Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Αγγελικάκι, να χαίρεσαι τον άντρα σου!

Μαριούλα μου, έχεις δίκιο που παραπονιέσαι! Και την προηγούμενη φορά έστειλα κάτι φώτογραφίες σε κορίτσια που ήταν μέσα εκείνη την ώρα! Σου είπα πως με την τεχνολογία είμαι άσχετη και όταν είμαι μόνη μου δεν μπορώ να στείλω σε όλες μαζί και στέλνω καθε μήνυμα ξεχωριστά! Να, χθες την έκανα πάλι την μπαρούφα! Ποιος ξέρει τι δεν έκανα σωστά και δεν πήρατε το mail!!! θα το ξαναπροσπαθήσω! Μην με παρεξηγείτε, δεν το έκανα επίτηδες! Πάντως έχεις δίκιο.....κι εγώ στη θέση σου θα σου την έλεγα!

χαρα μου ουτε εγω ηξερα στην αρχη αλλα τελικα ειναι ευκολο:P θα πηγαινεις σε ενα παλιο μνμ που σου εχουμε στειλει κ θα πατας απαντηση σε ολους ...

το σιδερο μου κρυωνει για να ξαναβαλω νερακι μεσα κ ειπα να πω ενα γεια...

εμεις σημερα πρασο με πατατουλες στον φουρνο. Η πεθερα μου το κανει αυτο το φαι και πρωτη φορα θα το φαω σημερα...ευτυχως μας κανονισε για σημερα και αυριο να μην εχω στο μυαλο μου κ το μαγειρεμα...αν κ εγω ειχα βαλει στο μυαλο να το χτυπησω το σαντουιτς (σουβλακι) το μεσημερι....

φαε το πρασο χτυπα κ το σαντουιτς:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Από τις 11:30 είμαστε στους δρόμους τώρα μαζευτήκαμε έχει τέλεια μέρα!!!!!Ελπίζω να είναι και αύριο έτσι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέ τί ειναι αυτο με τα σεντονια 100%??????τα χω κwλοπαιξει...δεν σιδερώνονται με τιποτα!!!!

μαρτζι την παντα μη κανεις το λαθος και την βαλεις πληντυριο!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Από τις 11:30 είμαστε στους δρόμους τώρα μαζευτήκαμε έχει τέλεια μέρα!!!!!Ελπίζω να είναι και αύριο έτσι!!!

xaxaxa Lili κι εμείς! :tongue::tongue: Μόνο που βγήκαμε μία ώρα πριν από εσάς και γυρίσαμε μία μετά! Και μάλλον θα ξαναβγούμε!

καλημερα κοριτσια,σημερα γιορταζει ο αντρουλης μου και εχω τρεχαματα. σημερα ειμαι πολυ καλυτερα αν και νιωθω πολυ κουρασμενη. δεν θα τα λεγα τουρτιτσα ηταν πολυ υδαρη σαν διαροια αλλα πιο πυκνη. ετσι τα κανει συηθως μαρμιν μου. εκαε παλι και τα ξημερωματα,οποτε πιστευω καλα ειμαστε.

σημερα ηρθαν και οι αδερφες μου και μας εφεραν ρουχαλακια 6-9 μηνων απο h&m. τωρα μου φαινονται λιγο τεραστια αλλα μεχρι τον ιουλιο που γιομαστε 6 μηνων θα μας ειναι οκ; τι λετε αγορομαενς?

Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου! Πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα. Και αυτά τα κακάκια μια χαρά είναι. Το ανησυχητικό θα ήταν αυτά που σου είπα σαν της κατσίκας δηλαδή σχηματισμένα. Όσο για τα φορμάκια σου απάντησε και η Μαριούλα. Δεν ξέρω αν στα αγοράκια είναι διαφορετικά αλλά εμείς έχει ένα μήνα που φοράμε τα έξι μηνών και μπαίνοντας στον τέταρτο (καμιά βδομάδα μετά) ξεκινήσαμε τα 6-9 κ τώρα πια τα 9 μηνών και να σου πω ότι του έχω φορέσει μπλουζίτσα και ενός έτους :shock::shock: και ακόμα δεν έχουμε κλείσει τον τέταρτο :oops::oops: Όπως είπε και η Μαριούλα στο ύψος δεν μας έκαναν αρχικά αλλά τώρα έχουμε θέμα και με το πάχος :oops::oops: Πάντως μην κοιτάς νούμερα μόνο αλλά κυρίως την ανάπτυξη της Αργυρένιας γιατί εγώ έβγαλα ένα φορμάκι που μου πήρε δώρο η φίλη μου για έξι μηνών να του το βάλω όταν ήταν τριών μπήκε με το ζόρι του έβγαλα φώτο και του το ξαναέβγαλα γιατί στον ύπνο φοβήθηκα πως θα τον ζορίσει.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημερα και απο μενα

Κι εμεις ολα καλα ειμαστε σπιτι εγω και ο μπεμπης ο οποιος εδω και λιγη ωρα κοιμαται. Γενικα δεν ειμαστε και πολυ του υπνου ομως.

