Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κι όσο φωνάζω εγώ, τόσο πιο πολύ φωνάζει αυτός!

Εχει καταλάβει πλέον πως εγώ δεν θέλω να ακούγομαι κι έτσι ό,τι και να γίνεται υψώνει τη φωνή ξέροντας πως εγώ δεν θα ανταποδώσω........Ας ήμασταν κάπου μακριά να μην είχα κι εγώ ανάγκη κανέναν, να μην είχα τριγύρω συγγενείς και γνωστους που δεν θέλω να με σχολιάζουν και θα έβλεπε αυτός τι θα γινόταν!

Αχ, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σπαστικός είναι πάνω σε κάποια θέματα!

Εκεί πατάει στο ότι δεν θέλεις να ακουγεσαι μπιξε και εσυ καμία φωνή να σου πω εγώ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

A, δεν ξέρεις πόσες φορές έχω μπήξει τις φωνές, αλλά σου λεω "δεν χαμπαριάζει". Δεν υποχωρεί με τίποτα! Θα φωνάξει, θα φωνάξω, θα φωνάξει περισσότερο, θα υψώσω την φωνή μου κι εγώ περισσότερο και δεν θα έχει τελειωμό! Δεν είναι άνθρωπος που θα υψώσω εγώ τη φωνή και θα υποχωρήσει! Οχι!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

marminaki εχουμε βρεγμενες πανες, βεβαια δεν μετραω πόσες αλλα και τσισα και κακα κανουμε. Κακα μαλιστα και εμας ειναι υδαρή αλλα ο γιατρος ειπε οτι ειναι φυσιολογικα. Κανουμε κακακια σε δοσεις δηλ. 3-4 φορες το 24ωρο και συνηθως ειναι και με τσισα μαζι. Παντως εχω καταλαβει οτι εμενα για να χορτασει στην διαρκεια της ημερας πρεπει να φαει και απο τα δυο στηθη για περιπου 20 λεπτα απο το καθενα. Αρχιζω να μαθαινω τα χουγια του.... το κακο ειναι οτι αυτα διαρκως αλλαζουν συνηθειες!!!!

χαχαχα έτσι είναι :D

Ουφ! κουράστηκα! Είπα να φτιάξω μερικά από τα συρτάρια της κουζίνας! Εφτιαξα 5 μόνο αλλά ήταν αρκετά για να κουραστώ! Τώρα κάθισα και περιμένω να γίνει ο καφές μου για να χαλαρώσω λίγο!

Βρε κορίτσια, εμένα αυτός ο άντρας μου έχει πολλά συμπράγκαλα που δεν ξέρω τι τα θέλει και μου γεμίζει τα συρτάρια μου.....Τον ρωτάω "το χρειάζεσαι αυτό;"....Ναι! η απάντηση κι είναι όλα άχρηστα. Κάτι μπαταρίες ξεχασμένες, κάτι φακοι, κάτι παλια τηλέφωνα, παλιοι φορτιστές, όλο αηδίες! Γεμίζουν τα συρτάρια μας και συνέχεια θέλουν περιποίηση!

Οταν έρθει η ώρα για τα ντουλάπια της κουζίνας, εκεί να δω τι θα κάνω! Τόσους μήνες κι έχει αλλάξει θέση σε όλα! Κι όχι τίποτα άλλο, για να τα φτιάξω πρέπει να σκύβω και δεν μπορώ.....Αδειασα προχθές 2 ντουλάπια και του ζήτησα να τα περάσει με το βετέξ έπειδή δεν μπορώ κι ακόμη δεν έχει κάνει τίποτα!

Κι εμένα το ίδιο! Και θέλει σε όλα να έχει άποψη. Βέβαια αν σηκώσω λίγο τη φωνή του στυλ εγώ είμαι η νοικοκυρά εδώ σταματάει. Προσωρινά μεν αλλά σταματάει. Προκειμένου να μην τον ακούω όμως το καλοκαίρι ήρθε ένα πρωί η μαμά στο σπίτι όταν έλειπε ο σύζυγος στη δουλειά αδειάσαμε τα ντουλάπια, πέταξα ένα σωρό πριν καν έρθει στπίτι και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Τώρα αν τα ανακαλύψη κάποια στιγμή... ξύδι:rolleyes::rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Ουουου έχεις μέλλον κορίτσι και να δεις μετά που θα έρθει και η χιονάτη σου:-D

μετα ομως ρε λιλι θα υπαρχει και χιονατη στο σπιτι και με ενα χαμογελοο θα τα ξεχναω ολα!!!ασε που θα φυγουν απο πανω μου και 12κιλα....αυτο που το πας???

