Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Βρε κορίτσια, τι πάθατε με όλα αυτά τα τικεράκια; Πω, πω τρέλα!!!

Μαριούλα, έφτασες στην 32; Μην φοβάσαι τίποτα από εδώ και πέρα.

ναι ειμαι 32 εβδομαδων και 3 ημερων σημερα:P αντε σειρα σου να βαλεις τικερακι μαργκι μου:D

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι, μαρμίν μου, 9.15 τον έβαλα. Αχ, να ήξερες πώς αισθάνομαι! Από τη μια έχω ενθουσιασμό από την άλλη αγωνία. Θα είναι μέσα στην μήτρα; θα ακούσω καρδούλα; θα πάνε όλα καλά; Ξέρω ότι αύριο δεν θα ακούσουμε καρδούλα, γιατί είναι πολύ νωρίς. Η τελευταία μου περίοδος ήταν 9/ 8, άρα πόσο είμαι; 4-5 εβδομάδων σωστά;

σημερα εισαι ακριβως 5 εβδομαδων:P:p:p:p:p καλα αποτελεσματα σου ευχομαι μαργκι μου για τον αυριανο υπερηχο!

83tdp2.pngcWE4p3.png

εγω το υπολογησα με βαση αυτον τον υπολογιστη

http://christospappas.gynaikologos-thessaloniki.gr/page/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B7%CF%82

τωρα αν ειναι λαθος τι να πω......

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

εγω το υπολογησα με βαση αυτον τον υπολογιστη

http://christospappas.gynaikologos-thessaloniki.gr/page/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B7%CF%82

τωρα αν ειναι λαθος τι να πω......

όχι κορίτσι δεν είναι λάθος κι εμένα σε διάφορες ιστοσελίδες που έβαζα που δίναν διαφορετικά αποτελέσματα πιθανή ημερομηνία κύησης μου έδωσαν από 4-7 Δεκεμβρίου

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

κορίτσια βλέπω ότι έχω ακόμη 82 μέρες και δεν το πιστεύω μείον 30 που θα μπαίνω στο μήνα μου = 52 και μετά μετράω ανάποδα. Πώπω 52 μέρες ε; Ούτε δυο μήνες καλά καλά:D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

κορίτσια βλέπω ότι έχω ακόμη 82 μέρες και δεν το πιστεύω μείον 30 που θα μπαίνω στο μήνα μου = 52 και μετά μετράω ανάποδα. Πώπω 52 μέρες ε; Ούτε δυο μήνες καλά καλά:D

τι να πω κι εγω με τις 207????φυσικα δεν θα τις φτασω ουτε κατα διανοια.....αλλα και 185 να ειναι στην καλυτερη....και παλι εχω μελλοοοοοοον!!!!!!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ντεπα, θες να μου στείλεις πμ με τις τελευταίες εξελίξεις;

Μαρμιν, πλησιάζεις κοπέλα μου.

Α, ρε κορίτσια, να σας πω τι παθαίνω. Κάθε μήνα τα τελαυτάια χρόνια στην ευαίσθητη περιοχή και στον πωπό βγάζω κάτι σαν ξηροδερμία που με τσούζει απίστευτα. Βγάζω μπροστά στο τριχωτό και από κάτω, ανάμεσα στον κολπο και το πωπό! Αυτά τα καταπολεμώ με μια αλοιφούλα την betnovate. Τώρα ξανάβγαλα και υποφέρω. Δεν έβαλα φυσικά αλοιφή. Βάζω μία παιδική της τζονσον που είναι για μωρά, αλλά δεν περνάει γμτ! Θα ρωτήσω και τη γιατρό αυριο, αλλά είναι τόσο ενοχλητικό. Ολο ξύνομαι ρε κορίτσια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ntepa, το έλαβα! Κι εγώ έχω μυωπία. 3 βαθμούς σε κάθε μάτι άρα δεν την γλιτώνω την καισαρική. Δεν με νοιάζει. Γέρό να είναι και ας κάνω καισαρική, κι ας μην ακούσω το πρώτο του κλάμα. Φτάνει που όταν ξυπνήσω θα το έχω δίπλα μου. Να δεις που όλα θα πάνε πολύ καλά για όλες μας! Εχουμε καλό παρεάκι και φέρνουμε τύχη η μία στην άλλη! Βγαίνω τώρα. Εκατσα πολύ!!! Θα με μαλώσει ο άντρας μου. Τι έχω πάθει....Με παρακολουθεί να μην κάνω κάτι που δεν πρέπει, Μου βάζει φαγητό, με πηγαίνει στο μπάνιο, περιμένει να τελειώσω για να με βοηθήσει να βγω από την μπανιέρα......Τώρα φτιάχνει τα δωμάτια, τα ανακαίνισε και τα ετοιμάζει για το χειμώνα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου εχω πολλά νεύρα κόλλησε ιό το laptop μου και

παλεύω από εχθές να το φτιάξω και δεν μπορώ

σας διαβάζω από το κινητό και εχω στραβωθεί

αλλά το παλεύω.... :-( αλλά όπως καταλαβαίνετε μα γράφω

ειναι πολύ δύσκολο!!! Φιλάκια σε όλες!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλε για εναν καφε πηγα αρμενικο βεβαια γιατι τωρα γυρισα αλλα γραψατε παλι ενα σωρο. ντεπα και γω θελω να μαθω στειλε και σε μενα πμ. νομιζω οτι δεν ειχες νεα τοσο καιρο κια γι αυτο δεν εστελνες. μουσακα εχουμε σημερα τον εφτιαξε η μαμα μου,αυριο νηστεια....

ντεππα και γω τα θελω τα νεα!!!τι θα γινει οι μισες θα μαθαινουμε τις εξελιξεις???

μαρτζι ολα καλα θα πανε...μην σε φοβιζει τιποτα!!!!θα δειτε αυτα τα μωρα δεν ηρθαν να φυγουν ήρθαν να μεινουν!!!εγω να σου πω τι εκανα με το θεμα των ημερομηνιων...επειδη τα τικερακια κ οι διαφορες σελιδες εβγαζαν 2-3 διαφορετικα αποτελεσματα αποφασισα να δω τι θα πει ο υπερηχος που θα κανω...ο υπερηχος συμφωνει με το τικερακι με το αρκουδακι οποτε βλεπω αυτο και αλλαζω εβδομαδα καθε κυριακή!!!μ'αρεσει γιατι η Κυριακή ειναι η μέρα του Κυρίου!!!βεβαια παλι διχαστηκα γιατι σε καποιες σελιδες ζητουσαν κ ποσες μερες ειναι ο κυκλος...αυτο στον υπερηχο δεν ξερω αν το υπολογισαμε....

κ μεις πριν λιγο γυρισαμε...ειπαμε να πιουμε και εναν καφε αλλά που τετοια τυχη....ο αντρας μου εκανε κωλονοσκοπιση κ γυρισαμε να φαμε γιατι κ οι 2 ειμασταν εξαντλημενοι!

αγγελικακι να ξερεις ζω για ατην μερα που θα μπορω να φαω τα παντα οπως παλια...δεν ξερετε ποσο μου εχει λειψει...αλλά που θα παει ενα μηνακι εμεινε...μαρτζι περιμενουμε τα νεοτερα για αυριο!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...