Χθες το βραδακι ημουν παλι μεσα στην αμφιβολια αν το μωρο μου χορταινει γιατι κανει ακομη στη διαρκεια της ημερας μεγαλους θηλασμους δηλ. σπανια σταματαμε στο 20λεπτο, συνηθως ειμαστε στο 30λεπτο και πολλες φορες οπως χθες το βραδυ και σημερα το πρωι στο 45λεπτο με 1 ωρα. Ομως ολη την νυχτα απο τις 11 περιπου που κοιμηθηκε μεχρι της 930 το πρωι-στο κρεβατι μας παντα- ξυπνησε 3 φορες μια στις 2 μια στις 4 και κατι και μια στις 7 παρα και εφαγε το πολυ 5-10 λεπτα και ξανακοιμοταν. Το πρωι στις 930 θηλασε περιπου 30 λεπτα και στις 1230 για περιπου 45-50 λεπτα. Και τωρα κοιμαται.

Καποια στιγμη χθες νωρις το βραδακι σκεφτηκα οτι για να θηλαζει τοση ωρα μαλλον δεν του φτανει. Ειναι η δευτερη φορα που δεν ακουσα την μανα μου που επεμενε να του δωσω ξενο και τελικα δεν του εδωσα ξενο. Αν το μωρο πεινουσε θα κοιμοταν τοσο καλα το βραδυ??? Γιατι μεσα στη νυχτα θηλαζει λιγοτερο και κοιμαται και την ημερα κανει μεγαλους θηλασμους???

Παντως χθες το μεσημερι με το θηλαστρο εβγαλα μονο 50 μλ. Βεβαια αν ειχα ξεκινησει απο το πρωι να αντλω θα ειχα μαζεψει περισσοτερο πιστευω.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

λιλι κανενα τιπ???

Ναι είναι ένα θέμα αυτό με τα 100% βαμβακερά εγώ τα μαζεύω λίγο νωπά και τα σιδερώνω με πολύ ατμό και τα αφήνω εκτός ντουλάπας για τουλάχιστον 6-7 ώρες ανοιχτά;););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Τσέρυ μου καλά που μου το είπες για την πάντα! Θα την πλύνω στο χέρι! Οσο για τα βαμβακερά το καλύτερο κόλπό είναι αυτό που λέει η μετρ του ζητήματος, λίλι! Να είναι λίγο νωπά τα ρούχα!

Θα φάμε πατάτες τηγανητές με κεφτεδάκια!

Βγαινω να ετοιμάσω τραπέζι!

Αχ, χάρηκα που επιτέλους λάβατε μειλ και οι υπόλοιπες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

νενα στα μαθηματα μας ειπαν οτι οσες θα θηλασουμε να ξεχασουμε τα ρολογια!!!στην περιπτωση σου νομιζω οτι εισαι και τυχερη γιαιτ ενω το αγορακι σου δεν κοιμαται πολυ το βραδυ κοιμαται μια χαρα...το γαλατακι του εγω πιστευω οτι του φτανει μια χαρα, αν δεν του εφτανε θα εκλαιγε...και να θυμασαι οι πρωτοι που μας απογαλακτιζουν ειναι η μανα μας, η πεθερα και ο αντρας μας!!!

μαριουλακι τελικα ειπα να κανω αυτο που με συμβουλευσες!!!

τα σεντονια μου οχι απλως τα στεγνωσα...τα εβαλα στο στεγνωτηριο και μαλιστα ειχε λιγα ρουχα μεσα οποτε στεγνωσαν για τα καλα...ισως τα βρεξω λιγο με το ματζαφλερι που μας βρεχει η κομμωτρια.....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

νενα μου μια χαρα τα πας! γαλατακι εχεις χαρα μου μην το σκεφτεσαι καν! γιατι να μην εχεις χαρα μου αφου θηλαζεις αποκλειστικα οσο πινει το μωρακι τοσο κατεβαζεις! και αν δεν χωρταινε να εισαι σιγουρη πως θα ξεσηκωνε τον κοσμο:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

νενα στα μαθηματα μας ειπαν οτι οσες θα θηλασουμε να ξεχασουμε τα ρολογια!!!στην περιπτωση σου νομιζω οτι εισαι και τυχερη γιαιτ ενω το αγορακι σου δεν κοιμαται πολυ το βραδυ κοιμαται μια χαρα...το γαλατακι του εγω πιστευω οτι του φτανει μια χαρα, αν δεν του εφτανε θα εκλαιγε...και να θυμασαι οι πρωτοι που μας απογαλακτιζουν ειναι η μανα μας, η πεθερα και ο αντρας μας!!!

μαριουλακι τελικα ειπα να κανω αυτο που με συμβουλευσες!!!

τα σεντονια μου οχι απλως τα στεγνωσα...τα εβαλα στο στεγνωτηριο και μαλιστα ειχε λιγα ρουχα μεσα οποτε στεγνωσαν για τα καλα...ισως τα βρεξω λιγο με το ματζαφλερι που μας βρεχει η κομμωτρια.....

:Pναι χαρα μου φαε οσο μπορεις τωρα υπαρχει δικαιολογια:P:p:p:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

κι εγω αυτο πιστευω ακομη κοιμαται το πουλακι μου μαλλον ειναι ικανοποιημενο απο το γαλατακι:P

ναι χαρα μου μια χαρα τρωει το μωρακι μας!:P εσυ δεν το νιωθεις οταν κατεβαινει το γαλα? οι υπολοιπες το νιωθετε???? εγω νιωθω ενα τεραστιο τραβηγμα σχεδων απο το λαιμο και καταληγει στο στηθος εκεινη την ωρα αμεσως τρεχουν τα γαλατα

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...