δεν κανω ομως τιποτα αλλο, μονο ενα τελευταιο πλυντήριο και 2-3 στεγνωτηρια που εχω στην αναμονη κανω μπανακι και φρεσκια για αυριο...εκλεισα 12ωρο ορθια...νομιζω φτανει τοσο...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

[/b]

χαχαχα έτσι είναι :D

Κι εμένα το ίδιο! Και θέλει σε όλα να έχει άποψη. Βέβαια αν σηκώσω λίγο τη φωνή του στυλ εγώ είμαι η νοικοκυρά εδώ σταματάει. Προσωρινά μεν αλλά σταματάει. Προκειμένου να μην τον ακούω όμως το καλοκαίρι ήρθε ένα πρωί η μαμά στο σπίτι όταν έλειπε ο σύζυγος στη δουλειά αδειάσαμε τα ντουλάπια, πέταξα ένα σωρό πριν καν έρθει στπίτι και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Τώρα αν τα ανακαλύψη κάποια στιγμή... ξύδι:rolleyes::rolleyes:

Χαχαχαχα μπράβο Μαρμιν ρην ίδια τακτική ακολουθούμε!!! Μαρτζουλα τι να σου πω βρε κορίτσι έπρεπε να έχει τη Καντυ ο άντρας σου να έτρωγε και.καμία ξαναστροφη ...εσυ απλά αδιαφορισε για την ώρα καθ θα τα πληρώσει όλα από τη μπαλαρίνα στο υπογράψω!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

εγω κοριτσια εχω ησυχασει απο αυτο...εχουμε κατω απο το σπιτι ενα δωματιακι που ηταν αποθηκη καποτε και το εχω κανει το δωματιο του....οποτε οτι περισσευει παει εκει!!!!

28xYp3.png

χαχχαχχααχχ!!!αν και αυτη ηταν μεγαλη...μαλλον σε 2-3 μερες θα την εχω ξεχασει...βρηκα το σιντακι που βαλαμε πριν τον γαμο μας οταν τρων οι συγγενεις και τους βαζεις κατι να βλεπουν...πολυ συγκινητικο....

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα μπράβο Μαρμιν ρην ίδια τακτική ακολουθούμε!!! Μαρτζουλα τι να σου πω βρε κορίτσι έπρεπε να έχει τη Καντυ ο άντρας σου να έτρωγε και.καμία ξαναστροφη ...εσυ απλά αδιαφορισε για την ώρα καθ θα τα πληρώσει όλα από τη μπαλαρίνα στο υπογράψω!!!

Καλά, αν είχε την Κάντυ, πολύ απλά δεν θα άντεχε ο ένας τον άλλο....Δεν υπήρχε περίπτωση να του επιβληθεί ( στο υπογράφω!) αλλά ούτε και να της επιβληθεί. Οπότε το διαζύγιο ήταν σίγουρο!

Νομίζω πως όλοι μας κάνουμε τις υποχωρήσεις μας και επιβαλλόμαστε εκεί που μας "παίρνει" να επιβληθούμε! Εγώ σαν άτομο δεν είμαι υποχωρητικό.....ξέρω όμως πως σε κάποιες περιπτώσεις πολύ απλά δεν με παίρνει να τραβάω το σκοινί!

Εγώ δεν αδιαφορώ! Αυτά που θέλω να τα πω, θα τα πω, ο κόσμος να χαλάσει! Οπως και τα είπα.....Ξέρω όμως πως δεν βάζει μυαλό. Αν δει κάτι που να μην του αρέσει, θα εκφέρει γνώμη και μάλιστα απαιτητικά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

εγω κοριτσια εχω ησυχασει απο αυτο...εχουμε κατω απο το σπιτι ενα δωματιακι που ηταν αποθηκη καποτε και το εχω κανει το δωματιο του....οποτε οτι περισσευει παει εκει!!!!
Αχ, η αποθήκη λείπει από το σπίτι μου και πιστεύω πως θα έλυνε πολλά από τα προβλήματα του τύπου "τι το θες αυτό;;;":(

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αχ, η αποθήκη λείπει από το σπίτι μου και πιστεύω πως θα έλυνε πολλά από τα προβλήματα του τύπου "τι το θες αυτό;;;":(

εχετε ομως αυλη!!!δεν εχετε???το καλοκαιρι χτιστε μια προχειρη και θα σωθεις!!!θα τον στελνεις εκει μαζι με τον μπαμπα σου να βλεπουν κ τηλεοραση!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

28xYp3.png

εχετε ομως αυλη!!!δεν εχετε???το καλοκαιρι χτιστε μια προχειρη και θα σωθεις!!!θα τον στελνεις εκει μαζι με τον μπαμπα σου να βλεπουν κ τηλεοραση!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!:D:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Η αυλή μας είναι πολύ μικρή:( Και ο κήπος είναι των γονιών μου......:(

Σκέφτομαι να πάρω μια ντουλάπα για το μπαλκόνι!

Αλλά, σας λέω, δεν είναι μόνο αυτό το θέμα! Είναι που θέλει να έχει λόγο για όλα!!!! Ακόμη και για θέματα νοικοκυριού.........:evil::evil::evil:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...