο που πήγατε βολτίτσα! Σε χτύπησε ο ήλιος κατακούτελα και σε έπιασε πονοκέφαλος; Αυτό παθαίνω κι εγώ όταν βγαίνω από το σπίτι και κάνουμε εκδρομούλες! ( λάθος χρόνος : όταν βγαίναμε και κάναμε εκδρομές τα πολύ παλιά τα χρόνια):evil:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια, ανησυχώ για την Τινγκερ! Πού είναι το κορίτσι; Να είναι καλά; Σίγουρα τα γεγονότα την εχουν επηρεάσει ( όπως όλους μας - εγώ κορίτσια στενοχωριέμαι πάρα πολύ για την Κύπρο αλλά και για μας.....) αλλά πώς και δεν έχει μπει καθόλου; Τουλάχιστον να είναι καλά στην υγεία της!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ξύνεις πληγές λέμε!!!!:evil:

Αχ, τι καλά! πόσο ζηλεύω! Αν έφτιαχνα δικό μου σπιτι, θα φρόντιζα να έχει μεγάλες κρεβατοκάμαρες και μια τεράστια αποθήκη!

Κι εγώ!

Πεπσούλα καλά κάνατε και πήγατε εκδρομούλα! Ακούω και ρεβανί από Βέροια κ πολύ ζηλεύω :oops::oops: Ελπίζω να σου πέρασε και ο πονοκέφαλος.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Κι εγώ!

Πεπσούλα καλά κάνατε και πήγατε εκδρομούλα! Ακούω και ρεβανί από Βέροια κ πολύ ζηλεύω :oops::oops: Ελπίζω να σου πέρασε και ο πονοκέφαλος.

Κι εγώ ζήλεψα λίγο για να πω την αλήθεια!:oops:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαλλον ξεμαθαμε μαρτζουλα! Πηρα 2 ντεπονακια κ ηρθα στα ισα μου.βεβαια πιο πριν ειχα πιει κ τα κρασακια μου.συνεχιζω να κανω τα ιδια λαθη.κοκταιλ με χαπια κ ποτο.τουλαχιστον τωρα περασε ο πονοκεφαλος

πηραμε και μεις ρεβανι τις προαλλες που ειμασταν Βεροια και εχω ακομα στο ψυγειο!!!!

με την τινκερ μιλησα τις προαλλες στο φβ...δεν νομιζω να εχει παθει κατι...δεν ξερω μηπως δεν εχει ιντερνετ σπιτι και μπαινει μονο απο την δουλεια...επισης μπορει αυτες τις μερες να ηταν η βαφτιση...ας μην χαζουμε το κακο στο μυαλο μας....

ΤΤΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ?????που εισαι καλε???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Μαλλον ξεμαθαμε μαρτζουλα! Πηρα 2 ντεπονακια κ ηρθα στα ισα μου.βεβαια πιο πριν ειχα πιει κ τα κρασακια μου.συνεχιζω να κανω τα ιδια λαθη.κοκταιλ με χαπια κ ποτο.τουλαχιστον τωρα περασε ο πονοκεφαλος

Α, πες μας πως ήπιες τα κρασάκια σου να καταλάβω κι εγώ! Καλά έκανες....Περάσατε όμορφα τουλάχιστον;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...